Tante Betsy SS2020 passen Bij Tante Pollewop

Eigenlijk was de eerste levering van de Tante Betsy SS2020 collectie deze week nog helemaal niet verwacht. Ik had min of meer afgesproken om volgende week donderdagavond samen met Neeltje de nieuwe collectie te gaan passen bij Bij Tante Pollewop. En toen was daar opeens woensdagmiddag een berichtje van Bouke van Bij Tante Pollewop… ‘Ik heb een verzendbevestiging van Tante Betsy, vier dozen. Dat kan niets anders betekenen dan dat het onderweg is en morgen geleverd wordt!’. Ik zat meteen te stuiteren achter mijn bureau, en binnen een paar berichtjes hadden we de afspraak verzet naar de volgende avond. Jippie de pippie, nog maar één nachtje slapen!

Bij Tante Pollewop

Tante Betsy passen Bij Tante Pollewop!

Neeltje en ik gingen meteen uit ons werk naar Bouke van Bij Tante Pollewop. Nu was het voor mij echt heel dichtbij, Bouke woont op slechts 6 kilometer van mijn werk. Ze had ons overdag een beetje op de hoogte gehouden van de levering, gelukkig was hij er al vroeg. Dat gaf Bouke de tijd om alles uit te zoeken en te controleren, en daarna onze maten klaar te hangen ♥ En echt, je moet je dan inhouden om niet meteen enthousiast alles uit het rek te trekken hoor! Maar we hebben ons ingehouden, eerst hebben we heerlijk gegeten bij Bouke zodat we goed voorbereid aan de slag konden 🙂

Bij Tante Pollewop Na het eten deden we eerst nog een kopje verse thee (met keuze uit héél veel smaakjes) met iets lekkers erbij, en toen konden we ons echt niet langer inhouden!

Tenzij anders vermeld, draag ik alle items in mijn eigen maat L, en Neeltje maat M. Zij heeft soms maat S, soms maat M, maar maat S was nog niet binnen gekomen bij Bij Tante Pollewop. Hierdoor waren bijna alle items te ruim voor Neeltje, maar op de foto’s is dit niet te zien. De items die echt ruim vielen, laat Neeltje niet zien op de foto’s. Maat S wordt heel spoedig nageleverd, mocht je een item willen reserveren, dan mag je Bouke altijd een berichtje sturen.

Let’s get started!

We begonnen met een nieuw model rok, Skirt Botanical Bird. Deze heeft Bij Tante Pollewop in de kleuren Pink en Black. Hij valt prima op maat, en heeft een mooie wat langere lengte. In eerste instantie moesten wij even wennen aan de smallere tailleband, maar hij bleek uiteindelijk gewoon heel mooi te vallen.

Bij Tante PollewopOp de rok dragen we Top Sandy Blue, en allebei een Cardigan Summer Frutti. De top valt aansluitend, maar mooi op maat. De Cardigans zijn echt geweldig: super zacht, prachtig om te zien en voorzien van mooie details zoals het striklintje in de taille en de kersjes. Deze zitten met een speldje vast, en kun je er dus ook afhalen.

Hier zie je het model van de rok en de top wat beter.

Daarna was de Hippie Dress Cherrie in Blossom aan de beurt, hier was ik zó benieuwd naar! Je vindt deze in de kleuren Red en Blue in de webshop van Bij Tante Pollewop. Het is geen wikkeljurk, hij is gewoon dicht aan de zijkanten. Het striklint zit vrij laag, meer op de heupen dan in de taille. Dit versterkt natuurlijk het Hippie-gevoel.

Bij Tante Pollewop Ik vind deze goed op maat vallen, en een hele mooie lengte hebben. Ik vind het een echt zomerjurkje, je moet hier natuurlijk eigenlijk blote benen en open sandaaltjes of klompjes bij denken 🙂

Bij Tante PollewopHet witte vestje staat hier ook prachtig bij. Je moet dan alleen wel even de mouwen van het jurkje er netjes in stoppen., de mouwtjes zijn natuurlijk wat wijder. Ik vind het echt een prachtig jurkje!

Het volgende jurkje is Dress Sports Savon Rose, ook één van mijn favorieten. Bouke heeft deze in de kleuren Blue en Orange in de webshop, het zijn beiden prachtige intense kleuren.

