Tante Betsy Dress Sweetheart Retro Blossom

Vorig jaar had Tante Betsy een nieuw model jurkje in de wintercollectie: Dress Sweetheart. Een jurkje met zo’n naam, dat moest natuurlijk wel een match zijn πŸ˜‰ En ja hoor, een snoepje dat is het! ♥ Dit seizoen is ze gelukkig weer terug, in verschillende printjes. Vandaag laat ik je Tante Betsy Dress Sweetheart Retro Blossom zien, zowel qua model als qua printje is dit helemaal mijn jurkje!

Tante Betsy Dress Sweetheart Retro Blossom

Tante Betsy Dress Sweetheart Retro Blossom

Vorige winter had ik Dress Sweetheart in de hartjesprint, uiteindelijk in drie verschillende kleuren ♥ Ik draag het model heel graag, dus was super blij toen ik zag dat ze dit seizoen terug kwam!

Dress Sweetheart is een super vrouwelijk jurkje, wat van boven aansluitend valt. Ze heeft een vrij hoge halslijn, maar door de keyhole en het striklintje is ze toch super sexy ♥ Het rokgedeelte loopt naar beneden in een lichte A-lijn uit. Wil je het model nog wat beter bekijken? Kijk dan even naar deze pasvideo waarin ik onder andere dit jurkje laat zien.

Ik draag Tante Betsy Dress Sweetheart Retro Blossom in mijn eigen maat L, deze heeft een oto van 48 cm en een lengte van 101 cm. Ze valt dus prima op maat. Ik heb vorig jaar Dress Sweetheart ook in een maatje groter geprobeerd, omdat ze volgens een webshop klein zou vallen. In maat XL viel ze wat losser, maar echt niet mooier vond ik zelf. Maar het is natuurlijk maar net waar je van houdt, en wat jΓ­j het mooiste vindt bij jezelf ♥

Tante Betsy Dress Sweetheart Retro Blossom

I ♥ Retro

Het retro printje in blauw, groen en oranje maakt Tante Betsy Dress Sweetheart Retro Blossom voor mij helemaal af. Ik houd van retro, vrouwelijke modelletjes en van retro printjes. Het oranje biesje langs de mouwen en bij de hals zorgen voor de ’touch of happiness’ waar Tante Betsy zo bekend om is. Ik word er in ieder geval heel happy van!

Het jurkje is gemaakt van 93% biologisch katoen en 7% elasthaan. Een heerlijke soepele, wat dikkere stof die heerlijk comfortabel draagt. Door de driekwart mouw kun je haar op wat warmere herfstdagen ook prima dragen. Voor de wat koudere dagen (en op kantoor, waar we veel ventileren dus altijd een raam open hebben) draag ik er een vestje of jacket van Tante overheen. Ik combineer het jurkje hier met Snag Tights in de kleur Beach Bum en mijn donkergroene, stoere MAG laarsjes.

Hier zie je de mooie, intense kleuren van het jurkje nog beter. En wat match ik mooi bij mijn kast he? πŸ˜‰

Dit printje is er ook nog in een ander model jurkje, Dress Snappie. Dit jurkje is wat minder aansluitend, en heeft leuke oranje drukknoopjes Γ©n zakjes. Beide jurkjes zijn er alleen in de kleur Green.

Kedeng kedeng, woehoeeeee! Dat gebeurt als je tijdens het foto’s maken muziek aan hebt, hahaha!

Tante Betsy Dress Sweetheart Retro Blossom

Tante Betsy Dress Sweetheart Retro Blossom is verkrijgbaar in de webshop van Tante, in de maten S tot en met 2XL. Ze kost € 89,95.

11 Comments on Tante Betsy Dress Sweetheart Retro Blossom

 1. Petra van Schijndel
  18 oktober 2020 at 22:57 (2 jaren ago)

  Heel mooi! ❀️❀️❀️

  Beantwoorden
 2. Diena
  17 oktober 2020 at 19:39 (2 jaren ago)

  Prachtig

  Beantwoorden
  • Natasja
   17 oktober 2020 at 21:04 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 3. Ria
  17 oktober 2020 at 10:49 (2 jaren ago)

  Staat je ook weer mooi! Hou van het printje model snappie maar vind de kleur moeilijk qua panty’s (draag enkel sombere kleuren voor mijn benen). Jammer dat deze er niet is in het blauw…

  Beantwoorden
  • Natasja
   17 oktober 2020 at 21:05 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯ Donkergroen kan er ook heel goed onder hoor!

   Beantwoorden
 4. Joyce
  17 oktober 2020 at 10:29 (2 jaren ago)

  Jaaaaa geweldig die print! Staat je zo mooi!

  Beantwoorden
  • Natasja
   17 oktober 2020 at 21:05 (2 jaren ago)

   Dankjewel πŸ™‚

   Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  17 oktober 2020 at 09:28 (2 jaren ago)

  Mooi model en ik hou van de kleuren πŸ™‚

  Beantwoorden
  • Natasja
   17 oktober 2020 at 21:05 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 6. Annika Lokers
  17 oktober 2020 at 08:37 (2 jaren ago)

  Hee leuk Natas! Ik ben nog aan het bekijken wat ik zou willen uit de collectie, ik moet nog even sparen

  Beantwoorden
  • Natasja
   17 oktober 2020 at 21:05 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.