Tante Betsy Dress Victoria Stars Pink

Zo jongens, laat dat mooie lenteweer nu maar komen hoor, wij zijn er klaar voor! Sinds afgelopen week is de tweede lichting van de Tante Betsy voorjaarscollectie verkrijgbaar. Wat een heerlijke, vrolijke kleuren! Met deze collectie wordt het een voorjaar en zomer als nooit tevoren, hopelijk wil het zonnetje een beetje meewerken natuurlijk. Vandaag laat ik je uit deze tweede lichting Tante Betsy Dress Victoria Stars Pink zien, een vrolijk knalroze jurkje met rode sterrenprint ♥

Tante Betsy Dress Victoria Stars PinkTante Betsy Dress Victoria Stars Pink

Tante Betsy Dress Victoria Stars Pink is een nieuw model in de collectie van Tante. In de eerste lichting zag je dit model al met de leuke paardenprint, en nu dus met deze bijzondere sterrenprint. Het jurkje is verkrijgbaar in Pink, Navy en White.

Dress Victoria heeft een keurig nette, niet te lage, V-hals en het rokgedeelte loopt in een lichte A-lijn. Net als veel andere jurkjes van Tante Betsy heeft dit model een band net onder de buste, wat een slank effect geeft. En doordat het printje in die band net even anders is, worden eventuele rolletjes mooi weg getoverd 🙂

Tante Betsy Dress Victoria Stars PinkTante Betsy Dress Victoria Stars Pink heeft een hele mooie lengte en valt goed op maat. Ik draag haar in mijn normale Tante Betsy maat (XL), ze valt bij mij tot net boven de knie. De mouwtjes van Dress Victoria vallen tot net boven de elleboog en zijn mooi afgewerkt met een band.

De print heeft een heel mooi verloop van donker naar licht. Ik combineer Tante Betsy Dress Victoria Stars Pink nu nog met een rode Apollo panty en mijn klompjes. Maar straks als het wat warmer wordt, is het natuurlijk tijd voor blote benen ♥

Tante Betsy Dress Victoria Stars PinkIk was erg benieuwd of ik deze knalroze kleur wel kon hebben, maar ik voel me er echt helemaal blij in. Wat een geweldig jurkje! ♥ Tante Betsy Dress Victoria Stars Pink kost € 84,95.

Tante Betsy Dress Victoria Stars PinkTante Betsy Sweatjacket Jacky Embrodery Blue

Ook nieuw dit voorjaar is dit leuke bomberjasje, Tante Betsy Sweatjacket Jacky Embrodery. Deze is verkrijgbaar in deze variant Blue, in Black en Black en White. Sweatjacket Jacky combineert geweldig met alle leuke jurkjes, rokjes en shirts van deze zomercollectie, en is later in het seizoen natuurlijk heerlijk om als jasje te dragen op wat frissere dagen/avonden. Ik besloot haar (best gewaagd) voor deze fotoshoot te combineren met Tante Betsy Dress Victoria Stars Pink, en dat bleek een heel geslaagde zet!

Tante Betsy Dress Victoria Stars PinkIk draag Tante Betsy Sweatjacket Jacky Embrodery gewoon in mijn eigen maat XL, deze is bij mijn schouders precies goed. De mouwen zijn vrij lang, maar dat is in mijn geval helemaal niet erg. En als je Jacky op de fiets draagt, zijn die lange mouwen ook alleen maar fijn. Als ze bij jou echt te lang vallen, kun je de boorden natuurlijk altijd nog omslaan.

Tante Betsy Dress Victoria Stars PinkZowel op de voorkant als achterkant heeft Sweatjacket Jacky een prachtig borduursel. Ja, mooie details kun je wel aan Tante overlaten hoor! Ik vind het leuk dat deze variant (net als de variant Black en White) twee verschillende kleuren heeft. De boorden hebben een sportief wit streepje, wat het helemaal afmaakt.

Zoals je hier kunt zien, hebben ook de zakjes een biesje in de lichtere kleur blauw. Het Jacket is gemaakt van een dikkere sweatstof, die aan de binnenkant heerlijk zacht aanvoelt. Ik weet nu al dat ik haar de komende maanden heel vaak ga dragen! Sweatjacket Jacky Embrodery kost € 89,95.

Happy Summer ♥

Ja, ik word echt enorm blij van deze tweede lichting van de zomercollectie, maar ik denk dat je dat wel aan mijn gezicht kunt aflezen ♥ De nieuwe items zijn al sinds een week verkrijgbaar bij de diverse verkooppunten, en komen eind volgende week online bij Tante zelf. Wat heb jij allemaal al op je verlanglijstje staan, of misschien al gekocht zelfs?

Ik heb de items in dit artikel ontvangen voor mijn blog ♥

Met dank aan mijn zus Astrid voor het maken van de foto’s ♥

8 Comments on Tante Betsy Dress Victoria Stars Pink

 1. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  24 maart 2018 at 08:06 (4 jaren ago)

  Oh dit Victoria model heeft me echt verrast. Zo gaaf! Ik heb deze jurk ook van Tante ontvangen en draag haar ook in mijn eigen maat. Het jasje heb ik wel in een maat kleiner genomen, ik ben maar klein en draag een jasje graag open en in een maatje kleiner zijn de mouwen ook weer iets korter (die zijn voor mij te lang whahaha zelfs als ik ze omsla, maar blijft goed op zijn plaats zitten hoor).
  Ik had deze outfit gisteren aan maar dan de blauwe Victoria Stars, maar dus ook heel leuk met de roze samen. Het staat je allemaal prachtig! Geniet ervan! Knuff!

  Beantwoorden
 2. Deb
  23 maart 2018 at 09:31 (4 jaren ago)

  Wat een ontzettend leuk jurkje, staat je heel goed! Het jasje met borduursels staat er ook erg leuk en zelfs een beetje stoer bij.

  Beantwoorden
 3. Joyce Siemons
  23 maart 2018 at 08:54 (4 jaren ago)

  Zucht… zó mooi! Die kleuren en dat te gekke jasje erbij! Super mooi!

  Beantwoorden
  • Joyce Siemons
   23 maart 2018 at 08:55 (4 jaren ago)

   Wat fijn trouwens dat het lang valt, goed voor onze lange armen en benen

   Beantwoorden
 4. Ellen
  23 maart 2018 at 08:21 (4 jaren ago)

  Ik vind het jurkje echt verrassend leuk. staat jou weer goed en de combi met blauw ook goed geslaagd!

  Beantwoorden
 5. Corine
  23 maart 2018 at 08:07 (4 jaren ago)

  Ben ook helemaal verliefd op het jacket, heb deze in xxl genomen, xl zit bij mij denk ik net te krap, en ik sla inderdaad gewoon het boord om. Zulke mooie kleuren heeft deze!! Staat jou ook goed!

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  23 maart 2018 at 06:35 (4 jaren ago)

  Wauw….
  Dit staat je prachtig
  Zulke mooie vrolijk gekleurde items.

  Xoxo

  Beantwoorden
 7. Marije
  23 maart 2018 at 06:30 (4 jaren ago)

  Kan mij heel goed voorstellen dat je hier blij van wordt. Bomberjasje is geweldig

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.