Tante Betsy Dress Tango Frida Red

Zoals jullie in het artikel van afgelopen zondag konden lezen, is vorige week de nieuwe najaarscollectie van Tante Betsy geleverd bij de verkooppunten. Ik ging de nieuwe jurkjes passen bij KnUS in Dongen, en een waar pareltje mocht mee naar huis. Tante Betsy Dress Tango Frida Red, ik laat haar natuurlijk wat beter aan jullie zien!

Tante Betsy Dress Tango Frida RedTante Betsy Dress Tango Frida Red

Dress Tango Frida Red was voor mij wel dé verrassing van onze passessie bij KnUS in Dongen. Ik vond de Frida print wel mooi, maar de hertjes en hartjes stonden echt wel hoger op mijn wishlist. En het model kende ik sowieso nog niet, dus ik had eigenlijk nog geen idee wat ik er van kon verwachten. En toen trok ik haar aan, en was echt wel meteen verliefd!

Nog leuker was het feit, dat ik bijna alle jurkjes die ik vorige week paste, in maat L heb gepast. Maat XL is me nu echt te groot geworden. Ook deze mooie Tante Betsy Dress Tango Frida Red draag ik in maat L. En was ik van tevoren een beetje bang dat maat L te kort zou vallen bij mij: dat viel gelukkig mee. De lengte is 103 cm, dus ze valt vrij lang voor een maat L. De oto is een beetje lastig te meten vanwege de overslag, maar ik kom op 48 cm. En dat is volgens mij een normale oto voor een L.

Het model

Tante Betsy Dress Tango Frida heeft een heel bijzonder, en slim model. Het bovenste gedeelte, de overslag, loopt aan de onderkant schuin weg. Dit komt doordat de overslag aan één kant gerimpeld is vast gezet. Dit zorgt ervoor dat een buikje heel mooi gecamoufleerd wordt, en het accent op je taille wordt gelegd.

De rok is uitlopend, iets meer dan andere A-lijn jurkjes van Tante Betsy. Hierdoor krijg je echt dat zwierige effect, wat natuurlijk perfect bij een Dress Tango past. De mouwen vallen tot over mijn ellebogen, maar ik vind het voor nu fijn om ze op te stropen tot boven mijn ellebogen.

Tante Betsy Dress Tango Frida RedZoals ik in het artikel over de passessie al vertelde, kun je de overslag van Dress Tango Frida op twee manieren dragen. Hierboven draag ik haar ‘gewoon’, met de overslag aan beide kanten over mijn borsten heen. Zoals je ziet, valt het décolleté bij mij dan vrij hoog, iets te hoog naar mijn zin. Neeltje zei vrijdag in de winkel tegen me: “Mag ik even zo vrij zijn?”. En hop hop, daar zat de overslag lager, aan beide kanten onder mijn borsten door. En dat ziet er bij mij veel beter uit:

Tante Betsy Dress Tango Frida RedOp deze manier kan ik het nog steeds prima bijvoorbeeld naar mijn werk dragen, maar ziet het er wat speelser en spannender uit. En mocht je toch onverwachts een bespreking of gesprek hebben, dan heb je die overslag natuurlijk snel genoeg op ‘standje keurig’ gezet 😉

Tante Betsy Dress Tango Frida RedLet’s Tango!

Ik besloot voor deze foto’s mijn Lotta from Stockholm klompjes met hoge hak weer eens uit de kast te halen. Ik draag ze niet vaak omdat de hak voor mij net iets te hoog is om er goed op te kunnen lopen. Maar een jurkje als Tante Betsy Dress Tango Frida vraagt natuurlijk wel om een mooi hakje!

Tante Betsy Dress Tango Frida RedEn een dansje 🙂

Dress Tango Frida is gemaakt van 95% viscose en 5% elasthane. Het is een heerlijk zacht en soepel stofje, maar voelt wel warmer dan de viscose stof van de afgelopen zomercollectie van Tante. En dat is natuurlijk prima, want het is tenslotte een jurkje wat ik heel de winter hoop te dragen. De stof valt echt prachtig!

