Tante Betsy Dress Lynn Circles: the prettiest of them all?

Toen ik de persfoto’s van de nieuwe zomercollectie van Tante Betsy zag, viel één jurkje mij direct op. Zo van: pats, boem, verliefd! Tante Betsy Dress Lynn Circles, een nieuw model van Tante, en in een lekker kek circles printje. Ik laat haar vandaag aan jullie zien, en vertel jullie of het meer was dan liefde op het eerste gezicht!

Tante Betsy Dress Lynn CirclesTante Betsy Dress Lynn Circles

Tante Betsy Dress Lynn Circles heeft een mooi retro model, wat versterkt wordt door de circles print. Ze is verkrijgbaar in vier kleuren: Green, Black, Blue and Red. Ik heb behalve de kleur Green ook haar zusje in Blue, deze zie je binnenkort vast nog wel een keer voorbij komen. Het geeft meteen ook wel aan hoe leuk ik dit jurkje vind ♥

Tante Betsy Dress Lynn CirclesDress Lynn is gemaakt van een wat dikkere stof, en daardoor erg geschikt voor het voorjaar, waarin het tenslotte vaak nog wat frisser is. Het model is getailleerd, en loopt vanuit de taille uit in een lichte A-lijn. De mouwen lopen tot net boven de elleboog, en kun je eventueel omslaan. De binnenkant van de boordjes is effen groen, wat een leuk effect geeft als ze omgeslagen worden.

Tante Betsy Dress Lynn CirclesOp de rechtermouw zit een prachtig borduursel in een lekker opvallende kleur ♥ En voorop zitten twee zakjes, die mooi weggewerkt zitten en sluiten met een flapje met een grote knoop erop.

Tante Betsy Dress Lynn CirclesOp de achterkant van de rug zit een rits, maar deze is puur voor de sier, ik kan het jurkje gewoon aan- en uittrekken zonder de rits open te hoeven maken. Gelukkig maar, want ik ben niet zo lenig met ritsen op de rug van jurkjes, hihihi!

Tante Betsy Dress Lynn CirclesComfort met een retro uitstraling

Tante Betsy Dress Lynn Circles valt een maat groter, ik draag haar in maat L in plaats van mijn gebruikelijke Tante Betsy maat XL. Let hier op als je gaat bestellen, want als je het jurkje te ruim draagt, maakt ze je breder dan je bent, en dat is gewoon echt zonde. In maat L valt het jurkje bij mij mooi aansluitend, zonder ergens te strak te zitten. En dat draagt ontzettend fijn, kan ik je vertellen. Dress Lynn valt ook mooi op lengte, met mijn 1.78 meter valt ze bij mij net boven mijn knie.

Dress Lynn CirclesIk was al verliefd op Tante Betsy Dress Lynn Circles bij het zien van de persfoto’s, maar ik ging echt van haar houden op het moment dat ik haar aantrok. Het is een jurkje wat echt iets doet met me. Als ik haar aan heb, voel ik me mooier, slanker, blij en warm van binnen. Niet alleen omdat ze heerlijk comfortabel draagt, maar ik vind mezelf gewoon mooi in Dress Lynn. Ik vind best dat ik dat van mezelf mag zeggen, toch? Nu voel ik me sowieso bijna altijd goed in een jurkje van Tante Betsy (enkele uitzonderingen daargelaten, sommige modellen staan me gewoon niet), maar Dress Lynn heeft net dat beetje meer. Dat beetje meer wat sommige jurkjes nu eenmaal hebben. Dus ja: ik kan volmondig zeggen dat de liefde op het eerste gezicht een blijvende liefde is gebleken ♥

Tante Betsy Dress Lynn Circles (€ 89,95) is in alle vier de kleuren nog in bijna alle maten te koop in de webshop van Tante. Ik heb dit mooie jurkje ontvangen ♥

Met dank aan Jori voor het maken van de mooie foto’s ♥

9 Comments on Tante Betsy Dress Lynn Circles: the prettiest of them all?

 1. Aimee Moolenaar-Dols
  25 februari 2018 at 19:21 (4 jaren ago)

  Staat je echt super mooi deze.
  Ook de kleur.
  Goede keuze.
  Groetjes en liefs Aimee xx

  Beantwoorden
 2. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  24 februari 2018 at 07:58 (4 jaren ago)

  Wow wat staat deze Lynn circles je mooiii! En wat een prachtige locatie om foto’s te maken, dat is echt boffen dat Jori zo’n prachtige foto’s van je maakt.
  Ik ben altijd in de weer met mijn statief, manlief houdt er niet van om geposeerde foto’s te maken, dus ik mag altijd alleen aan de slag ;).
  Ja ik heb de ervaring ook dat ik van deze jurk een maatje kleiner moet en draag hem nu in M ipv mijn gebruikelijke L. En inderdaad een los zittend jurkje maakt je vaak dikker als dat je bent, oh nee ik zeg dat verkeerd. Een strak zittend jurkje slankt net vaak af, want ik kreeg ook veel positieve reacties op dit jurkje terwijl ik toch echt heel wat kilo’s te veel weeg hihi.
  Geniet van je prachtige jurkjes! En een heel fijn weekend!

  Beantwoorden
 3. Ellen
  22 februari 2018 at 15:03 (4 jaren ago)

  Staat jou prachtig! Die kleur vind ik ook erg mooi. Staat jou net als blauw erg goed!

  Beantwoorden
 4. Miranda
  22 februari 2018 at 13:52 (4 jaren ago)

  Echt een vrolijk jurkje, hij staat je als gegoten πŸ™‚

  Beantwoorden
 5. Lieve
  22 februari 2018 at 09:47 (4 jaren ago)

  Heerlijk jurkje!!! En mooie details ook, zoals aan de mouw, en rits. Goede keuze, Miss!!!

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  22 februari 2018 at 09:35 (4 jaren ago)

  Groen staat je prachtig!
  Mooie foto’s.

  Xoxo

  Beantwoorden
 7. Zandra
  22 februari 2018 at 08:57 (4 jaren ago)

  Zeg wat staan die schoenen er ook fantastisch bij….staat je zo mooi

  Beantwoorden
 8. Marije
  22 februari 2018 at 07:01 (4 jaren ago)

  Mooi model dit jurkje. Staat je goed.

  Beantwoorden
 9. Jori
  22 februari 2018 at 06:06 (4 jaren ago)

  Zo fijn dat je zo vrolijk wordt van deze jurkjes.Mijn favoriet is die je dinsdag aan had in combi met dat bomberjasje en je stoere boots.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.