Tante Betsy Dress Vera Lynn Teapot Red

Volgens mij was het één van de eerste jurkjes die ik paste tijdens de passessie met Bouke van Bij Tante Pollewop. En het jurkje waar ik meteen verliefd op was toen ik haar zag. En waar ik van hield toen ik haar aantrok. Tante Betsy Dress Vera Lynn Teapot Red, wat is ze leuk, vrouwelijk en retro! Natuurlijk mocht ze mee naar huis na de passessie en natúúrlijk laat ik haar aan jullie zien!

Tante Betsy Dress Vera Lynn Teapot Red

Tante Betsy Dress Vera Lynn Teapot Red

Ik stond op zondagochtend in de keuken, de mix voor een bananenbrood te kloppen. Ik had gepland om eerst dat bananenbrood in de oven te zetten. En dan terwijl het brood bakte, mijn nieuwe jurkje op de foto te zetten. Verrek dacht ik, mijn beslagkom past precies bij mijn nieuwe Tante Betsy Dress Vera Lynn Teapot Red. De binnenkant is namelijk oranje en de buitenkant rood. Een betere match is er bijna niet. Een paar minuten later had ik mijn camera en lamp tevoorschijn gehaald, en maakte de foto’s meteen, gezellig in de keuken. Waar ik tenslotte de laatste tijd heel vaak te vinden ben.

Tante Betsy Dress Vera Lynn Teapot Red

Dress Vera Lynn is een nieuw model dit seizoen bij Tante Betsy. En volgens mij is het nu al een topper. En ik snap dat helemaal! Vera Lynn is vrouwelijk, retro, mooi in alle maten en in dit geval voorzien van de voor mij perfecte print ♥ Natuurlijk is Dress Vera Lynn in nog meer printjes verkrijgbaar, maar ik was vanaf het eerste moment verliefd op de Teapot print. Het is dan natuurlijk ook een superschattige print he?

Maatvoering

Tante Betsy Dress Vera Lynn Teapot Red valt ruim, ik draag haar in maat M in plaats van mijn gebruikelijke maat L. En eigenlijk geldt dat voor alle varianten Vera Lynn die ik bij Bouke gepast heb. Je kunt ze makkelijk een maatje kleiner nemen. Deze maat M heeft een oto van 48 cm en een lengte van 102 cm. Bij het passen twijfelde ik over de lengte, ze lijkt korter te vallen dan andere jurkjes van Tante Betsy. Maar dat komt puur door de klokkende rok.

Dress Vera Lynn is er ook in het blauw, ook deze vind je bij Bij Tante Pollewop in de webshop. Beide jurkjes zijn er in de maten S tot en met 3XL. De stof is van een heerlijke mix van biologisch katoen met elastane, en draagt super comfortabel. De stof is wat dunner dan de jurkjes van de wintercollectie, en dat is voor een zomerjurkje natuurlijk helemaal prima.

Tante Betsy Dress Vera Lynn Teapot Red

Ik draag het jurkje nu nog met een legging (oranje legging van Tante Betsy van een paar jaar geleden) en met mijn rode Betsy Boots. Al had die legging gerust uitgekund op de dag dat ik de foto’s maakte 😉 Straks in de zomer draag ik haar natuurlijk met blote benen, maar misschien wel nog steeds met mijn gave laarzen eronder.

Tante Betsy Dress Vera Lynn Teapot Red

Details

Het striklint van Dress Vera Lynn is lekker breed en lang, en zit los. Je kunt er dus voor kiezen om het niet te gebruiken, maar ik vind het wel echt bij het model passen eerlijk gezegd. En zien jullie die leuke zakjes, met het rimpeleffect?

Dress Vera Lynn heeft een mooie grote kraag. Doordat de kraag ‘plat’ ligt, zit ze in de nek minder hoog. Daardoor vind ik haar comfortabeler dragen straks met warm weer dan opstaande kraagjes. De mouwtjes vallen mooi wat langer, zodat wat stevigere bovenarmen mooi geflatteerd worden. Ik vind het bovenlijfje echt een heel mooi slank effect geven! En de rok loopt juist wat wijder uit, waardoor wat extra kilootjes super mooi verhuld worden.

Ja, ik vind Vera Lynn echt een geweldig mooi nieuw model, ik hoop dat er meer printjes in dit model volgen!

En voor wie nog benieuwd is naar het recept van mijn bananenbrood (super makkelijk en snel recept!): dat vind je hier. Ik maak altijd twee bananenbroden in het weekend nadat mijn boodschappen bezorgd zijn, en doe ze daarna in porties in de vriezer.

Je vindt Tante Betsy Dress Vera Lynn Teapot Red (€ 94,95) in de webshop van Bij Tante Pollewop. Ik heb dit jurkje gekregen van Bouke ♥

18 Comments on Tante Betsy Dress Vera Lynn Teapot Red

 1. Deb
  1 maart 2021 at 13:48 (1 jaar ago)

  Staat je prachtig, super leuk ook gecombineerd met de stoere laarzen en rode panty. Erg leuke foto’s ook van jou in de keuken .

