Tante Betsy goes Paris: Skirt Paris Checks

Naast een aantal favoriete modellen die ieder jaar terugkomen in de collectie van Tante Betsy, verrast ze ons ook regelmatig met nieuwe modellen. Zoals ook deze zomer. Eén van de leukste en opvallendste nieuwe modellen vind ik zelf Skirt Paris Checks, een langer model rok. Lekker zwierezwaaien in deze geweldige rok, die bovendien ook heerlijk luchtig draagt. Kijk je mee?

Skirt Paris ChecksTante Betsy Skirt Paris Checks

Skirt Paris Checks is echt een geweldig leuk model. Ik was van tevoren best benieuwd of dit model me zou staan, maar toen ik haar eenmaal aantrok was ik verliefd ♥ Echt super leuk om eens een ander model in de collectie te zien, en wat mij betreft is het een blijvertje!

Bij mij valt Skirt Paris Checks tot net iets onder mijn knie, maar als je wat korter ben dan ik (ik ben 1.78 meter lang) zal ze tot halverwege de kuit vallen. Het model is natuurlijk echt helemaal retro en een beetje ‘tuttig’, maar ik houd daar van!

Skirt Paris ChecksSkirt Paris Checks heeft rondom gestikte plooien en valt daardoor super vrouwelijk. Ook zitten er steekzakken aan de zijkant. Deze rok geeft mij echt het ultieme retro gevoel, zeker als ik haar combineer met mijn klopjes van Lotta from Stockholm. Ze draagt heerlijk comfortabel en luchtig, dankzij de dunne, soepele stof.

Skirt Paris ChecksBovenaan heeft Skirt Paris Checks een rechte band, dus geen gedoe met ritsen en/of knopen. Hierdoor trek je haar lekker makkelijk aan en uit, net zoals de andere rokjes van Tante Betsy. Ik draag Skirt Paris Checks gewoon in mijn eigen maat XL.

Skirt Paris ChecksWelke kleur past bij jou?

Naast deze gave kleur blauw is Skirt Paris Checks ook verkrijgbaar in rood en zwart. Ik kan me best voorstellen dat je twijfelt of dit model je wel staat, dat had ik zelf ook. Mijn advies: gewoon passen, dan weet je het. Ik was ontzettend aangenaam verrast toen ik haar paste, wie weet jij ook wel!

Skirt Paris Checks

Lekker zwierezwaaien…

Door de wijde rok combineert ze denk ik ook heel leuk met een petticoat eronder, maar ik weet nog niet of ik dat durf 😉

Skirt Paris ChecksSkirt Paris Checks kost € 69,95. Sinds donderdag is deze prachtige rok, en de hele derde lichting van de zomercollectie ook online verkrijgbaar in de webshop van Tante Betsy zelf.

Skirt Paris ChecksPeasant Top Checks

Bijpassend bij Skirt Paris Checks heeft Tante Betsy dit seizoen ook een nieuw model shirt, wat al eerder in andere kleuren en prints voorbij kwam. Peasant Top Checks heeft exact dezelfde print en kleur als de rok, waardoor je het effect van een jurkje krijgt. Maar je kunt de rok natuurlijk ook heel leuk combineren met een effen shirt, of de geweldig leuke mouwloze Summer Cross Top.

Skirt Paris Checks Skirt Paris ChecksPeasant Top Checks heeft zowel langs de halslijn als de (korte) mouwtjes een elastieken bandje, waardoor deze mooi aangerimpeld vallen. Ik draag de top in mijn eigen maat XL, als je haar iets aansluitender wilt dragen zou je voor een maatje kleiner kunnen kiezen. Ook Peasant Top Checks draagt ontzettend fijn en comfortabel, de stofjes van de derde lichting (de High Summer Collectie) zijn allemaal net iets dunner. Hierdoor dragen ze heerlijk op warme zomerse dagen ♥

Ook Peasant Top Checks vind je (in nog bijna alle maten) in de webshop van Tante, ze kost € 39,95.

Skirt Paris ChecksSummer Cardigan Paris

En om je retro outfit écht helemaal af te maken is er deze zomer nog een prachtig nieuw juweeltje in de collectie van Tante Betsy. Summer Cardigan Paris: een heerlijk vestje met korte mouwen, met een witte bies langs de mouwen en de sluiting. En met geweldige, schattige parelmoer knoopjes. Echt zó ontzettend leuk zijn ze! Ze maken je outfit deze zomer helemaal af.

Skirt Paris Checks Skirt Paris ChecksSummer Cardigan Paris is behalve in deze kleur Blue, ook verkrijgbaar in de kleuren Black, Navy, Green, Red en Pink. Kiezen is eigenlijk echt onmogelijk, want ze zijn allemaal even leuk. En deze vestjes met korte mouwen zijn zo ideaal op warme dagen. Om ‘s ochtends vroeg nog even aan te trekken als het toch nog een beetje fris is. Of juist ‘s avonds, als je nog lekker lang wilt buiten zitten, maar het op een gegeven moment wel afkoelt. Of gewoon omdat ze zo ontzettend leuk staan bij alle jurkjes en rokjes 🙂

Skirt Paris ChecksSummer Cardigan Paris kost € 69,95, ze zijn allemaal nog in bijna alle maten verkrijgbaar.

Ik geloof dat het uit mijn enthousiaste verhaal en bijbehorende foto’s wel duidelijk is. Ik ben echt verliefd op Skirt Paris Checks en bijpassende top Peasant en Summer Cardigan Paris. Dit is echt de stijl waar ik van houd, ik vind het zo mooi en vrouwelijk! Ik ben zo ontzettend blij dat Tante Betsy ons de kans geeft om te stralen in al het moois wat ze deze zomer voor ons gemaakt heeft. Heb jij ook zo’n zin in de lange zomerdagen die voor ons liggen?

