Tante Betsy Dress Sports Navy: hangt ze al in jouw kast?

Ik houd ontzettend van vrolijke kleuren en printjes in mijn kleding (duh, what’s new?). Maar er is één model van Tante Betsy wat wat minder uitbundig is, en waar ik er toch meerdere van in mijn kast heb. Ik heb het over de Dress Sports: heerlijke, sportieve jurkjes die lekker comfortabel dragen. Maar ook gewoon super leuk zijn, en op meerdere manieren te combineren. Van deze collectie bestelde ik Tante Betsy Dress Sports Navy bij SoMuch, en ik laat haar natuurlijk aan jullie zien!

Tante Betsy Dress Sports

Tante Betsy Dress Sports Navy

Ik had Tante Betsy Dress Sports Navy nog helemaal niet gezien in de sneak peeks van deze tweede levering. Ook tussen de vele enthousiaste ‘nieuwe jurkjes-foto’s’ op de facebook-groepen was ze nog niet voorbij gekomen. Het was dan ook echt een verrassing toen ik haar opeens in de webshop van SoMuch zag. En oh, wat vond ik haar meteen leuk! De Dress Sports van Tante Betsy zijn zo heerlijk retro, lekker casual en echte ‘kunnen altijd’ jurkjes. In het donkerblauw had ik er nog geen, en dit exemplaar met de rode accenten vond ik echt heel tof!

Tante Betsy Dress Sports

Met een oto (oksel-tot-oksel) van 49 cm valt Dress Sports iets ruim voor een maat L. Maar voor deze jurkjes is dat perfect, want effen jurkjes tekenen wat meer dan jurkjes met een printje. Ik koop ze daarom net iets ruimer dan de meeste van mijn andere jurkjes. En zoals je op de foto’s ziet, is de maat perfect.

Pippi Style

Ik draag Tante Betsy Dress Sports hier in mijn favoriete Pippi Style. De panty is van Snag Tights, een Limited Edition van afgelopen kerst, echte Candy Cane panties. De rode laarzen zijn de Tante Betsy Boots, ik ben er nog steeds zó blij mee! Ik overweeg om de groene er ook bij te kopen, want ze lopen ook echt super fijn.

Je ziet dat een effen jurkje ook lekker vrolijk te dragen is. Door de rode accenten uit de jurk terug te laten komen in de rest van mijn outfit, wordt het een lekker knallend geheel. Waar ik natuurlijk erg van houd ♥ Wil je het wat rustiger houden, dan draag je gewoon een donkerblauwe legging of panty onder het jurkje. En straks als het wat warmer is, natuurlijk lekker met blote benen en sneakers. Sneakers zijn in de zomer echt mijn favoriete schoenen onder mijn Tante Betsy jurkjes.

Dress Sports is gemaakt van een heerlijke soepele joggingstof. Niet al te dik, dus ook perfect te dragen als het straks wat warmer is. De jurkjes van Tante Betsy zijn sinds een paar seizoenen gemaakt van biologisch katoen. De stoffen zijn heerlijk zacht en comfortabel, en dragen ontzettend fijn ♥

Tante Betsy Dress Sports

Dress Sports Navy is bij SoMuch nog in een aantal maten verkrijgbaar, ze kost € 89,95.

De Kitty Coat

Een item waar ik echt ontzettend benieuwd naar was, is de Kitty Coat. De lange jeansjas van Tante Betsy. Binnie had deze precies nog in mijn maat. En hoewel ik twijfelde of ik niet toch een maatje groter nodig had, besloot ik het te proberen met L. Volgens Binnie ging die mij prima passen, ze heeft hem zelfs nog even in een filmpje laten zien. En ja hoor: maat L is gewoon perfect, een maat groter was echt niet nodig!

Bij SoMuch is de Kitty Coat al uitverkocht, en dat snap ik wel. Want ze is écht zo ontzettend gaaf! Ik ben zo blij dat ik haar heb weten te bemachtigen!