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 maart 2021 at 20:37 (1 jaar ago)

   Dankjewel 🙂

   Beantwoorden
 2. Natascha
  1 maart 2021 at 13:25 (1 jaar ago)

  Wat staat deze kleur (en het model!) je prachtig. Ik word er helemaal vrolijk van haha en dat wilde ik je toch even laten weten 😉

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 maart 2021 at 20:37 (1 jaar ago)

   Lief, dankjewel!

   Beantwoorden
 3. bychristiana
  1 maart 2021 at 10:08 (1 jaar ago)

  Haha, wat moet ik soms toch om jou lachen (in positieve zin dan natuurlijk hè;-)) Verrek, past je jurk zomaar perfect bij je beslagkom. Hoeveel mensen kunnen dat nu zeggen?

  Beantwoorden
 4. Neeltje
  28 februari 2021 at 13:47 (1 jaar ago)

  Echt een topper dit model en print maar ze zijn beschikbaar vanaf maat S hoor

  Beantwoorden
  • Natasja
   28 februari 2021 at 17:05 (1 jaar ago)

   Oh, neem me niet kwalijk. Ik heb het zo overgenomen van de website van Bij Tante Pollewop, niet bij stil gestaan dat er geen XS meer is. Ik heb het aangepast.

   Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  28 februari 2021 at 13:34 (1 jaar ago)

  Wat een leuke fotoshoot en het jurkje is ook zo leuk!
  Ik zie nóg wel een nieuwe carrière kans voor jou, als food blogger 😉

  Beantwoorden
 6. Monique
  28 februari 2021 at 09:39 (1 jaar ago)

  Prachtige jurk, staat je erg mooi! Ik hoop dat dit model een blijvertje is bij Tante. Het staat veel mensen mooi. Ik heb gisteren in dit model de zwarte vogeltjes ontvangen en het is mijn allermooiste jurkje ooit!!

  Beantwoorden
 7. Liesbeth Letink
  28 februari 2021 at 09:38 (1 jaar ago)

  Staat je ontzettend mooi! Ik moet me zo bedwingen om m niet te kopen . Fijne zondag!

  Beantwoorden
 8. Dagmar
  28 februari 2021 at 09:25 (1 jaar ago)

  Staat je werkelijk prachtig en leuke blog weer!

  Beantwoorden
 9. Joyce
  28 februari 2021 at 08:54 (1 jaar ago)

  Whaaaaw staat je fantastisch! De kleuren combi en de print vind ik ook echt te gek, fijn dat tante ook met nieuwe modelletjes komt.

  Beantwoorden
 10. Jooske
  28 februari 2021 at 08:40 (1 jaar ago)

  Woehoe wat een super printje! Die gaat er hier zeker ook komen! Klopt het dat het jurkjemeer geschikt is als je heupen hebt? Die heb uk nl niet haha. Dus ik denk dat ik beter voor het Betsy model kan gaan misschien…
  Ze staat je prachtig overigens!

  Beantwoorden
 11. Happy Susan blogger
  28 februari 2021 at 08:38 (1 jaar ago)

  Wat is het een gaaf printje hè. Ik ontving gisteren mijn bestelling uit de webshop van Tante en op de productfoto’s leek deze kleur wat tegen te vallen. Maar wow wat is ze enorm gaaf!
  Dress Vera Lynn staat jou prachtig en wat een geweldige foto’s maakte je!
  Ik heb voor Dress Betsy Teapot gekozen, ik heb liever een aansluitend model. Terwijl ik die klokkende rok bij anderen en bij jou heel mooi vind. Leuk dat Tante weer aan ons allemaal gedacht heeft, voor ieder wat wils.
  Geniet van je mooie jurk en je lekkere bananenbrood! Knuff!

  Beantwoorden
 12. Jacqueline Oud
  28 februari 2021 at 08:08 (1 jaar ago)

  Vindt dit jurkje je echt prachtig staan heel mooi! Zowel qua model als kleur ! Met die foto in de keuken kun je zo de reclame in, zelf neig ik. meer naar de rode variant maar dat komt omdat dat meer mijn kleur is:-) Ongetwijfeld staat de blauwe je ook prachtig. Een hele frisse leuke nostalgische jurk waar je echt blij van wordt. Vindt het ook prettig dat die wat korter valt maar dat is omdat ik een lengte op of boven de knie weer voor mezelf het mooist vindt. Geniet van de mooie jurk! Fijne zondag nog!
  Liefs

  Beantwoorden
 13. Annika Lokers
  28 februari 2021 at 07:41 (1 jaar ago)

  Hij staat je geweldig! Ik vind deze ook erg leuk, alleen zou ik denk ik de blauwe nemen. Alhoewel ik deze kleur ook geweldig vind!

  Beantwoorden
 14. Esther
  28 februari 2021 at 07:28 (1 jaar ago)

  Wat staat dit model jou mooi! Ik vind het model bij veel mensen mooi staan, maar bij mijzelf minder. ☹️ Ik mis net wat boezem en dan is de Betsy met wat vlotter. Het printje vind ik nu al een van de leukste van deze collectie.

  Beantwoorden
 15. Henriette
  28 februari 2021 at 07:22 (1 jaar ago)

  Gezellig ziet het eruit!!!
  Maar moet eerlijk zeggen dat ik het jurkje wel erg duur vind. Maar staat je prachtig!
  Fijne dag

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.