Eén Tante Betsy jurkje, vier verschillende looks

Vandaag laat ik jullie weer een Tante Betsy jurkje uit de nieuwe wintercollectie zien, Dress Lemonade Stardot Navy. Op de Tante Betsy Facebook groepen deel ik bijna iedere dag een OOTD-foto, waarin ik regelmatig nieuwe combinaties maak. Combinaties met de vestjes die ik in de kast heb hangen, en weer eens andere schoenen erbij aantrek. Het leek me wel leuk om voor het artikel van vandaag wat verschillende combinaties te laten zien die je met één jurkje kunt maken. Met wat verschillende basics zie je er zo iedere keer toch weer heel anders uit!

Tante Betsy jurkjeTante Betsy jurkje Lemonade Stardot Navy in the mix!

Dress Lemonade Stardot Navy is een nieuw Tante Betsy jurkje in de collectie. Maar volgens mij is dit model nu al bij veel fans favoriet! Het model heeft een overslag, maar dat is op zich niet nieuw bij Tante Betsy. Wat wel nieuw is, is het feit dat deze overslag vrij hoog sluit, zodat je niet met een te diep décolleté rondloopt, of verplicht een topje eronder aan moet trekken. Zeker voor dames met een wat vollere buste is dit een ideaal model.

Dress Lemonade is verkrijgbaar in meerdere printjes, waaronder dus deze Stardot. Die weer verkrijgbaar is in vier verschillende kleuren: Navy, Black, Green en Red. Het jurkje loopt iets uit naar onderen toe en valt bij mij (ik ben 1.78 meter lang) tot op mijn knie. Ik draag mijn gewone Tante Betsy maat (XL) maar het is wel net iets aansluitender dan andere modellen.

Tante Betsy jurkjeOp deze foto draag ik de overslag gewoon over mijn borsten, maar je kunt de overslag ook onder je borst door laten lopen, zoals op de foto hieronder. Het ligt net aan je figuur en wat je zelf prettig vindt of wat het mooiste staat.

Tante Betsy jurkjeIk vind de driekwart mouw van dit Tante Betsy jurkje ideaal, zo is het ook op de wat warmere najaarsdagen nog prima te dragen. En met een vestje of jasje erover draag je het gewoon de hele herfst en winter door.

Hieronder laat ik Dress Lemonade Stardot Navy zien, gecombineerd met verschillende items uit mijn kast.

Tante Betsy jurkjeTante Betsy jurkje in retro stijl

Hier heb ik Dress Lemonade Stardot gecombineerd met een oranje vestje, ook van Tante Betsy. Maar dit soort vestjes heb je natuurlijk van veel merken. Het voordeel van de vestjes van Tante Betsy vind ik het feit, dat ze niet al te dik zijn en dus ook op wat minder koele dagen goed te dragen zijn. En ze combineren qua kleur eigenlijk met alle jurkjes en rokjes van Tante Betsy, ook met items uit eerdere collecties.

Tante Betsy jurkjeMijn Lotta from Stockholm klompjes passen natuurlijk helemaal bij de retro look van dit Tante Betsy jurkje. Ik droeg ze afgelopen zomer met blote voeten, maar ook met sokken of een panty vind ik ze erg leuk 🙂

Tante Betsy jurkjeLet’s have a comfy day!

Bij de herinrichting van mijn kast kwam ik dit lange donkerblauwe vest van Paprika tegen. Ik heb een paar maanden geleden alle kleding die ik niet meer droeg, weg gedaan, maar dit vest mocht blijven. Want dit combineert erg leuk met een Tante Betsy jurkje, en is voor komende winter lekker warm. Dit lange vest geeft het jurkje meteen een wat meer comfortabele uitstraling, vind je niet?

Tante Betsy jurkjeDeze outfit combineer ik met mijn geweldige MAG Megamok schoenen, die net als de rest van de outfit helemaal hip en comfy zijn.

Tante Betsy jurkjeMijn stoere kant 🙂

Goh, ik moet misschien toch eens vaker wat dieper in mijn kast snuffelen. Ook dit spijkerjasje had al even geen daglicht meer gezien, maar blijkt wel enorm leuk te combineren met dit jurkje! En vast met meer Tante Betsy jurkjes. Gecombineerd met mijn nieuwe Sendra laarzen ontstaat opeens een heel andere, lekker stoere look.