De jeans stof heeft een heerlijke stretch, waardoor de jas super comfortabel draagt. Ze valt bij mij net over de knie, een perfecte lengte dus als ik haar over mijn jurkjes draag.

De Kitty Coat sluit met knopen en een striklint in de taille. Het is echt een tussendoor-jas, als het straks een graadje of 15 is. Ik kijk er al naar uit om er in te flaneren 😉

Ook hier is de combinatie met mijn rood-witte panty en de rode Tante Betsy boots best geslaagd, vind ik zelf ♥

De Kitty Coat kost € 139,95, wat natuurlijk niet echt goedkoop is, maar hier heb je echt jarenlang plezier van!

Tante Betsy Dress Sports

 

15 Comments on Tante Betsy Dress Sports Navy: hangt ze al in jouw kast?

 1. Deb
  10 april 2021 at 18:06 (1 jaar ago)

  Geweldige jurk én jas! Ze zitten je beiden als gegoten. En die panty vind ik er fantastisch bij staan.

  Beantwoorden
  • Natasja
   10 april 2021 at 18:16 (1 jaar ago)

   Dankjewel Deb! ♥

   Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  5 april 2021 at 10:03 (1 jaar ago)

  Donkerblauw blijft toch altijd een mooie kleur voor de zomer, vind ik.
  Het staat je ook heel mooi, zeker gecombineerd met kleurige accessoires of schoenen 😎

  Beantwoorden
 3. Joyce
  4 april 2021 at 16:08 (1 jaar ago)

  Echt staat je weer te gek! Ik vind het zelf ook fijn om soms wat rustigere dagen te hebben, hoeft niet altijd knal en dan super idd met zo’n toffe panty of legging! Kitty coat staat je ook te gek!

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 april 2021 at 08:03 (1 jaar ago)

   Dankjewel! ♥

   Beantwoorden
 4. Liesbeth Letink
  4 april 2021 at 12:30 (1 jaar ago)

  Geweldig! Laat ik nou net nieuwe donkerblauwe laarzen hebben dus deze jurk past daar perfect bij ( en ik heb ook rode laarsjes ) Heb de jurk meteen bij So Much besteld . Was nog op zoek naar een leuke verjaardagsoutfit. Dank voor het showen!! Fijne Pasen!!

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 april 2021 at 13:21 (1 jaar ago)

   Oh wat leuk Liesbeth! Jij ook hele fijne Pasen! ♥

   Beantwoorden
 5. chucky1012
  4 april 2021 at 09:08 (1 jaar ago)

  Jij weet het weer perfect te matchen met de juiste items
  Prachtig….

  Vrolijk Pasen Xoxo

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 april 2021 at 13:20 (1 jaar ago)

   Dankjewel, jij ook fijne Paasdagen!

   Beantwoorden
 6. Diena
  4 april 2021 at 08:56 (1 jaar ago)

  Prachtig!!!! Beide plaatjes om te zien!!! De laarzen trouwens ook, maar ik las dat ze erg groot vallen en laat ik nou maat 37 hebben….daar starten ze mee…. ik heb het dus nog niet aangedurfd hihi…

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 april 2021 at 13:19 (1 jaar ago)

   Dankjewel! Wat jammer dat de laarzen het niet worden voor jou…

   Beantwoorden
 7. Paola
  4 april 2021 at 08:37 (1 jaar ago)

  Je bent een plaatje! Ik vind je panty ook te leuk!

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 april 2021 at 08:40 (1 jaar ago)

   Dankjewel ♥ Ja die panty is echt een héle goeie Kerstige aankoop geweest, hahaha!

   Beantwoorden
 8. Carola
  4 april 2021 at 08:35 (1 jaar ago)

  Hij staat je zó leuk. Ik was zelf n beetje teleurgesteld dat t donderblauw is en geen zwart maar als ik m bij jou zie:

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 april 2021 at 08:40 (1 jaar ago)

   Dankjewel ♥ Hij is er ook in het zwart he? Maar die heeft dan witte accentjes in plaats van rode.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.