Tante Betsy SS2020: mijn wishlist!

Afgelopen zondag liet ik jullie het complete overzicht van de Tante Betsy SS2020 collectie zien. Wat wil zeggen: alle items die in principe verwacht worden. Het kan zijn dat bepaalde modellen niet geproduceerd zijn, of om een andere reden niet verkrijgbaar zullen zijn. Vandaag laat ik jullie mijn (schaamteloze) wishlist zien. Het viel niet mee om te kiezen uit al het moois, ik heb dus gewoon maar alles gekozen wat ik mooi vind. Uiteindelijk zal hiervan niet alles in mijn kast belanden, tenzij dat stekje in mijn tuin eindelijk uitgroeit tot een geldboom.

Op nummer 1: de Cherries print! ♥

Ik begin met mijn (denk ik) aller favorietste printje van de Tante Betsy SS2020 collectie: de Cherries ♥ Ik ben nu eenmaal gek op kersen, zowel om te eten als als printje. Hiervan wil ik denk ik wel meerdere items: de set zoals hierboven (ik hoop zooooo dat de gave top ook echt komt), de prachtige Dress Sweetheart die er afgelopen winter ook al was, de heerlijke luchtige Top Strings (die doe ik maar gewoon in meerdere kleuren) en de nieuwe Hippie Dress. Van de laatste weet ik nog niet of het model me staat, maar op een schaamteloze wishlist mag je alles zetten, toch?

Tante Betsy SS2020ย  Apple Grain

Nog een fruitprintje wat hoog op mijn verlanglijstje staat is Apple Grain. Hiervan heb ik sowieso Dress Maria (een nieuw model) op mijn verlanglijstje staan, en ook nog Dress Betsy (hier zijn nog geen foto’s van). Van onderstaande kleur wil ik graag het Button Shirt met het bijbehorende rokje ♥

Tante Betsy SS2020Sports Dress Lily Savon

De Sports Dress Lily Savon heb ik in twee prachtige kleuren op mijn verlanglijstje staan. Gewoon, omdat het kan. En omdat ik niet kon kiezen ๐Ÿ˜‰ Wat een ontzettend mooie, romantische rozenprint is dit!

Tante Betsy SS2020Manga

De geweldige Manga print is denk ik wel dรฉ verrassing van deze Tante Betsy SS2020 collectie! Bij veel dames nu al heel populair, maar er zijn ook nogal wat dames die het te kinderachtig vinden. Jullie snappen vast dat ik bij de eerste groep hoor ๐Ÿ˜‰ De effen shirtjes met opdruk vind ik ook geweldig, die zijn natuurlijk super leuk om te mixen en te matchen!

Tante Betsy SS2020

 

Dress Josephine Disty Black

Dress Josephine is een prachtig mouwloos model, wat vorig jaar haar debuut maakte. Dit jaar is ze terug, onder andere in de mooie Disty print. Ik vind dit een super retro printje, en het mooist in het zwart.

Tante Betsy SS2020Dress Kyra Poppy

Nog een super gaaf retro jurkje is Dress Kyra Poppy. Ook een super vrouwelijk model, in prachtige kleurencombinaties met klaprozen print. Hier kon ik niet kiezen uit deze twee kleuren, dus ze mochten samen op mijn wishlist.

Tante Betsy SS2020Scandi

De Scandi print trok ook meteen mijn aandacht, en dat is natuurlijk niet zo gek met zulke opvallende kleurtjes. Ik houd er van, en daarom mochten zowel Dress Polly Pocket als de Summer Cross Dress op mijn lijstje ๐Ÿ™‚

Pink it is!

Roze en oranje: daar kun je niet genoeg van in je kast hebben! Dus de mooie klassieke Dress Betsy staat zowel in de Fleurie print als de vrolijke Edelweiss print op mijn verlanglijstje ♥

Hoewel ik heel erg van opvallende printjes houd, vind ik effen op zijn tijd ook heel mooi. Deze nieuwe modelletjes zijn tรฉ leuk, ik hoop dat ze er allemaal komen! Echt retro, toch?

Tante Betsy SS2020 Cardigan nieuwe stijl

De korte gebreide vestjes van Tante Betsy hebben een werkelijk geweldige make-over gekregen! ♥ Nu wil het toeval dat ik veel van mijn korte gebreide vestjes heb moeten verkopen omdat ze te groot geworden waren. Een goede reden om vier nieuwe in te slaan, nietwaar?

In de Tante Betsy SS2020 zitten voor het eerst ook lange gebreide vesten. Prachtig, en zo te zien van een heerlijke dunne zomerkwaliteit. Hier ben ik heel benieuwd naar!

