Tante Betsy Dress Vera Lynn Teapot Blue

Onlangs liet ik jullie de prachtige Dress Vera Lynn Teapot Red van Tante Betsy al zien. Toen ik dit nieuwe model paste tijdens mijn passessie bij Bij Tante Pollewop, was ik z贸 verliefd op het jurkje, dat ik besloot dat haar blauwe zusje ook mee naar huis mocht ♥ Vandaag laat ik jullie Tante Betsy Dress Vera Lynn Teapot Blue zien!

Tante Betsy Dress Vera Lynn Teapot Blue

Ik vertelde het al in het vorige artikel: Dress Vera Lynn is nieuw dit seizoen bij Tante Betsy. En wat een super gaaf model is het! Super vrouwelijk, heerlijk retro, en 贸贸k mooi als je een buikje, wat bredere heupen of billen hebt. Ik zie het model heel veel voorbij komen in de groepen, ze staat z贸 veel vrouwen zo ontzettend mooi! En ja, ook ik word er ontzettend blij van ♥

Tante Betsy Dress Vera Lynn Teapot Blue

Niet alleen het model, ook de theepotjes-print is echt helemaal mijn ding. Dus tja, er zat niets anders op dan dat Tante Betsy Dress Vera Lynn Teapot Blue ook met me mee naar huis ging. Ik kocht haar overigens mede dankzij een super lief jurkenzusje, van wie ik een kadobon van Bij Tante Pollewop kreeg. Ze las een tijdje geleden mijn verhaal over de slotenmaker die mij had opgelicht, en stuurde mij zomaar een kadobon op. Ik was er gewoon stil van, zo lief! ♥ Ik besloot toen ik bij Bouke was om te passen, dat ik precies dit jurkje wilde kopen met de kadobon. De theepotjes staan voor de warmte en gezelligheid die ik bij mijn jurkenzusjes vind, online en hopelijk later dit jaar ook weer in real life ♥

Tante Betsy Dress Vera Lynn Teapot Blue

Strikken maar!

Ik vertelde in het vorige artikel al, dat Tante Betsy Dress Vera Lynn Teapot Blue een lekker lang striklint heeft. Tijdens het maken van de foto’s voor dit artikel besloot ik om even te laten zien hoe lang dat ‘lang’ dan precies is 馃槈

Tante Betsy Dress Vera Lynn Teapot Blue

Ook de leuke, ‘gerimpelde’ zakjes laat ik natuurlijk graag nog een keer aan jullie zien. Hier zie je ook de mooie theepotjes print van dichtbij. Heerlijke retro theepotjes, met oranje bloemetjes. Ik word er echt z贸 blij van! ♥ Ik voel me op en top vrouwelijk in dit jurkje, wat was ik toe aan deze nieuwe collectie!

Combineren

Tante Betsy Dress Vera Lynn Teapot Blue blijkt geweldig te combineren met het blauwe polkadot vestje van afgelopen winterseizoen. Onder het jurkje draag ik een oranje legging van Tante Betsy van een paar seizoenen geleden, en mijn blauwe La Pintura laarzen. Wat een h茅茅rlijke match is het, vind je niet?

Tante Betsy Dress Vera Lynn Teapot Blue

Met het blauwe vestje erover is Dress Vera Lynn nu al prima te dragen. En straks natuurlijk zonder vestje, met blote benen en witte sneakers of klompjes eronder. Verlangen jullie ook zo naar de eerste zonnestralen op je blote benen? ♥

Maar ook het blauwe Sporty Jacket uit de nieuwe collectie staat super leuk bij Dress Vera Lynn. Dit maakt het wat sportiever, en nog een tikkeltje meer retro. Houd jij er ook zo van? De Sporty Jackets van dit seizoen zijn gemaakt van een heerlijke zachte biologische katoen, en dragen zo ontzettend comfortabel. Ik draag ze tijdens het wandelen, naar het werk, of als ik in het weekend thuis op de bank zit. Straks in het voorjaar en zomer draag ik ze ook vaak als jas, als het iets frisser is.

Mooie belijning

Het bovenlijfje van Tante Betsy Dress Vera Lynn Teapot Blue heeft een prachtige, slanke belijning die je vrouwelijke vormen mooi laat uitkomen. Ik draag ook deze in een maat kleiner dan mijn gebruikelijke maat. Maat M heeft een oto van 48 cm en een lengte van 102 cm.

De reverskraag van Dress Vera Lynn valt plat, waardoor ze in de nek lager valt dan bijvoorbeeld Dress Betsy. Dit vind ik voor de warme dagen heel fijn, want ik heb het best snel warm.

Ik ben heel blij dat ik Dress Vera Lynn Teapot ook in de kleur Blue mee naar huis heb genomen. Van sommige jurkjes is het gewoon helemaal niet erg dat je haar in meerdere kleuren hebt. Soms heb je nu eenmaal zin in een rood jurkje, en soms in een blauw ♥

Dress Vera Lynn Teapot Blue kost 鈧 94,95, ik kocht haar in de webshop van Bij Tante Pollewop

6 Comments on Tante Betsy Dress Vera Lynn Teapot Blue

 1. Joyce
  25 maart 2021 at 14:03 (1 jaar ago)

  Jaaaaaa dit is zo jou!! Echt helemaal geweldig. Hier kun je ook weer heel wat moois mee combineren.

  Beantwoorden
 2. Jacqueline Oud
  25 maart 2021 at 13:58 (1 jaar ago)

  Jurk staat je prachtig zowel qua kleur als model . Wat lief van de cadeaubon en een mooie bestemming voor de cadeaubon. Nog veel plezier met dit jurkje en perfecte combinatie鈥檚! Wel fijn dat de nare ervaring met de slotenmaker zo鈥檔 mooie bijkomstigheid heeft en je het nare gevoel in iets moois kunt omzetten.

  Beantwoorden
 3. Yolanda
  25 maart 2021 at 12:08 (1 jaar ago)

  Die thee potjes geweldig en staat je super ook met de laarzen

  Beantwoorden
 4. bychristiana
  25 maart 2021 at 10:43 (1 jaar ago)

  Mooi model inderdaad, dit flatteert altijd goed, ik draag zulke modellen ook graag. Nou, wat enorm lief van die cadeaubon! Ik hoop dat die slotenmaker niet meer slaapt ’s nachts, grrr, wat een pummel! Leuk ook trouwens met dat vestje overheen.

  Beantwoorden
 5. Anja Van Raalte
  25 maart 2021 at 09:22 (1 jaar ago)

  Ik heb deze ook, het model is werkelijkgeweldig. Ze staat jou ook prachtig. Ik draag hem zelf nu ook nog met het blauwe stippenvestje. Topmodel

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  25 maart 2021 at 07:09 (1 jaar ago)

  Zo lief dat je de kadobon had gehad….
  Wat staat deze dress jou pretty 馃槈
  Leuk hoor al die theepotten….

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.