Tante Betsy Dress Sonja Retro Daisy

Ruim 3,5 maand hing ze in de kast te wachten, tot het eindelijk eens een keer zomers weer werd. Ze zat al bij de eerste levering van dit seizoen, maar vroeg om warme temperaturen om gedragen te worden. Maar gelukkig werd het toch eindelijk zomer, en mocht ze tevoorschijn komen. Tante Betsy Dress Sonja Retro Daisy, een heerlijk mouwloos zomers jurkje met retro bloemen!

Tante Betsy Dress Sonja Retro Daisy

Tante Betsy Dress Sonja Retro Daisy

Ik trok Tante Betsy Dress Sonja Retro Daisy in februari voor het eerst aan, tijdens de passessie bij Bij Tante Pollewop. Ze zat bij de eerste levering, en het lekkere weer was toen nog heel ver weg. Toch was ik meteen verliefd op dit jurkje, en ze mocht dan ook mee naar huis. Het model, het printje: helemaal retro, en helemaal mij!

Tante Betsy Dress Sonja Retro Daisy

Tot nu toe heb ik alle Tante Betsy jurkjes van dit seizoen in ‘winter’ stijl op de foto gezet. Met legging, en soms zelfs ook een vestje. Het weer leende zich nu eenmaal niet voor blote benen-foto’s. En de meeste jurkjes kunnen ook prima op die manier gecombineerd worden. Maar Tante Betsy Dress Sonja Retro Daisy, die vroeg natuurlijk om blote armen en blote benen.

Het jurkje is gemaakt van een wat dunnere biologische katoen (93% biologisch katoen en 7% elastaan), en draagt daardoor heerlijk met warm weer. Ik draag haar in mijn eigen maat L, deze heeft een oto van 48 cm en een lengte van 103 cm. Ze is er in de kleuren Blue en Pink, ik twijfelde destijds of ik die laatste niet ook mee zou nemen. Maar ja, het was nog maar het begin van het seizoen, er kwam nog zoveel moois!

Tante Betsy Dress Sonja Retro Daisy

Nieuw model

Dress Sonja is een nieuw model van Tante Betsy, en heeft een echte retro uitstraling. Mooi aansluitend van boven, en vanaf de (verhoogde, dus slank makende) taille loopt ze uit. Hierdoor krijg je een prachtig, vrouwelijk silhouet. Het is een jurkje wat ik voor mijn werk nog net aan kan, al heb ik zelf voor op kantoor liever dat mijn schouders iets meer bedekt zijn. Maar met een vestje erover kan het natuurlijk sowieso.

Ook de zakjes zijn ‘nieuw’, deze gerimpelde zakjes zie je dit seizoen bij verschillende modellen terug. Ik vind ze leuk! De zakjes en de schouder- en halslijn zijn afgezet met effen blauwe stof.

Tante Betsy Dress Sonja Retro Daisy

Ik heb het jurkje hier gecombineerd met mijn La Pintura laarzen Rosita Red. Deze kunnen nu nog prima, maar als het echt warm wordt, dat vind ik ze wel iets té hoor 😉

Sneaker time!

Gelukkig staan mijn witte Zeeman sneakers er ook super leuk onder 🙂 Deze kocht ik vorig jaar, en omdat ze zo ontzettend lekker lopen (en bijna niks kostten) heb ik toen meteen een tweede paar besteld. Die mochten een paar weken geleden uit de kast ♥

Tante Betsy Dress Sonja Retro Daisy

Ik kocht Tante Betsy Dress Sonja Retro Daisy bij Bij Tante Pollewop, er zijn op dit moment nog enkele maatjes verkrijgbaar. Als je maat er niet meer is, kun je altijd een berichtje naar Bouke sturen en vragen of ze het nog voor je kan nabestellen.

5 Comments on Tante Betsy Dress Sonja Retro Daisy

 1. Petra+van+Schijndel
  13 juni 2021 at 22:52 (1 jaar ago)

  Helemaal leuk, de zakjes , de print, de kleuren, het model. Ze staat je prachtig.

  Beantwoorden
 2. Joyce
  12 juni 2021 at 11:37 (1 jaar ago)

  Echt zo gaaf deze print! Het model is ook super met die zakjes en wat staat ze je toch mooi!!

  Beantwoorden
 3. Bouke
  11 juni 2021 at 13:44 (1 jaar ago)

  Prachtig omschreven weer, een heerlijk model voor de warme zomerse dagen. Geniet er van!

  Beantwoorden
 4. Diena
  11 juni 2021 at 09:37 (1 jaar ago)

  Wauw!!! Staat je echt prachtig!!!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.