Bij Tante PollewopDit jurkje valt ook weer goed op maat, en is gemaakt van een wat dunnere biokatoen. Ik vermeld in dit artikel geen afmetingen, dat zal ik later doen bij de items waar ik een apart artikel over schrijf. Voor nu moeten jullie het even doen met ‘valt op maat’ of ‘valt niet op maat’ 😉

In dezelfde prachtige rozenprint is er ook Dress Lila. Een heel ander model. Dress Lila is aan de zijkanten in de taille voorzien van plootjes, dit verhult een eventueel buikje prachtig. Ook van dit model zijn de mouwtjes wat wijder, lekker fladderig 🙂

Bij Tante PollewopIk vind dit model bij Neeltje mooier staan dan bij mezelf, bij mij zitten er iets te veel plooien op mijn buik vind ik.

Bij Tante PollewopIk heb Dress Sports ook nog in de kleur Orange gepast, hier was ik op slag verliefd op ♥

Bij Tante PollewopOh oh oh, wat ging ik uit mijn comfortzone met Dress Lambada Leopard Dark! Ik ben gewoon écht niet van de luipaardprint, maar voor de foto’s heb ik het jurkje natuurlijk wel aangetrokken. Dit is trouwens het enige jurkje uit dit artikel wat van viscose gemaakt is, de rest is allemaal van biokatoen.

Ik vind het model prachtig, het is zeg maar de Summer Cross Dress maar dan met een swingend rokje eronder. Ik draag hier maat XL, omdat ik L net iets te krap vond. Maar XL is eigenlijk weer net iets te ruim. Het is gewoon mijn jurkje niet denk ik 😉

Bij Tante PollewopNeeltje draagt hier Dress Lizzy Botanical Bird Black. Deze valt goed op maat, maar valt wat wijder op de heupen. Het is dus een perfect model als je wat bredere heupen of wat meer buik hebt. Van boven valt ze wel mooi aansluitend, en heeft een niet te diepe V-hals.

Ik draag hier Dress Kyra Blue, in maat M in plaats van maat L. En misschien zou ik zelfs een maat S nog wel kunnen, nu ik de foto’s zie. Ik vind dit een super mooi nieuw modelletje, deze blijft zeker op mijn wishlist!

Bij Tante PollewopOok deze is gemaakt van een niet te dikke zachte biokatoen, en heeft op de rechter mouw een schattig bloemborduursel ♥ Ditzelfde borduursel vind je op het kraagje van de effen Top Sandy.

Hier draag ik er het mooie Sporty Vest Vintage Garden overheen, deze heeft Bij Tante Pollewop in de kleuren Black en Blue. De laatste heb ik tijdens het passen niet gezien, anders had ik er die bij aangetrokken. Het Sporty Vest valt ook op maat, ze is bij de mouwen wel iets aansluitend. Maar mijn ervaring is dat dit al vrij snel uitloopt, ik had zeker geen maat groter nodig gehad.

Bij Tante PollewopNeeltje combineert het mooie Sporty Vest hier met een zwarte Tante Betsy broek, zo komen de roze boorden nóg mooier uit ♥ Ik heb mijn outfit hier verwisseld voor Dress Sweetheart Cherrie in de kleur Blue. Bouke heeft deze ook in de kleuren Black en Red. In de spiegel was ik niet direct weg van dit jurkje, maar toen ik de foto’s terugzag dacht ik daar héél anders over. Sowieso is zo’n uitgebreide passessie best een beetje overweldigend, ik ben altijd blij dat ik later de foto’s nog terug kan kijken.

Bij Tante PollewopIk heb het idee dat de hals van Dress Sweetheart dit seizoen iets hoger gesloten is, maar ik heb het eerlijk gezegd nog niet gecheckt met de jurkjes in mijn kast.

Bij Tante PollewopHier dragen we hetzelfde jurkje allebei in de kleur Black. Je kunt hier mooi zien dat je dit jurkje op verschillende manieren kunt combineren. Neeltje draagt het met zwarte pumps en een zwarte panty, ik heb er wat stoerdere laarzen een een gekleurde panty bij. Over een paar maanden gaan die panties natuurlijk uit!

Bij Tante PollewopWhat’s up?

Daarna was het tijd voor een ander setje van mijn wishlist in dezelfde schattige Cherrie print: Top Sunday en Skirt Cherrie in Blossom. Deze heeft Bij Tante Pollowop in de kleuren Black en Red. En oh, wat is die top gaaf! ♥ Deze valt overigens een hele maat groter, neem deze dus een maatje kleiner dan je gebruikelijke maat.

Bij Tante PollewopNeeltje draagt hier dezelfde print in de kleur Red: de mooie Top String met bijpassend rokje. Neeltje heeft de Top Sunday wel even gepast, maar die was bij haar dus eigenlijk twee maten te groot. De set die ze hier draagt vind ik ook prachtig, en zo lekker zomers. Het voordeel van de Top String vind ik het feit dat je wel blote armen hebt, maar dat je schouders mooi bedekt zijn. Bouke heeft deze in de kleuren Red, Blue en Green in de webshop.

