Tante Betsy Dress Vera Lynn Cottage Pink

Op het moment dat ik dit artikel schrijf, is de zomer nog lang niet in zicht. Het is vandaag stormachtig, met van tijd tot tijd regen en temperaturen die niet eens in de richting van ‘lekker’ komen. Toch heb ik inmiddels al heel wat Tante Betsy jurkjes uit de nieuwe zomercollectie laten zien. Allemaal met een legging of panty eronder weliswaar, en eventueel met een vestje erover. Ook het jurkje van vandaag, Tante Betsy Dress Vera Lynn Cottage Pink, laat ik nog ‘aangekleed’ zien. Zelfs voor even op de foto was het met tien graden echt te koud voor met blote benen πŸ˜‰ Maar het jurkje is er niet minder mooi om hoor ♥

Tante Betsy Dress Vera Lynn Cottage Pink

Tante Betsy Dress Vera Lynn Cottage Pink

Toen ik Tante Betsy Dress Vera Lynn Cottage Pink voor het eerst zag, was het eerste waar ik aan dacht bramentaart. Je weet wel: zo’n perfect gelukte, heerlijke zoete taart die op een prachtig gedekte tafel in een boomgaard staat ♥ En terwijl ik dit zo opschrijf, bedenk ik me dat ik zo’n taart komende zomer zeker een keer ga maken. Nu ik steeds meer zelf kook en bak, moet zo’n taart toch ook prima te doen zijn?

Voor nu moest ik het doen met een zelfgebakken brood. Ook heerlijk overigens, ik had dit keer een donker pandabrood gemaakt. Met verse aardbeitjes erop de volgende dag, bijna net zo lekker als taart!

Maar goed: Dress Vera Lynn Cottage Pink roept dus dat gevoel bij mij op. En dat is ook de reden waarom ik meteen in love was. Een heerlijk oldskool feelgood printje, met de opvallende ruit en de mooie bloemen. Die laatste zijn overigens oude bekenden: het is de pixel bloemenprint van een paar jaar geleden. Super leuk!

Tante Betsy Dress Vera Lynn Cottage Pink

Love Dress Vera Lynn

Dress Vera Lynn zagen jullie de afgelopen weken al vaker voorbij komen ♥ Moest ik even wennen toen ik haar voor het eerst aantrok, inmiddels ben ik echt fan! Mooi aansluitend van boven, met een wijde rok eronder: het perfecte model om jouw figuur op haar mooist te laten uitkomen.

Net als Dress Tilly Florrie is Dress Vera Lynn Cottage Pink gemaakt van EcoVero stof. Ik was hier heel benieuwd naar, maar inmiddels ben ik overtuigd van het draagcomfort van deze stof.

Tante Betsy Dress Vera Lynn Cottage Pink

Dress Vera Lynn Cottage is er ook nog in de kleur Blue, en in dezelfde stof zijn er ook nog Dress Havannah Long, Dress Lambada en Dress Texas. Volop keuze in deze vrolijke retro stof dus!

Ik draag dit jurkje net als de andere Vera Lynn jurkjes in maat M, een maatje kleiner dan mijn gebruikelijke Tante Betsy maat. Maat M heeft een oto van 48 cm, en een lengte van 106 cm. Hiermee is ze dus iets langer dan de meeste Tante Betsy jurkjes.

Tante Betsy Dress Vera Lynn Cottage Pink

Pixel print

Op deze foto’s zie je de Pixel bloemenprint beter, wat leuk dat deze stiekem terug is gekomen he? Dit is toch gewoon het perfecte plaatje zo? Nou ja, op die vers gebakken bramentaart na dan πŸ˜‰ Ik laat het jullie weten als ik een goed recept gevonden heb hoor!

Dress Vera Lynn Cottage Pink is exclusief verkrijgbaar in de webshop van Tante Betsy in de maten S tot en met 3XL.

14 Comments on Tante Betsy Dress Vera Lynn Cottage Pink

 1. janine
  17 mei 2021 at 16:24 (1 jaar ago)

  <3 prachtig

  Beantwoorden
 2. Paola
  17 mei 2021 at 07:00 (1 jaar ago)

  Volgens mij in het echt ook zoveel mooier… prachtige kleuren.

  Beantwoorden
 3. Joyce
  16 mei 2021 at 18:39 (1 jaar ago)

  Ook weer een beauty in een beauty! Ook heerlijk dat er nu jurken zijn die wat langer zijn

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 mei 2021 at 20:41 (1 jaar ago)

   Ja heerlijk he?

   Beantwoorden
 4. Yolanda
  16 mei 2021 at 14:54 (1 jaar ago)

  Jou staat ook echt alles.

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 mei 2021 at 20:41 (1 jaar ago)

   Hihihi, nee niet alles hoor πŸ˜‰

   Beantwoorden
 5. Esther
  16 mei 2021 at 13:43 (1 jaar ago)

  Echt heel mooi ook deze, weer een op de wishlist. Staat je super!

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 mei 2021 at 20:39 (1 jaar ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  16 mei 2021 at 13:29 (1 jaar ago)

  Laat de zomer maar komen, met zo’n vrolijk jurkje ben jij er klaar voor 😎

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 mei 2021 at 20:39 (1 jaar ago)

   Echt wel! β™₯

   Beantwoorden
 7. Ida
  16 mei 2021 at 11:28 (1 jaar ago)

  Ik heb haar ook alleen ander model ( overslag). Maar wat een heerlijk jurkje en print

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 mei 2021 at 11:51 (1 jaar ago)

   Ja die is ook mooi Ida, staat jou zo prachtig! β™₯

   Beantwoorden
 8. Petra+van+Schijndel
  16 mei 2021 at 09:00 (1 jaar ago)

  Zo mooi Natasja! En de bramen taart klinkt ook goed.

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 mei 2021 at 11:53 (1 jaar ago)

   Dankjewel! β™₯

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.