Tante Betsy Dress Polly Pocket Scandi

Oh wat was mijn wishlist van de nieuwe Tante Betsy zomercollectie lang… En oh wat had ik geluk dat veel van mijn zomerjurkjes van vorig jaar te groot geworden zijn πŸ˜‰ Zo heb ik inmiddels al aardig wat jurkjes van mijn wensenlijstje in mijn kast hangen. Vandaag laat ik Tante Betsy Dress Polly Pocket Scandi zien. Deze vond ik zo leuk dat ik haar meteen in allebei de kleuren kocht!

Tante Betsy Dress Polly Pocket Scandi

Tante Betsy Dress Polly Pocket Scandi

Toen ik Tante Betsy Dress Polly Pocket Scandi voor het eerst zag op de productfoto’s, was ik stiekem al meteen verliefd. Zowel het printje als het model spraken me ontzettend aan. Maar omdat het om een nieuw model ging, wilde ik eerst even afwachten hoe ze zou vallen. Dus toen ze online kwam bij Tante in de webshop, bestelde ik haar meteen, in zowel Purple als Pink. Heerlijke knalkleuren die echt bij mij passen!

Het printje is natuurlijk super de puper retro: de ruitjes, de bloemetjes, de kleurtjes: zie jij er ook zoveel ‘van vroeger’ in terug?

Tante Betsy Dress Polly Pocket Scandi

Ik zette dit mooie jurkje op Tweede Paasdag op de foto, toen het opeens wel weer winter leek! Dus ik combineerde haar met een paarse panty van Snag Tights, en mijn blauwe La Pintura laarzen.

Details

Tante Betsy Dress Polly Pocket Scandi heeft geen naden of tussenstuk in de taille, ze loopt aan één stuk door. Het kraagje en de boordjes aan de mouwen zijn van een effen stof, in dezelfde kleur als het biesje bij de knoopsluiting en op de achterkant:

Aan de achterkant heeft Dress Polly Pocket een plooitje bovenaan, hierdoor valt ze op de rug net iets ruimer. Ik draag dit jurkje in mijn eigen maat L, deze heeft een oto van 48 cm en een lengte van 100 cm. Het jurkje is gemaakt van 93% biologisch katoen en 7% elasthane, het is een lekker dunne zomerstof.

Tante Betsy Dress Polly Pocket Scandi

De zakjes op de voorkant zijn echte zakjes, en voorzien van een lekker retro flapje met biesje en een grote knoop.

De sluiting is voorzien van 4 knopen, ik draag alleen de onderste dicht. Maar als je dit te gewaagd vindt, kun je natuurlijk prima nog 1 of 2 knopen meer dicht doen.

Tante Betsy Dress Polly Pocket Scandi

Ja, ik word echt zo gelukkig van een jurkje als dit! ♥

Tante Betsy Dress Polly Pocket Scandi

Pretty in pink ♥

Zoals ik hierboven al zei: ik bestelde Tante Betsy Dress Polly Pocket Scandi meteen in allebei de kleuren. Omdat ik vind dat ik mezelf in deze tijd best wat extra mag verwennen, en omdat roze en paars gewoon Γ©cht mijn kleuren zijn. Dus ik laat dit jurkje in Pink ook meteen aan jullie zien!

Tante Betsy Dress Polly Pocket Scandi

Deze zette ik een week later op de foto, en combineerde haar wat sportiever. Met de heerlijke High Waist Legging van Tante eronder in de kleur Pink, en mijn retro Zeeman sneakers. Waarvan ik denk ik serieus een back up paar ga bestellen, zo lekker zitten ze! De legging draag ik in maat M, deze vallen ongeveer een halve maat ruimer vind ik. Dus als je (net als ik momenteel) tussen twee maten in zit, kun je het beste de kleinste maat kiezen.

Hier natuurlijk hetzelfde gave retro printje, maar dan op een roze ondergrond. De oranje bloemetjes in het printje doen me zo aan dat bekende servies van vroeger denken!

Tante Betsy Dress Polly Pocket Scandi

Ik begon die dag een beetje met een mweh-gevoel, maar toen ik Dress Polly Pocket Scandi Pink aantrok, voelde ik me meteen zΓ³ veel beter!Β  Vooral de kleuren roze en oranje weten mijn mood altijd flink te boosten, ik kies dan ook vaak voor deze kleuren als ik me niet zo fijn voel.

Tante Betsy Dress Polly Pocket Scandi

Ik deed een extra grote bloem in mijn haar, mijn rode lipstick op en ik kon de hele wereld weer aan! ♥

Tante Betsy Dress Polly Pocket Scandi is verkrijgbaar in de webshop van Tante in de kleuren Purple en Pink, ze kost € 89,95. In ditzelfde printje zijn ook nog een rokje, twee shirts en een ander model jurkje verkrijgbaar. De laatste laat ik binnenkort zien!

33 Comments on Tante Betsy Dress Polly Pocket Scandi

 1. chucky1012
  26 april 2020 at 13:29 (9 maanden ago)

  Ze staan je beidden erg mooi
  Ik weet inderdaad welk servies jij bedoelt.
  Hihihi….
  Prachtige foto’s!
  Hoop dat jij jou de komende tijd veel lekkerder gaat voelen…

  Knuffels en een fijne dag ‍♀️

  Beantwoorden
  • Natasja
   26 april 2020 at 20:07 (9 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 2. Geertje
  26 april 2020 at 11:22 (9 maanden ago)

  Bij mij was het geen liefde op het eerste gezicht, wat heb ik mij vergist. Inmiddels beide kleuren 1 mouwloos model (Roze) en het kraag modelletje in het paars.

  Beantwoorden
  • Natasja
   26 april 2020 at 20:07 (9 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
  • Inge
   27 april 2020 at 07:56 (9 maanden ago)

   Vooral de roze!! De print doet me aan m’n oma denken (in positieve zin hoor!) sweet memories.

   Beantwoorden
   • Natasja
    27 april 2020 at 07:57 (9 maanden ago)

    β™₯

    Beantwoorden
 3. Corine
  26 april 2020 at 10:50 (9 maanden ago)

  Staan je beide prachtig

  Beantwoorden
  • Natasja
   26 april 2020 at 20:07 (9 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 4. Simona
  26 april 2020 at 09:32 (9 maanden ago)

  Dit is een prachtig jurkje. Die paarse was ik gelijk verliefd op toen ik hem bij jou aan zag. Jammer genoeg past dit model niet bij mij . Ze staan jou beider super.

  Beantwoorden
  • Natasja
   26 april 2020 at 20:08 (9 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 5. Annika
  26 april 2020 at 09:31 (9 maanden ago)

  Ja, hij is echt leuk hè! Ik heb de paarse, mouwloze versie.
  En een heerlijk stofje!

  Beantwoorden
  • Natasja
   26 april 2020 at 20:08 (9 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 6. Hanny
  26 april 2020 at 09:30 (9 maanden ago)

  Heel mooi, roze staat je altijd prachtig.

  Beantwoorden
  • Natasja
   26 april 2020 at 20:10 (9 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 7. Jose
  26 april 2020 at 09:09 (9 maanden ago)

  Ik ben het helemaal met je eens, dit is op en top een retroprint! Geweldige kleuren, staat je erg goed.

  Beantwoorden
  • Natasja
   26 april 2020 at 20:11 (9 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 8. Diena
  26 april 2020 at 08:35 (9 maanden ago)

  Staan je beide geweldig!! Maar stiekem vind ik de purple t mooist❣

  Beantwoorden
  • Jacqueline Oud
   26 april 2020 at 17:02 (9 maanden ago)

   Bij mij was het ook geen liefde op het eerste het gezicht maar dat komt ook omdat ik echt getriggerd wordt door de roze oranje kleurencombinatie, vind ik echt prachtig en die zag ik voor het eerst hier op beautyspots. Staat je inderdaad echt prachtig en ben helemaal op, zowel als kleurstelling als model echt een bijzonder jurkje! In tweede instantie vind ik de paarse ook mooi, maar daar moest ik even aan wennen. Maar zeker goede nieuwe aanwinsten, waar je wel vrolijk van moet worden! Patroon doet mij inderdaad ook denken aan het al oude bekende servies:-)

   Beantwoorden
   • Natasja
    26 april 2020 at 20:07 (9 maanden ago)

    β™₯

    Beantwoorden
  • Natasja
   26 april 2020 at 20:11 (9 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 9. Petra van Schijndel
  26 april 2020 at 08:21 (9 maanden ago)

  De print en kleuren…super retro en zo gaaf. Ik denk toch mijn lievelingsprint van deze collectie. Staat jou geweldig!

  Beantwoorden
  • Natasja
   26 april 2020 at 20:11 (9 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 10. Jooske
  26 april 2020 at 08:20 (9 maanden ago)

  Heel leuk! Eerst leek mij deze print niet zo mijn ding maar denk dat ij er uiteindelijk toch eentje ga scoren nog haha. Welke kleur en maat legging heb je aan? Ik ben benieuwd hoe ze vallen

  Beantwoorden
  • Natasja
   26 april 2020 at 08:25 (9 maanden ago)

   De kleur van de legging stond al vermeld (pink), de maatvoering heb ik er even bij gezet. Valt ca. een halve maat ruimer.

   Beantwoorden
  • Natasja
   26 april 2020 at 20:11 (9 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 11. Henriette
  26 april 2020 at 08:17 (9 maanden ago)

  Mooi!! Filmpje lijkt me ook gaaf!! Fijne dag xxx

  Beantwoorden
  • Natasja
   26 april 2020 at 20:11 (9 maanden ago)

   β™₯ Ik ga het proberen in te plannen!

   Beantwoorden
 12. Joyce
  26 april 2020 at 08:14 (9 maanden ago)

  Jaaaaa geweldig deze print! Staat je fantastisch. Ik dub over het paarse setje, die lijkt mij wel heel gaaf.

  Beantwoorden
  • Natasja
   26 april 2020 at 20:11 (9 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 13. bychristiana
  26 april 2020 at 07:28 (9 maanden ago)

  Ik vind purple het leukst, heel tof gecombineerd ook met die blauwe laarzen en die gele haarband erbij!

  Beantwoorden
  • Natasja
   26 april 2020 at 20:12 (9 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 14. Paulien
  26 april 2020 at 07:19 (9 maanden ago)

  Supermooie print, staat je prachtig

  Beantwoorden
  • Natasja
   26 april 2020 at 20:12 (9 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.