Bij Tante PollewopIk zag bij het uitzoeken van de foto’s pas dat ik alleen maar het witte vestje gepast heb, hihihi! Maar je vindt dit schattige vestje in maar liefst vier kleuren in de webshop hoor!

Bij Tante PollewopDaarna hebben we ook Dress Sweetheart Cherrie Red nog gepast. Ook helemaal geweldig natuurlijk, zulke heerlijke kleurtjes ♥ Hieronder dragen we er de Cardigan Lolly Long overheen, wat een heerlijke vesten zijn dit! Perfect voor de zomer, ze zijn net als de korte vestjes super zacht en niet te dik ♥

Bij Tante PollewopHier dragen we Button Skirt Blue. Ik bedenk me terwijl ik dit typ, dat dit het tweede item in dit artikel in viscose is. De rok is super gaaf met de witte knopen en de iets langere lengte, ze draagt heerlijk. Ik combineer haar hier met Top Sandy Pink, Neeltje draagt er een top met het witte vestje op. Het enige jammere van deze rok is het feit dat de knopenrij niet dichtgenaaid is. Dat zou ik zelf zeker wel even (laten) doen als ik deze rok koop.

Bij Tante PollewopNeeltje droeg eerder al Dress Lizzy, maar ik heb haar natuurlijk ook gepast. Het viel me meteen op dat ze niet meer zo wijd uitloopt als een paar seizoenen geleden, waardoor ze mooier valt. Wel wat ruimer dus op de heupen, maar soms is dat gewoon alleen maar fijn 🙂

Neeltje draagt hier de prachtige Sporty Dress Vintage Garden Black, dit is dezelfde print als het Sporty Vest. En wat komt de print mooi uit op de zwarte ondergrond! Ik vind deze echt verrassend mooi, en ze draagt heerlijk ♥

Ik heb deze mooierd natuurlijk ook nog gepast, ik geloof dat ik er een item bij heb op mijn wishlist 😉

Om kwart over tien waren we dan eindelijk uitgepast, klaar met shoppen en klaar met kletsen. Of nou ja, klaar met kletsen waren we nog lang niet… Maar we waren alle drie erg moe, tijd om weer naar huis te gaan!

Het was echt zo’n ontzettende leuke, gezellige avond bij Bouke. Alles wat ze uitstraalt met Bij Tante Pollewop, dat is ze gewoon 200%. De heerlijke lange eettafel, kaarsen die overal branden, de vele potjes met lekkere theesmaakjes, iets lekkers bij de thee en het enthousiasme waarmee ze ons welkom heette om bij haar te komen passen. Het voelt echt als thuiskomen Bij Tante Pollewop, onze passessie voelde alsof we midden in haar webshop rond wandelden ♥ Heel erg bedankt lieve Bouke! ♥ En Neeltje natuurlijk weer heel erg bedankt voor de gezelligheid tijdens het passen! ♥

Alle items uit dit artikel vind je natuurlijk terug in de webshop van Bij Tante Pollewop: klik.

26 Comments on Tante Betsy SS2020 passen Bij Tante Pollewop

 1. chucky1012
  24 februari 2020 at 16:21 (8 maanden ago)

  Prachtige items en mooie vrolijke foto’s

  Xoxo

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  23 februari 2020 at 07:59 (8 maanden ago)

  Dat jullie er naar uitgekeken hadden, stralen jullie helemaal uit op de foto’s!
  Supergezelig, zo’n avondje passen samen 🙂

  Beantwoorden
 3. Bianca
  22 februari 2020 at 21:10 (8 maanden ago)

  Wat leuk en vooral gezellig zo’n pas sessie, zoveel mooie items ook! Vooral de print van Dress Sports Savon Rose vind ik erg gaaf x

  Beantwoorden
 4. Sandra
  22 februari 2020 at 11:49 (8 maanden ago)

  Wat onwijs leuk om jullie passessie te zien en te lezen . Bedankt voor dit uitgebreide verslag

  Beantwoorden
 5. Dagmar
  22 februari 2020 at 11:32 (8 maanden ago)

  Wat een Superleuke en lieve blog. Heerlijk om te lezen en alles te bekijken. Bij de sweetheart heb ik ook het idee dat deze hoger sluit. Prachtige foto’s en outfit!