Ik heb de items in dit artikel ontvangen voor mijn blog ♥ Met dank aan Jori voor het maken van de mooie foto’s ♥

 

20 Comments on Tante Betsy goes Paris: Skirt Paris Checks

 1. Yolanda
  20 juni 2018 at 10:19 (7 maanden ago)

  Wat een pracht reportage!! Staat je weer beeldig

  Beantwoorden
 2. Ria (gilles)
  29 april 2018 at 16:45 (9 maanden ago)

  Je straalt gewoon in deze outfit! Met mijn lengte zou het me ook misschien staan maar helemaal uit mijn comfortzone dus ga me er niet aan wagen… je bent een mooie reclame voor tante

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  29 april 2018 at 08:48 (9 maanden ago)

  Zonder twijfel; het aller-aller-aller leukste jurkje wat ik hier ooit voorbij heb zien komen. Deze zou ik ZO aantrekken, en wat valt hij ook mooi. Leuke foto’s ook!

  Beantwoorden
 4. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  28 april 2018 at 21:44 (9 maanden ago)

  Oh wat staat die rok je prachtig. Daar heb jij natuurlijk de juiste lengte voor. Bij mij zou die rok niet uitzien en zou hij tot de enkels komen en me denkelijk ook dik maken. Jou staat ie in ieder geval super en ik kan me voorstellen dat hij bij genoeg andere dames ook prachtig zal staan. Geniet heerlijk van je mooie setje! De summer cardigan paris daar ben ik zelf in ieder geval grote fan van en zwaar verliefd op. Wat zijn ze leuk en ze passen bij veel outfits. Heb nog een fijn weekend! Knuff!

  Beantwoorden
 5. Joyce Siemons
  28 april 2018 at 16:57 (9 maanden ago)

  Wauw écht zo gaaf deze set! Staat je ook super gaaf. Die zakken, heerlijk!

  Beantwoorden
 6. Aimee Moolenaar-Dols
  28 april 2018 at 15:54 (9 maanden ago)

  Helemaal geweldig.. Je kon zo uit een oude film zijn gewandeld. Prachtig retro look.
  Groetjes en liefs Aimee xx

  Beantwoorden
 7. Claudia Diependaal
  28 april 2018 at 15:48 (9 maanden ago)

  Die vestjes ook wauw!

  Beantwoorden
 8. Angela
  28 april 2018 at 13:43 (9 maanden ago)

  Wat een heerlijke enthousiasme!! En wat een super leuke set!! Super leuk je ook hierin te zien. Ik hou wel van een zwierende rok! En die petticoat.. gewoon doen!

  Mooie foto’s ook!!

  Beantwoorden
 9. Mireille
  28 april 2018 at 13:19 (9 maanden ago)

  Wat een super gaaf jurkje en vestje staat je echt geweldig

  Beantwoorden
 10. Monique
  28 april 2018 at 11:46 (9 maanden ago)

  Deze set staat je wel zo geweldig !!!
  Heel erg mooi… de kleur ook.
  Mooie foto’s!

  Beantwoorden
 11. Maria Louisa
  28 april 2018 at 11:28 (9 maanden ago)

  Met het vestje helemaal af. Geen combi voor mij maar het staat jou top.

  Beantwoorden
 12. Nicolette
  28 april 2018 at 11:09 (9 maanden ago)

  Oh Natasja wat zie je er prachtig uit in deze in deze mooie outfit!!! Ik ben ook verliefd op die rok, maar denk dat hij mij te lang is en ook iets te truttig staat. Ben ook bang dat hij mij breed maakt. Maar bij jou staat hij prachtig!
  Die top is ook erg Leuk! En natuurlijk die vestjes!!!! Zou ze ook wel allemaal willen!

  Beantwoorden
 13. Corine
  28 april 2018 at 10:03 (9 maanden ago)

  Leuk hoor, staat je super!!

  Beantwoorden
 14. Ellen
  28 april 2018 at 09:35 (9 maanden ago)

  Vind jou er fantastisch uitzien in deze retro look Paris

  Beantwoorden
 15. Miranda
  28 april 2018 at 09:33 (9 maanden ago)

  Wat een leuke set, net even anders maar ook zo vrolijk 🙂
  Het allerleukst vind ik het mét vestje, als dat het patroon een beetje breekt en net even wat rustiger maakt.
  Staat je mooi!

  Beantwoorden
 16. Tamara
  28 april 2018 at 08:56 (9 maanden ago)

  Jáá,lekker zwierezwaaien ❤️
  Wat ben ik dol op dit printer, en wat je zegt; denk dat je deze rol echt moet passen!

  Staat jou geweldig in ieder geval

  Beantwoorden
 17. Corry
  28 april 2018 at 08:55 (9 maanden ago)

  Prachtige rok toen ik ze zag op de eerste foto’s had ik gelijk zoiets van yes dat ik voor mij perfect
  Afgelopen zondag heb ik de ro gekocht in zwart en rood, jammergenoeg hadden ze niet de vestjes erbij die komen nu van tante
  Wat ik fijn vond is dat de rok mooi afkeer en met maat xl niet dik maakt
  Voor jouw ook heel veel plezier met dit leuke nieuwe item

  Beantwoorden
 18. Heidi
  28 april 2018 at 08:53 (9 maanden ago)

  Ik word helemaal bij van je enthousiasme.

  Beantwoorden
 19. Marije
  28 april 2018 at 06:19 (9 maanden ago)

  Oooh deze outfit vind ik geweldig ♡

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.