Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose Blue: liefde op het 2e gezicht

Ik vertelde het in mijn eerste artikel over de nieuwe Tante Betsy najaarscollectie al, dat de print Pixel Rose bij mij niet meteen liefde op het eerste gezicht was. Zoals bijvoorbeeld de caravan-print en de kabouters wel waren. Toen de eerste Sneak Peek-foto’s verschenen, was ik niet direct wild van deze bijzondere bloemenprint. Maar jeetje, nu ze er eenmaal is: wat is ze mooi! Vandaag laat ik je Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose Blue zien, één van de modellen in deze kleurrijke print.

Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose Blue

Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose Blue is één van de drie modellen jurkjes in deze vrolijke print. Behalve Dress Mia zijn er ook Dress Bibi en Dress Auntie, en nog een rokje en blouse. De Pixel print is in vijf kleuren verkrijgbaar: Blue, Old Blue, Ice Blue, Gold en Black. De kleur die ik hier draag is de kleur Blue. Maar eigenlijk vind ik deze print in alle vijf de kleuren prachtig. En door de vele kleuren in de pixels, zijn de items eindeloos te combineren, daar houd ik van!

Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose BlueIk vind de basiskleur van Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose Blue lastig te omschrijven. Het is geen kobaltblauw, het is geen navy… indigo misschien? Of gewoon Pixel Rose Blue, Tante Betsy kenners weten inmiddels precies welke kleur je dan bedoelt. Let er overigens wel goed op dat er dus drie verschilende kleuren blauw zijn in deze print, dat je de juiste bestelt.

Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose Blue Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose BlueDe basis van Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose Blue is zoals enkele andere modellen van Tante Betsy: een mooi aansluitend bovenlijfje, met een iets uitlopend rokgedeelte. De mouwen zijn driekwart, en zijn afgezet met een band in dezelfde stof.

Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose BlueGewoon bijzonder

Wat Dress Mia Dress Mia maakt, is de mooie V-hals met contrasterend kantje afgezet, en het kraagje met biesje in dezelfde kleur als het kantje. Vaak zijn het precies die details die een Tante Betsy jurkje die speciale uitstraling geven. Onlangs stelde iemand in de Tante Betsy Facebook-groep de vraag: wat is er nou zo speciaal aan Tante Betsy jurkjes? Naast de mooie, veelal kleurrijke prints is dat voor mij vooral het gevoel wat ik ervaar als ik een Tante Betsy jurkje aantrek. De perfecte pasvorm, fijne stoffen, precies de juiste kleuren: dat is wat een Tante Betsy jurkje (of rokje, of blouse, of ieder item) zo speciaal maakt.

Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose Blue Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose BlueHier zie je goed de vele kleuren in Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose Blue. Hoewel ik best geniet van het inmiddels wat minder warme weer, kijk ik enorm uit naar het najaar. Zodat ik weer kan gaan combineren met panties, vestjes, noem het maar op! Dat is toch stiekem wel hoe ik het liefst mijn Tante Betsy jurkjes draag: steeds weer anders gecombineerd. Ik vind het altijd een uitdaging om met items uit mijn kast steeds weer een andere combi te verzinnen. Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose Blue leent zich daar echt perfect voor!

Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose BlueMaten en verkrijgbaarheid

Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose Blue valt mooi op maat. Ik draag hier mijn gewone maat XL, deze heeft een okselbreedte van 51 cm en is 105 cm lang. Op dit moment is ze al verkrijgbaar bij de verschillende Tante Betsy verkooppunten, vanaf volgende week ook in de eigen webshop van Tante. De jurkjes zijn verkrijgbaar in de maten XS tot en met XXXL (zolang de voorraad strekt). Ik heb het jurkje ontvangen voor mijn blog.

9 Comments on Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose Blue: liefde op het 2e gezicht

 1. Fiona
  24 augustus 2018 at 09:26 (11 maanden ago)

  Ik zou de kleur jeansblauw noemen!
  Mooi!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  17 augustus 2018 at 07:36 (11 maanden ago)

  Ik vind hem je geweldig mooi staan!
  Opvallend design (hoe bedenken ze het toch weer elke keer) zonder schreeuwerige kleuren.
  Precies een goede balans voor een mooi jurkje 🙂

  Beantwoorden
 3. Daniëlle Schoonderwoerd
  14 augustus 2018 at 11:09 (11 maanden ago)

  Hoi Natasja,
  Wat grappig dat het bij jou liefde op het 2e gezicht is. Bij mij is dat exact hetzelfde geval. Ik riep het hardst dat ik de pixel helemaal niks vond. Nu zie ik deze print bij zoveel dames voorbij komen, dat ik deze toch ga proberen. Ik ga de OOTD als ik ‘m heb online zetten en iedereen om een eerlijke mening vragen. Ik ga ‘m bestellen in m’n eigen maat M, ik hoop dat de maat goed is. Ik heb nogal forse armen en daardoor heb ik de Holiday Love Gnome in L moeten bestellen.
  Veel plezier met je mooie jurk!

  Beantwoorden
 4. Nienke
  14 augustus 2018 at 10:12 (11 maanden ago)

  Prachtig!! (L)

  Beantwoorden
 5. Claudia
  14 augustus 2018 at 09:20 (11 maanden ago)

  Mooie kleur blauw en fijn dat de Mia wat langer valt.

  Beantwoorden
 6. Caro
  14 augustus 2018 at 09:16 (11 maanden ago)

  Staat je mooi! Heel goed model en goeie kleur voor jou

  Beantwoorden
 7. Joyce Siemons
  14 augustus 2018 at 09:00 (11 maanden ago)

  Prachtig mooi lange lengte ook trouwens!

  Beantwoorden
 8. Marije
  14 augustus 2018 at 07:26 (11 maanden ago)

  Oh ik vind deze print super!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.