Tante Betsy Dress Skippy Stripe Nicky Velours Blue

Tante Betsy Dress Skippy Stripe Nicky Velours, volgens mij is dit de meest ingewikkelde naam van een Tante Betsy jurkje wat ik ooit ben tegengekomen, hahaha! En meteen ook één van de heerlijkste, meest comfortabele jurkjes. Of nou ja, eigenlijk zijn alle jurkjes van Tante Betsy comfortabel, maar zodra je deze aantrekt, wil je haar nooit meer uit doen! Ik vertel je in dit artikel waarom!

Tante Betsy Dress Skippy Stripe Nicky VeloursTante Betsy Dress Skippy Stripe Nicky Velours

Tante Betsy Dress Skippy Stripe Nicky Velours is door veel Tante Betsy fans al omgedoopt tot ‘huisjurkje’. Een jurkje om lekker mee op de bank te hangen op een luie zondagmiddag. En qua gevoel van comfort snap ik dat helemaal. Maar ik vind haar veel te leuk om er alleen mee op de bank te hangen hoor!

Tante Betsy Dress Skippy Stripe Nicky VeloursDe naam ‘Skippy’ slaat natuurlijk op de leuke kangoeroe zakken die dit jurkje aan beide kanten heeft. Nicky Velours is de stof waar het comfortabele jurkje van gemaakt is. En ‘Stripe’ is in dit geval de extra toevoeging voor de streepjes die dit jurkje heeft (duh!). Er is namelijk ook een effen variant verkrijgbaar. Zowel de effen variant als deze streepjes versie is er in het donkerblauw en zwart. En er zijn ook nog rokjes van verkrijgbaar, best een uitgebreide Nicky Velours collectie dus!

Tante Betsy Dress Skippy Stripe Nicky VeloursEen jurkje om in te wonen ♥

Tante Betsy Dress Skippy Stripe Nicky Velours is echt een jurkje waarin je wilt wonen. Zodra je haar aantrekt, voel je de zachtheid en het comfort. Ik was in eerste instantie een beetje bang dat het velours heel warm zou aanvoelen, maar dat is helemaal niet het geval. Gelukkig maar, nu hoef ik niet te wachten met haar te dragen tot het gaat vriezen 🙂

Tante Betsy Dress Skippy Stripe Nicky VeloursTante Betsy Dress Skippy Stripe Nicky Velours valt ruim, ik draag haar een maat kleiner dan mijn gebruikelijke maat. In maat L past ze perfect, dit is een jurkje wat wat losser mag vallen. Als je velours namelijk aansluitend draagt, heeft het de neiging nogal te tekenen. Aan de achterkant en zijkant zie je op de foto’s wel mijn rolletjes, maar ik zit daar niet mee. Zoals ik onlangs een quote zag: die buik en rolletjes zitten er nu eenmaal, dan kun je er maar beter een mooi jurkje omheen doen. Een quote naar mijn hart ♥

Tante Betsy Dress Skippy Stripe Nicky VeloursDe lekker lange mouwen zijn afgezet met een sportieve gestreepte boord, en de (ruime) capuchon is voorzien van een blauw koordje met vrolijke roze kralen aan het eind. Het jurkje valt mooi op lengte, bij mij (ik ben 1.78 meter lang) tot net boven de knie. Ik combineer haar hier met mijn kobaltblauwe Apollo panty en mijn mooie Sendra laarzen. Zo krijgt het jurkje meteen een wat stoerder karakter. Maar je kunt er ook een donkerblauwe, okergele, groene, of fuchsia panty onder dragen. Dat is het grote voordeel van een jurkje als dit: de combinaties qua panty of legging zijn eindeloos!

Tante Betsy Dress Skippy Stripe Nicky VeloursStripes

De streepjes van Tante Betsy Dress Skippy Stripe Nicky Velours zijn grijsblauw, zoals je op de foto hierboven het beste kunt zien. En zelfs op de foto’s zie je al hoe zacht het jurkje is, hoe heerlijk ze draagt ♥ Het is echt een heel ander jurkje dan Tante Betsy doorgaans in haar collecties heeft, maar oh wat is ze leuk!

