Tante Betsy Dress Missy Checks – summervibes!

Tante Betsy heeft deze zomer een paar ontzettend mooie nieuwe modelletjes in de collectie. Zo liet ik je onlangs al de ontzettend gave Paris Skirt Checks zien: een wijde, wat langere rok in een hele mooie ruitprint. In dezelfde print is er ook een al even gaaf nieuw model jurkje: Tante Betsy Dress Missy Checks. Een echt retro model, ik houd er van!

Tante Betsy Dress Missy ChecksTante Betsy Dress Missy Checks

Op de foto hierboven zie je precies wat ik bedoel met ‘echt retro’. Is Tante Betsy Dress Missy Checks niet gewoon heerlijk om te zien? Het is één van de mouwloze modelletjes van deze zomer, en ook weer gemaakt van een heerlijk luchtige tricot stof.

Tante Betsy Dress Missy ChecksTante Betsy Dress Missy Checks heeft een naad in de taille, en loopt van daaruit naar beneden in een mooie, ‘slanke’ A-lijn. De coupenaadjes versterken de vrouwelijke lijn van dit jurkje.

Details

Aan de voorkant heeft Dress Missy Checks een rits, maar die zit er (bij mij althans) alleen voor de sier. Ik kan het jurkje gewoon aan- en uittrekken zonder de rits te hoeven openmaken. Langs de halslijn en de armsgaten heeft het jurkje een contrasterend roze biesje. En kijk nou toch dat té leuke bloemenborduursel weer! ♥

Tante Betsy Dress Missy ChecksVoor de dagen waarop het iets te fris is voor een mouwloos jurkje, combineer ik haar met Summer Cardigan Paris Pink. De blauwe variant hiervan staat er overigens ook heel mooi bij, maar ik houd nu eenmaal van het combineren van verschillende kleuren in mijn outfit 😉

Tante Betsy Dress Missy ChecksNet als bij de andere mouwloze jurkjes van Tante, sluiten de armsgaten mooi aan, zodat je nergens inkijk hebt. Hetzelfde geldt voor het décolleté, dat valt bij dit jurkje vrij hoog. Hierdoor is het ook een prima jurkje om naar je werk te dragen.

Tante Betsy Dress Missy ChecksKijk dan, dit is toch werkelijk alsof ik zo uit de jaren ’70 ben weg gestapt? ♥ Als ik Tante Betsy Dress Missy Checks draag, krijg ik overigens altijd de neiging om koekjes te gaan bakken, hihihi!

Dit jurkje valt ruim, ik draag haar een maat kleiner dan mijn gebruikelijke maat. Let hier goed op, want dit jurkje staat echt het mooist als ze goed aansluit en niet te wijd valt. Het jurkje heeft een mooie lengte, bij mij (1.78 meter lang) valt ze tot op de knie.

Tante Betsy Dress Missy ChecksKleuren en verkrijgbaarheid

Laat die mooie zomer maar komen hoor, met jurkjes als deze kijk ik er nog meer naar uit! Tante Betsy Dress Missy Checks is verkrijgbaar in de kleuren Blue, Black en Red en kost € 84,95. Je vindt ze bij de verschillende verkooppunten en natuurlijk in Tante’s eigen webshop. Ik heb het mooie jurkje in dit artikel ontvangen voor mijn blog.

Met dank aan Jori voor het maken van de mooie foto’s ♥

10 Comments on Tante Betsy Dress Missy Checks – summervibes!

 1. Neeltje
  20 mei 2018 at 23:53 (5 maanden ago)

  Mooi hoor. Deze staat je geweldig goed. Ik ben gevallen voor de rok!

  Beantwoorden
 2. Ria
  20 mei 2018 at 21:41 (5 maanden ago)

  Prachtige foto’s Natasja!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  20 mei 2018 at 20:10 (5 maanden ago)

  Wat een super mooie foto’s van zo’n leuk jurkje! 😎

  Beantwoorden
 4. Corine Boon
  20 mei 2018 at 10:39 (5 maanden ago)

  Staat je goed!! Ik heb vandaag blauwe auntie checks aan

  Beantwoorden
 5. Caro Kuiper
  20 mei 2018 at 10:29 (5 maanden ago)

  Deze is zeker leuk en wat een goede beschrijving geef jij hier. Dit jurkje durf je op basis van wat jij verteld te bestellen zonder te passen. Top advies

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  20 mei 2018 at 10:17 (5 maanden ago)

  Wat een vrolijke outfit weer, vooral gecombineerd met het roze vestje vind ik het geheel erg leuk.

  Beantwoorden
 7. Ellen
  20 mei 2018 at 09:54 (5 maanden ago)

  Staat jouw prachtig!was ik pas in een stenen winkel(heel soms lukt dat)hadden ze hem niet. Snif Dan geniet ik maar van jouw foto’s

  Beantwoorden
 8. Joyce Siemons
  20 mei 2018 at 09:40 (5 maanden ago)

  Ja fantastisch! In dit geval wel een beetje jaloers omdat hij mij voor geen meter staat maar serieus jíj bent een plaatje

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  20 mei 2018 at 08:19 (5 maanden ago)

  Zo een mooie dress met leuke cardigan.
  Prachtige foto’s.

  Xoxo

  Beantwoorden
 10. Marije
  20 mei 2018 at 08:18 (5 maanden ago)

  Lekker zomers jurkje. Staat je weer goed!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.