Tante Betsy High Summer 2018 collectie ♥

Sinds gisteren is de Tante Betsy High Summer 2018 collectie verkrijgbaar bij de verkooppunten, en weldra zal de webshop van Tante zelf volgen. Ik mocht een aantal items (zeg maar gerust: een heleboel ♥) van deze collectie ontvangen en laat ze vandaag kort aan jullie zien. Uitgebreide outfit-artikelen volgen snel!

Tante Betsy High Summer 2018Tante Betsy High Summer 2018

De Tante Betsy High Summer 2018 collectie bevat veel mouwloze jurkjes en tops. En waar ik me vroeger echt niet met ontblote armen in het openbaar durfde te vertonen, durf ik dat met de kleding van Tante wel. Deze mouwloze items vallen namelijk heel mooi en kleden af. Zelfs mijn stevige bovenarmen 😉 Laat die mooie zomer maar komen hoor!

Veel kijkplezier!

Ik heb de items in dit artikel ontvangen ♥

11 Comments on Tante Betsy High Summer 2018 collectie ♥

 1. Johanna
  28 april 2018 at 21:45 (9 maanden ago)

  Wat een geweldig leuk filmpje Natasja. Mijn wishlist is nu alweer langer geworden. Alles staat je prachtig, en zelfs die lange rok ga ik steeds mooier vinden. Zou je binnenkort een artikel kunnen plaatsen met die effen rok en overslagtop? Ik kies meestal voor een jurkje, maar dit is toch ook wel heel erg leuk.

  Beantwoorden
 2. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  25 april 2018 at 07:52 (9 maanden ago)

  Ik schreef het al net bij je ‘just the two of us’ post, ik had je filmpje wel al gekeken op mijn pc, maar daar niet ingelogd dus nu even tijd maken om hier te reageren.
  Wat kreeg je veel moois en leuks van Tante Betsy, staat je stuk voor stuk mooi!
  Leuk hoe je je video’s maakt en leuk dat je dmv dat krukje toch even kunt laten zien hoe het er in het geheel uit ziet.
  Ik deed zelf vrijdagavond een live passessie (mijn verrassingsdoos kwam pas heel laat), manlief moest zonodig grappen en grollen en de boel afleiden, maar och dat hoort dan wel weer bij live gaan whahaha.
  Vandaag krijg ik Dress Missy Checks in een maatje kleiner, ik zag dat die jou ook te ruim zat.
  Ik heb al vaker gedacht dat jij ook gerust een L zou kunnen dragen, maar voor jouw lengte zal een XL natuurlijk beter zitten en beter vallen. Zo zijn we weer allemaal anders, bij mij vallen de jurkjes dan net te lang en maakt het minder vlot. Geniet heerlijk van al je mooie Tante Betsy outfits! Knuff!

  Beantwoorden
 3. Ria
  24 april 2018 at 20:52 (9 maanden ago)

  Fijn zo’n filmpje! Is het bloesje met de bloempotjes van dezelfde stof als de klaverbloes van vorige zomer? Die draagt in ieder geval zalig

  Beantwoorden
  • Natasja
   25 april 2018 at 08:55 (9 maanden ago)

   Hoi Ria, dat durf ik niet te zeggen, ik ken de klaverstof van vorig jaar niet.

   Beantwoorden
 4. Claudia
  24 april 2018 at 08:54 (9 maanden ago)

  HoiHoi Natasja, fijn zo’n filmpje! Dat geeft een goed beeld. Was eerst niet zo enthousiast over de zomer levering maar na dit filmpje heb ik toch wat wensen. Ik ben ook vaak benieuwd naar de lengte dus als je die kunt vermelden bij de foto’s doe je mij een groot plezier.
  Groetjes! Claudia

  Beantwoorden
 5. Miranda
  22 april 2018 at 21:21 (9 maanden ago)

  Wow, wat een leuke collectie!
  Laat het nu maar hoog zomer worden 😎
  Veel plezier met je nieuwe vrolijke aanwinsten 🙂

  Beantwoorden
 6. Petra
  21 april 2018 at 21:52 (9 maanden ago)

  Heel tof Natasja! Leuk dat je alles showt. Groetjes Petra.

  Beantwoorden
 7. Wendy
  21 april 2018 at 18:01 (9 maanden ago)

  Super filmpje Natasja. Ik ga maar wachten totdat het bij TB online staat. Wat een prachtige levering is dit

  Beantwoorden
 8. Joyce Siemons
  21 april 2018 at 12:43 (9 maanden ago)

  Jeetje man wat een te gekke items heb je gekregen! Staat je allemaal super

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.