Tante Betsy Dress Skippy Stripe Nicky Velours Tante Betsy Dress Skippy Stripe Nicky VeloursFotoshoot op locatie

Toen ik onlangs bij Casa de Esperanza was voor het Happy Shopping Spots-artikel, merkte ik op dat dit wel een heel gave locatie zou zijn om outfit foto’s te maken. Ramona en Hester waren beiden meteen enthousiast, ik was van harte welkom! ♥ Dus ben ik afgelopen zaterdag met een tas vol jurkjes weer naar Hardinxveld-Giessendam gereden om foto’s van mijn nieuwe jurkjes te maken. En de foto’s zijn precies geworden zoals ik voor ogen had, wat een feestje was het om hier foto’s te mogen maken. Net zoals de vorige keren, was het ook weer zo ontzettend leuk en gezellig met Ramona, zoals je op de foto hierboven ook kunt zien 🙂 Dankjulliewel voor de gastvrijheid Ramona en Hester! ♥

Tante Betsy Dress Skippy Stripe Nicky Velours is verkrijgbaar in Blue en Black, ze kost € 89,95. Bij de verkooppunten is de tweede levering jurkjes van deze winter al even verkrijgbaar, en vanaf deze week is alles ook bij Tante zelf verkrijgbaar. Wat heb jij al gekocht van deze tweede levering, of nog op je verlanglijstje staan?

Ik heb het jurkje in dit artikel ontvangen voor mijn blog ♥

12 Comments on Tante Betsy Dress Skippy Stripe Nicky Velours Blue

 1. Neeltje
  10 oktober 2018 at 23:30 (4 jaren ago)

  Oh, die wil ik nu ook! Ik heb al parkeet en een polkadot zippie en groen vest. Maar er is nog plek in de kast. Hihi

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  10 oktober 2018 at 08:18 (4 jaren ago)

  Inderdaad een super leuke locatie om hier outfit foto’s te maken, alhoewel jouw kleurrijke huis wel aardig in de buurt komt van deze plek volgens mij;-) Leuk gecombineerd heb je het weer met die laarzen!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  9 oktober 2018 at 21:21 (4 jaren ago)

  Hij is super leuk! Je kunt zien dat ie heerlijk zit en hij staat 10x leuker dan een huispak van jouw vrolijke dorpsgenoot 😉

  Beantwoorden
 4. Netty
  9 oktober 2018 at 20:27 (4 jaren ago)

  Ik heb het vestje met zwarte streepjes besteld

  Beantwoorden
 5. Caro
  9 oktober 2018 at 13:49 (4 jaren ago)

  Ik ga van een ‘nee-nee’ met dit soort foto’s toch zachtjes naar een ‘yes-maybe’

  Beantwoorden
 6. Joyce Siemons
  9 oktober 2018 at 13:21 (4 jaren ago)

  Die stof ik zoooo fijn! Staat je mooi! En hoe gaaf zijn je foto’s geworden!

  Beantwoorden
 7. dagmar
  9 oktober 2018 at 10:40 (4 jaren ago)

  Mooie fotoshoot met mooie vrouw. Oh ja, de jurk is ook leuk 😉

  Beantwoorden
 8. Ilse Mara Peach
  9 oktober 2018 at 09:25 (4 jaren ago)

  Het ziet er zo’n zalig knuffeljurkje uit. En wat heb je het weer mooi gecombineerd
  Ik vrees dat als ik dit jurkje zou aandoen er heel snel twee rosse poezebeesten niet meer van mijn schoot te slaan zouden zijn en ik nadien een blauw-grijs-ros behaard jurkje zou hebben

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  9 oktober 2018 at 09:20 (4 jaren ago)

  Deze staat jou zo mooi 😉
  Prachtige en zeer kleurrijke achtergrond.

  Xoxo

  Beantwoorden
 10. Wilma Rommelse
  9 oktober 2018 at 08:41 (4 jaren ago)

  Wat een prachtige foto’s zo. Inderdaad de nominatie huisjurkje is deze jurk het niet waard. Mooi gecombineerd!

  Beantwoorden
 11. Marjon
  9 oktober 2018 at 08:31 (4 jaren ago)

  Staat je mooi deze fijne jurk! Ik wil deze graag passen, lijkt me heerlijk zitten, alleen is donkerblauw niet de beste kleur voor me en zwart zeker niet. Dus passen maar en zien hoe het staat.
  En wat een vrolijke winkel! Fantastisch!
  Groetjes,
  Marjon

  Beantwoorden
 12. Marije
  9 oktober 2018 at 07:47 (4 jaren ago)

  Wat leuk dat velours. Geeft meteen een hele andere vibe.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.