Tante Betsy Fandag op 8 november: ben jij er bij?

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat de allereerste Tante Betsy Fandag was: wat een feest was dat! Ik denk nog steeds met zoveel liefde en warmte aan die dag terug, het samenzijn met zoveel lieve dames: zowel het Tante Betsy team als alle lieve jurkenzusjes. En jippiekajee, binnenkort is het weer zover: op 8 november vindt de volgende Tante Betsy Fandag plaats! Ik had al een persoonlijke uitnodiging ontvangen, maar vandaag heb ik leuk nieuws voor jullie!

Tante Betsy Fandag

Tante Betsy Fandag op 8 november

De Tante Betsy Fandag is op 8 november in Arnhem, de exacte locatie volgt nog. De dag duurt van 14.00 tot 22.00 uur. Tijdens deze dag kun je heerlijk outletshoppen (voornamelijk collecties van 2017 en 2018), het voltallige Tante Betsy team ontmoeten en kletsen met andere Tante Betsy fans. Alles onder het genot van een hapje en een drankje, en ‘s avonds speelt er een band en kunnen de voetjes van de vloer! In tegenstelling tot de outletdag die de dag er na, op 9 november, plaatsvindt is de fandag niet vrij toegankelijk, alleen op uitnodiging van Tante zelf.

Tante Betsy FandagNamens Tante Betsy mag ik onder jullie 5 kaarten voor deze geweldige Tante Betsy Fandag verloten. En iedere winnaar mag ook nog eens een introducé meenemen! Een unieke buitenkans voor iedere Tante Betsy fan!

Tante Betsy FandagWat moet je doen om kans te maken?

Laat hieronder in een reactie weten dat je mee wilt doen, en vertel erbij waarom. Vertel ook eventueel wie je mee zou willen nemen naar de Fandag. Bedenk wel goed van te voren of je ook daadwerkelijk kunt de 8e, ik zou het erg jammer vinden als een winnares uiteindelijk geen gebruik maakt van de uitnodiging! Meedoen kan tot en met vrijdag 25 oktober, daarna ontvangen de winnaars een mail van mij. Zorg dat je binnen 24 uur reageert op deze mail, want ik moet voor maandag 28 oktober de gegevens doormailen aan Tante Betsy. Als je meedoet met de winactie, ga je automatisch akkoord met het feit dat ik je naam en email-adres doorgeef aan het team van Tante Betsy.

Disclaimer: er worden op meerdere plekken kaartjes voor de Tante Betsy Fandag verloot. We hebben onder elkaar afgesproken om de uitslag van de verlotingen te delen met elkaar, zodat er geen dubbele winnaars zijn. Zo maken des te meer fans kans op een plaatsje!

87 Comments on Tante Betsy Fandag op 8 november: ben jij er bij?

 1. Heidi Jakobs
  26 oktober 2019 at 10:12 (1 jaar ago)

  Wow, wat leuk, klinkt ontzettend gezellig! Ik ben plotseling vrij op 8 november en waag nog graag een kans op een kaartje! Mijn schoonzus zou misschien wel graag meewillen en anders iemand uit de FB groepen!

  Beantwoorden
 2. Nathalie Schokker
  25 oktober 2019 at 22:38 (1 jaar ago)

  Het lijkt mij echt helemaal geweldig om naar de fan dag van Tante te mogen. Ik wordt zo blij van die leuke printjes en opvallende kleuren. Mocht ik worden uitgekozen dan neem ik Saskia mee. Haar heb ik inmiddels ook besmet met het Tante Betsy virus

  Beantwoorden
  • Nathalie Schokker
   26 oktober 2019 at 13:28 (1 jaar ago)

   Ik heb een kaartje gewonnen voor de fan dag in een andere groep
   Hierbij trek ik mijn lootje in.

   Dames veel succes

   Beantwoorden
 3. Anita
  25 oktober 2019 at 20:40 (1 jaar ago)

  Oooohhhh wat zou ik graag naar de fandag gaan!
  De vorige keer kon ik niet op de fandag en dat vond ik zo vreselijk jammer.
  Wie ik mee wil nemen weet ik nog niet. Een jurkenzusje inboedel geval, iemand die Tante Betsy net zo leuk vond als ik!

  Beantwoorden
 4. Patricia van Steen
  25 oktober 2019 at 20:35 (1 jaar ago)

  Hi Natasja,

  Heel graag loot ik mee voor een kaartje voor de fandag van Tante. Al jaren word ik heel blij van de leuke printjes van deze kleding. In een moeilijke periode heeft me het kijken in de Facebook-groepen naar deze fijne kleding er ook echt doorheen gesleept. Het lijkt me onwijs gaaf om dus een keer omringd te worden door zoveel moois en vrolijkheid en uiteraard lijkt het me heel leuk de echte die-hard fans te ontmoeten . Mocht ik winnen dan neem ik mijn moeder mee, zij zou dit ook onwijs leuk vinden.

