Tante Betsy Dress Summer Cross Stripe Red

Zoals ik in mijn artikel over Dress Patsy Stripe Rose Black van Tante Betsy al vertelde, had ik in eerste instantie niet zoveel met de streepjesjurkjes van deze zomercollectie van mijn favoriete jurkjesmerk. Tot ik er eentje aantrok: ze zitten niet alleen heerlijk, ze kleden ook nog eens enorm af. En ze staan me gewoon erg mooi, al is dat misschien een beetje gek om van jezelf te zeggen. Over de mouwloze exemplaren twijfelde ik toch nog wel een beetje, tot ik Tante Betsy Dress Summer Cross Stripe Red opgestuurd kreeg. Ik laat haar vandaag aan jullie zien.

Tante Betsy Dress Summer Cross StripeTante Betsy Dress Summer Cross Stripe Red

Afgelopen twee weken was het natuurlijk prachtig zomerweer, dus de perfecte gelegenheid om Tante Betsy Dress Summer Cross Stripe Red te testen. Zelfs toen ik haar uitpakte twijfelde ik nog of dit model me wel zou staan. Ik vind mijn bovenarmen nu eenmaal iets te dik. Maar toen ik dit jurkje aantrok, was ik alweer op slag verliefd.

Tante Betsy Dress Summer Cross StripeNet als haar zusje met driekwart mouwen draagt Tante Betsy Dress Summer Cross Stripe ontzettend fijn. De stof is heerlijk dun en soepel, en daardoor echt geschikt voor de zomer. Dress Summer Cross Stripe valt net als haar zusje met driekwart mouwen ruim, ik draag een maatje kleiner dan mijn gewone Tante Betsy maat.

Tante Betsy Dress Summer Cross StripeModel

Het model heeft een crossover halslijn en een band in de taille, waardoor het jurkje mooi afkleedt. De rok valt in een lichte A-lijn. Het topje is volledig gevoerd met rode tricot van dezelfde soepele kwaliteit, waardoor het niet tekent en mooi valt. Als je het décolleté te diep vindt, kun je er uiteraard een topje onder dragen. Ik vind dat hij bij mij prima valt.

Tante Betsy Dress Summer Cross Stripe Tante Betsy Dress Summer Cross StripeDe mooie geborduurde roos zit hier aan de voorkant van de schouder. De wat bredere schouderbanden zorgen voor een heel mooi, slank effect. Wat doet Tante Betsy het toch goed, met dat soort kleine details. Details waardoor wij vrouwen ons nóg beter voelen in de mooie jurkjes!

Tante Betsy Dress Summer Cross Stripe Tante Betsy Dress Summer Cross StripeZoals ik hierboven al vertelde, draagt Tante Betsy Dress Summer Cross Stripe Red ontzettend fijn. Vooral op warme dagen is het een erg comfortabel jurkje, de soepele tricot voelt soepel en licht aan. En als het wat frisser is, draag ik er gewoon een mooi vestje overheen 🙂

Tante Betsy Dress Summer Cross Stripe Tante Betsy Dress Summer Cross Stripe Tante Betsy Dress Summer Cross Stripe (€ 79,95) is verkrijgbaar in vier kleurencombinaties, ik heb inmiddels de grijze ook besteld. Niet alle maten zijn meer verkrijgbaar in de eigen webshop van Tante Betsy, maar bij de verschillende verkooppunten en webshops is dit jurkje ook nog verkrijgbaar. Ik heb het product in dit artikel ontvangen.

Met dank aan Jori voor het maken van de mooie foto’s ♥

16 Comments on Tante Betsy Dress Summer Cross Stripe Red

 1. Zandra
  14 juni 2017 at 18:49 (12 maanden ago)

  Hè Natas…. maar dit is leuk… wist niet dat Jij dit deed jho…
  Knuffel je roomie…

  Beantwoorden
 2. cindy
  11 juni 2017 at 16:48 (12 maanden ago)

  Wat een ontzettend leuk jurkje! En het zwart/witte accessoire is ook heel leuk 😉

  Beantwoorden
 3. Manon
  9 juni 2017 at 19:53 (12 maanden ago)

  Wat een leuke jurk heb je aan!

  Beantwoorden
 4. Jose
  9 juni 2017 at 17:15 (12 maanden ago)

  Heel leuk jurkje, staat je erg goed en er is niets mis met je bovenarmen!

  Beantwoorden
 5. Cindy
  9 juni 2017 at 14:54 (12 maanden ago)

  Hij staat je prachtig! En niks mis met je bovenarmen, vaker zoiets dragen.

  Beantwoorden
 6. Miranda
  9 juni 2017 at 14:34 (12 maanden ago)

  Wat een super mooi model en vrolijke kleuren 🙂
  Hij staat je weer erg mooi ♡

  Beantwoorden
 7. Deb
  9 juni 2017 at 13:55 (12 maanden ago)

  Wat een mooi jurkje! Ik vind ’em je heel goed staan. Die geborduurde roos maakt het af, is ook helemaal trendy op dit moment.Ik hou ervan. Mooie foto’s ook!

  Beantwoorden
 8. Nynke
  9 juni 2017 at 11:59 (12 maanden ago)

  Staat je inderdaad super. De jurk heeft vaak wat overtuiging nodig om aan te doen. Maar eenmaal aan staat hij bijna iedereen fantastisch.

  Beantwoorden
 9. Jolanda
  9 juni 2017 at 11:41 (12 maanden ago)

  Deze vind ik zo leuk!! Die wil ik stiekem ook

  Beantwoorden
 10. Bianca
  9 juni 2017 at 10:10 (12 maanden ago)

  Pfieetfieeuww! Ik vind dit jurkje je echt heel goed staan, en Jori heeft weer mooie foto’s gemaakt ( vooral de laatste <3) x

  Beantwoorden
 11. Sylvia
  9 juni 2017 at 10:05 (12 maanden ago)

  Staat je super mooi! <3 En wat een super gave foto's <3 <3 echt de tijd aan besteed en mooie omgeving! En die lieve Benthe die ook zo goed meewerkt <3 <3

  Beantwoorden
 12. chucky1012
  9 juni 2017 at 08:05 (12 maanden ago)

  Deze mooie dress staat je prachtig.
  Zulke mooie foto’s.

  Xoxo

  Beantwoorden
 13. mireille
  9 juni 2017 at 07:32 (12 maanden ago)

  Super leuk jurkje. En wat lek dat je dit jurkje hebt gekregen van tante Betsy.

  Beantwoorden
  • mireille
   9 juni 2017 at 07:32 (12 maanden ago)

   Leuk natuurlijk.

   Beantwoorden
 14. Mariëlle
  9 juni 2017 at 07:29 (12 maanden ago)

  Natuurlijk mag je dat van jezelf zeggen!! Ik vind hem je ook heel leuk staan 🙂

  Beantwoorden
 15. marije
  9 juni 2017 at 06:23 (12 maanden ago)

  Wat een geweldig jurkje! Ik hou wel van een streepje. Hij staat je in ieder geval geweldig!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *