Tante Betsy Hippie Dress Cherrie in Blossom

Veel Tante Betsy jurkjes die in mijn kast hangen, waren echt liefde op het eerste gezicht. Dat geldt ook voor een groot deel van wat ik van de huidige collectie gekocht heb. Soms lijkt een jurkje het in eerste instantie niet te zijn, en is er een tweede date nodig. Tante Betsy Hippie Dress Cherrie in Blossom is daar een goed voorbeeld van. Ze bleef maar in mijn hoofd zitten, en onlangs besloot ik haar toch te bestellen bij Bij Tante Pollewop.

Tante Betsy Hippie Dress Cherrie in Blossom

Tante Betsy Hippie Dress Cherrie in Blossom

Ik paste Tante Betsy Hippie Dress Cherrie in Blossom destijds bij de eerste passessie bij Bouke thuis, samen met Neeltje. Die avond pasten we in rap tempo zoveel jurkjes, dat je er de kluts op een geven moment een beetje van kwijtraakt. Misschien komt het wel daardoor dat het niet meteen een dikke Wauw! was voor mij. Ik paste haar die avond in het rood:

Ik zag het jurkje daarna bij andere jurkenzusjes regelmatig voorbij komen, en ik vond haar toch wel erg leuk! En inmiddels was het warmer geworden, en kon die panty eronder uit. Dus ik besloot het gewoon nog een keer te proberen ๐Ÿ™‚ Ik had haar in februari in mijn eigen maat L gepast, maar had al gezien dat verschillende dames haar een maatje kleiner droegen. Eigenlijk kan het bij dit jurkje allebei. In je eigen maat valt ze iets ruimer, maar dat mag ook best bij zo’n lekker zwierig jurkje. Wil je dat ze van boven iets aansluitender valt, dan kies je het beste een maatje kleiner.

Alweer een nieuw model

Tante Betsy Hippie Dress Cherrie in Blossom is (alweer) een nieuw model van Tante Betsy. Het is een lekker zwierig jurkje, waardoor ze natuurlijk perfect bij de zomer past. Het is een cross over model, waarbij de overslag vast zit in de taille. De overslag loopt dus niet over de gehele lengte van het jurkje. De rok valt langer dan de meeste andere jurkjes van Tante, en heeft een zwierige strook aan de onderkant. Het jurkje heeft in de taille een striklintje, deze is lekker lang en kun je op verschillende manieren knopen of strikken. De mouwtjes zijn wat wijder en vallen daardoor lekker losjes.

Tante Betsy Hippie Dress Cherrie in Blossom

Heb je een buikje en wil je dat een beetje verstoppen? Dat gaat bij dit model heel goed, dan rimpel je het jurkje gewoon wat meer op je buik.

Tante Betsy Hippie Dress Cherrie in Blossom

Bij mij valt het jurkje tot net onder de knie, als je wat korter bent dan ik (1.80 meter) zal ze wat langer vallen. De oto in maat M is 46 cm (maar door de overslag zit daar wat meer ruimte in dan bij andere jurkjes) en de lengte is 120 cm.

Het jurkje is gemaakt van 93% biologisch katoen en 7% elasthane. De stof is wat dunner, en daardoor is het een heerlijk jurkje om te dragen op warme dagen ♥

Tante Betsy Hippie Dress Cherrie in Blossom

La Boots

Ik combineer het jurkje hier met mijn blauwe laarzen van La Pintura laarzen. En dat is eigenlijk voor het eerst dat ik laarzen met blote benen draag. Maar wat is het gaaf he? Wist je dat Bouke nu ook La Pintura laarzen verkoopt in haar webshop Bij Tante Pollewop? Ze heeft veel verschillende kleuren en maten op voorraad, en kan eventueel ook voor je bijbestellen als je maat er niet meer is. Pas op hoor, de laarzen van La Pintura zijn heel verslavend!

Cherrie on the pie ♥

Ik vertelde het al in het artikel over het rokje en shirt wat ik al in deze gave Cherrie in Blossom print heb: ik ben echt gek op kersenprintjes. Ze geven me zo’n heerlijk onbezorgd, happy en blij gevoel. En ja, ik ben ook nog eens gek op kersen zelf, dus je snapt dat ik op dit printje ook meteen verliefd was ♥

Tante Betsy Hippie Dress Cherrie in Blossom

Zoals bij de meeste overslagjurkjes, kun je de overslag op twee manieren dragen. Ik heb ervoor gekozen om ze onder mijn borsten door te dragen, waardoor de overslag wat sexier valt ๐Ÿ˜‰ Als je haar ‘gewoon’ draagt, valt de overslag wat hoger en dus netter. Misschien dat ik het wel zo draag als ik weer naar kantoor ga ๐Ÿ˜‰ Alhoewel, die 1,5 meter biedt in dit geval natuurlijk wel wat perspectief, er mag nu toch niemand meer dichtbij genoeg komen om in mijn dรฉcolletรฉ te kunnen kijken…

Tante Betsy Hippie Dress Cherrie in Blossom

Zowel de mouwtjes als de onderkant van de rok hebben geen zoom, maar zijn gelockt. Dit zorgt ervoor dat het randje golvend valt, en benadrukt het zwierige effect nog meer. Ik vind het echt leuk, zo’n nieuw model wat echt wat anders is. Nu ik haar eenmaal toch in mijn kast heb hangen, ga ik over de rode alsnog ook twijfelen, hihihi!

Tante Betsy Hippie Dress Cherrie in Blossom

Tante Betsy Hippie Dress Cherrie in Blossom is verkrijgbaar bij Bij Tante Pollewop, ze kost โ‚ฌ 89,95. Zit jouw maat er niet meer tussen, stuur Bouke dan even een berichtje. Wellicht kan ze hem nog nabestellen voor je.

23 Comments on Tante Betsy Hippie Dress Cherrie in Blossom

 1. Bianca
  25 mei 2020 at 15:38 (2 jaren ago)

  Wat een leuk design heeft deze jurk ook weer, daar word je toch gelijk helemaal vrolijk van ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 2. Paola
  24 mei 2020 at 22:25 (2 jaren ago)

  Ik heb haar ook geprobeerd… we waren geen match helaas… maar jou staat hij prachtig!!!

  Beantwoorden
 3. Annette Elias
  24 mei 2020 at 18:01 (2 jaren ago)

  Wauw, dat dit jurkje je prachtig staat had ik al gezien, maar met de laarzen er bij is het helemaal te gek!! Hoe heet deze kleur Natasja?

  Beantwoorden
  • Natasja
   24 mei 2020 at 18:22 (2 jaren ago)

   Ik dacht dat dit de kleur Juliana Royal Blue is.

   Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  24 mei 2020 at 13:41 (2 jaren ago)

  Echt een super leuk model en prachtig samen met je laarzen ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 5. Dagmar
  24 mei 2020 at 13:08 (2 jaren ago)

  Leuke blog weer Natasja! Ik heb zelf de zwarte en het is echt een heerlijk jurkje.de blauwe staat jou supergaaf!

  Beantwoorden
 6. Ingrid
  24 mei 2020 at 10:24 (2 jaren ago)

  Ik vind de blauwe je echt zo mooi staan!!
  Grappig dat jij er ook aan moest wennen. Ik ben ook helemaal gewend en vind ‘m prachtig!
  Veel plezier ermee en fijne dag!

  Beantwoorden
 7. Yolanda
  24 mei 2020 at 10:10 (2 jaren ago)

  Je ziet er weer kersvers uit in deze blauwe creatie

  Beantwoorden
 8. Wilma Rommelse
  24 mei 2020 at 09:40 (2 jaren ago)

  Blauw doet je echt veel meer dan de rode. Wat een prachtig jurkje en heel leuk zo de foto’s voor je nieuwe behangetje.