Tante Betsy Dress Tango Frida RedJa, jullie begrijpen nu vast wel waarom ik meteen verliefd werd toen ik Tante Betsy Dress Tango Frida aantrok? ♥

Tante Betsy Dress Tango Frida kost € 89,95, ik kocht haar bij KnUS in Dongen. Ze hebben hier ook de mooie groene variant. Natuurlijk is dit jurkje ook verkrijgbaar bij andere verkooppunten van Tante Betsy, en binnenkort ook in de webshop van Tante zelf.

35 Comments on Tante Betsy Dress Tango Frida Red

 1. Ingrid
  22 oktober 2019 at 14:04 (9 maanden ago)

  Oh ik vind je klompjes ook. Supermooi erbij
  Jurkje staat echt prachtig, ik ben om en ga ‘m toch bestellen

  Beantwoorden
 2. Happy Susan blogger
  19 augustus 2019 at 15:54 (11 maanden ago)

  Ik ben zo benieuwd naar dit nieuwe model en de kleur van deze Frida print is enorm gaaf. Super dat je nu maat L draagt, ze staat je heel mooi!
  Wel wat minder leuk met zoveel mooierds in de kast in maat XL als je zo goed bent afgevallen. Maar wellicht komt dat wel goed of kun je gaan ruilen met jurkenzusjes. Geniet ervan en wat een bofbips ben je met een verkooppunt zo dichtbij. Knuff!

  Beantwoorden
 3. Mijkje
  18 augustus 2019 at 13:44 (11 maanden ago)

  Hij staat je geweldig! Ik twijfelde erg over die overslag jurken omdat ik niet zoveel boezem heb en het dan snel te laag is. Mooi om te zien dat je ze dus op twee manieren kan dragem!

  Beantwoorden
 4. Ria
  18 augustus 2019 at 11:41 (11 maanden ago)

  Jurkje lijkt wel voor jou gemaakt! En de schoenen zijn ook geweldig ik lig hier bijna in een deuk met je benaming ‘standje keurig’ moet ik onthouden!

  Beantwoorden
 5. Mina
  18 augustus 2019 at 10:45 (11 maanden ago)

  Wauw staat je prachtig meis! Geniaal gevonden de nette stand hihihi! Je straalt dat wandelen doet je heel goed! Fijne week! Liefs

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  18 augustus 2019 at 07:47 (11 maanden ago)

  The lady in red ♡

  Beantwoorden
 7. Marja Bouwman
  17 augustus 2019 at 12:03 (11 maanden ago)

  Je ziet er fantastisch uit Natasja. Een krachtige, stralende vrouw in vrolijke kleding. Ik vind je blog inspirerend.
  Een maatje kleiner, dat word flink shoppen 🙂

  Beantwoorden
 8. Petra van Schijndel
  16 augustus 2019 at 19:30 (11 maanden ago)

  Standje keurig! Haha, goed gevonden. Maar ik ben het met je eens dat het op de andere manier mooier valt voor jou. Frida staat je super!

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 augustus 2019 at 20:42 (11 maanden ago)

   Dankjewel 🙂

   Beantwoorden
 9. wilma
  16 augustus 2019 at 18:59 (11 maanden ago)

  wat een plaatje van een prachtige mooie vrouw. Echt een jurk voor jou <3

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 augustus 2019 at 20:43 (11 maanden ago)

   Lief, dankjewel! ♥

   Beantwoorden
 10. chucky1012
  16 augustus 2019 at 15:56 (11 maanden ago)

  Deze mooie dress staat jou prachtig 😉
  Mooie soepel vallende stof….

  Xoxo

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 augustus 2019 at 20:44 (11 maanden ago)

   Dankjewel 🙂

   Beantwoorden
 11. Danielle de Groot
  16 augustus 2019 at 10:29 (11 maanden ago)

  Leuke jurk! Staat je goed en altijd lekker een maatje kleiner’, doet ons vrouwen altijd goed. Ik zou van je een na laatste foto, je profielfoto maken. Stralend, fris opgeruimd.