Tante Betsy jurkjeJa, ik vind dit toch ook wel heel erg leuk hoor, ik ga mijn spijkerjasje zeker vaker uit de kast halen!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om zo eens wat verschillende stijlen met één Tante Betsy jurkje te zien. Laat het zeker weten als je zo’n soort artikel vaker wilt zien, ik maak ze met plezier 🙂 En ik ben natuurlijk erg benieuwd welke outfit jij het leukst vindt.

Dress Lemonade Stardot Navy kost € 84,95 en is verkrijgbaar in de webshop van Tante Betsy zelf en bij de verschillende verkooppunten. Ik heb het jurkje in dit artikel ontvangen.

Happiness in a Dress

Tot slot heb ik nog een kort ‘huishoudelijk’ bericht. De afgelopen dagen is gebleken, dat er onder enkele modellen in bepaalde kleuren jurkjes zijn waarvan de kleur niet mooi blijft bij het wassen. Het gaat hier slechts om een paar jurkjes, waaronder ook de Zippie Blossom Navy waar ik laatst over schreef. Waarschijnlijk is de kleur in de stof van deze jurkjes niet goed gefixeerd, doordat deze stof bij het fixeerproces aan het begin of aan het eind van de (grote) rol stof zat. En hierdoor verliest de stof van deze jurkjes snel aan kleur bij het wassen.

Het is natuurlijk heel vervelend als zoiets gebeurt, maar Tante Betsy heeft het Happiness in a Dress-gevoel altijd hoog in het vaandel staan, ook bij klachten als deze. Neem in dit geval contact op met de winkel of website waar je je jurkje hebt gekocht hebt, of rechtstreeks met Tante Betsy zelf als je je jurkje via de webshop van Tante hebt besteld. Het wordt dan keurig opgelost, en Tante zelf kan op deze manier het probleem duidelijk in beeld brengen en terugkoppelen naar de fabriek. En zo kan Tante ook in de toekomst de hoogst mogelijke kwaliteit blijven leveren en waarborgen, en daar worden wij Tante Betsy fans natuurlijk ook weer blij van.

24 Comments on Eén Tante Betsy jurkje, vier verschillende looks

 1. Sabrina
  27 november 2017 at 20:10 (7 maanden ago)

  Hoi Natasja,

  Ik heb een vraag over de Lotta from Stockholm klompjes. Eigenlijk meerdere
  Lopen ze comfortabel? Omdat het hout is?
  En vind jij de hak hoog? Ik kan een klein hakje best hebben, maar niet te hoog…
  Doe jij ze in de winter ook aan?

  Hopelijk wil je me antwoorden, ik kijk steeds verlekkerd naar de klompjes. Helaas heb ik nog geen site gevonden waar je gratis verzending en retour hebt, en zijn er voor zover ik zie niet veel winkels die ze verkopen. Mocht je daar nog tips voor hebben…

  Groetjes!
  Sabrina

  Beantwoorden
  • Sabrina
   27 november 2017 at 20:12 (7 maanden ago)

   O excuus, ik dacht dat ik je persoonlijk had!

   Beantwoorden
 2. ingrid
  6 oktober 2017 at 04:16 (9 maanden ago)

  sendra’s ik hou ervan, ik heb ook een paar, al 3 jaar oud en t lijkt of ze alleen maar mooier worden.
  je laatste outfit vind ik dan ook het gaafst!!

  Beantwoorden
 3. Zandra
  5 oktober 2017 at 21:21 (9 maanden ago)

  Wauw wat staat dat stoere jouw supergaaf zeg.knapperd!!!

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  5 oktober 2017 at 15:26 (9 maanden ago)

  Wauw die stoere outfit is het mooist 😉
  Geweldig om te zien hoe jij zo een prachtige T.B. dress op diverse manieren met iets anders zo mooi kan combineren….
  Mijn eerste TB items zijn onderweg…

  Xoxo

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 oktober 2017 at 19:14 (9 maanden ago)

   Oh ik ben benieuwd welke je gekozen hebt!

   Beantwoorden
 5. Mireille
  5 oktober 2017 at 14:52 (9 maanden ago)

  Verliefd op je laarzen

  Beantwoorden
 6. Tamara
  5 oktober 2017 at 13:37 (9 maanden ago)

  Wat een prachtige combinaties

  En mooi dat jij het zó positief neerzet, fijn om te lezen, allemaal vervelend genoeg voor onze allerliefste Tante!

