Tante Betsy Dress Paola Tartan Green

Na al mijn prachtige aanwinsten van deze Tante Betsy najaarscollectie, was er nog één jurkje wat op mijn verlanglijstje stond. Een jurkje wat het wel heel spannend maakte: kwam ze, of kwam ze niet? En ja hoor, ze kwam nog: Tante Betsy Dress Paola Tartan. En gelukkig: in het echt bleek ze net zo mooi als op de productfoto’s ♥ Ik laat haar natuurlijk nog aan jullie zien!

Tante Betsy Dress Paola Tartan

Tante Betsy Dress Paola Tartan

Ik paste Dress Paola deze zomer voor het eerst. Eigenlijk ben ik al een paar seizoenen verliefd op het model, maar ik durfde het steeds niet aan. Hahaha, ja daar sta je van te kijken he? Maar ik wist gewoon niet of het model iets voor mij zou zijn. Het is tenslotte best een opvallend model. Maar toen ik haar van de zomer aantrok, was ik eigenlijk meteen al mijn twijfels kwijt. Wat een super leuk jurkje is het!

Dress Paola Tartan is vooral opvallend door de roezel mouwtjes en het strikje in de hals. Want verder is het best een vrij eenvoudig model. En dat is precies goed, want zo krijgen de mouwtjes en de halslijn alle aandacht ♥

Dit seizoen is ze uitgevoerd in de prachtige Tartan print, de heerlijke retro ruit. Ze is er in de kleuren Black, Navy, Green en Red, alle vier zijn het prachtige, wat donkerdere kleuren. Het prachtige borduursel op de rechterschouder maakt het jurkje helemaal af ♥

Tante Betsy Dress Paola Tartan

Winterjurkje

Hoewel ik veel van mijn Tante Betsy jurkjes bijna het hele jaar draag, is Tante Betsy Dress Paola Tartan een echt winterjurkje. Ze is gemaakt van een echt wat dikkere stof, een mix van Elastaan, Polyester en Viscose. Ik was een beetje bang dat de stof voor mij tΓ© dik en ‘zweterig’ zou zijn, vanwege de viscose. Maar de stof draagt heel comfortabel, en zweet absoluut niet.

Tante Betsy Dress Paola Tartan

Ik draag Dress Paola Tartan in mijn eigen maat L. Ik had in eerste instantie een maatje kleiner geprobeerd, vanwege de oto van 53 cm in maat L. Maar maat M was me echt veel te krap, ik voelde me net een knakworstje in een te strak velletje πŸ˜‰ In maat L heb ik in mijn taille wel wat ruimte over, maar ik vind dat niet storend. Ik denk zelf dat het feit dat ik toch een grotere oto nodig had, komt doordat de stof zo dik is, en daardoor wat minder rek heeft dan de meeste Tante Betsy jurkjes.

De lengte van het jurkje is met 103 cm helemaal prima voor mij.

Nieuwe La Pintura boots

Onder Dress Paola Tartan draag ik mijn nieuwe La Pintura boots, ik vertelde er al wat over in The Colours of my Life van deze week. Binnenkort vertel ik er in een apart artikel alles over, maar wat zijn ze gaaf he? En nee, ik had nog geen zwarte laarzen, dus een heel goed excuus om nieuwe te kopen πŸ™‚ En ze lopen zΓ³ ontzettend lekker! Maar zoals ik al zei: binnenkort vertel ik er meer over ♥

Tante Betsy Dress Paola Tartan

Onder Tante Betsy Dress Paola Tartan Green draag ik Snag Tights in de kleur Beach Bum, die past er echt perfect bij! Maar ook een fuchsia panty of legging, of juist donker groen, kan er natuurlijk prachtig bij. Hoe zou jij haar combineren? Wat rustiger, of houd je wel van wat extra pit zoals ik?

Dress Paola Tartan kost € 94,95 en is nog in alle maten (S tot en met 2XL) verkrijgbaar in de webshop van Tante Betsy.

Tante Betsy Dress Paola Tartan

Ik heb dit jurkje gekregen van Tante

9 Comments on Tante Betsy Dress Paola Tartan Green

 1. Miranda Aerts
  25 december 2020 at 12:29 (2 jaren ago)

  Dit is een model die echt heel anders is dan de andere (alhoewel ze natuurlijk allemaal uniek zijn) en het staat je echt heel feestelijk!
  Het doet me een beetje denken aan de schotse mini rokjes van vroeger πŸ˜‰

  Beantwoorden
 2. Joyce
  25 december 2020 at 09:46 (2 jaren ago)

  Ohhh echt geweldig ik zou dit model idd ook nog wel eens willen proberen. Begrijp dat het zeker de moeite van het wachten waard was!

  Beantwoorden
 3. Neeltje
  24 december 2020 at 12:03 (2 jaren ago)

  Oh deze is leuk! Het pak is voor mij te groot, maar dit zou een perfect alternatief zijn. I love it.

  Beantwoorden
 4. Yolanda
  24 december 2020 at 09:33 (2 jaren ago)

  Het is een snoes het jurkje. En staat je super vooral met die zwarte laarzen

  Beantwoorden
 5. Petra van Schijndel
  24 december 2020 at 09:25 (2 jaren ago)

  Echt prachtig! Het wachten waard.

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  24 december 2020 at 08:21 (2 jaren ago)

  Staat je weer fantastisch. Nu wil ik direct weer Outlander gaan kijken!

  Beantwoorden
 7. Sylvia Walison
  24 december 2020 at 07:53 (2 jaren ago)

  Oh Yes what a beauty bij je! Het model staat je prachtig en de combinatie in zijn geheel met de mooie kleur panty en je gave nieuwe boots

  Beantwoorden
 8. Danielle
  24 december 2020 at 06:42 (2 jaren ago)

  Super mooi!
  Stoer met je boots.

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  24 december 2020 at 06:08 (2 jaren ago)

  Het staat jou prachtig.
  Zulke leuke foto’s….
  Hij staat op mijn wishlist…

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.