Tante Betsy Dress Snappie Dalia #springiscoming

Sinds een paar weken is de nieuwe voorjaarscollectie van Tante Betsy verkrijgbaar. Eindelijk, want ik keek er al een hele tijd naar uit. De collectie komt dit voorjaar in drie delen uit, en daar is mijn bankrekening wel zo blij mee. Want er komt zoveel moois aan… Ik had in eerste instantie twee jurkjes op het oog, waarvan de één zo klein viel dat de rits niet eens dicht kon. En de ander had gewoon niet het ‘Wauw’-gevoel toen ik hem aantrok. Maar gelukkig, Tante Betsy Dress Snappie Dalia kwam, zag en overwon. Ik laat haar vandaag aan je zien!

Tante Betsy Dress Snappie DaliaTante Betsy Dress Snappie Dalia Aqua

Tante Betsy Dress Snappie Dalia is verkrijgbaar in vier kleuren: Green, Blue, Red en Aqua. Ik twijfelde op de website tussen Aqua en Green. Maar omdat de laatste vrij veel op mijn jurkje Ola Takkie lijkt, besloot ik voor Aqua te gaan. Een lekker pittig, vrolijk kleurtje: daar houd ik van! In dezelfde print en kleuren zijn ook rokjes verkrijgbaar.

Tante Betsy Dress Snappie DaliaTante Betsy Dress Snappie DaliaTante Betsy Dress Snappie Dalia heeft een vrolijke bloemenprint, die helemaal bij het voorjaar past. Het jurkje heeft drukknoopjes (in het Engels snap buttons genoemd, vandaar de naam), maar alleen de bovenste vier knoopjes kunnen open en dicht. De rest is gewoon dicht gestikt, zo hoef je niet bang te zijn dat er opeens een drukknoopje open springt 😉

Tante Betsy Dress Snappie DaliaTante Betsy Dress Snappie Dalia heeft een mooie V-hals en een blouse kraagje, wat ik altijd mooi vind staan bij mezelf. Het jurkje heeft twee zakjes, altijd handig om mijn mobiel even in te steken.

Tante Betsy Dress Snappie DaliaDe mouwtjes van Tante Betsy Dress Snappie Dalia vallen tot net boven mijn elleboog, en dat is voor deze tijd van het jaar prima. Op wat frissere dagen draag ik er uiteraard nog een vestje overheen.

Tante Betsy Dress Snappie Daliaik combineer mijn Tante Betsy jurkjes graag met een contrasterende kleur panty, hier in okergeel. Ik draag altijd de panties van Apollo, deze dragen prettig en comfortabel. En sinds ik (na een tip in de Tante Betsy Facebook groep) de tenen van de panty afknip, heb ik geen last meer van draaiende naden in mijn schoenen. Ik kan het je van harte aanbevelen!

Tante Betsy Dress Snappie Dalia Ja, ik ben weer helemaal blij met mijn nieuwe aanwinst, Tante Betsy Dress Snappie Dalia Aqua past helemaal bij mij. Ik kijk erg uit naar de volgende lichting van de nieuwe collectie, ik hoop dat daar ook weer iets moois voor me tussen zit!

Verkrijgbaarheid en maattabel

Dress Snappie Dalia Aqua (€ 89,95) is verkrijgbaar via de eigen webshop van Tante Betsy, of via één van de vele verkooppunten (en webshops). Let op: de maatvoering van Tante Betsy is niet helemaal zoals op de website vermeld staat. Zo zou een XXL gelijk staan aan maat 50, maar ik moet met mijn maat 44/46 toch echt een XXL hebben. Mijn advies is: probeer eerst eens een jurkje in een winkel te passen, dan weet je een beetje welke maat jou het best past (al kan dat altijd nog afwijken tussen verschillende collecties en modellen). En als je toch online wilt bestellen, kun je het beste twee maten bestellen, en kijken welke het beste past. Mocht je hierover meer willen weten, dan mag je mij altijd een mailtje sturen via info@beautyspots.nl

12 Comments on Tante Betsy Dress Snappie Dalia #springiscoming

 1. Angela Schaaf
  23 maart 2017 at 10:57 (1 jaar ago)

  Prachtige foto’s! Super leuk jurkje! Die vrolijke printjes en kleurtjes staan je erg goed!

  Beantwoorden
 2. Deb
  22 maart 2017 at 22:11 (1 jaar ago)

  First of all: Happy birthday to you!!! Hopelijk heb je vandaag een mooie dag..het weer zat in ieder geval mee, hopelijk heb je er lekker van kunnen genieten!
  En wat betreft je nieuwe jurk: staat je prachtig en zit als gegoten. De bloem in je haar maakt het af, love it ♥!

  Beantwoorden
 3. Astrid
  22 maart 2017 at 21:24 (1 jaar ago)

  Mooie foto’s, Natas! Staan je super mooi de jurken van tante Betsy

  Beantwoorden
 4. jeapiebel
  22 maart 2017 at 20:22 (1 jaar ago)

  Ik ben fan van jouw look. Hier word ik gelukkig van, laten wij de lente vieren!

  Beantwoorden
 5. Miranda
  22 maart 2017 at 09:05 (1 jaar ago)

  Je hebt deze mooie jurk vandaag vast ook aan, want hij staat je super feestelijk ♡

  Beantwoorden
 6. Jolanda
  22 maart 2017 at 08:11 (1 jaar ago)

  Staat je weer onwijs goed, lekker vrolijk!!

  Beantwoorden
 7. Cindy
  22 maart 2017 at 08:11 (1 jaar ago)

  Wat staat ie je leuk zeg! Het is dat ik geen jurkjestype ben, maar anders had ik er ook graag een keer 1 willen shoppen. Wellicht maar een keer proberen om te kijken hoe het staat. Voorheen had ik er niet in gepast, maar nu ik aan het afvallen ben wel, yay!

  Beantwoorden
  • Natasja
   22 maart 2017 at 09:22 (1 jaar ago)

   Ze hebben ook hele leuke shirtjes en blouses Cindy, volgende week laat ik er eentje zien. En deze week komt er weer nieuwe collectie uit 🙂

   Beantwoorden
 8. Mireille
  22 maart 2017 at 07:36 (1 jaar ago)

  Je wordt nog eens een echt model. Staat heel goed. Laat het mooie weer maar komen.

  Beantwoorden
  • Mireille
   22 maart 2017 at 07:37 (1 jaar ago)

   En een hele fijne dag vandaag, gefeliciteerd xxx

   Beantwoorden
 9. chucky1012
  22 maart 2017 at 07:35 (1 jaar ago)

  Happy birthday!
  Deze dress staat je zo mooi en is vrolijk gekleurd.
  Mooie kleur panty.
  Waar had je de shoes geshopt?

  Een hele fijne en mooie dag toegewenst Xoxo

  Beantwoorden
 10. marije
  22 maart 2017 at 06:06 (1 jaar ago)

  Wat een vrolijk jurkje! Staat je goed.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.