  Liefs

  Beantwoorden
 7. Aimee Moolenaar-Dols
  5 oktober 2017 at 11:50 (9 maanden ago)

  Gaaf gecombineerd die retro stijl. Maar ook met spijkerjasje is erg leuk.
  Leuk deze blogs over de prachtige Tante Betsy jurkjes 🙂
  Groetjes en liefs Aimee

  Beantwoorden
 8. Marieka
  5 oktober 2017 at 11:47 (9 maanden ago)

  Leuk zo’n blog met allemaal die verschillende looks. Zorgt altijd wel voor nieuwe inspiratie! Die met het spijkerjasje vind ik het leukste! Blujf zo doorgaan!

  Beantwoorden
 9. Helma
  5 oktober 2017 at 11:31 (9 maanden ago)

  Gaaf met dat spijkerjasje!!
  Lekker fris en stoer.
  Toppertje

  Beantwoorden
 10. Monique van den Berg
  5 oktober 2017 at 11:07 (9 maanden ago)

  Oh de laatste look, de stoere look heeft mijn voorkeur. Gaaf met die laarzen en spijkerjasje!
  Groetjes, Monique

  Beantwoorden
 11. marije
  5 oktober 2017 at 09:46 (9 maanden ago)

  Oooh met dat spijkerjasje en cowboy laarzen .. super vet! Staat je heel erg leuk.

  En met het lange vest vind ik leuk. Lekker comfy.

  Beantwoorden
 12. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  5 oktober 2017 at 09:35 (9 maanden ago)

  Oh oh ook ik heb nu weer bij het zien van de navy versie zoiets van hij is toch wel heel moooii, maar ik ga me inhouden whahaha.
  Wat een leuke combinaties allemaal en ja ook heel gaaf in de stoere look met Sendra boots en spijkerjasje, leukk!
  En wow wat heb je dat goed verwoord bij het Happiness in a dress stukje. Ik heb Tante maar aan het woord gelaten ;). Knuff!

  Beantwoorden
 13. Christa
  5 oktober 2017 at 09:33 (9 maanden ago)

  Wauw erg mooi gecombineerd.
  De Sendra laarzen zijn echt gaaf!
  (Is Sendra ook geschikt voor hoge wreef?)

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 oktober 2017 at 19:13 (9 maanden ago)

   Hoi Christa, er zijn zeker wel laarzen van Sendra geschikt voor een hoge wreef, maar dit model niet, omdat het geen rits heeft. Je zou eens hier kunnen kijken, of even contact met de webshop opnemen met je vraag: http://www.boeties.nl/

   Beantwoorden
 14. marja de Vries
  5 oktober 2017 at 09:29 (9 maanden ago)

  Heel leuk om verschillende looks te zien. Ik zelf ben sinds de zomer fan en heb inmiddels enkele jurkjes, rokken en tops. Ik zelf neig meer naar de rokjes en draag daar ook vaak een spijkerjasje op.

  Beantwoorden
 15. Margriet Iris
  5 oktober 2017 at 09:23 (9 maanden ago)

  O nee, ik dacht dat ik wel klaar was met mijn wishlist, kom jij met dit prachtige jurkje! Ik wil deze ook! Staat je weer goed Natasja!

  Beantwoorden
 16. ellen jacobs
  5 oktober 2017 at 09:03 (9 maanden ago)

  Geweldig die verschillende looks op een rij.ik vind dat je het weer super gedaan hebt

  Beantwoorden
 17. Cindy
  5 oktober 2017 at 08:36 (9 maanden ago)

  Ik zei het al op een ander blogbericht: jurkje met spijkerjackje en laarzen: LOVE IT!

  Beantwoorden
 18. bychristiana
  5 oktober 2017 at 08:17 (9 maanden ago)

  Yes! Die outfit met dat spijkerjasje en de stoere laarzen, dat staat je echt heel goed, ik zeg: Vaker doen!

  Beantwoorden
 19. Jolanda
  5 oktober 2017 at 08:00 (9 maanden ago)

  Die laatste look vind ik erg leuk!! Die laarsjes zijn ook helemaal geweldig erbij

  Beantwoorden
 20. Jori
  5 oktober 2017 at 07:31 (9 maanden ago)

  Wauw de laatste look is m’n favoriete, met de stoere laarzen en het spijkerjasje….

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.