Tante Betsy Dress Vera Lynn Alpen Wiese

Oh meisjes… Dacht ik dat de meeste van mijn wensjurkjes van deze zomercollectie bij de eerste levering zaten. En toen kwam de tweede levering, en ging ik samen met Neeltje passen bij Bouke van Bij Tante Pollewop. De ene na de andere verliefde blik in de mooie passpiegel van Bouke ♥ Zucht deze… Oh maar deze… Jeetje, deze ook… Eรฉn van de toppers van deze Tante Betsy collectie vind ik Dress Vera Lynn. Die er ook in de tweede levering weer was, in de stralende vorm van Tante Betsy Dress Vera Lynn Alpen Wiese. Een jurkje wat niet alleen qua model, maar ook qua stof gewoon helemaal perfect is!

Tante Betsy Dress Vera Lynn Alpen Wiese

Tante Betsy Dress Vera Lynn Alpen Wiese

Tante Betsy Dress Vera Lynn Alpen Wiese stond eigenlijk helemaal niet op mijn verlanglijstje. Zoals dat wel vaker gaat bij mij met jurkjes ๐Ÿ˜‰ Maar jeetje, toen ik haar in het echt zag en daadwerkelijk aantrok… Zucht… De print is in het echt nog zoveel mooier als op de productfoto’s. Niet dat ik haar op die foto’s niet mooi vond, maar ik vond het toen een ‘gewoon bloemenprintje’. Niets meer en niets minder. Maar de kleuren en de bloemetjes zijn in het echt zo mooi, zo helder en sprekend. Zo lief, zo… ‘heb ik nodig in mijn kast’. En bovenal: de stof bleek ook nog eens van de vertrouwde dikkere kwaliteit van een paar jaar geleden. Dus tja, toen ik dat voelde, was ik om.

Ook deze Vera Lynn valt ruim, ik draag haar een maatje kleiner, in maat M dus. Deze heeft een oto van 48 cm en een lengte van 106 cm. En met die lengte ben ik met mijn 1.78 meter natuurlijk super blij!

Liefde voor Vera Lynn

Ik vertelde het al in de artikelen over Dress Vera Lynn Teapot, hoe geweldig ik dit nieuwe model vind. Ik houd zo van die retro stijl, met dat tikkeltje eigenwijze, gekke, waarom Tante Betsy zo bij mij past. Vera Lynn is bovendien super vrouwelijk, met het aansluitende bovenlijfje, de retro kraag, het royale striklint in de taille en de wijd uitlopende rok.

Tante Betsy Dress Vera Lynn Alpen Wiese

Op de zakken en op het bovenlijfje zit een lief wit kantje, wat het Alpen Wiese gevoel van dit jurkje extra versterkt. Hier zie je ook de prachtige, lieve bloemetjes van dichtbij. Het is toch gewoon om verliefd op te worden?

Let’s party!

Kennen jullie mijn Candy Cane panty nog van Snag Tights, van de Limited Edition Kerstcollectie van afgelopen jaar? Ik was op zoek naar een geschikte legging of panty bij Tante Betsy Dress Vera Lynn Alpen Wiese en zag deze opeens tevoorschijn komen. Wat een match is het! Ik wist wel dat ik die panty gewoon MOEST hebben! En niet alleen voor Kerst, hahaha! Mijn blauwe La Pintura laarzen maken het plaatje helemaal af, en perfect ♥

Tante Betsy Dress Vera Lynn Alpen Wiese

Het jurkje is gemaakt van de inmiddels bekende biologische katoenmix van Tante: 95% biologisch katoen en 5% elastaan. En dus van de dikkere kwaliteit. Ze is er ook in de kleur Black, en van hetzelfde printje is er ook het mouwloze jurkje Sonja.

