Tante Betsy Dress Sporty Green: zomerjurkje in wintersferen

Dress Sporty Red was het eerste jurkje van de nieuwe zomercollectie van Tante Betsy wat ik jullie hier liet zien. Een jurkje wat niet alleen ontzettend leuk is, maar ook heerlijk draagt. Dus toen ik een paar weken geleden bij Tante Betje in Oosterhout haar groene zusje zag, moest ik haar toch ‘even’ aanpassen. En ja hoor: ook dat was meteen een match toen ik in de spiegel keek. Dus tja, wat doe je dan? Mee naar huis nemen natuurlijk, je kunt dat jurkje in zo’n geval toch niet in de winkel achterlaten? Daarom vandaag in de spotlights: Tante Betsy Dress Sporty Green!

Tante Betsy Dress Sporty GreenTante Betsy Dress Sporty Green

Een paar weken geleden vierden we de 75e verjaardag van mijn vader. Op een prachtige locatie, dus had ik stiekem mijn camera meegenomen. En tussen de taart en de bitterballen in, heeft mijn zus even snel foto’s van mij gemaakt ♥ Het was de laatste dag van de winterse periode die we toen hadden, en de nacht ervoor was er best veel sneeuw gevallen. En zo kwam het dus dat ik daar stond te blauwbekken in mijn zomerjurkje πŸ™‚ Maar he. je moet wat over hebben voor je trouwe lezers, toch?

Tante Betsy Dress Sporty GreenIk vertelde het in het artikel over Dress Sporty Red al. Dit jurkje uit de nieuwe zomercollectie van Tante Betsy draagt zo comfortabel als een fijn trainingspak. Maar ziet er natuurlijk wel tien keer leuker uit πŸ˜‰ Dress Sporty is gemaakt van een wat dikkere joggingstof, waardoor ze voor deze tijd van het jaar al heerlijk te dragen is. Nou ja, behalve op die dag dat de foto’s gemaakt zijn dan, toen had ik het echt héél erg koud, zo buiten met mijn korte mouwen, hihihi! Die dag droeg ik er een lekkere hoodie fit overheen, die zie je aan het eind van het artikel terug.

Tante Betsy Dress Sporty GreenMaatvoering

Ik draag beide Tante Betsy Dress Sporty varianten in mijn gebruikelijke maat (XL) maar ik weet dat er wat dames zijn die dit jurkje een maat groter dragen. Dit is volgens mij vooral bij de kleinere maten het geval. Het ligt er ook een beetje aan hoe aansluitend je het jurkje wilt dragen. Ik vind hem in mijn eigen maat goed vallen, ondanks het feit dat je in dit jurkje wel wat meer mijn buikje en rolletjes ziet.

Tante Betsy Dress Sporty Green

Ooooooooow, wat is het koud…

Tante Betsy Dress Sporty GreenHappiness in a Dress is het motto van Tante Betsy en dat is precies wat het is ♥ Net als bij alle andere lieve dames die ik inmiddels ken (real life of alleen virtueel) zorgt Tante ervoor dat ik me goed voel, iedere dag weer. Of je nou maatje 36 hebt, of een grotere maat, Tante Betsy heeft voor iedereen een mooi jurkje. Sinds deze collectie loopt de maatvoering zelfs tot 3XL, zodat er nog meer vrouwen zich mooi en blij kunnen voelen. Waar andere merken angstvallig vasthouden aan een uiterste maat 42, doet Tante Betsy daar niet moeilijk over. Is er vraag naar een grotere maat erbij? Hupsakee, dan doen we dat gewoon! En dat is waarom onze lieve Tante zo bijzonder is ♥

Tante Betsy Dress Sporty GreenVan zomerjurkje naar (nog even) winterse outfit

Om Tante Betsy Dress Sporty Green al met blote benen en blote armen te dragen, is natuurlijk nog iets te enthousiast. Maar gelukkig heeft Tante ieder seizoen ook genoeg mooie vesten (kort en lang) in haar collectie. Zoals dit voorjaar de geweldige Hoodie Fit, die qua kleur groen niet hetzelfde is als Dress Sporty, maar er wel heel mooi bij past. De Hoodie Fit is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en is voor nu heerlijk als vest te dragen. En straks, als het hopelijk wat warmer wordt, draag ik haar net als mijn andere Tante Betsy vesten als jas over mijn mooie jurkjes.

Dress Sporty Green is in de webshop van Tante nog verkrijgbaar in alle maten. En mocht je in de buurt van Oosterhout (Noord-Brabant) wonen: bij Tante Betje hingen er toen ik er was, nog verschillende maten in het rek van dit leuke retro jurkje. Behalve in het groen is dit sportieve jurkje ook in het rood, zwart, blauw en paars (♥) verkrijgbaar.

Met dank aan Astrid voor het maken van de foto’s ♥

12 Comments on Tante Betsy Dress Sporty Green: zomerjurkje in wintersferen

 1. Tina johannes
  11 juli 2018 at 23:16 (4 jaren ago)

  Ik heb hem net besteld! Voor het najaar eigenlijk. Ik wist dat jij hem “vernajaard” had met legging. Than voor de tips! Ik zal hem binnenkort showen

  Beantwoorden
  • Natasja
   12 juli 2018 at 05:51 (4 jaren ago)

   Oh leuk, ik ben benieuwd!

   Beantwoorden
 2. bychristiana
  16 maart 2018 at 07:40 (4 jaren ago)

  Die groene kleur staat jou echt heel mooi. Leuk om te zien hoe je hetzelfde jurkje toch op twee verschillende manieren kan dragen!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  15 maart 2018 at 15:45 (4 jaren ago)

  Ik vind groen heel mooi staan bij jou πŸ™‚
  Wat een sportieve look in dit jurkje, en het vest maakt het helemaal af.

  Beantwoorden
 4. Cynthia
  15 maart 2018 at 14:39 (4 jaren ago)

  Deze staat je leuk! Ik draag deze overigens ook in een maatje groter, dat vind Ik bij melzef mooier staan.

  Beantwoorden
 5. Corine
  15 maart 2018 at 09:12 (4 jaren ago)

  Staat je prachtig!! Leuk blog!!

  Beantwoorden
 6. Ellen
  15 maart 2018 at 08:55 (4 jaren ago)

  Wat staat deze kleur jou toch ook mooi, vind het super gaaf die sportieve modelletjes bij jou. Heerlijk artikel weer

  Beantwoorden
 7. Tamara
  15 maart 2018 at 08:39 (4 jaren ago)

  En wat een leuke combi ook met de blauwe panty, staat je geweldig.
  En een extra dik compliment voor je schrijfkunst!
  Want wat doe jij zó mooi natuurlijk en vloeiend, je besteed er véél aandacht aan maar het zit in je bloed, bijzonder creatief talent!

  Dikke liefs voor jou ❀️

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  15 maart 2018 at 07:41 (4 jaren ago)

  Gedurft om met je prachtige outfit in de kou foto’s te maken
  Leuke combinatie met de prachtige panty.

  Xoxo

  Beantwoorden
 9. Bianca
  15 maart 2018 at 07:22 (4 jaren ago)

  Dit jurkje en dan in combinatie met de blauwe panty vind ik erg leuk! En ook super dat er aan de vrouwen wordt gedacht met een maatje meer x

  Beantwoorden
 10. Marije
  15 maart 2018 at 06:24 (4 jaren ago)

  Ik vind de sportieve varianten je ontzettend goed staan.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.