  Beantwoorden
 9. Geertje
  24 mei 2020 at 09:28 (2 jaren ago)

  Dit jurkje is voor jou echt een match. Leuke verrassende lengte en een geweldig printje! De laarzen maken het geheel helemaal af

  Beantwoorden
 10. Bouke
  24 mei 2020 at 09:12 (2 jaren ago)

  Jaaaa! Deze staat je gewoon super! En zeker ook met de blote-benen-in-laarzenโค๏ธ

  Leuk om te spieken in je kamer met de nieuwe behangetjes en nieuwe accessoires โ˜บ๏ธ

  Beantwoorden
 11. Petra
  24 mei 2020 at 09:00 (2 jaren ago)

  Wat staat dit jurkje jouw mooi. Ik denk idd dat de kleur hier een grote rol speelt. Ik vond het jurkje mwa mwa maar ik denk dat ik haar ook ga bestellen in het blauw . Staat je supermooi!

  Beantwoorden
 12. Heidi
  24 mei 2020 at 08:26 (2 jaren ago)

  Staat je idd super goed, en misschien ook de kleur wel. Blauw staat je zo mooi

  Beantwoorden
 13. Josรฉ
  24 mei 2020 at 08:16 (2 jaren ago)

  Jeetje, wat is dit een leuke jurk en wat staat ze je goed! Hele mooie lengte en superleuk met blote gelaarsde benen!

  Beantwoorden
 14. Judith Vermeulen
  24 mei 2020 at 07:56 (2 jaren ago)

  Mooi Natasja, staat je goed. Mag ik vragen waar je ketting van is??

  Beantwoorden
  • Natasja
   24 mei 2020 at 07:58 (2 jaren ago)

   Dankjewel โ™ฅ De ketting is van Urban Hippies.

   Beantwoorden
   • Annika
    24 mei 2020 at 14:59 (2 jaren ago)

    Staat je super Natasja! Ik heb hem met de keyhole , en ben ook erg blij met de blauwe
    Ik vind de blauwe jou ook beter staan dan de rode.

    Beantwoorden
 15. Diena
  24 mei 2020 at 07:46 (2 jaren ago)

  Prachtig staat het je, ook de combi met de laarzen. Ik vind het top!

  Beantwoorden
  • Angela
   24 mei 2020 at 08:50 (2 jaren ago)

   Fantastisch jurkje!Geweldig model met frisse kleuren! Het staat je prachtig! Dit is nu echt zoโ€™n modelletje waar ik van hou!

   Beantwoorden
   • Nicolette
    24 mei 2020 at 15:54 (2 jaren ago)

    Wat staat dit jurkje jou prachtig!
    Ik vind dit ook zo’n leuk model en print, maar was in eerste instantie bang dat hij mij niet mooi gaat staan met mijn lengte . Maar zag dat hij bij Susan ook heel mooi staat. Dus overweeg om hem toch te kopen.
    Zo leuk dat nieuwe behang!
    Groetjes, Nicolette

    Beantwoorden
 16. Joyce
  24 mei 2020 at 07:40 (2 jaren ago)

  Te gek Natasja!! Dit is ook een hele mooie toevoeging, want het is zo’n ander model! De kersjes zijn onwijs leuk, staat je super en die laarzen maken het helemaal af!

  Beantwoorden
  • Petra van Schijndel
   31 mei 2020 at 08:55 (2 jaren ago)

   Prachtig weer! Het rode jurkje is je in mijn ogen ook gewoon veel te groot. Maar de maat M in blauw staat geweldig.

   Beantwoorden
   • Natasja
    31 mei 2020 at 20:39 (2 jaren ago)

    โ™ฅ Ja dat zou het ook kunnen zijn. Misschien toch nog een keer in het rood proberen? ๐Ÿ˜‰

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.