Tante Betsy Dress Mies Blumchen Pink

Zijn jullie er klaar voor? Een hele serie nieuwe Tante Betsy jurkjes die ik ga laten zien? In het passessie artikel zagen jullie ze natuurlijk al voorbij komen. Al het moois wat Bouke van Bij Tante Pollewop dit seizoen heeft ingekocht. Maar er hangen inmiddels ook wat van deze bjoeties in mijn kast, en die ga ik de komende weken รฉรฉn voor รฉรฉn aan jullie laten zien. Ik start vandaag met Tante Betsy Dress Mies Blumchen Pink ♥

Tante Betsy Dress Mies Blumchen Pink

Tante Betsy Dress Mies Blumchen Pink

Wat een schatje is het he? Volgens mij was Tante Betsy Dress Mies Blumchen Pink het eerste jurkje wat ik tijdens de laatste passessie aantrok. En het was meteen weer een voltreffer ♥ Ze heeft alles waar ik zo van houd in jurkjes. Een heerlijk retro motiefje, prachtige kleuren en een mooie pasvorm. Tante Betsy noemt het zelf ‘een jurk met een vintage look uit de jaren ’70’. De beste jaren ever, als je het mij vraagt ๐Ÿ˜‰

Tante Betsy Dress Mies Blumchen Pink

Ze is er in twee kleuren, maar ik vind zelf deze kleuren het mooist bij dit model passen. Het jurkje is gemaakt van de ‘oude vertrouwde’ dikkere stof, en bestaat voor 95% uit biologisch katoen en 5% uit elasthane.

Ik draag Dress Mies in mijn eigen maat L. De oto is 49 cm, en de lengte 102 cm. Ze valt dus wat ruim voor een maat L. Maar naar mijn mening is dit ook een jurkje wat wat losser mag vallen. Ook de mouwen vallen wijder dan bij de meeste jurkjes van Tante Betsy. Ik had het jurkje wellicht ook in een maatje kleiner gepast, alleen mis ik dan ook een paar cm in de lengte. En die heb ik echt nodig met mijn 1.79 meter lengte ๐Ÿ˜‰ Zit je tussen twee maten in รฉn heb je de lengte niet persรฉ nodig, dan kun je dus voor een maatje kleiner kiezen.

Tante Betsy Dress Mies Blumchen Pink

I love retro ♥

Hier zie je de mooie retro print (die zo lekker met mijn interieur matcht) en het model van de mouwen van dichtbij. De jurk is bij de mouwen, het kraagje en de knopenrij afgezet met een roze biesje, wat weer perfect matcht met de roze knopen ♥

Tante Betsy Dress Mies Blumchen Pink

De kleuren zijn wat minder intens dan we over het algemeen van Tante Betsy gewend zijn. Maar ik vind ze niet minder mooi hoor, en ik vind dit juist super retro ♥

Sweater Weather

Eรฉn van de items die mij het meest bijgebleven is toen ik in februari met Bouke mee mocht op inkoop, is de Tante Betsy Sweater Sweet Pink. Niet in de laatste plaats natuurlijk om de te gekke handgehaakte bloem die erop gestikt zit ♥ Maar ook omdat ik een trui over een jurkje gewoon helemaal te gek vind! Deze sweater is daar uitermate geschikt voor, omdat hij niet al te dik is, en dus niet ‘propperig’ valt over een jurkje. Niet voor niets heeft Bouke hem zowel in de kleur Pink als Green ingekocht. En ik ook ๐Ÿ˜‰

Tante Betsy Dress Mies Blumchen Pink

De Sweater Sweet Pink is gemaakt van 46% modal, 40% acryl en 14% polyamide. Ondanks het feit dat het geen dikke trui is, is hij wel behaaglijk warm.

Ook de trui draag ik in maat L, deze valt iets oversized maar dat is natuurlijk ook nodig als je haar over een jurkje wil dragen. Ook hier geldt: draag je de trui liever wat aansluitender en niet persรฉ over een jurkje, dan zou je een maatje kleiner kunnen kiezen.

Tot slot nog even de mooie gehaakte bloem van dichtbij, die natuurlijk perfect matcht met Tante Betsy Dress Mies Blumchen Pink ♥

Zowel het jurkje als de sweater zijn nog in diverse maten verkrijgbaar bij Bij Tante Pollewop. Is jouw maat uitverkocht, stuur dan gerust Bouke even een mailtje. Meestal kan ze het item nog wel nabestellen voor je. En wie weet ploft er dan binnenkort ook bij jou zo’n heerlijk blijmaak-pakketje van Bouke op de deurmat! ♥

Ik heb het jurkje en de trui van Bouke gekregen ♥

4 Comments on Tante Betsy Dress Mies Blumchen Pink

 1. Joyce
  9 oktober 2021 at 07:16 (10 maanden ago)

  Ooh echt onwijs gaaf staat je dit! Echt een heel leuk model en die bloem op de trui is ecvt super

  Beantwoorden
 2. Petra van Schijndel
  7 oktober 2021 at 17:58 (10 maanden ago)

  Zo mooi!

  Beantwoorden
 3. Nicolette
  7 oktober 2021 at 11:56 (10 maanden ago)

  Oh ik ben ook verliefd!!! Deze jurk ga ik ook zeker kopen!:)

  Beantwoorden
 4. Diena
  7 oktober 2021 at 09:06 (10 maanden ago)

  Staat je ontzettend mooi!!!!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.