Tante Betsy in Pippi stijl: durf jij het aan?

Zoals jullie inmiddels wel weten, houd ik ontzettend van mixen en matchen met mijn kleding. Verschillende kleuren, verschillende printjes: ik houd van een Pippi stijl. Dit seizoen kan ik bij Tante Betsy mijn hart helemaal ophalen op dat gebied, want dit najaar gaat ook Tante Betsy in Pippi stijl. Ik laat jullie vandaag zo’n outfit zien!

Tante Betsy in Pippi stijl

Tante Betsy in Pippi stijl

Ja, dit seizoen kan ik echt helemaal losgaan, ik houd zo van Tante Betsy in Pippi stijl. Dat losgaan komt vooral door een aantal super leuke basic items in de nieuwe najaarscollectie. Items waar ik meteen verliefd op was, en die ik inmiddels in alle vier de kleuren in mijn kast heb, hahaha!

Tante Betsy in Pippi stijl

A Line Skirt Folky Blue

Laat ik beginnen met het rokje, de A Line Skirt Folky Blue. Hier was ik verliefd op vanaf het moment dat ik haar op de foto zag. Ik paste haar tijdens de eerste passessie bij Bouke van Bij Tante Pollewop, en ze mocht meteen mee naar huis ♥ Zoals je ziet is het een iets ander model rokje dan dat we van Tante Betsy gewend zijn, ze loopt wat meer uit. Het rokje is gemaakt van een lekkere dikke biokatoen, en draagt heerlijk comfortabel.

Tante Betsy in Pippi stijl

De eyecatcher van het rokje is natuurlijk het prachtige borduursel, langs de rand van de zakken (jippiekajeeee voor zakken!)Β  en onderaan het voorpand. Door de vrolijke kleurtjes combineert het rokje lekker met van alles en nog wat ♥ Ik draag het rokje in mijn eigen maat L.

Op de productfoto zag ik het rokje gecombineerd met dit super gave Button Shirt in de lekker knallende kleur Pink. Die combinatie riep mijn naam ♥ Deze heb ik bij Tante zelf gekocht. Vind je deze kleur roze wel Γ©rg knallend? Kijk dan eens bij de andere kleuren, er is ook een hele mooie wat warmere kleur roze, Cerise. Ik draag het Button Shirt in mijn eigen maat L. Wil je haar wat minder aansluitend, dan kies je het beste een maatje groter dan je gebruikelijke maat.

Tante Betsy in Pippi stijl

Pippi powerrrrrrr

De echte Tante Betsy in Pippi stijl kwam met de tweede levering. Een levering waar ik erg naar uitkeek, onder andere vanwege Cardi Polka Dot. Heerlijke warme vestjes, met polkadots. POLKADOTS! Ik was bij het zien van de foto’s al verliefd, maar was hoteldebotel toen ik haar paste bij Bouke. En ik besloot ter plekke dat ik dit vestje in alle kleuren wilde. Niet omdat het moet, maar omdat het kan ♥ Ook het vestje draag ik in mijn eigen maat L.

Ook de High Waist Legging Hearts Red paste ik bij Bouke. And the rest is history πŸ˜‰ De legging draag ik een maatje kleiner, zo valt hij mooi aansluitend onder mijn jurkjes. En net als het vestje, heb ik de legging inmiddels in alle vier de kleuren in mijn kast liggen ♥

Zeg nou zelf, dit is toch helemaal Pippi stijl ten top? Ik word hier zoooo blij van!

Tante Betsy in Pippi stijl

Weten jullie nog, vroeger? Toen er gezegd werd dat roze en rood niet bij elkaar konden, omdat dat vloekt? Kijk mij eens lekker vloeken dan, hihihi!

Durf jij het aan, Tante Betsy in Pippi stijl? Of houd jij het liever wat rustiger? ♥

15 Comments on Tante Betsy in Pippi stijl: durf jij het aan?

 1. Roos
  24 oktober 2020 at 18:41 (2 jaren ago)

  Wauw, wat straal je. Het staat je echt super! Ik zou ook heel graag wat kleurrijkere outfits willen dragen maar weet niet hoe ik kan beginnen. Ben erg bang dat het eruit ziet alsof ik me verkleed heb zeg maar. Hoe heb jij je eigen stijl gevonden? Stapje voor stapje kleur gaan combineren of meteen een hele outfit? Zou het kei leuk vinden om daar wat meer over te lezen.

