Tante Betsy Dress Zipp Millie: joggingjurkje met allure

Tussen de nieuwe Tante Betsy jurkjes van dit seizoen zat één jurkje wat meteen op mijn verlanglijstje ging. Dat was Tante Betsy Dress Zipp Millie. Een jurkje wat mij deed denken aan Dress Zippie Blossom van een paar jaar geleden. Zij had voor mij een heel bijzondere betekenis, maar moest ik helaas verkopen omdat ze me veel te groot geworden was. En nu kon ik haar lookalike aan mijn kast toevoegen, jippie! Ik laat haar natuurlijk weer aan jullie zien!

Tante Betsy Dress Zipp Millie

Tante Betsy Dress Zipp Millie

Wie herkent het jurkje op bovenstaande foto al? Iemand hier die mij al lang genoeg volgt? Het is al ruim drie jaar geleden dat ik Dress Zippie Blossom deelde hier op Beautyspots. Het is weliswaar niet exact dezelfde print, maar ze doet mij er wel heel veel aan denken. En het was net zo’n heerlijk, comfortabel en wat dikker winterjurkje:

Ik heb dat jurkje met zoveel liefde en plezier gedragen ♥ Maar ja, toen ik ging afvallen werd ze al snel te groot, en ze mocht naar een ander jurkenzusje verhuizen.

Tante Betsy Dress Zipp Millie

Dress Zipp Millie is een al even zacht, comfortabel en warm winterjurkje, en ze is misschien nog wel net iets pittiger dan haar voorgangster. De stof is lekker dik, een heerlijke joggingstof die heel zacht en soepel is. Een joggingpak, maar dan in een hele vrouwelijke vorm!

Tante Betsy Dress Zipp Millie

Sexy joggingpakkie

Tante Betsy Dress Zipp Millie mag dan als een joggingpak zitten, ze oogt natuurlijk verre van joggingpak-achtig. Ik vind haar juist heel vrouwelijk, zeker als je haar op de juiste manier combineert! Echt een perfect jurkje voor de winter van dit bizarre jaar: de looks om te stralen, met het comfort om lekker op de bank te blijven zitten.

Tante Betsy Dress Zipp Millie

Dress Zipp Millie valt ruim, ik draag haar in maat M in plaats van maat L. Deze heeft een oto van 47 en een lengte van 100 cm. Dus de M is een perfect elletje πŸ˜‰ In de taille heb ik nog iets ruimte over, perfect voor overtollige kruidnootjes-uitbraken.

De kleur van mijn Dress Zipp Millie is Blue, maar de rondjes tussen de retro bloemetjes zijn zwart. Dus bedacht ik me dat mijn zwarte Highwaist Legging Hearts er prima bij kon! Met natuurlijk kleurige laarzen eronder, in dit geval van La Pintura. De kleur Isabel is zo’n geweldige kleur om te combineren met mijn jurkjes, ik ontdek steeds weer nieuwe toffe combi’s ♥

Op zich zijn het wat rustigere kleuren dan ik meestal draag. Maar soms is dat ook gewoon ook fijn, en ik weet dat er dames zijn die dit al bont genoeg vinden met twee verschillende printjes πŸ˜‰

Tante Betsy Dress Zipp Millie

Tante Betsy Dress Zipp Millie Blue (€ 89,95) is er in maat S tot en met 3XL, ze is er ook in het Red ’n Blue en Green. Je vindt haar in de webshop van Tante, en bij diverse verkooppunten.

28 Comments on Tante Betsy Dress Zipp Millie: joggingjurkje met allure

 1. Diena
  7 december 2020 at 18:27 (2 jaren ago)

  Zoooooo mooi!!!

  Spannend, net deze ook besteld…. leuk met fashion cheque welke ik van die lieve goede sint kreeg.

  Is het al woensdag?!?!?!