  Beantwoorden
  • Charline
   16 augustus 2019 at 12:43 (11 maanden ago)

   Tja….echt prachtig. Staat je super, maar dan ook super mooi. Wat een verrassend jurkje en qua model helemaal. Super

   Beantwoorden
   • Natasja
    16 augustus 2019 at 20:46 (11 maanden ago)

    Dankjewel Charline ♥

    Beantwoorden
  • Natasja
   16 augustus 2019 at 20:45 (11 maanden ago)

   Dankjewel ♥

   Beantwoorden
 12. Cindy
  16 augustus 2019 at 10:11 (11 maanden ago)

  Top jurk!

  Beantwoorden
  • Janny
   16 augustus 2019 at 12:00 (11 maanden ago)

   Lieve Natasja wat stáát die jurk je toch fantastisch! Die kleur rood, ik weet niet maar die doet iets met je. Prachtig. En dat model! Ik kan me niet voorstellen dat dat bij één vrouw niet mooi zou staan,wat flatteus. En jij dan zelfs een maatje kleiner! Al dat lopen doet je goed meid!

   Beantwoorden
   • Natasja
    16 augustus 2019 at 20:47 (11 maanden ago)

    Dankjewel Janny, super lief! ♥

    Beantwoorden
  • Natasja
   16 augustus 2019 at 20:47 (11 maanden ago)

   Dankjewel 🙂

   Beantwoorden
 13. Monique
  16 augustus 2019 at 09:30 (11 maanden ago)

  Wauw wat staat deze je geweldig!
  Hij stond hoog op mijn verlanglijstje maar toen ik bij diverse dames las dat de stof zo dun was ging ik twijfelen….
  Maar nu jij zegt dat hij toch warmer aanvoelt denk ik dat ik toch eens ga passen!

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 augustus 2019 at 20:48 (11 maanden ago)

   Dankjewel ♥

   Beantwoorden
 14. Neeltje
  16 augustus 2019 at 09:07 (11 maanden ago)

  Deze staat je super. Geweldig model is dit!

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 augustus 2019 at 20:48 (11 maanden ago)

   Dankjewel 🙂

   Beantwoorden
 15. Corine
  16 augustus 2019 at 08:34 (11 maanden ago)

  Staat je prachtig, je straalt er helemaal in

  Beantwoorden
  • Ellen Jacobs
   16 augustus 2019 at 10:44 (11 maanden ago)

   Prachtig deze wensjurk (van mij dan

   Beantwoorden
   • Monique
    16 augustus 2019 at 11:10 (11 maanden ago)

    Wauw Natasja, wat staat deze jurk prachtig bij je! Je straalt, vooral de laatste foto vind ik heel mooi!
    Op de andere foto’s is de jurk beter zichtbaar, dus dat is wel handig.
    Wat een mooi model heeft deze jurk!

    Beantwoorden
    • Natasja
     16 augustus 2019 at 20:50 (11 maanden ago)

     Dankjewel ♥

     Beantwoorden
   • Natasja
    16 augustus 2019 at 20:49 (11 maanden ago)

    Dankjewel 🙂

    Beantwoorden
  • Natasja
   16 augustus 2019 at 20:49 (11 maanden ago)

   Dankjewel 🙂

   Beantwoorden
 16. Paola
  16 augustus 2019 at 08:33 (11 maanden ago)

  Prachtig!! Ik kan hem denk ik niet aan maar de print spreekt me ook erg aan. Je ziet er geweldig uit

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 augustus 2019 at 20:50 (11 maanden ago)

   Dankjewel Paola ♥

   Beantwoorden
 17. Joyce siemons
  16 augustus 2019 at 06:21 (11 maanden ago)

  Wauw en wauw echt super mooi! Zoals je de jurk omschrijft zou dit model ook wel iets voor mij kunnen zijn, toch eens passen als ik het tegenkom. Deze kleur vind ik ook fantastisch en staat je prachtig!

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 augustus 2019 at 20:50 (11 maanden ago)

   Dankjewel Joyce ♥

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.