  Beantwoorden
 5. Regina de Jong
  25 oktober 2019 at 20:34 (1 jaar ago)

  Wat geweldig dat Tante Betsy op diverse plekken kaartjes verloot en wat goed dat overlegd wordt om dubbele loting te voorkomen. Ik waag hier ook een kans. Nog net op tijd. Wat zou ik het geweldig vinden om op deze manier toch erbij te kunnen zijn. De 9e kan ik echt niet helaas.
  Ik zou heel graag jurkenzusjes in het echt willen ontmoeten. Ik neem heel graag mijn oudste dochter mee. Ze is ook gek op Tante, maar durft nog niet altijd alles te dragen. Ik hoop dat een dag als deze haar meer vertrouwen gaat geven.
  Lieve groeten,
  Regina de Jong

  Beantwoorden
  • Lenie Bos
   25 oktober 2019 at 22:01 (1 jaar ago)

   Ik was er bij in 2017 samen met Margreet Hietkamp. Het was echt fantastisch. Ik zou heel graag naar de fandag gaan. Mede omdat er vnl jurkjes uit 2017 en 2018 zijn en die vind ik het allerleukst. Zowel Margreet als ik zijn beide goed afgevallen en zou heel graag de jurkjes in de juiste maat opnieuw willen scoren

   Beantwoorden
 6. Marieke G
  25 oktober 2019 at 20:01 (1 jaar ago)

  Wat een super leuke actie van Tante! Ik ben sinds een jaar fan van de jurkjes, de prints een de blogs, hihi. Lijkt me super gezellig om ook zoveel andere fans te mogen ontmoeten. Mocht ik winnen dan neem ik mijn schoonmoeder mee die ook fan is en altijd voor ons klaar staat.

  Beantwoorden
 7. Marjolein
  25 oktober 2019 at 19:58 (1 jaar ago)

  Ik heb nog nergens mee gedaan voor mezelf maar de laatste kans waag ik dan toch … ik ben de vorige keer niet in de gelegenheid geweest om überhaupt naar de outlet te gaan ook dit jaar kan ik niet. Wie weet dat ik wel naar de fandag kan. Ik neem dan mijn moeder mee of een jurkenzusje…. Mooi cadeautje voor mijn verjaardag dat weekend!

  Beantwoorden
 8. Marja Bouwman
  25 oktober 2019 at 19:42 (1 jaar ago)

  Ik ben sind een klein jaar fan van Tante Betsy en heb inmiddels al een flinke collectie bij elkaar gesprokkeld. Het meeste is 2e hands. De collectie van 2017/18 vind ik geweldig en ik zou dus graag mijn collectie aan vullen met nog meer nieuwe kekke jurkjes en vestjes. Ik kan helaas niet naar de outlet dag, dus het zou super zijn als ik naar de fandag kan komen. Fingers crossed

  Beantwoorden
 9. Geertje Veenstra
  25 oktober 2019 at 18:51 (1 jaar ago)

  Zal ik dan toch de stoute schoenen aantrekken en op het laatste nippertje meedoen? Graag zou ik dit kleurrijke feestje met alle kleurrijke dames willen vieren. Graag neem ik als grote fan Fhatima Jansen mee. Natasja succes met verloten ik weet zeker dat je een aantal van ons erg blij zult maken.

  Beantwoorden
 10. Jelma
  25 oktober 2019 at 18:50 (1 jaar ago)

  Twee jaar geleden zat ik nog midden in een burnout dus was ik zeker niet in staat om naar de Outlet dag te kunnen.
  Nu ben ik gelukkig weer lekker aan het werk en aan de studie, maar veel drukte is nog steeds niet handig voor mij.En daarom twijfel ik nog steeds om te gaan zaterdag 9/11. De vrijdagmiddag zou voor mij een uitkomst zijn! Toch naar een gezellig evenement en tante Betsy zusjes ontmoeten, maar niet de ‘gekte’van zaterdag. En ik zou jurkenzusjeIna van Splunter meenemen uit mijn eigen dorp want samen is wel zo gezellig

  Beantwoorden
 11. Jantine Hagen
  25 oktober 2019 at 18:39 (1 jaar ago)

  Hi Natascha ja waarom, kan heel veel redenen bedenken maar eigenlijk een stiekeme wens om jou in levende lijve dan te mogen ontmoeten. Als ik zou winnen neem ik mijn moeder mee, na jaren zwarte kleding en jeans is ze ook om met prachtige jurkjes en rokjes

  Beantwoorden
 12. patricia
  25 oktober 2019 at 15:19 (1 jaar ago)

  Het lijkt me weer heel leuk om een uitnodiging te winnen voor de fandag.Zeker nu ik mezelf hier weer op de foto’s ziet.
  Ik heb {nog} geen introducé of vervoer, maar Susan moedigde me toch aan om te proberen.
  Ik vond toen de soort van saamhorigheid en de gezelligheid zo leuk.En om zoveel dames in Tb te zien want in het wild kom je ze niet tegen.Natuurlijk zou het ook tof zijn om nog wat te kunnen kopen maar eigenlijk komt dat op de laatste plaats.

  Beantwoorden
  • Marjolein
   25 oktober 2019 at 19:26 (1 jaar ago)

   En uiteraard neen ik mariet mee die mij de vorige keer op de outlet dag echt kennis liet maken met tante betsy.
   Helaas toen niet op de fandag geweest

   Beantwoorden
 13. Marie-Jeanne
  25 oktober 2019 at 13:43 (1 jaar ago)

  Heeeee…. Wat een leuk berichtje. Ik ga een kansje wagen.
  Als ik zou mogen komen, dan kom ik graag met mijn dochter Eva Huynen.
  We zijn beide Tante Betsy fan… en zouden ons goed kunnen vermaken op een fandag. En nu maar duimen draaien

  Beantwoorden
 14. Catalijne schoenmakers
  25 oktober 2019 at 12:25 (1 jaar ago)

  Ik gun het Renate van der mooren enorm. Ze had mij als introducee opgegeven en iemand anders ook dus nu ben ik erbij en zij niet dus ik gun het haar echt. Nu heel hard duimen dat ze mee mag

  Beantwoorden
 15. Inge Pitlo
  25 oktober 2019 at 11:43 (1 jaar ago)

  Oh ja ik waag nu toch n kansje hier! Ik zou dolgraag gaan met mijn collegaatje die ik besmet heb met “ het” virus! Ze is op een andere school gaan werken helaas maar wij staan samen garant voor heel wat lachsalvo’s en positiviteit!! In een tante Betsy outfit wel te verstaan hi hi! Ik ga duimen!! Groetjes inge

