Tante Betsy Dress Summer Cross Daisy Red

Onlangs werd de derde lichting van deze zomercollectie van Tante Betsy gelanceerd, de High Summer Collectie. Met daarin als één van de favoriete jurkjes Tante Betsy Dress Summer Cross Daisy. Ik ontving haar in twee kleuren, vandaag laat ik dit snoepje van een jurk in de kleur Red aan je zien!

Tante Betsy Dress Summer Cross DaisyTante Betsy Dress Summer Cross Daisy

Tante Betsy Dress Summer Cross Daisy is denk ik wel het jurkje waar het meest naar uitgekeken werd deze levering. Het is dan ook echt een plaatje van een jurk. Ze heeft alles wat wij als liefhebbers van vrolijke jurkjes zoeken. Vrolijke kleuren, een leuk printje en daarnaast een fantastisch draagbare, dunne stof. Het model is niet nieuw, we zagen deze vorig jaar ook al in de High Summer collectie. Een heerlijk mouwloos model met een overslag, die mooi valt.

De mouwloze jurkjes uit de High Summer collectie kun je natuurlijk ook prima dragen op een wat frissere dag. Zoals de dag waarop deze foto’s gemaakt zijn, het was toen maar een graad of 12. Met een panty en een vestje is het niet alleen warmer, het fleurt de boel ook extra op 🙂

Tante Betsy Dress Summer Cross DaisyZoals ik in mijn pas-video al vertelde, vallen de mouwloze jurkjes en tops van Tante Betsy heel mooi. Zo ook deze Tante Betsy Dress Summer Cross Daisy. Zowel het décolleté als de armsgaten vallen mooi en ‘beschaafd’, waardoor zelfs ik mouwloos durf. Vanwege mijn dikke bovenarmen heb ik daar altijd best moeite mee gehad, maar met deze modellen heb ik er geen enkele moeite meer mee.

Tante Betsy Dress Summer Cross DaisyHier zie je dat de overslag mooi valt. Mocht hij bij jou nou toch iets te ver openvallen naar je zin, dan kun je de overslag met een klein steekje vast zetten. Of je draagt er een topje onder, als je je daar prettiger bij voelt. En kijk die schattige print toch! ♥ Ik draag dit jurkje gewoon in mijn eigen maat XL, ze valt mooi op maat.

Tante Betsy Dress Summer Cross DaisyRood met een vleugje roze

Ik heb Tante Betsy Dress Summer Cross Daisy in het rood en in het blauw. De kleur van de print en het biesje is bij beiden hetzelfde. Op bovenstaande foto zie je goed dat het rood iets afgezwakt wordt door het printje met roze bloempotjes, ik vind het zelf een hele ‘lieve’ kleur rood daardoor. Ik droeg er voor de foto een rood vestje van Tante Betsy en een groene panty bij, vanwege het frisse weer. Maar zodra het weer het toelaat, gaat die panty natuurlijk weer uit. Heerlijk met blote benen!

Tante Betsy Dress Summer Cross DaisyIk draag eigenlijk de meeste van mijn Tante Betsy jurkjes het hele jaar door. Of nou ja, de echt dikkere winterjurkjes natuurlijk niet in de zomer. Maar ik heb winterjurkjes met driekwart mouwen die ik nog gerust het hele voorjaar draag. En zomerjurkjes kun je in de winter (als het niet al te koud is) nog prima door dragen met een panty of legging eronder, en een vestje erover. Of een jurkje als dit met een aansluitend shirt met lange mouwen eronder, in een lekker contrasterende kleur. Lekker mixen en matchen, daar houd ik van hoor!

En als ik er met Benthe op uit ga, trek ik gewoon mijn Zoo Adventure wandellaarzen aan (die natuurlijk perfect matchen bij dit rode jurkje 🙂 ) en wandel door bossen en heide, gewoon in mijn fleurige jurkjes. Heerlijk toch, en vooral in deze tijd van het jaar!

Tante Betsy Dress Summer Cross DaisyVerkrijgbaarheid

Tante Betsy Dress Summer Cross Daisy (€ 79,95) is verkrijgbaar in Red, Black en Blue en te bestellen in de webshop van Tante Betsy, of bij één van de verkooppunten. In hetzelfde printje is ook een nieuw model jurkje, Dress Frieda, een rokje, blouse en shirt verkrijgbaar.

Ik heb het item in dit artikel ontvangen voor mijn blog ♥ met dank aan Jori voor het maken van de prachtige foto’s

9 Comments on Tante Betsy Dress Summer Cross Daisy Red

 1. Miranda Aerts
  7 mei 2018 at 07:13 (3 jaar ago)

  Wat een mooie foto’s, ze kunnen zo in een magazine 🙂

  Beantwoorden
 2. Joyce Siemons
  5 mei 2018 at 16:06 (3 jaar ago)

  Prachtige jurk! Prachtige foto’s!

  Beantwoorden
 3. Corine
  5 mei 2018 at 09:24 (3 jaar ago)

  Staat je goed!! Leuk geschreven!!

  Beantwoorden
 4. Tjaaktje
  5 mei 2018 at 09:20 (3 jaar ago)

  Prachtige fotoshoot! Ik vind het leuk om je blogs te lezen.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  5 mei 2018 at 09:01 (3 jaar ago)

  Deze dress staat je prachtig!
  Goed gecombineerd met de groene panty
  Prachtige foto’s.

  Geniet van een mooi weekend Xoxo

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  5 mei 2018 at 08:34 (3 jaar ago)

  Ah leuk hoe je dat groen van die steeltjes weer terug laat komen in je panty, alhoewel het inderdaad ook van mij blote benen weer mag worden!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.