Tante Betsy Dress Sporty Cherry Blossom Blue

Soms zijn er jurkjes waar ik meteen verliefd op ben, en soms zijn jurkjes gewoon niet voor mij gemaakt. En heel soms is er een jurkje waar ik even over moet nadenken, of ze wel bij me past. Een voorbeeld hiervan is Tante Betsy Dress Sporty Cherry Blossom. Ik twijfelde of het jurkje niet te aansluitend voor me was, en of de kleuren wel bij me pasten. Wat ben ik blij dat ze uiteindelijk toch in mijn kast hangt!

Tante Betsy Dress Sporty Cherry BlossomTante Betsy Dress Sporty Cherry Blossom Blue

Ik had Tante Betsy Dress Sporty Cherry Blossom onlangs al gepast, in de kleur navy, toen ik met mijn jurkenzusjes een weekend weg was. Alleen twijfelde ik toen of het model wel wat voor mij was. Misschien is het nog een beetje wennen voor me, een aansluitend model. Sowieso wist ik, dat als ik het jurkje zou kopen, ik de kleur Blue wilde, omdat ik eens een keer iets anders wilde dan donkerblauw. Hoewel ik de kleur Navy ook erg mooi vond staan bij mezelf hoor 🙂

Tante Betsy Dress Sporty Cherry BlossomAan de achterkant zie je goed dat Tante Betsy Dress Sporty Cherry Blossom aansluitender valt dan ik gewend ben van mijn jurkjes. Bij het passen zat het jurkje nog net iets strakker, maar de stof loopt wat uit bij het dragen. Al na een uur zit het jurkje wat ‘losser’, houdt hier dus rekening mee bij het passen en/of kiezen van je maat.

Tante Betsy Dress Sporty Cherry Blossom valt kleiner dan de andere jurkjes uit deze collectie, ik draag haar in XXL in plaats van mijn gebruikelijk maat XL. Het jurkje valt bij mij tot iets boven mijn knie (ik ben 1.78 meter lang).

Tante Betsy Dress Sporty Cherry BlossomCherry Blossom Love

Ik heb een voorliefde voor Kersenbloesem (Cherry Blossom), zowel voor de mooie roze bloemen als de geur ervan in verzorgingsproducten. Eigenlijk was ik dus al verliefd op dit jurkje voor ik haar uberhaupt gezien had 😉 De prachtige intense kleuren, de mooie roze bloemetjes en natuurlijk het model met de sportieve rits zijn gewoon helemaal leuk!

Tante Betsy Dress Sporty Cherry BlossomDit jurkje heeft aan de voorkant twee zakjes, maar deze zijn net iets kleiner dan ik gewend ben van Tante Betsy jurkjes. Mijn mobiele telefoon past er wel in, maar als ik voorover buk, valt hij er al snel uit. Het jurkje is gemaakt van een iets dikkere stof, maar niet zo dik als bijvoorbeeld de Zippie Blossom.

Tante Betsy Dress Sporty Cherry BlossomAan de bovenkant bij de schouders heeft Tante Betsy Dress Sporty Cherry Blossom een roze contrastbiesje, wat ook over de achterkant doorloopt.

Tante Betsy Dress Sporty Cherry BlossomTante Betsy Dress Sporty Cherry Blossom Blue is met verschillende kleuren panties of leggings te combineren, ik koos dit keer voor fuchsia. Maar ook de groene kleur, of de intense kleur blauw passen er natuurlijk erg mooi bij!

Tante Betsy Dress Sporty Cherry BlossomTante Betsy Dress Sporty Cherry Blossom kost € 89,95 en is op dit moment nog in alle maten (behalve XXL) verkrijgbaar in de webshop van Tante Betsy. En uiteraard is ze nog verkrijgbaar bij de verschillende verkooppunten. Ik heb dit jurkje ontvangen ♥

14 Comments on Tante Betsy Dress Sporty Cherry Blossom Blue

 1. Ina van Splunter
  7 november 2017 at 13:08 (8 maanden ago)

  Staat je geweldig, ik moet ook aan het aansluitende wennen, heb nu ook de navy bij Seventy One in XL gekocht, hier was de navy nog in XL en zelfs XXL te koop

  Beantwoorden
 2. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  6 november 2017 at 08:58 (8 maanden ago)

  Wat zijn ze gaaf hè?! Goed dat je het toch geprobeerd hebt want hij staat je super! Ik ben ook zo blij met de mijne, dit was echt een jurk die ik moest hebben toen ik hem bij Tante zag. Gelukkig pas ik wel gewoon in mijn eigen maat…nou ja pers me erin want ‘de jongens’ van mij zijn fors whahaha. Maar hij rekt heerlijk mee :). Geniet van je mooie nieuwe jurk! Knuff!

  Beantwoorden
 3. Ellen
  4 november 2017 at 14:08 (8 maanden ago)

  Ik sluit me aan bij bovenstaande, prachtige kleurtjes en print en staat super bij jou. Twijfel volledig weg neem ik aan

  Beantwoorden
 4. Miranda
  4 november 2017 at 12:18 (8 maanden ago)

  Dat het aansluitender is dan jij gewend bent, zul jij vooral voelen.
  Want het model staat je net zo mooi als de andere Tante Betsy’s 🙂
  Een heerlijke print, daar hou ik ook wel van!

  Beantwoorden
 5. Wendy
  4 november 2017 at 10:11 (8 maanden ago)

  Staat je echt mooi !

  Beantwoorden
 6. Tamara
  4 november 2017 at 10:11 (8 maanden ago)

  Staat je geweldig!

  Beantwoorden
 7. Ellen
  4 november 2017 at 10:01 (8 maanden ago)

  Staat je hartstikke leuk! Lekker vrolijk motiefje 😉

  Beantwoorden
 8. Linda
  4 november 2017 at 09:51 (8 maanden ago)

  Staat je heel mooi hoor! En dat aansluitende kun je prima hebben

  Beantwoorden
 9. Petra van Gils
  4 november 2017 at 09:47 (8 maanden ago)

  Hij staat je super!!!!!

  Beantwoorden
 10. Paulien Sickens de Wal- van Dalen
  4 november 2017 at 09:16 (8 maanden ago)

  Deze jurk staat je prachtig!!!!!!

  Beantwoorden
 11. Corine
  4 november 2017 at 09:15 (8 maanden ago)

  Ik heb hem ook, prachtig is deze!!

  Beantwoorden
 12. Jose
  4 november 2017 at 09:13 (8 maanden ago)

  Dit jurkje staat je echt heel erg goed, je ziet er superslank in uit!. Niets te aansluitend, je kunt het heel goed hebben.

  Beantwoorden
 13. Marije
  4 november 2017 at 06:47 (8 maanden ago)

  Love de cherry blossom print. Geweldig!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.