  Beantwoorden
 16. Colette
  25 oktober 2019 at 11:28 (1 jaar ago)

  Heerlijk om zoveel gezellige reacties te lezen! Ik heb er zelf ook veel zin in om naar de vandaag te gaan! Helemaal soort als dat op vrijdag mag! Maar op zaterdag ontmoet ik vast ook veel vrolijke gelijkgestemden!!
  Toeval wil dat ik op vrijdag 8 november niet in Venlo, maar in Zevenaar mijn laatste werkdag heb, dat is super te combineren met de fandag! En kan ik gelijk nieuwe jurkjes/rokjes aanschaffen voor in mijn nieuwe baan. Daar begin ik 1 december!
  Alle dames heel veel geluk! En hoop veel van jullie te zien 8 of 9 november
  Liefs Colette

  Beantwoorden
 17. Annelieke
  25 oktober 2019 at 11:13 (1 jaar ago)

  Wat ontzettend leuk! Ik zou graag komen op het feestje van mijn lievelingstante.Tante Betsy kleding is een belangrijk onderdeel in mijn leven nu, en zo”n toffe gezellige dag, zou zo’n groot cadeau zijn!
  Als ik word uitgenodigd, dan neem ik Patricia Derksen mee!

  Beantwoorden
 18. Maaike
  24 oktober 2019 at 22:55 (1 jaar ago)

  Ik zou dolgraag naar de tante betsy dag komen op 8 november samen met Sandra Bezema… zij hheeft mij besmet met het TB virus zeg ik wel wwel eens. We kunnen helaas allebei 9 november niet ivm geen oppas en mijn zoontje die mag afzwemmen (feestje dat ik dus niet kan missen) dus ik zou het super super vinden om vrijdag de 8e te mogen komen samen met Sandra. Bij voorbaat dank voor deze leuke actie!!

  Beantwoorden
 19. Janneke Schalk
  24 oktober 2019 at 22:09 (1 jaar ago)

  Hoi Natasja!
  Ook hier nog een Zeeuwse dame die een gokje wil wagen! Vorige keer kon ik niet gaan en het lijkt me zo leuk!! Net als Petra hierboven als zei, ik wil graag met haar, Thea en Annelies gaan. Mocht het niet op de vrijdag lukken, dan komen we op zaterdag, maar vrijdag heeft natuurlijk onze voorkeur 🙂 🙂 Fijne avond! Lieve groetjes, Janneke

  Beantwoorden
 20. Mascha Jongman
  24 oktober 2019 at 22:05 (1 jaar ago)

  Lieve Natasja,

  Wat heerlijk dat jij ook kaartjes mag weggeven… vorig jaar heb ik een uitnodiging van die lieve Susan gekregen, maar ik kon toen niet.. wat baalde ik!! Als Betsy dame wil ik dit dolgraag een keer meemaken en alle lieve vrouwen knuffelen. Ook lijkt het mij te gek om dan de dames uit mijn king louie en Betsy xl groep te vertegenwoordigen. En daarnaast kan deze tweelingmama wel een verzetje gebruiken… liefs voor jou! ❤️

  Beantwoorden
  • Mascha Jongman
   24 oktober 2019 at 22:06 (1 jaar ago)

   Ps: ik neem een naamgenootje mee! Samen zijn we 100 kg afgevallen :).

   Beantwoorden
 21. Ina van Splunter
  24 oktober 2019 at 21:44 (1 jaar ago)

  Wat leuk dat jij ook kaartjes mag verloten, ik zou dolgraag op de 8 willen komen, vorige keer was ik ook uitgenodigd, maar heb het toen niet gedaan, vond het erg ver in mijn eentje, wist niet goed wie ik mee kon vragen en ook niet wat precies de bedoeling was, maar had er later ontzettend spijt van toen Hoi Natasje,ik jullie enthousiaste verhalen hoorde over zoveel gezelligheid en zulke lieve prijsjes in de outlet, maar ook dat da sfeer de dag erna zo helemaal anders was, met veel trekkende en duwende dames, dat is helemaal niets voor mij en ook veel te druk, want bij 35 weken zwangerschap van mijn jongste zoon kreeg ik een herseninfarct en later een hartstilstand in de ambulance en sindsdien kan ik nog minder tegen drukte en raak ik erdoor overprikkeld en het lijkt mij ook super leuk om het Tante Betsy team in levende lijve te ontmoeten en ook veel bekende en nieuwe jurkenzusjes natuurlijk verder ben ik veel tijd en energie kwijt aan mijn post sorteer en bezorgwerk, als vrijwilliger vaak helpen in de catering op een museum, hebben een groot tekort aan mensen, woon dichtbij en wordt vaak een beroep op mij gedaan en daarnaast nog mijn gezin en huishouden, ben dus echt wel toe aan zo’n leuk uitje, ik zou graag Jelma van Oostenbrugge willen meenemen, zij woont vlak bij me, ken haar als heel lang, omdat onze zoons bij elkaar in de klas zaten, maar sinds we in de Fb groepen zitten, maken we geregeld een praatje, zij is weer opgekrabbeld na een burnout, werkt weer volledig en is zelfs weer op een opleiding gaan volgen en ik gun het haar ook heel erg, groeten, Ina

  Beantwoorden
  • Ina van Splunter
   25 oktober 2019 at 21:24 (1 jaar ago)

   Hierbij trek ik mijn lootje weer in, Jelma, met wie ik samen ga, heeft kaartjes gewonnen op de blog van Susan

   Beantwoorden
   • Natasja
    26 oktober 2019 at 08:51 (1 jaar ago)

    Lief dat je het even doorgeeft Ina! Ik zie je de 8e, super leuk!

