Tante Betsy Dress Tilly Florrie

Weet je wat ik wel zou willen zijn
Een bloemetjesgordijn, een bloemetjesgordijn
Van het plafond tot op het raamkozijn
Een bloemetjesgordijn, een bloemetjesgordijn
En alle dagen hangen lekker in het zonnelicht
Met bloemen op m’n hele lijf en ook op m’n gezicht
Weet je wat ik wel zou willen zijn, een bloemetjesgordijn

Hahaha, wie kent hem nog? Ik weet niet hoe oud dat liedje al is, maar het is wel meteen wat in mij opkwam toen ik Tante Betsy Dress Tilly Florrie zag. En dat bedoel ik in de meest positieve zin van het woord ♥ Onlangs liet ik jullie dit nieuwe model al zien, maar dan in een compleet andere print. Maar wat is de Florrie print ook gaaf! Ik laat haar aan jullie zien, met wederom heel veel foto’s ๐Ÿ™‚

Tante Betsy Dress Tilly Florrie

Tante Betsy Dress Tilly Florrie

Nou, heb ik te veel gezegd met dat bloemetjesgordijn? Dit is toch gewoon helemaal te gek gaaf super retro, helemaal zoals het behang en de gordijnen ‘van vroeger’? De Florrie print is verkrijgbaar in drie kleuren: Red, Blue en Green. Naast Dress Tilly is er ook een Summer Cross Long Dress en een Long Skirt. Ik ben zelf niet zo van de lange jurken en rokken, maar ik heb er al veel dames in zien shinen!

Ik vertelde het al in het artikel over Dress Tilly Retro Kitsch: dit model is zo ontzettend mooi en afkledend! Van boven valt ze mooi aansluitend, en vanaf de taille valt ze los over je buik en heupen. Dat zit niet alleen heerlijk, het verhult ook prachtig die paar eventuele corona-rolletjes ๐Ÿ˜‰

Tante Betsy Dress Tilly Florrie Duurzame stof

Tante Betsy Dress Tilly Florrie is gemaakt van een nieuwe stof: EcoVero. Dit is een duurzame viscose variant. Het productieproces is beduidend minder milieubelastend dan gewone viscose, maar de stof heeft wel dezelfde lichtheid en comfortabele draagbaarheid.

De stof heeft een digitale print, daardoor moet je wel goed opletten met wassen: koud, met weinig vloeibaar wasmiddel, en binnenste buiten. Maar eigenlijk was ik al mijn jurkjes op die manier. Oh, en let ook goed op dat je je jurkjes niet tegelijk met spijkergoed in de wasmachine doet.

Ik draag Dress Tilly Florrie in mijn eigen maat L. Deze heeft een oto van 47 cm en een lengte van 103 cm. Helemaal perfect dus!

Op het moment dat ik de foto’s van dit mooie jurkje maakte, was het nog maar 10 graden (wanneer komt nou die lente?). Dus ik draag er een Snag Tights panty onder, in de kleur Figgy Pudding. Die had ik nog nieuw in de kast liggen, en hij bleek er perfect bij te passen. Net wat frisser paars dan de andere paarse panty van Snag Tights, en dus prima voor de tijd van het jaar. Ik kan trouwens wel mijn eigen Snag Tights verkooppunt beginnen inmiddels, ik heb het afgelopen jaar geloof ik iets te hard mijn best gedaan om hen uit de corona crisis te helpen ๐Ÿ˜‰

Tante Betsy Dress Tilly Florrie

En natuurlijk moesten hier mijn roze La Pintura laarzen bij! Ook deze heb ik inmiddels in meerdere kleuren, het is gewoon een verslaving!

Draagcomfort

Naast het feit dat ik Dress Tilly Florrie ontzettend gaaf vind, draagt ze ook echt zo fijn! De EcoVero stof is heerlijk soepel en comfortabel, en voelt helemaal niet warm of zweterig aan. Ik heb haar nog niet met warme dagen kunnen testen, maar ik denk dat ze dan heerlijk koel draagt.

Tante Betsy Dress Tilly Florrie

Aan de achterkant zie je de mooie slanke belijning van Tante Betsy Dress Tilly Florrie nog beter. Ondanks de soepele stof, zie je mijn rolletjes bijna niet (en ik heb ze echt wel!). Ze loopt precies op het juiste moment wijder uit, en volgt perfect de lijnen van mijn silhouet. Dat heb die Tante van ons toch maar knap gedaan, of niet dan?

En nog even de super gave retro print van dichtbij ♥

Tante Betsy Dress Tilly Florrie

Wat houd ik toch van die wat langere korte mouwen, zelfs mijn armen lijken slank in dit jurkje!

Dress Tilly Florrie is exclusief verkrijgbaar in de webshop van Tante Betsy, ze kost โ‚ฌ 89,95 en is nog in bijna alle maten verkrijgbaar ♥

6 Comments on Tante Betsy Dress Tilly Florrie

 1. Jacqueline Oud
  9 mei 2021 at 15:18 (1 jaar ago)

  Wat een verrassing! Niet verwacht dat deze zo mooi zou zijn! Staat je echt heel mooi! Fijne zondag nog!

  Beantwoorden
 2. Yolanda
  9 mei 2021 at 13:02 (1 jaar ago)

  Haha je staat er bloemig bij

  Beantwoorden
 3. Josรฉ
  9 mei 2021 at 09:22 (1 jaar ago)

  Geweldig! Op en top een retro bloem(etjesgordijn). Ben er dol op.
  Staat je erg mooi!

  Beantwoorden
 4. Joyce
  9 mei 2021 at 08:41 (1 jaar ago)

  Dit is inderdaad ook weer een topper zeg! Ik hou wel van bloemetjes gordijnen

  Beantwoorden
 5. Sylvia
  9 mei 2021 at 08:05 (1 jaar ago)

  Heerlijke blog en prachtfotoโ€™s en je ziet er super uit .
  Geniet van een mooie dag

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  9 mei 2021 at 06:39 (1 jaar ago)

  Wat een kleurrijke dress die jou prachtig staat!
  Leuke foto’s op je fb pagina.
  Vooral de jumpsuit en de gele dress….

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.