Tante Betsy Gnome Love Pink: kabouterliefde!

In de Tante Betsy najaarscollectie van dit jaar zit bij de eerste lichting lekker veel kleur. Maar dat was jullie vast al opgevallen, hihihi! En waar ik altijd al wel van kleur houd, kan ik dat in de donkere wintermaanden nóg meer gebruiken. Er is overigens goed nieuws voor iedereen die van wat minder kleurrijke outfits houdt hoor. Bij de tweede levering, die zeer binnenkort verkrijgbaar is bij de verkooppunten, zitten ook veel mooie, rustigere jurkjes, rokjes en shirts. Maar eerst laat ik je vandaag de té leuke set Tante Betsy Gnome Love Pink zien, een rokje met bijpassende blouse.

Tante Betsy Gnome Love Pink Tante Betsy Gnome Love Pink

Deze set Tante Betsy Gnome Love Pink knalt er echt uit. Niet alleen vanwege de geweldige kabouterprint, maar vooral natuurlijk vanwege de kleur. Als Tante Pink zegt, dan bedoelt ze ook echt Pink, I love it! Voor wie dit nou echt iets te ver vindt gaan: deze items zijn er ook in de kleuren Black, Blue en Green. De kleur Black zag je al eerder voorbij komen in het artikel over Dress Suze Gnome Love: klik.

Tante Betsy Gnome Love Pink Nadat ik zo’n twee jaar geleden (ja, echt nog maar twee jaar geleden!) kennis maakte met de jurkjes van Tante Betsy, volgden al snel de rokjes en shirts. En waar ik het in het begin nog best lastig vond om te combineren, ga ik tegenwoordig helemaal los met verschillende kleuren en prints bij elkaar te matchen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon zoals hier, een rokje en shirt of blouse in dezelfde print en kleur bij elkaar dragen. Zeker als je boven en onder eigenlijk verschillende maten hebt, is dit ideaal. Want je krijgt dan gewoon het idee van een jurkje!

Tante Betsy Gnome Love Pink Het is de liefde voor kabouters…

Ik draag beide Tante Betsy Gnome Love Pink items in mijn eigen maat. Wat wil zeggen: het rokje in maat XL en de blouse in maat XXL. Ik draag mijn Tante Betsy blouses en vestjes (en soms ook de shirts) altijd in maat XXL, terwijl ik rokjes en jurkjes in maat XL draag. Vooral bij de blouses valt dat bij mij net iets mooier dan XL. Dan trekt het niet zo bij de knopen. De knopen staan dit seizoen trouwens net iets dichter bij elkaar volgens mij.  Hierdoor is het risico op piepgaatjes minder.

Tante Betsy Gnome Love Pink Ik combineer de Tante Betsy Gnome Love Pink set hier met mijn nieuwe MAG schoenen. Deze kocht ik nog maar pasgeleden, tijdens de zomersale. Om niet op een suikerspin te lijken, heb ik gekozen voor een groene panty in plaats van een roze, wat misschien logischer geweest zou zijn. Het is de kleur Jolly Green van Apollo, mijn favoriete panty-merk.

Tante Betsy Gnome Love Pink En natuurlijk moet ik ook mijn Mim-pi kabouter-rugzak even showen bij mijn Gnome Love setje 🙂 Omdat Benthe ziek was, zat een dagje weg er in onze vakantie niet in, maar de rugzak blijft gewoon geduldig aan de kapstok hangen.

Tante Betsy Gnome Love Pink

Long Hoodie Red

En ook hierbij past de Long Hoodie Red natuurlijk geweldig ♥ Voor deze tijd van het jaar zijn de Hoodies van Tante Betsy zo ontzettend fijn. Ik draag ze tijdens het wandelen met Benthe, vooral ‘s ochtends en ‘s avonds kan het al best fris zijn. De hoodies vallen ongeveer even lang als de jurkjes, waardoor je bovenbenen ook lekker warm blijven. En ze staan natuurlijk ook gewoon mooi, ik ben echt fan ervan! De Long Hoodie draag ik in maat XL, dus eigenlijk een maat kleiner dan ik normaal mijn vesten van Tante Betsy draag.

Tante Betsy Gnome Love Pink Zowel de Tante Betsy Gnome Love Pink set als de Long Hoodie Red is verkrijgbaar in de webshop van Tante. De blouse kost € 59,95, het rokje kost € 52,95. Ik heb de items in dit artikel ontvangen voor mijn blog ♥

7 Comments on Tante Betsy Gnome Love Pink: kabouterliefde!

 1. Miranda Aerts
  18 september 2018 at 07:02 (7 maanden ago)

  Het is een prachtige, kleurrijke outfit 😎
  Jij vrolijkt het najaar op met je eigen mooie herfstkleuren ♡

  Beantwoorden
 2. Petra van Schijndel
  15 september 2018 at 19:06 (7 maanden ago)

  Super tof Natasja! En van je schuurtje kan ik alleen maar dromen! ♥️

  Beantwoorden
 3. Joyce Siemons
  15 september 2018 at 18:16 (7 maanden ago)

  Ik ben fan maar dat wist je waarschijnlijk al

  Beantwoorden
 4. moi
  15 september 2018 at 11:48 (7 maanden ago)

  Leuk hoor!

  Hoe gaat het nu met Benthe?

  Beantwoorden
 5. Marije
  15 september 2018 at 09:01 (7 maanden ago)

  Roze staat je geweldig. Je schoenen brengen heel veel herinneringen terug

  Beantwoorden
 6. Janny
  15 september 2018 at 08:56 (7 maanden ago)

  Jij kunt deze kleur ook zo goed hebben! Ik moet echt nog wat steviger in mijn schoenen komen te staan om dat te durven, maar zou graag zover zijn. Vind dit ook weer zooooo gaaf!!! Liefs, Janny

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  15 september 2018 at 06:33 (7 maanden ago)

  Deze set staat jou zo mooi!
  Leuk gecombineerd met de groene panty en nieuwe shoes
  Prachtige foto’s.

  Geniet van een fijn weekernd Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.