Tante Betsy Dress Tori Stripe Black

Zwart is een kleur die je in mijn kledingkast niet vaak tegenkomt. Al voor ik mijn vrolijke jurkjes ging dragen, koos ik eerder voor donkerblauw dan zwart. Ook uit mijn kleurenanalyse die ik een paar jaar geleden kreeg bij Femme Energique, bleek dat ik beter niet te veel zwart kon dragen. Toch maakte ik een uitzondering, voor een heel leuk jurkje. Een jurkje wat ik ook al in het donkerblauw in de kast heb hangen, en zó leuk vond, dat ik haar nog in een andere kleur wilde hebben. Tante Betsy Dress Tori Stripe Black, niet zomaar een zwart jurkje!

Tante Betsy Dress Tori Stripe BlackTante Betsy Dress Tori Stripe Black

Zoals ik al zei: Tante Betsy Dress Tori Stripe Black is niet zomaar een zwart jurkje. Nu zijn de jurkjes van Tante Betsy natuurlijk nooit ‘zomaar’, maar hebben altijd een vleugje magie. Een vleugje vrolijkheid en geluk, wat je voelt zodra je ze aantrekt. Dress Tori Stripe is qua model een vrij eenvoudig jurkje, maar de combinatie van effen vlakken en streepjes, de contrasterende knopen op de zakken en het speciale accent op de rechtermouw maken haar bijzonder.

Tante Betsy Dress Tori Stripe BlackDress Tori Stripe is gemaakt van een heerlijke soepele tricot, die heel comfortabel draagt en ook op wat warmere najaarsdagen fijn aanvoelt. Ik droeg haar hier op de warmste zondag in oktober die we in jaren hadden, het was meer dan 20 graden.

Tante Betsy Dress Tori Stripe BlackTante Betsy Dress Tori Stripe Black valt mooi op maat, ik draag haar in mijn gewone Tante Betsy maat XL. Het valt bij mij tot net boven de knie, ik ben 1.78 meter lang. Ook de mouwen zijn goed van lengte.

Tante Betsy Dress Tori Stripe BlackPeekaboo!

Uiteraard heeft ook Tante Betsy Dress Tori Stripe Black het schattige vogeltje op de rechtermouw ♥ Samen met de witte knopen op de zakjes, het streepjespatroon en het model van het jurkje zorgt deze voor een hoog ‘Pippi’-gehalte, ik houd er van!

Ik heb Dress Tori Stripe hier gecombineerd met een paarse panty, maar eigenlijk zijn hier natuurlijk veel verschillende kleuren bij te combineren. Of gewoon rustig zwart, als het van jou allemaal niet zo uitbundig hoeft 🙂

Tante Betsy Dress Tori Stripe Black Ging de hond nou op de baas lijken, of was het precies andersom? 😉

Geen streepjes in de breedte dragen als je een grotere maat hebt? Echt wel! geen bruine schoenen bij een zwart jurkje? Wie zegt dat dat niet kan? Je merkt: het Pippi-effect is meteen merkbaar, hihihi! Nee hoor, ik vind dat je vooral moet dragen waar je je zelf fijn in voelt. En je vooral niet moet laten leiden door allerlei ‘voorschriften’ van mensen die menen dat ze er verstand van hebben. Zolang jij draagt waar jíj je goed in voelt, kan het nooit verkeerd zijn! Dat is precies wat ik het afgelopen jaar ben gaan doen, en ik heb me in jaren niet zo goed gevoeld. Maar dat was vast al wel duidelijk 🙂

Dress Tori Stripe Black (€ 84,95) is op de website van Tante zelf nog verkrijgbaar in alle maten, XS tot en met XXL. Natuurlijk vind je haar ook bij de verschillende verkooppunten. In hetzelfde gave streepjespatroon is nu ook een legging verkrijgbaar, deze laat ik je binnenkort in een nieuw artikel zien.

18 Comments on Tante Betsy Dress Tori Stripe Black

 1. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  26 oktober 2017 at 10:58 (8 maanden ago)

  Wat staan de tori jurken je toch mooi…iedere Tante Betsy jurk staat je mooi die je ons laat zien ;).
  Ik had hem onlangs voor het eerst aan maar dan in de rood blauwe versie. Ik moest er even aan wennen of deze jurk wel wat voor mij was omdat hij vrij hoog gesloten is en ik een enorme buste heb. Maar ben er blij mee dus kan me heel goed voorstellen dat jij er ook heel blij mee bent. Geniet er maar heerlijk van van al die jurkjes waar je je zo happy in voelt. Knuff!