    Beantwoorden
    • Ina van Splunter
     26 oktober 2019 at 12:57 (1 jaar ago)

     ben echt ook heel erg blij, tot de 8e

     Beantwoorden
 22. Juul
  24 oktober 2019 at 20:25 (1 jaar ago)

  Als ik mocht winnen dan kom ik met Jovanka, die ook van tante Betsy houdt, net zoals ik ☀️

  Beantwoorden
 23. Barbara
  24 oktober 2019 at 20:15 (1 jaar ago)

  Wat tof dat jij ook kaartjes mag verloten! Ik waag graag een kansje. Vorige keer was zo super leuk een dag waar ik met warme herinneringen aan terug denk. De sfeer, de gezelligheid en de prachtige jurkjes. Als ik nu lees wat er op het programma staat wil ik daar zo graag bij zijn! Lijkt me een supergezellige dag met een leuk programma ‍♀️‍♀️. De combi van de ontmoetingen met elkaar, de jurkjes, een hapje en drankje, muziek en natuurlijk lekker shoppen.Klinkt top!
  Ik zou als ik zou mogen komen mijn tweede kaartje graag verloten onder de andere dames op een van de jurkengroepen, dan kan ik mijn blijdschap van het winnen doorgeven aan een jurkenzusje. Ik ga duimen .

  Beantwoorden
 24. Wilke Smit
  24 oktober 2019 at 20:13 (1 jaar ago)

  Nou dan wagen we hier ook nog een kansje
  Lijkt me zo gaaf. Draag graag mijn tb jurkjes voel me daar helemaal me zelf in. Lijkt me dan ook erg leuk om andere fans ontmoeten
  Ik zou dan graag Carolina mee nemen
  Zij is al net zo fan aan het worden
  Zo leuk om de liefde voor vrolijke jurkjes te delen

  Beantwoorden
 25. Neeltje
  24 oktober 2019 at 20:13 (1 jaar ago)

  Leuk was het 2 jaar geleden he? Ik heb er weer zin in. Tot de 8ste!

  Beantwoorden
 26. Martine V
  24 oktober 2019 at 20:06 (1 jaar ago)

  Wat leuk dat jij ook een paar tickets mag verloten. Ik zou het zo fijn vinden om jou “in het echt” te ontmoeten tijdens dit event. Haha, waarschijnlijk reageer ik dan alsof ik een BN-er tegenkom ☺️.
  En natuurlijk super ook om alle andere Betsy-lovers ter zien en te spreken. Al die Happiness bij elkaar, wat een sprankelende dag zal het worden! En het hele team ontmoeten, wauw, dat is ook een ervaring! Ik zou zo graag aan Tante zelf willen vertellen wat haar kleding met mij doet; het geeft me zelfvertrouwen en laat me blij zijn.
  Toevallig valt deze dag precies in mijn vakantie, dus ik ben er graag bij. Ik zou heel graag met een lief jurkenzusje gaa

  Beantwoorden
 27. Monique Vermeulen
  24 oktober 2019 at 19:25 (1 jaar ago)

  Oeh superleuk! Ik ben 9 november jarig dus dat zou een mooi verjaardagscadeau zijn om de andere Betsy fans te ontmoeten en samen te snuffelen tussen al die mooie jurken!
  Het is ook fijn bij mij in de buurt. Ik ga duimen!!!!

  Beantwoorden
 28. Glow
  24 oktober 2019 at 15:16 (1 jaar ago)

  Hey Natasja, wat gaaf dat ook jij een aantal kaartjes mag verloten! De voorpret alleen al van alle blije reacties <3…

  Ik zou dolgraag ook op de vrijdagfandag komen. Om jou en Susan, Jacq, Jacq en een hoop anderen voor het eerst te kunnen ontmoeten. En ook omdat ik als HSP'er met gelimiteerde luistermogelijkheden (oren) op de dolle zaterdag volledig ga leegtrekken (naast portemonnaie óók energie). In een relatief rustigere omgeving kan ik alle jurkenzussen beter verstaan 🙂

  Tot slot natuurlijk ook omdat ik dan een dagje eerder al tussen al het moois van Tante zou kunnen snuffelen, passen en genieten. Ben nog nooit op een fandag geweest, het lijkt me zó leuk om dat eens mee te maken.

  Ik zou stadsgenootje-en-mede-jurkenzus-TB-fan Chantal D.v.H. meenemen als vertegenwoordiging uit Zuidoost Brabant.

  Succes en plezier met loten,
  Liefs, Noor

  Beantwoorden
 29. Henriette
  24 oktober 2019 at 14:41 (1 jaar ago)

  Ja!!!! Ik vond het waanzinnig 2 jaar geleden! Ik wil graag hei-di meenemen, die ik voor het eerst zag op de fandag!
  Ik ben zó benieuwd!
  Henriette

  Beantwoorden
  • Miranda Schukkink
   24 oktober 2019 at 19:33 (1 jaar ago)

   Ben sinds een paar maand fan van Tante Betsy door een vriendin. Graag zou ik met haar naar de fandag komen!!

   Beantwoorden
 30. Sandra Bezema
  24 oktober 2019 at 13:51 (1 jaar ago)

  Hoi Natasja, wat leuk dat jij ook kaartjes weg mag geven (voelt een beetje als jarig zijn hè), niets is zo leuk als weggeven. Ik waag ook even een kansje. Lijkt me heerlijk om er deze keer ook bij te zijn. Vorige keer was ik zwanger. En nu ben ik echt toe aan een vrolijke, gezellige middag met een vriendin en allemaal lieve, mooie, kleurrijke Betsy meiden. Bijkletsen (langer dan 10 min met iemand praten zonder dat er ‘mama,mama’tussendoor geroepen wordt), warme thee drinken (lukt thuis nooit met drie kids), taart eten (zonder dat iemand anders ook een hapje wil), hopelijk ook wat leuke jurkjes vinden en vooral ook energie opdoen. 🙂 Allemaal veel succes met meedoen en ik ga nu duimen.