En ook de Sporty Jackets zijn opgepimpt, en dat terwijl ze al zo leuk waren! Ik mag van mezelf geen rood/roze/oranje Sporty Jackets meer kopen, dus kies ik dit seizoen voor groen en zwart met oranje ๐Ÿ™‚

Nou, dat is hij dan, mijn uitgebreide wishlist ๐Ÿ™‚ Als de eerste levering binnen is, ga ik bij een verkooppunt passen, ik ben benieuwd wat ze van mijn wishlist allemaal ingekocht heeft. Hebben jullie net zo’n schaamteloze wishlist als ik, of ben ik de enige? Hihihi! Tell me!

Edit: zoals het ernaar uitziet, wordt de eerste levering vandaag bij de verkooppunten geleverd! Waaaaaah, vinden jullie het ook zo spannend?

13 Comments on Tante Betsy SS2020: mijn wishlist!

 1. Miranda
  28 april 2020 at 14:07 (3 maanden ago)

  Waar kun je de shirts met opdruk bestellen. Ik zie ze niet op de site van Tante Betsy

  Beantwoorden
  • Natasja
   28 april 2020 at 16:38 (3 maanden ago)

   Die zijn helaas maar in heel beperkte oplage, en maar in รฉรฉn kleur, uitgekomen, en bijna overal al uitverkocht.

   Beantwoorden
 2. Claudia Diependaal
  22 februari 2020 at 22:11 (5 maanden ago)

  Echt super gaaf!

  Beantwoorden
 3. Neeltje
  21 februari 2020 at 19:29 (5 maanden ago)

  Prachtige lijst. Laat de items maar door komen!

  Beantwoorden
 4. Jacqueline Harbers
  20 februari 2020 at 22:22 (6 maanden ago)

  Wat een heerlijke wenslijst Natasja … de mijne komt qua lengte behoorlijk in de buurt. Mijn eerste ruwe wishlist bestond uit 9 items in totaal, maar hoe langer ik naar de fotoโ€™s kijk en hoe meer mooie meiden ik in jurkjes zie, hoe langer mijn lijst wordt! Ik ben benieuwd wat er allemaal in je kast gaat belanden, verheug me nu al op alle mooie outfit-fotoโ€™s

  Beantwoorden
 5. Chantal
  20 februari 2020 at 15:23 (6 maanden ago)

  Nee hoor, je bent niet de enige. Hier ook een grote whishlist Wordt nog moeilijk kiezen.

  Beantwoorden
 6. Petra van Schijndel
  20 februari 2020 at 14:26 (6 maanden ago)

  Wat een goeie lijst! Deels overlapt het mijn lijstje. Maar dat er kersen gaan komen lijkt me duidelijk! โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ

  Beantwoorden
 7. Renate
  20 februari 2020 at 10:18 (6 maanden ago)

  Mijn lijstje is iets korter dan het jouwe (heb ook zoveel moois gezien bij andere merken), maar รฉรฉn overeenkomst heb ik al gezien: de Kyra Poppy. Die vind ik zรณ gaaf. Ik wil ook deze beide kleuren bestellen en dan uiteindelijk kiezen welke gaat blijven. Verder vind ik de midi dress met de kersjes ook heel gaaf en het panterprintje en de sporty dresses… Gelukkig betast er nog zoiets als de Sale ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 8. Caro
  20 februari 2020 at 09:39 (6 maanden ago)

  Je maakt een mooie selectie zo! Mijn eerste keuze wat ik wil bekijken is by far meer bescheiden dan de jouwe. Ook veel minder kleurrijk. En wat betreft de Candy print… ik hoor dus echt bij die tweede groep hรจ hahaha (daโ€™s vast ook geen verrassing). Ik kijk uit naar de passessies Natasja!

  Beantwoorden
 9. bychristiana
  20 februari 2020 at 09:21 (6 maanden ago)

  Ik vind zelf die effen blauwe rok erg mooi, net als de vesten. Ik ben alvast benieuwd welke kledingstukken van jouw wishlist de weg naar jouw kledingkast weten te vinden;-)

  Beantwoorden
 10. Bouke
  20 februari 2020 at 08:27 (6 maanden ago)

  Heerlijke wishlist! Spannend om te zien of de prints in het echt net zo mooi zijn… leuk, leuk

  Beantwoorden
 11. Ria
  20 februari 2020 at 08:27 (6 maanden ago)

  Wow wat een lijst, ik kijk uit naar je eerste aanwinsten

  Beantwoorden
 12. Joyce Siemons
  20 februari 2020 at 06:56 (6 maanden ago)

  Wat een heerlijke wishlist! En jaaaaaa het zou te gek zijn als het straks binnenkomt, ik vind het toch altijd bijzonder hoor hoe zo’n gekte er dan ontstaat. En…. Ik doe er lekker aan mee hihi
  Wel heel benieuwd wat er precies in deze lichting komt en of daar iets van mijn lijstje bij zit. Fijne dag vandaag!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.