  Beantwoorden
  • Natasja
   25 oktober 2020 at 11:20 (2 jaren ago)

   Hoi Roos, ik zal eens kijken of ik dat in een artikel kan vertellen πŸ˜‰

   Beantwoorden
   • Roos
    25 oktober 2020 at 17:24 (2 jaren ago)

    Oe dat zou geweldig zijn. Dank je wel ❀️

    Beantwoorden
 2. Yolanda
  24 oktober 2020 at 06:14 (2 jaren ago)

  Je ziet er weer leuk Pippi uit, ik hou er van

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  23 oktober 2020 at 07:52 (2 jaren ago)

  Leuke combinatie, staat je ook weer alsof je nooit anders gedragen hebt.
  En ik denk dat Americo van de Sint best een paar weekjes bij jou in de tuin wil komen logeren, past helemaal in het totaal plaatje πŸ˜‰

  Beantwoorden
 4. Petra van Schijndel
  22 oktober 2020 at 23:07 (2 jaren ago)

  Pippi-power Natasja! Helemaal leuk.

  Beantwoorden
 5. Karin
  22 oktober 2020 at 18:21 (2 jaren ago)

  Ik draag TB iets minder uitgesproken. Maar jouw combinaties vind ik echt prachtig! Ook de hartjeslegging vind ik top. Weet niet of ik dat durf, maar vind het prachtig! Die vestjes zijn echt heel mooi. Ik bezit nog zo’n grien polkadot vestje met overslag. Daardoor voor mij niet echt draagbaar. Maar eens kijken of ik nog budget kan regelen…

  Beantwoorden
 6. Rianne
  22 oktober 2020 at 16:26 (2 jaren ago)

  Sorry totaal niet mijn smaak

  Beantwoorden
 7. Corine
  22 oktober 2020 at 10:39 (2 jaren ago)

  Oh lachen, niet omdat het moet, maar omdat het kan, prachtig toch. Ik hou het wel wat rustiger, spring er hier zo ie zo al uit

  Beantwoorden
 8. Annelies van der Valk
  22 oktober 2020 at 09:18 (2 jaren ago)

  Wat een leuke combinatie ❀
  Inderdaad kon vroeger rood en roze niet samen .Ook roze oranje kon niet. Nu gelukkig wel.

  Beantwoorden
  • Jacqueline Oud
   22 oktober 2020 at 14:51 (2 jaren ago)

   Vindt het echt prachtig, vindt de combi roze en rood juist erg mooi heel gedurfd en versterkt elkaar dus ik ben er zelf ook van en staat je erg mooi! Heel geslaagde en verrassende combi!

   Beantwoorden
 9. bychristiana
  22 oktober 2020 at 08:32 (2 jaren ago)

  Wat een leuke outfit, ik vind dat polkadot vestje echt enig!

  Beantwoorden
 10. Neeltje
  22 oktober 2020 at 08:32 (2 jaren ago)

  Geweldig, mijn items zijn ook onderweg

  Beantwoorden
 11. Joyce
  22 oktober 2020 at 08:14 (2 jaren ago)

  Ik denk dat je mijn antwoord wel weet hihi I totally love it!!!! Het rokje, de legging en vestje in blauw heb ik ook. Echt super toffe items, staat jou ook weer geweldig!

  Beantwoorden
 12. Esther Messing
  22 oktober 2020 at 07:33 (2 jaren ago)

  Ik hou van Pipi stijl. En wat een te gek rokje. Ik draag sinds deze zomer pas rokjes, want ik dacht dat die mij niet stonden. Het model was te recht. Maar deze loopt wat wijder uit dus toch maar eens proberen of deze ook wat is voor mij. Thanks voor weer de te gekke inspiratie. (Beetje kromme zin, maar ik denk dat je snapt wat ik bedoel)

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.