  Beantwoorden
  • Marjolein
   25 oktober 2019 at 19:24 (1 jaar ago)

   Wat zou dat verschrikkelijk leuk zijn om bij te zijn! Door omstandigheden niet veel tb meer in mijn kast hangen (daar moet dus hoognodig weer verandering in komen).
   Het wordt hoog tijd dat ik eens iets voor mij zelf doe, ik gun mijzelf daarom ook zo’n dag. Het zou zo leuk zijn om een aantal van de prachtige tb zusjes die ik nog nooit in real live heb mogen ontmoeten maar online ken te mogen ontmoeten…..
   Zon groep geweldige vrouwen samen dat kan enkel een top dag worden.

   Beantwoorden
 31. Wendy Vos
  24 oktober 2019 at 12:18 (1 jaar ago)

  Hoi hoi ik heb zo genoten vorige keer dat is er dit keer ook weer heel graag bij zou willen zijn… dit keer zou ik graag met mijn BFF willen gaan, even gezellig een dagje uit en natuurlijk mooie jurkjes te scoren

  Groetjes Wendy

  Beantwoorden
 32. Klaartje Jobsis
  24 oktober 2019 at 12:12 (1 jaar ago)

  Jaaa dat zou super leuk zijn! Ik heb pas drie jurkjes van Tante Betsy, een blousje en een vestje. Dus er kan altijd nog wel wat bij. Heerlijk merk, ook als je maat 46/48 hebt

  Beantwoorden
  • Danielle de Groot
   24 oktober 2019 at 12:29 (1 jaar ago)

   Jaaa gezellig!!!!

   Beantwoorden
   • Danielle de Groot
    24 oktober 2019 at 12:30 (1 jaar ago)

    Neem aan dat ik mee mag dan

    Beantwoorden
    • Klaartje Jobsis
     24 oktober 2019 at 12:47 (1 jaar ago)

     Yes!

     Beantwoorden
   • Jeanine Koelewijn
    24 oktober 2019 at 13:52 (1 jaar ago)

    Ik ben sinds een klein half jaar fan geworden van tante betsy en heb mezelf ook al wat jurkjes verworven via jurkenzusjes. Op de outletdag heb ik een studiedag dus verhinderd en het zou me zo tof lijken om samen met jullie jurkjes te bekijken/passen en tips en adviezen uit te wisselen.

    Beantwoorden
  • Marieke keuper
   24 oktober 2019 at 22:54 (1 jaar ago)

   Jippie, nog een kans om kaartjes te winnen. Heerlijk die meiden Betsy uitjes. Samen met Martha zou ik graag komen. Colour en black Betsy on tour! En nu maar duimen.

   Beantwoorden
 33. Marlous Elsa
  24 oktober 2019 at 12:09 (1 jaar ago)

  Hoi Natasja, Lijkt me super leuk die fandag. Ben via jouw blog een echte fan geworden. Ik zou heel graag mijn vriendin Danielle mee nemen omdat zij een ontzetten rot jaar achter de rug heeft (haar moeder verloren in een korte heftige periode) en nu zelf ook nog geopereerd moet worden. Ze moet de 9e werken dus ik hoop dat we de 8e kunnen gaan!

  Beantwoorden
 34. Debbie
  24 oktober 2019 at 11:36 (1 jaar ago)

  Hallo Natasja, het lijkt me als echte Arnhemse hartstikke leuk om erbij te zijn. Sowieso heb ik de outlet al in mijn agenda omcirkeld. Ik draag super graag kleurige jurkjes en ging regelmatig naar hun winkel in Klarendal toe en draag hun jurkjes ook. Het zou dan ook super zijn wanneer ik uitgenodigd zou worden. Heerlijk lijkt me dat! Dress like a Princess 🙂

  Beantwoorden
 35. Chantal
  24 oktober 2019 at 10:57 (1 jaar ago)

  Wat leuk dat jij ook een paar jurkenzusjes blij mag maken! En misschien ben ik dat wel :-). Heel graag zou ik ook de 8e erbij willen zijn. Lijkt me ontzettend leuk om het team te ontmoeten, maar zeker ook de andere TB fans. Ik ben besmet met het TB virus sinds maart vorig jaar. En mijn kast puilt uit met de vrolijke jurkjes. Ik zou graag willen gaan met Noortje van Dongen. Zij is een stadsgenoot die ik via een van de facebookpagina’s heb ontmoet. Lijkt me super gezellig. En nu duimen maar.

  Beantwoorden
 36. Annette Wien
  24 oktober 2019 at 10:49 (1 jaar ago)

  Super dat iedereen zoveel kaartjes mag weggeven. Ik ga hier ook een poging wagen. Lijkt mij super leuk om zo’n fandag mee te maken. Ook om meerdere te leren kennen in het echt. Ik ken er twee ‘live en de een gaat al en de ander kan niet. Maar ik zie voldoende trouwe dames die vaak posten op fb en graag willen. Daar ga ik dus iemand van meenemen, spannend want ik ken dus verder niemand.

  Beantwoorden
  • Mina
   24 oktober 2019 at 18:57 (1 jaar ago)

   O super had ook al bij Suzan gereageerd maar dan ik waag ik toch voorzichtig een kansje. Sinds vorig jaar fan vind t geweldig. Het is een soort live stijl geworden! Zou het super vinden om hetcteam te te ontmoeten en natuurlijk de jurkenzusjes! Zou ook zeker jurkenzusjes Christa mee vragen! Spannend ik ga heel hard duimen!

