Tante Betsy Dress Sweet Hearts Red ‘n Blue

Inmiddels is het écht najaar, en kunnen mijn nieuwe Tante Betsy jurkjes wat vaker uit de kast. Augustus/september is toch altijd een beetje wisselend qua temperaturen, en vaak nog te warm voor lange mouwen. Maar nu mogen mijn nieuwe jurkjes tevoorschijn komen, lekker gecombineerd met panties, leggings en vestjes. Ik houd zo van het najaar, ik denk dat dat echt mijn favoriete seizoen is, ondanks de spinnen 🙂 Vandaag laat ik Tante Betsy Dress Sweet Hearts zien, echt een snoepje van een jurkje!

Tante Betsy Dress Sweet Hearts

Tante Betsy Dress Sweet Hearts Red ‘n Blue

Toen ik in februari bij Tante op de koffie mocht komen en een Sneak Peek kreeg van de najaarscollectie, deed ik een vreugdedansje. De hartjesprint kwam terug! ♥ Deze was er een paar jaar geleden ook al, en sindsdien een zeer geliefd collector’s item. En nu is deze schattige print gewoon opnieuw in collectie genomen! Je vindt haar in deze Dress Sweet, maar ook in Dress Trudy, met een kraagje en knopen. Dit model vind je in het artikel over de passessie bij KnUS in Dongen: klik. Verder is er ook nog een rokje en 1 of 2 shirts/blouses in de Hearts print verkrijgbaar. Allemaal in verschillende kleurtjes!

Tante Betsy Dress Sweet HeartsTante Betsy Dress Sweet Hearts is een nieuw modelletje bij Tante, ik was er meteen verliefd op. Het is een wat rechter model dan de meeste jurkjes van Tante, sommige dames dragen haar in een maatje groter. Ik draag gewoon mijn eigen maat L, deze valt wel iets meer aangesloten dan de meeste andere jurkjes in mijn kast. Maar ik heb maat XL geprobeerd, die was echt te groot en helemaal niet flatterend.

Naast de schattige hartjesprint is het meest opvallende detail aan Dress Sweet Hearts de ‘Keyhole’ bij de hals, met het strikje. Deze is afgezet met een contrasterend biesje, in de kleur van de hartjes (donkerblauw). Het jurkje heeft driekwart mouwen, en is daardoor ook op wat warmere najaarsdagen goed te dragen. En straks in de winter gaat er gewoon een vestje overheen.

Tante Betsy Dress Sweet HeartsMaatvoering

Ondanks het feit dat Tante Betsy Dress Sweet Hearts iets aangeslotener valt, vind ik haar wel goed op maat vallen. Mijn maat L heeft een oto van 47 cm, en een lengte van 103 cm. En dat is volgens mij een prima elletje 🙂

Op de foto hierboven zie je dat het jurkje wel iets meer tekent, mijn rolletjes zijn hier goed zichtbaar. Ik zit daar niet zo mee, maar als je liever iets meer ruimte hebt, kun je dus beter een maatje groter kiezen.

Het jurkje is gemaakt van een soepele biokatoen, die dikker is dan de jurkjes van afgelopen zomer. Het voelt daardoor ook steviger aan, maar draagt nog steeds ontzettend comfortabel. Het is echt een hele fijne stof voor het najaar en de winter!

Tante Betsy Dress Sweet HeartsIk neem je mee…

Tante Betsy Dress Sweet Hearts mocht ook mee naar Kopenhagen, een paar weken geleden. En tussen het bezichtigen van al het moois daar, hebben mijn broer en zussen ook nog wat outfitfoto’s voor me gemaakt. Die kans krijg je natuurlijk niet vaak, om ootd-foto’s te maken op zulke mooie plaatsen!

Tante Betsy Dress Sweet HeartsDe mooiste plek van Kopenhagen, als je het mij vraagt: Nyhavn, met de prachtige gekleurde huisjes. Jammer dat er zoveel meer mensen hier foto’s wilden maken, ik had hier wel een hele shoot willen maken 😉

Tante Betsy Dress Sweet Hearts Tante Betsy Dress Sweet Hearts kost € 84,95 en is verkrijgbaar bij diverse verkooppunten van Tante Betsy. Ik kocht haar bij 38 Dresses, hier is ze nog in een beperkt aantal maten verkrijgbaar: klik. Bij Tante Betsy zelf is ze sinds vrijdag ook verkrijgbaar in de webshop.

24 Comments on Tante Betsy Dress Sweet Hearts Red ‘n Blue

 1. Rebecca
  2 oktober 2019 at 22:39 (1 jaar ago)

  Staat je prachtig, Natasja ❤️

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  1 oktober 2019 at 22:51 (1 jaar ago)

  De prachtige dress van TB staat jou zo mooi 😉

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  1 oktober 2019 at 16:44 (1 jaar ago)

  Als je nog eens een fotoshoot op locatie wilt, ga ik weer mee! 😉 ♡

  Beantwoorden
 4. Deb
  30 september 2019 at 14:32 (1 jaar ago)

  Wat een ontzettend lief jurkje, staat je erg goed. De panty en schoenen staan er ook super leuk bij. Ik heb zelf nog niks van Tante Betsy maar zou er best wel een jurkje van willen kopen. Alleen hebben we (voor zover ik weet) geen verkooppunt in de buurt (maar ga dat voor de zekerheid ff checken) en online bestellen vind ik (omdat ik altijd pech heb en de verkeerde maat bestel ;-)) best lastig.

