Tante Betsy Dress Stralsund Mod Flowers

Ik dacht dat ik nu al mijn Tante Betsy jurkjes van dit seizoen wel op de foto had gezet. Maar ik ontdekte er nog één in mijn kast die nog niet aan de beurt was geweest. En het is nog wel zo’n mooi en lief jurkje! Dus ik besloot Tante Betsy Dress Stralsund Mod Flowers afgelopen weekend alsnog op de foto te zetten. Onder een werkelijk stralend blauwe lucht. Misschien was het maar goed dat ik nog wat jurkjes over had om jullie te laten zien. Zo kon ik toch nog een buitenreportage maken πŸ˜‰

Tante Betsy Dress Stralsund Mod Flowers

Tante Betsy Dress Stralsund Mod Flowers is weer een prachtig nieuw model dit seizoen. Vooraf had ik wel een beetje twijfel of dit model wat was voor mij. Maar ik was om toen ik haar aantrok. Niet in de laatste plaats vanwege de prachtige kleuren, ik draag haar in de kleur Red.

Tante Betsy Dress Stralsund Mod Flowers

Dress Stralsund Mod Flowers valt mooi aansluitend van boven, en vanaf de verhoogde taille wijder uitlopend dan de meeste andere modellen van Tante. De touwtjes bij de mouwen en net onder de buste kun je aansnoeren en strikken. Hierdoor ontstaan er rimpeltjes in de jurk, die het slanke effect van het lijfje versterken. De wijd uitlopende rok is perfect om een paar overtollige kilootjes of rolletjes te verbergen. En draagt super comfortabel, ook als je iets te veel gegeten hebt πŸ˜‰

Tante Betsy Dress Stralsund Mod Flowers

Wie herkent de Mod Flower print?

De die hard Tante Betsy fans zullen de Mod Flower print vast herkennen. Het is dezelfde prachtige bloemenprint als op de schoenendoos van de Betsy Boots. Een print waarvan ik toen al meteen dacht: die moet op een jurkje! En zo geschiedde πŸ™‚

Ik draag Tante Betsy Dress Stralsund Mod Flowers in maat M, een maatje kleiner dan ik normaal heb van Tante Betsy. Deze heeft een oto van 47 cm en een lengte van 103 cm. Het is natuurlijk wel een iets ander model dan de meeste andere jurkjes van Tante Betsy, het kan zijn dat jij haar wel in je eigen maat moet hebben.

Tante Betsy Dress Stralsund Mod Flowers

Het jurkje is gemaakt van de bekende biologisch katoen-mix van Tante: 95% katoen, 5% elasthaan. Het is een iets dikker stofje dan bijvoorbeeld de theepotjes van dit seizoen, maar nog steeds prima draagbaar op warme dagen hoor!

Model

Het is goed te zien dat dit model wijder is op de buik, ik heb echt wel wat ruimte over. Maar omdat het lijfje wel mooi aansluit, vind ik dat niet storend. En laten we wel wezen: op sommige dagen is het juist prettig dat je wat meer ‘lucht’ rond je buik hebt.

Tante Betsy Dress Stralsund Mod Flowers

Dress Stralsund Mod Flowers heeft een keurige halslijn, waarbij je je nooit zorgen hoeft te maken over inkijk of een tevoorschijn piepend bh-kantje. Hoewel ik daar zelf nooit zo’n moeite mee heb (ik zeg altijd: men kan beter zien dat je een bh draagt, dan dat men ziet dat je geen bh draagt), is dit bijvoorbeeld voor werk wel fijn. En sommige gelegenheden vragen nu eenmaal om een wat netter dΓ©colletΓ©.

Tante Betsy Dress Stralsund Mod Flowers

De strikjes kun je natuurlijk zo ver aantrekken als je zelf wilt. Door ze wat verder aan te trekken bij de mouwtjes, worden deze iets korter. Ik was bang dat ik de touwtjes storend (lees: kriebelend) zou vinden, maar eigenlijk merk ik ze totaal niet op.

Tja, en de kleuren… die zijn gewoon perfect vind ik. Ik vind de kleur Red zelf de mooiste van de drie verkrijgbare kleuren (er is ook nog Blue en Pink verkrijgbaar), maar over de kleur Pink twijfel ik steeds meer. Ik zag op de website van Tante dat van alle drie de kleuren al wat maten uitverkocht zijn, dus ik moet echt niet te lang twijfelen.

Tante Betsy Dress Stralsund Mod Flowers kost € 89,95 en is verkrijgbaar via de website van Tante en bij verschillende verkooppunten.

5 Comments on Tante Betsy Dress Stralsund Mod Flowers

 1. Miranda Aerts
  20 juni 2021 at 21:22 (1 jaar ago)

  Wat een lief jurkje! En een leuke reportage, heerlijk in je eigen tuin 😎

  Beantwoorden
 2. Petra+van+Schijndel
  20 juni 2021 at 16:16 (1 jaar ago)

  Prachtig jurkje en een heerlijke beha wijsheid.

  Beantwoorden
  • Natasja
   20 juni 2021 at 21:24 (1 jaar ago)

   Hahaha, ik moest even nadenken: wat heb ik ook alweer over beha’s gezegd? πŸ˜‰

   Beantwoorden
 3. chucky1012
  20 juni 2021 at 09:36 (1 jaar ago)

  Het staat jou zo mooi……
  Leuke foto’s.
  Lekker buiten fotograferen…..

  Een fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
 4. Joyce
  20 juni 2021 at 09:11 (1 jaar ago)

  Wat heerlijk dat je buiten foto’s kunt maken! Dit is voor mij de jurk van het seizoen, ik ben onwijs blij met dit model ivm buikje en er lengte. Ze staat jou ook prachtig!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.