   Beantwoorden
  • Annette Wien-Hulstein
   26 oktober 2019 at 09:39 (1 jaar ago)

   Hoi hoi ik heb bij susan een kaartje gewonnen. Hier mag je dus iemand anders blij maken. Knuffel van mij

   Beantwoorden
 37. Frederike
  24 oktober 2019 at 10:47 (1 jaar ago)

  Wauw! Wat leuk! De vorige keer visten mijn vriendin en ik achter het net qua kaartjes. Dus heel graag voor Alexandra en mijzelf. We kunnen beiden, want we hadden de outletdag de 9e al in de agenda gezet en een hotel geboekt. Kunnen we de 9e bijkomen van alles!

  Beantwoorden
 38. Alexandra
  24 oktober 2019 at 10:47 (1 jaar ago)

  Jaaa, ik zou ook dolgraag twee kaarten willen winnen voor een super weekendje Arnhem met jurkenzusje Frederike!

  Beantwoorden
 39. Sigrid
  24 oktober 2019 at 10:16 (1 jaar ago)

  Wat zou ik er weer graag bij zijn!!
  Ik waag dus ook graag m’n kans
  ❤️❤️❤️❤️

  Beantwoorden
  • Peet
   24 oktober 2019 at 10:21 (1 jaar ago)

   Ik zou er heel graag bij zijn omdat ik de vorige keer door omstandigheden niet kon. Ik vind de Tb jurkjes zo geweldig en draag sinds 4 jaar die bijna elke dag. Zou het super echt super vinden het team te obtmoeten en de warmte van alle lieve jurkenzusjes ❤ ik zou Tamara meenemen omdat die een heel zwaar jaar met haar man heeft. Dus ja ik wil heel erg graag.

   Beantwoorden
 40. RiaRia
  24 oktober 2019 at 10:10 (1 jaar ago)

  Hoi fijn dat jij ook enkele dames gelukkig mag maken!
  Ik was erbij bij de eerste fandag en heb hele warme herinneringen aan die dag (en dat lag niet enkel aan het snikhete weer!). Ik ben vrijdag 8 november thuis dus zou kunnen komen, willen komen zelfs!
  Ondertussen ken ik heel wat meer lieve dames en het zou zo fijn zijn elkaar terug te ontmoeten Omdat Sigrid Swinnen mij mee wil nemen, geef ik haar op als introducée. Een daguitstap met haar is sowieso een feestje wish us luck

  Beantwoorden
 41. Jeanet Hamstra
  24 oktober 2019 at 10:03 (1 jaar ago)

  Haai Natasja, wat leuk dat jij ook kaarten mag verloten. Ik doe ook hier heel graag mee voor een plekje op de vrijdag. Lijk me superleuk om iedereen te zien en ook om bij Tante te kunnen rondkijken. Hopelijk tot gauw! Groetjes Jeanet

  Beantwoorden
 42. Nieltje
  24 oktober 2019 at 10:02 (1 jaar ago)

  Wauwieeee, wat leuk!! Ik doe graag mee en ik neem zusje mee. Niet alleen omdat mijn TB avontuur bij haar begonnen is of omdat zij vorige keer ook samen met mij naar de fandag is geweest, maar ook vanwege mijn paniek en ik zonder haar dit niet zomaar kan doen. Een enorme steun en aanwezig op de momenten dat ik haar echt nodig is (en ze spontaan voor de deur staat). Zus en ik kunnen samen een winkel inlopen en na een uur met exact dezelfde items naar buiten lopen zonder dat we het van elkaar gezien hebben. Heerlijk! Zou jullie heel graag ontmoeten, dat zal al huilend gaan, want er zal veel te veel spanning zijn, maar ik weet dat dit het waard is. ❤️

  Beantwoorden
  • Wendy de graaf
   24 oktober 2019 at 19:52 (1 jaar ago)

   Wauwie

   Dat lijkt mij super. Ik neem mijn maatje Janet de V graag mee dan. Samen raken wij niet uitgepraat…. Ook niet over tante betsy.

   Beantwoorden
 43. Merel
  24 oktober 2019 at 09:30 (1 jaar ago)

  Wat super dat jij ook kaartjes mag verloten! Ik doe niet mee, want ik ben uitgenodigd door een hele lieve dame… gezellig dat ik je die dag weer zie!!!

  Beantwoorden
  • Cindy Olde Kalter
   24 oktober 2019 at 09:49 (1 jaar ago)

   Haai Natasja,

   Wat denk jij, tuulk wil ik er heel graag bij zijn. Lijkt me geweldig om jullie allemaal te zien. Wel zin in een gezellig dagje

   Xx Cindy

   Beantwoorden
  • Renate van der Mooren
   24 oktober 2019 at 22:43 (1 jaar ago)

   Hoi Natasja, ik wil ook graag een kansje wagen. Sinds anderhalf jaar ben ik een enorme Betsy fan en het lijkt me geweldig om het team erachter en al die andere fans in levende lijve te ontmoeten. Heb al zoveel leuke online contacten dankzij deze jurkjes En ik voel me er ook nog eens fantastisch in!
   Ik zou graag Catalijne Schoenmakers meenemen naar deze dag. We hebben ook al samen afgesproken voor het She Wears Retro feestje op 1 december. Hoe leuk zou het zijn om ook dit samen te doen. Ik ga heel erg duimen voor ons

   Beantwoorden
 44. Danielle Schoonderwoerd
  24 oktober 2019 at 09:30 (1 jaar ago)