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 september 2019 at 19:29 (1 jaar ago)

   Ik wil best eens voor je kijken of er een fijn verkooppunt bij je in de buurt zit hoor, als je mij even via mail ofzo laat weten waar je woont. Op zich is het inderdaad wel fijn om wat modelletjes in de winkel te kunnen passen, zodat je weet welk model bij jouw figuur past, en welke maat je inderdaad moet hebben. Als je eenmaal een beetje weet welk model je staat, kom je altijd al een heel eind met de oto (oksel tot oksel) maat. Eigenlijk bestel ik al mijn jurkjes online op basis van de oto en de lengtemaat, en zit er maar zelden naast.

   Beantwoorden
 5. Wilma Rommelse
  30 september 2019 at 11:42 (1 jaar ago)

  ❤️❤️❤️❤️
  Wauw, deze jurk is echt voor jou gemaakt.
  Gelukkig heb je nu toch een hartjesprint
  die op je lijf geschreven staat
  ❤️❤️❤️❤️

  Beantwoorden
 6. Babs
  29 september 2019 at 15:43 (1 jaar ago)

  Dit vind ik een heel mooie jurk en kleed ook goed af! Heb ik wat gemist want volgens mij ben je aardig wat kilo’s kwijt. Ik word steeds ronder lijkt wel, de laatste tijd heb ik gewoon geen puf meer om wat leuks aan te trekken. En het klopt, vaak kies ik ook voor een grotere maat wat eigenlijk eerder lomp dan slank maakt. Staat je super!

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 september 2019 at 19:40 (1 jaar ago)

   Klopt, ik ben de afgelopen maanden tien kilo afgevallen 😉 Dankjewel!

   Beantwoorden
 7. Paola
  29 september 2019 at 11:30 (1 jaar ago)

  Ik vind het zo’n lieve print… model is niet goed voor me denk ik… maar een keer passen. Wie weet word ik verrast

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 september 2019 at 19:41 (1 jaar ago)

   Ja gewoon een keer passen Paola, wie weet… ♥

   Beantwoorden
 8. Ellen
  29 september 2019 at 11:17 (1 jaar ago)

  Jurk staat jou weer fantastisch en benadrukt dat je goed bent afgevallen. En mooi is t daar in Kopenhagen hè.

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 september 2019 at 19:43 (1 jaar ago)

   Dankjewel! ♥

   Beantwoorden
 9. Ria
  29 september 2019 at 10:25 (1 jaar ago)

  Prachtige foto’s! Ik vind de blauwe hartjes zooooo mooi van kleur maar twijfel of ik de doorknoopjurk met hartjes wel bij me past misschien de bloes bestellen dan (dat zijn maar de helft hartjes )

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 september 2019 at 19:44 (1 jaar ago)

   Gewoon doen Ria, volg je ♥

   Beantwoorden
 10. Neeltje
  29 september 2019 at 10:18 (1 jaar ago)

  Prachtige print en jurk. Ik ben voor model trudy gegaan! Die foto’s in Kopenhagen zijn top!

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 september 2019 at 19:44 (1 jaar ago)

   Dankjewel ♥ Wat staat model Trudy je prachtig, ik zag de foto’s vandaag voorbij komen!

   Beantwoorden
 11. bychristiana
  29 september 2019 at 09:55 (1 jaar ago)

  Erg mooi, rood vind ik jou altijd erg goed staan. Ik vind vooral dat detail aan de bovenkant gaaf, dat ‘maakt’ de jurk wel echt!

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 september 2019 at 19:45 (1 jaar ago)

   Dankjewel ♥

   Beantwoorden
 12. Bouke
  29 september 2019 at 09:40 (1 jaar ago)

  Fantastische jurk bij je❤️ Je gaat er van stralen

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 september 2019 at 19:47 (1 jaar ago)

   Dankjewel ♥

   Beantwoorden
 13. Joyce Siemons
  29 september 2019 at 09:22 (1 jaar ago)

  Prachtig natasja! De foto’s in Kopenhagen zijn natuurlijk helemaal te gek!

  Beantwoorden
  • Dagmar
   29 september 2019 at 22:37 (1 jaar ago)

   Zo’n mooie jurk voor jou! Daar moeten er gewoon meer kleuren van komen

   Beantwoorden
   • Natasja
    30 september 2019 at 19:48 (1 jaar ago)

    Dankjewel! Ja dat ben ik helemaal met je eens, hihihi!

    Beantwoorden
  • Natasja
   30 september 2019 at 19:47 (1 jaar ago)

   Dankjewel 🙂

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.