Tante Betsy Dress Selma Rain Black

Vorige week liet ik jullie al de leuke Zippie Rain Blue zien uit de najaarscollectie van Tante Betsy. Hoewel ik ook niet echt een liefhebber ben van regen (behalve als het ‘s nachts valt), vind ik dit printje wel ontzettend leuk. En zo tover je iets stoms als regen toch weer om naar iets positiefs! Vandaag laat ik je het andere model met dit printje zien: Tante Betsy Dress Selma Rain. Deze ontving ik in de kleur Black, en die is ook verrassend mooi!

Tante Betsy Dress Selma RainTante Betsy Dress Selma Rain Black

Tante Betsy Dress Selma Rain is net als het Zippie model gemaakt van de dikkere loopknit stof. Het model zag je ook al eerder voorbij komen, maar dan in het printje met de dots. Echt, het is zo’n heerlijk en mooi model vind ik!

Tante Betsy Dress Selma RainDress Selma heeft een mooie ronde hals, die wat hoger valt. De halslijn is gemaakt van een effen zwarte stof, en heeft twee contrasterende knopen in de hals. Hierdoor krijg je meteen dat typische retro-effect. Doordat Dress Selma gemaakt is van wat dikkere stof, draag ze heerlijke comfortabel en warm. Maar ook tekent ze minder dan de jurkjes in een wat dunnere stof. En dat is iets wat veel dames vast weten te waarderen 🙂

Tante Betsy Dress Selma RainTante Betsy Dress Selma heeft een wat lagere taille, die is afgezet met een effen zwarte strook. Net daaronder zitten twee heerlijke steekzakken die ook weer zijn afgezet met dezelfde bies. Hierdoor heeft het jurkje een wat sportievere look, het laat zich uitstekend combineren met bijvoorbeeld sneakers, maar ook met mijn Sanita laarsjes.

Tante Betsy Dress Selma RainParaplu-print

Tante Betsy Dress Selma Rain heeft net als haar Zippie zusje een vrolijke print van parapluutjes. Bij het blauwe jurkje zijn de parapluutjes rood, het zwarte jurkje heeft roze parapluutjes. Super leuk! Dat is nog eens omdenken: maak een paar super leuke modelletjes jurkjes met een regen-en-paraplu-print, en die regen is meteen minder stom!

Tante Betsy Dress Selma RainTante Betsy Dress Selma valt ook weer ruim, ik draag haar in een maat kleiner dan mijn gebruikelijke maat. Ook valt ze wat langer dan het gemiddelde jurkje van Tante Betsy, ze valt echt ruim op mijn knie. En ik zei het al eerder: deze dikkere stof draagt zó ontzettend comfortabel! Zo fijn, dat ik gewoon oprecht blij ben dat het inmiddels wat kouder is geworden, zodat ik deze heerlijke jurkjes kan dragen. Met jurkjes als deze is de winter een stuk aangenamer ♥

Tante Betsy Dress Selma Rain Tante Betsy Dress Selma RainCombineren maar!

En als het dan straks echt kouder wordt, dan draag ik er mijn heerlijke warme Tante Betsy sjaal bij. Die staat er natuurlijk ook super leuk en vrolijk bij, wat combineren alle items toch weer goed met elkaar! Niet alleen de items van deze najaarscollectie, maar ook items van eerdere collecties matchen gewoon super goed met elkaar. Bij Tante Betsy hoef je daarom nooit bang te zijn dat je een jurkje, rokje of shirt maar voor één seizoen koopt. Nee hoor, je kunt alles moeiteloos van het ene naar het andere seizoen door dragen. Een welbestede investering noem ik het 😉

Tante Betsy Dress Selma Rain is verkrijgbaar in de kleuren Blue en Black. Ze kost € 89,95 en is verkrijgbaar via de webshop van Tante, en bij verschillende verkooppunten. Ik heb dit jurkje ontvangen voor mijn blog ♥

13 Comments on Tante Betsy Dress Selma Rain Black

 1. Miranda Aerts
  19 november 2018 at 07:17 (6 maanden ago)

  Heerlijk comfy cost!

  Beantwoorden
 2. Evelien
  18 november 2018 at 22:26 (6 maanden ago)

  Wat is ‘ie leuk, heel stoer ook die laarzen eronder!

  Beantwoorden
 3. Sylvia W
  17 november 2018 at 09:06 (6 maanden ago)

  Goedemorgen Natasja, je hebt hartstikke gelijk! Na al het werk wat jij verzet om jou leuke blogs te maken is een reactie voor jou een leuke waardering!
  De comfortabelheid straalt ervan af! De mooie kraag, de effen onderbrekende band, de lengte, lange mouwen, jaaa de zakken erin! Hij staat je top! Door prive keuzes heb ik nog niets gekocht van deze collectie. Maar ik vind ‘m erg leuk & mooi en heb veel moois gezien. De Deer, de caravans, de pixels etc die vind ik heel bijzonder. Om een keuze te moeten maken dat is een lastige want ze combineren allemaal zo leuk! Ik wens jou een heerlijk weekend samen met Benthe x

  Beantwoorden
  • Natasja
   17 november 2018 at 12:53 (6 maanden ago)

   Dankjewel, lief! ♥

   Beantwoorden
 4. Yvon
  17 november 2018 at 08:52 (6 maanden ago)

  Heerlijke jurk volgens mij. Voor een minder uitbundige dag staat deze je echt prachtig dit model.

  Beantwoorden
 5. Joyce Siemons
  17 november 2018 at 08:31 (6 maanden ago)

  Dit is zo’n geweldige jurk staat jou ook super mooi

  Beantwoorden
 6. Caro
  17 november 2018 at 08:30 (6 maanden ago)

  Ooh wat staat deze jurk jou mooi! Ik heb de selma ooit 1x gepast en het stond mij voor geen meter. Maar als ik jou zo zie stralen in dit modrl, denk ik dat ik de selma toch een tweede kans moet geven. De klomplaarsjes staan er perfect onder❤️

  Beantwoorden
 7. Natascha
  16 november 2018 at 20:35 (6 maanden ago)

  Dit is een tante Betsy jurkje dat ik ook zou kunnen dragen! Ik vind hem heel mooi. Zwart zie ik niet zo vaak bij jou maar het staat je leuk hoor.

  Beantwoorden
 8. Ellen Jacobs
  16 november 2018 at 10:00 (6 maanden ago)

  Model staat jou weer heel goed en verrassende print.

  Beantwoorden
 9. Chantal
  16 november 2018 at 09:54 (6 maanden ago)

  Deze staat bovenaan mijn verlanglijstje 🙂 Zo’n prachtig model jurkje.

  Beantwoorden
 10. bychristiana
  16 november 2018 at 08:23 (6 maanden ago)

  Onzettend leuk en wat mij betreft ook weer even anders dan anders dan wat ik van TB gewend ben! Het model staat je trouwens echt goed Natasja!

  Beantwoorden
 11. chucky1012
  16 november 2018 at 07:07 (6 maanden ago)

  Deze mooie dress staat jou prachtig
  Mooie laarsjes.

  Happy Friday

  Beantwoorden
 12. Marije
  16 november 2018 at 06:21 (6 maanden ago)

  Leuk jurkje weer. Zwart staat je echt goed!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.