  Hey Natas,
  Super leuk dat je kaartjes weg mag geven. Ik heb al een uitnodiging, dus we gaan elkaar zeker zien de 8e. Ik ben zo benieuwd, voor mij is het de eerste keer. Tot dan

  Beantwoorden
 45. Janie Both
  24 oktober 2019 at 09:27 (1 jaar ago)

  Hoi Natasja, ik waag bij jou ook een kansje , t lijkt mij fantastisch om mee te maken

  Beantwoorden
  • Ina Sloot
   24 oktober 2019 at 14:41 (1 jaar ago)

   Wat gaaf Natasja dat je ook kaartjes weg mag geven. Maar je blogt ook veel over tante! zou errug fijn zijn als ik die dag ook kan/mag komen. Doe graag mee! Grtjs Ina

   Beantwoorden
 46. Adrina
  24 oktober 2019 at 09:26 (1 jaar ago)

  Oh jaaaa, dat lijkt me helemaal super!!
  Kennismaken met vele jurkenzusjes is iets wat ik al langer heel graag wil. Het team van Tante Betsy zien en kunnen spreken, de mensen die deze vrolijkheid in mijn leven hebben gebracht. Ik zit ook in een periode dat het alleen zijn (eenzaamheid) me soms naar de keel vliegt. Dit is een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en ik heb al zoveel verhalen gelezen dat dat waanzinnig leuk is. Ik heb zelf niemand om mee te nemen, dus de tweede kaart kan ik dan mooi aan iemand geven die hier op jouw blog naast de prijs heeft gegrepen en die bofbips ontmoet ik dan graag in Arnhem!! Het gaat me ook nog lukken op 8 november, dat is dan wel een leuke bijkomstigheid 🙂

  Beantwoorden
 47. Happy Susan blogger
  24 oktober 2019 at 09:25 (1 jaar ago)

  Wat gaaf dat je ook een stel dames blij mag maken. Ik kreeg gisteren ook de officiële uitnodiging het gaat een super feestje worden.
  Lekker ontspannen elkaar ontmoeten en dan heerlijk outletshoppen (ik heb nog wel wat wishlist jurkjes ;)). Daarna lekker wat eten en dan hup voetjes van de vloer met een gave band.
  Heel veel succes met loten! Dat we maar met ons allen veel Tante Betsy fans blij kunnen maken. Knuff!

  Beantwoorden
 48. Trijntje
  24 oktober 2019 at 08:56 (1 jaar ago)

  Graag zou ik alle leuke jurkenzusters eens in het echt ontmoeten! Je hebt toch het gevoel dat je iets meer van elkaar weet door de openhartigheid en betrokkenheid die uit de blogs en FB posts naar voren komt. Het lijkt me ook wel spannend zo’n dag. Iets waarmee ik uit m’n comfort zone ga. M’n man zegt: Doen, met al die leuke meiden in van die leuke jurkjes! Krijg je van mij een jurkje! Wie ik mee zou nemen, moet ik nog even bedenken! Succes met kiezen Natasja!

  Beantwoorden
 49. Jelka
  24 oktober 2019 at 08:53 (1 jaar ago)

  Ik doe níét mee, want ik ben al uitgenodigd door tante!!
  Wat een feest! Tot dan!

  Beantwoorden
 50. Feodora
  24 oktober 2019 at 08:53 (1 jaar ago)

  Ja super leuk!! Leuk om de tante betsy mensen te ontmoeten en andere zusjes. Ik zou een vriendin meenemen als die kan

  Beantwoorden
  • Paola
   24 oktober 2019 at 09:05 (1 jaar ago)

   Ik ben er ook al bij maar supertoffe actie!! Veel geluk allemaal

   Beantwoorden
 51. Eltika
  24 oktober 2019 at 08:51 (1 jaar ago)

  Wat zou ik graag weer naar de fandag gaan! Mijn kast bestaat uit Betsy en Betsy en Betsy. Als ik gekozen word, neem ik een echt jurkenzusje mee omdat ik dat gewoon het leukst vind.

  Beantwoorden
  • Netty
   24 oktober 2019 at 09:30 (1 jaar ago)

   Zou tof zijn om hiervoor uitgekozen te worden. Neem een nichtje of goede vriendin mee. Leuk om je ook persoonlijk te ontmoeten en andere jurkenzusjes!!
   Super….wie weet

   Beantwoorden
 52. Wilma Rommelse
  24 oktober 2019 at 08:49 (1 jaar ago)

  ❤️❤️❤️
  Wie niet waagt, wie niet wint.
  Zou erg graag de vrijdag komen, de zaterdag is helaas niet mogelijk thuis.
  Weet alleen geen introducé want iedereen die als Tantedraagster ken en vind dat deze op de 8ste echt aanwezig dient te zijn, heeft een eigen uitnodiging gekregen. Tante heeft gisteren heel veel mensen verrast ❤️
  Ik blijf duimen op een kaartje van de 8ste en anders houd het op en lees ik de verhalen wel later op het forum 🙂

  Beantwoorden
 53. Marjon
  24 oktober 2019 at 08:48 (1 jaar ago)

  Oh, wat leuk Natasja, dat jij die kaartjes mag weggeven!!! ik loot erg graag mee!

  Ik kan ook nog eens op 8 november! Zou het zo tof vinden om dit mee te maken samen met al die andere leuke vrolijke dames! als ik win neem ik graag Jolanda mee als introducee. Mocht zij niet kunnen dan is er vast iemand anders hier die er super blij van wordt!