  Beantwoorden
 2. Jelma
  30 november 2020 at 07:45 (2 jaren ago)

  Wat een mooie heldere kleur blauw heeft dit jurkje ten opzichte van je oudere exemplaar. Maar de print lijkt er wel veel op. En wat een mooie foto van jou met je lieve hond❀

  Beantwoorden
 3. Ria
  29 november 2020 at 12:14 (2 jaren ago)

  Staat je mooi! Twijfel nog over deze… Het oudere jurkje had ik ook maar moest ik helaas retourneren…

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 november 2020 at 20:34 (2 jaren ago)

   Ik vind het ook echt wel een jurkje voor jou Ria!

   Beantwoorden
 4. Sylvia
  29 november 2020 at 12:04 (2 jaren ago)

  Wauw! de vorige zat en stond jou heel mooi! Maar deze aan the new you met het prachtige ice blue erbij de zakken in de zijkant kom je echt binnen! Door jou beschrijving wil ik β€˜m ook! Ik kijk uit naar de dagen dat ik hetzelfde joggingpak aan mag hebben als jou

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 november 2020 at 20:34 (2 jaren ago)

   Ja, dan gaan we twinnen Syl! β™₯

   Beantwoorden
 5. Jacintha
  29 november 2020 at 10:51 (2 jaren ago)

  Ohw zal ik… Om de eerdere tante versie hiervan wat rust te gunnen?

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 november 2020 at 20:34 (2 jaren ago)

   Ja ik vind het een goed idee! β™₯

   Beantwoorden
 6. Dagmar
  29 november 2020 at 10:28 (2 jaren ago)

  Deze staat je zo mooi! Ik twijfel nog omdat de zakken blijkbaar wat op de heup zitten. Geboorte jou iig hoede opvolger van de zippy blossom en ik vjndt deze ook pittiger!

  Beantwoorden
  • Ria
   29 november 2020 at 12:13 (2 jaren ago)

   Heeft deze zakken? Het printje loopt precies gewoon door

   Beantwoorden
   • Natasja
    29 november 2020 at 20:31 (2 jaren ago)

    Ja hij heeft inderdaad zakken, ze zitten aan de zijkant in de naad verwerkt πŸ˜‰

    Beantwoorden
  • Natasja
   29 november 2020 at 20:33 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 7. Marlous
  29 november 2020 at 10:07 (2 jaren ago)

  Heel mooi deze, helaas is s voor mij te groot

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 november 2020 at 20:33 (2 jaren ago)

   Ah dat is jammer!

   Beantwoorden
 8. Yolanda
  29 november 2020 at 10:05 (2 jaren ago)

  Ja staat je goed, en super knap die kilo’s er af. Dus niet te veel pepernoten

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 november 2020 at 20:33 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯ Ja ik zorg dat het in balans blijft hoor πŸ˜‰

   Beantwoorden
 9. Pauline
  29 november 2020 at 10:03 (2 jaren ago)

  Mooi Natas!

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 november 2020 at 20:32 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 10. Diena
  29 november 2020 at 09:56 (2 jaren ago)

  Prachtig deze!!! Staat je weer geweldig!

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 november 2020 at 20:32 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 11. Henriette
  29 november 2020 at 09:15 (2 jaren ago)

  Heel mooi!!!! Fijne zondag!!

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 november 2020 at 20:32 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 12. Neeltje
  29 november 2020 at 09:06 (2 jaren ago)

  Dit jurkje stond ook op mijn lijstje. Maar ik zwem in een S. Dus ikga los op andere jurken. Deze blijft een prachtig exemplaar en staat je SUPER!

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 november 2020 at 20:32 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 13. Joyce
  29 november 2020 at 07:52 (2 jaren ago)

  Te gek dat je een soort van vervanging hebt gevonden! Staat je helemaal super!

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 november 2020 at 20:32 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 14. chucky1012
  29 november 2020 at 06:23 (2 jaren ago)

  Het staat jou prachtig….
  Mooie foto’s.

  Xoxo

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 november 2020 at 20:31 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.