Tante Betsy Dress Vera Lynn Alpen Wiese Tante Betsy Dress Vera Lynn Alpen Wiese

Ik zeg het volgens mij ieder jaar ๐Ÿ˜‰ maar wat heeft Tante Betsy zichzelf weer overtroffen met deze collectie. Ik dacht รฉcht dat ik wel genoeg jurkjes in mijn kast had, en dat ik van deze collectie maar een paar jurkjes wilde. Nou, dat is tot dusver niet echt gelukt, hahaha!

Maar zeg nou zelf, Tante Betsy Dress Vera Lynn Alpen Wiese is toch gewoon รฉcht te mooi om te laten hangen? ♥ Nu nog met panty, maar hopelijk snel lekker met blote benen!

Ik kocht Dress Vera Lynn Alpen Wiese Blue bij Bouke van Bij Tante Pollewop, ze heeft nog enkele maatjes verkrijgbaar. Staat jouw maat er niet meer tussen? Stuur Bouke dan gerust een berichtje, wellicht kan ze deze nog voor je nabestellen ♥

13 Comments on Tante Betsy Dress Vera Lynn Alpen Wiese

 1. Miranda Aerts
  2 mei 2021 at 14:57 (1 jaar ago)

  Wat jij met jurkjes hebt, heb ik met sneakers. Heb ik net het leukste nieuwe paar gekocht, zie ik weer leuke voorbij komen!
  Mijn kast (en mijn salaris) is te klein voor al mijn wensen, maar ik snap het helemaal.
  Dit is ook weer een heel leuk jurkje! ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 2. Joyce
  2 mei 2021 at 13:47 (1 jaar ago)

  Ooh wat grappig dat dit niet een eerste keuze was, want ik vind deze zoooooo goed bij je passen! Staat je echt fantastisch. De witte boordjes vind ik echt heel mooi passen bij deze jurk

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 mei 2021 at 14:02 (1 jaar ago)

   Dankjewel! ๐Ÿ™‚

   Beantwoorden
 3. Yolanda
  2 mei 2021 at 10:38 (1 jaar ago)

  Hij staat je weer superโ˜บ๏ธ

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 mei 2021 at 14:03 (1 jaar ago)

   Dankjewel โ™ฅ

   Beantwoorden
 4. Petra van Schijndel
  2 mei 2021 at 09:54 (1 jaar ago)

  Super! En herkenbaar.. Denken dat je zo zachtjes aan wel genoeg jurkjes hebt.. Oh nee, toch niet..

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 mei 2021 at 14:03 (1 jaar ago)

   Hahaha, gelukkig hebben we er allemaal ‘last’ van! ๐Ÿ˜‰

   Beantwoorden
 5. Petra van Vliet
  2 mei 2021 at 09:15 (1 jaar ago)

  Ook weer een prachtige print.
  En dit model staat je super!
  Ik heb deze nog niet in het echt kunnen
  bewonderen…
  Liefs, Petra

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 mei 2021 at 14:03 (1 jaar ago)

   Dankjewel ๐Ÿ™‚

   Beantwoorden
 6. Bouke
  2 mei 2021 at 08:34 (1 jaar ago)

  Alle jurkjes staan je geweldig… ik snap wel dat er altijd nog nieuwe jurkjes in je kast kunnen! Met zoโ€™n veelzijdige collectie in je kast zie je er iedere dag weer verrassend mooi uitโค๏ธ

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 mei 2021 at 14:04 (1 jaar ago)

   Dankjewel lieve Bouke โ™ฅ

   Beantwoorden
 7. Esther
  2 mei 2021 at 08:09 (1 jaar ago)

  Staat je weer prachtig! Het printje is echt . Ik had dit printje ook graag gehad, maar helaas zijn allebei de modellen niks voor mij. Te weinig vulling van boven. โ˜น๏ธ

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 mei 2021 at 14:04 (1 jaar ago)

   Dankjewel โ™ฅ Oh dat is jammer zeg, dat het jouw modellen niet zijn…

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.