  Ik ben sinds december 2016 fan, toen kocht ik mijn eerste Tante Betsy jurk, die ik droeg met kerst!
  Sindsdien ben ik helemaal verslingerd aan al die vrolijke jurkjes, rokjes en jackets. Tante Betsy heeft mijn leven verrijkt met haar die mooie kleding met kleurrijke printjes die gewoon helemaal passen bij wie ik ben en hoe ik mezelf graag zie! En het zit ook allemaal zo heerlijk comfortabel en er is voor elke vrouw wel een flatterend model!
  Nou tot zover mijn lofzang op Tante Betsy

  Lieve groetjes, Marjon de B

  Beantwoorden
  • Jelma
   25 oktober 2019 at 18:51 (1 jaar ago)

   Twee jaar geleden zat ik nog midden in een burnout dus was ik zeker niet in staat om naar de Outlet dag te kunnen.
   Nu ben ik gelukkig weer lekker aan het werk en aan de studie, maar veel drukte is nog steeds niet handig voor mij.En daarom twijfel ik nog steeds om te gaan zaterdag 9/11. De vrijdagmiddag zou voor mij een uitkomst zijn! Toch naar een gezellig evenement en tante Betsy zusjes ontmoeten, maar niet de ‘gekte’van zaterdag. En ik zou jurkenzusjeIna van Splunter meenemen uit mijn eigen dorp want samen is wel zo gezellig

   Beantwoorden
 54. marije Verkerk
  24 oktober 2019 at 08:47 (1 jaar ago)

  Woohoo Natasja misschien komen dromen dan toch uit, wat zou ik dit gaaf vinden om samen met hartsvriendin Germa heen te gaan! Zij heeft me aangestoken met het Betsy virus e en ik ben hooked! Dus ik waag graag nog een kans voor ons

  Beantwoorden
 55. Corine
  24 oktober 2019 at 08:43 (1 jaar ago)

  Oh yes, ik was er bij, bij de vorige, zou zo graag weer gaan, de sfeer en het gemoedelijke wat er toen was. Mocht ik winnen neem ik Corina mee, haar heb ik daar leren kennen en we hebben een heel bijzondere vriendschap er aan over gehouden. Dus ik hoop zo dat ik mag komen om jurken zusjes te zien en de sfeer weer te beleven

  Beantwoorden
 56. Germagerma
  24 oktober 2019 at 08:34 (1 jaar ago)

  Ooohhh ja! Ik zou echt dolgraag van de partij zijn! Ik draag bijna alleen maar tante Betsy.
  En…ik hoef niet lang na te denken met wie ik zou gaan….met Marije! Zij droomde vannacht al dat we er waren…haha

  Beantwoorden
 57. MirandaT
  24 oktober 2019 at 07:28 (1 jaar ago)

  Ik doe heel graag mee als groot tante Betsy fan. Ik draag elke jurkjes en rokjes en altijd wel een tante Betsy item. Mijn klerenkast is mijn dagelijkse feestje. Ik werk in een ziekenhuis en merk dat ik nu meer dames aansteek met het tante-virus en dit wordt wel gewaardeerd door de patiënten. Ik zou graag mijn zusje meenemen die ik ook al heb aangestoken met het virus. Hoe leuk is het om samen naar de tante fandag te kunnen …wij tante gekken zouden heeeel graag samen heen gaan.

  Beantwoorden
 58. Amy
  24 oktober 2019 at 07:09 (1 jaar ago)

  Oeh leuke actie! Ik doe graag mee! Lijkt me zo tof om jjou eens in het echt te ontmoeten. De dame die me afhelpt van mijn geld door te gekke dingen te laten zien op haar blog waaronder uiteraard TB en Rice! Mijn zusje is inmiddels ook TB-fan en zij mag mee! Wie weet tot ziens de 8ste.

  Beantwoorden
 59. Janet Mulder
  24 oktober 2019 at 06:49 (1 jaar ago)

  Goedemorgen,
  Wat een lieve actie is dit toch.
  het lijkt me heerlijk om de bedenker van al dit moois wat zoveel kleur en liefde bij heel veel dames heeft gebracht, met haar crew in echt een keer te ontmoeten.
  En daarnaast natuurlijk om samen met andere zusjes ook heerlijk te kunnen kletsen.
  Wie ik mee zou nemen weet ik nog niet exact maar ik denk wel een zusje hier uit de buurt om samen naar Arnhem te gaan.

  Groet Janet

  Beantwoorden
 60. chucky1012
  24 oktober 2019 at 06:27 (1 jaar ago)

  Goedemorgen….
  Zo een leuke en fijne actie 😉
  Ik had graag meegedaan met deze winactie.
  Helaas door omstandigheden kan ik niet en gun het anderen…..
  Ik weet ook wie er deze actie ook heeft.
  Iedereen die meedoet wens ik veel succes…..

  Xoxo

  Beantwoorden
  • Petra van Schijndel
   24 oktober 2019 at 18:14 (1 jaar ago)

   Natuurlijk wil ik dolgraag naar het feestje van Tante op vrijdag! Het is zo bijzonder om de klik net alle jurkenzusjes te voelen op zo’n dag. Het gevoel van de groepen, maar dan in het echt. Ik zou dolgraag gaan met Janneke, Annelies en Thea. Met heb ga ik sowieso op zaterdag als ik niet zou winnen. Want Zeeland moet natuurlijk goed vertegenwoordigd worden. Ik hoop je te zien de 8e!

   Beantwoorden
   • Cathalijne Karels
    24 oktober 2019 at 18:48 (1 jaar ago)

    Hoi hoi,
    Wat zou dat super leuk zijn om naar de Tante Betsy fan dag te mogen komen. Een uitstapje naar Happiness kan ik altijd gebruiken… wie niet. Mocht ik de kaartjes winnen dan neem ik mijn schoonzusje mee. Ook een super Tante Betsy fan. Nu maar duimen dat het geluk met mij is. Wie weet mag ik u ontmoeten op 8 nov, super gaaf.

    Happiness groetjes
    Cathalijne

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.