  Beantwoorden
 2. Aimee Moolenaar-Dols
  26 oktober 2017 at 08:07 (8 maanden ago)

  Ook mij is afgeraden zwart te dragen en ik heb het ook niet veel.. maar voor sommige jurkjes maak ik graag een uitzondering 🙂 inderdaad lekker dragen wat je mooi vind en je bent mooi.
  Groetjes en liefs Aimee

  Beantwoorden
 3. Femme Energique
  25 oktober 2017 at 12:20 (8 maanden ago)

  Het is zo ontzettend leuk om te zien hoe je steeds meer je eigen stijl aan het ontwikkelen bent, top!!

  En die toevoeging van die kleurige panty en schoenen kan Femme Energique erg waarderen 🙂

  Geniet ze stralende dame, liefs Yvonne – FE

  Beantwoorden
 4. Jori
  25 oktober 2017 at 07:01 (8 maanden ago)

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt, je straalt weer in je nieuwe jurkje….Weet je zeker dat je geen open kast gaat nemen in je nieuwe huis 😉

  Beantwoorden
 5. Neeltje
  24 oktober 2017 at 22:21 (8 maanden ago)

  Prachtige jurk voor een mooi mens. Je straalt erin. Echt een toppertje!

  Beantwoorden
 6. Miranda
  24 oktober 2017 at 15:40 (8 maanden ago)

  Ik vind het een hele mooie combinatie van effen stof en dessin en het vogeltje maakt het helemaal af ♡

  Beantwoorden
 7. Esther
  24 oktober 2017 at 10:50 (8 maanden ago)

  Wat staat deze je mooi! Echt een jurkje voor jou.

  Beantwoorden
 8. bychristiana
  24 oktober 2017 at 10:10 (8 maanden ago)

  Ik ben het helemaal met je eens, lekker dragen waar jij blij van wordt hoor! Deze jurk staat je erg leuk. Toch ben ik wel héél benieuwd naar zo’n kleuren analyse, welke kleuren er voor mij uit zouden komen haha;-)

  Beantwoorden
 9. Paulien Sickens de Wal- van Dalen
  24 oktober 2017 at 09:31 (8 maanden ago)

  Wat staat deze jurk je prachtig!!!! Mooi model

  Beantwoorden
 10. Wendy
  24 oktober 2017 at 09:27 (8 maanden ago)

  Heel mooi, en idd dragen waar je jezelf
  goed in voelt

  Beantwoorden
 11. Margriet Iris
  24 oktober 2017 at 09:13 (8 maanden ago)

  Ook weer mooi Natasja! En wat iemand hier ook al schrijft, je gelukkig voelen is het belangrijkste en als je daar voor regeltjes moet overschrijden die door wie dan ook zijn gemaakt,nou dan moet dat maar. (Niet de wettelijk regels natuurlijk) Happinez in a dress!!

  Beantwoorden
 12. Jolanda
  24 oktober 2017 at 08:59 (8 maanden ago)

  Wat een mooie outfit weer! Al die regeltjes, gewoon lekker doen wat jij wilt. Je ziet maar, het ziet er top uit!!

  Beantwoorden
 13. Mieke
  24 oktober 2017 at 08:56 (8 maanden ago)

  Wat een leuke outfit! Zwart kan prima hoor! Je hebt gelijk, soms moet je die ‘regels’ lekker negeren! X

  Beantwoorden
 14. Mireille
  24 oktober 2017 at 08:46 (8 maanden ago)

  Je straalt en daar draait het om.
  Staat je goed hoor ook als is het zwart

  Beantwoorden
 15. Mariëlle
  24 oktober 2017 at 08:42 (8 maanden ago)

  Ik draag zelf niet zo vaak kleurtjes, dus ik vind deze wel heel tof!!! 🙂

  Beantwoorden
 16. chucky1012
  24 oktober 2017 at 08:11 (8 maanden ago)

  Deze dress staat je heel mooi!
  Prachtige foto’s.

  Xoxo

  Beantwoorden
 17. Marije
  24 oktober 2017 at 06:47 (8 maanden ago)

  Ik vind zwart op deze manier je geweldig staan. Je hebt groot gelijk: lekker dragen waar jij je goed in voelt.

  Beantwoorden
 18. Hennie
  24 oktober 2017 at 06:27 (8 maanden ago)

  Dat jij een ander mens bent geworden is inderdaad meer dan duidelijk en ontzettend leuk om te zien. Je hebt gelijk: dragen wat je wilt en regels zijn er om te omzeilen. Je ziet er ontzettend leuk uit in je nieuwe jurkje en vooral: een stuk gelukkiger.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.