  Beantwoorden
 6. Rebecca
  22 februari 2020 at 11:18 (8 maanden ago)

  Wat een heerlijke blog heb je geschreven! Echt heel leuk om zo je zaterdag ochtend mee te starten☺️.
  Wat een mooie collectie heeft Bouke ingekocht.

  Beantwoorden
 7. Ria
  22 februari 2020 at 11:13 (8 maanden ago)

  Ja lap, gisteren dacht ik nog niets echt te willen (willen wel maar weldra heb ik elke euro nodig voor mijn nieuw huisje) kom jij met een aantal zaken tevoorschijn die nu wel op mijn wishlist staan…
  Fijn die foto’s want ik baseer me tegenwoordig toch op jou passessies omdat we dezelfde maat hebben en even groot zijn… Bedankt voor het mooie verslag!

  Beantwoorden
 8. Marlous Elsa
  22 februari 2020 at 10:51 (8 maanden ago)

  Wat een mooie indruk van de prachtige collectie. Bedankt en wat staan die kersjes (top en rok) je mooi. Ik wil die top ook zeker kopen dit voorjaar.

  Beantwoorden
 9. Annette Elias
  22 februari 2020 at 10:44 (8 maanden ago)

  Wat een heeeeeeeeerlijke passessie zeg! Van de foto’s straalt het plezier af, en de tekst onderschrijft dat! Wat een ontzettend mooie jurkjes, rokjes, shirts en vestjes! Bouke heeft een prachtige selectie gemaakt! Ik ben benieuwd naar jullie keuzes!

  Beantwoorden
 10. Phylia
  22 februari 2020 at 10:43 (8 maanden ago)

  Geweldige passessie dames, ik heb een goed beeld gekregen van de jurkjes, dank je wel!

  Beantwoorden
 11. Jacqueline Harbers
  22 februari 2020 at 09:53 (8 maanden ago)

  Wat een heerlijke passessie! Mooie meiden en wat heeft Bouke prachtige dingen ingekocht! Wat heeft TB een prachtige collectie neergezet, alweer! Ik heb gisteren geshopt, goed geslaagd, maar het voelt alsof ik nog maar net begonnen ben ! Ik vind jullie beiden ook heel veel echt mooi staan, ben benieuwd waarmee jullie je collectie deze zomer gaan uitbreiden!

  Dank je wel voor dit heerlijke overzicht, zo hoort een mens de zaterdag te beginnen

  Beantwoorden
 12. Sylvia W
  22 februari 2020 at 09:51 (8 maanden ago)

  Oh wauw als 1e natuurlijk dank je wel dat jullie samen deze pas sessie gedaan hebben, heel fijn om het e.e.a. aan te zien en gecombineerd. De gezelligheid straalt ervan af! Super lief en zo tof van Bouke ook wat zij ingekocht heeft. Ik hoop dat zij weer veel meiden blij gaat maken om de bestellingen als kadootjes uit te leveren. Mooie dag xx

  Beantwoorden
 13. Corine
  22 februari 2020 at 09:45 (8 maanden ago)

  Wat een super oassessie weer, prachtige collectie en heerlijk dat jullie zo kunnen passen

  Beantwoorden
 14. Wilma
  22 februari 2020 at 09:35 (8 maanden ago)

  Wat een supergezellig blog! Wat beschrijf je alles goed en duidelijk! Jullie stralen in de nieuwe collectie! Zó leuk om te lezen! En laat nu de lente maar komen!

  Beantwoorden
 15. Wilma Rommelse
  22 februari 2020 at 09:23 (8 maanden ago)

  Wat leuk jullie weer samen te zien en zo “bij tante Pollewop” gezellig te passen. Te leuk!

  Beantwoorden
 16. Ingrid
  22 februari 2020 at 09:22 (8 maanden ago)

  Heel erg leuk dat jullie dit doen. Verrassend om eens te zien hoe leuk alle jurkjes ook met een gewone zwarte panty kunnen (en zelfs met zo’n leuke gestipte!).

  Beantwoorden
 17. Ger Da
  22 februari 2020 at 09:10 (8 maanden ago)

  Wat een gezelligheid en wat fijn dat jullie zo relaxed alles hebben kunnen passen. En wat een super mooie collectie dit seizoen. Helaas dat nu net mijn wens items wat ruimer uitvallen, was even een baal momentje als er dan geen xs wordt gemaakt, maar hé, snel omdenken en kijken wat wel past
  Bedant weer voor dit verslag Natasja, en ook voor Bouke een chapou!

  Beantwoorden
 18. José
  22 februari 2020 at 09:07 (8 maanden ago)

  Wat een moois allemaal en ik ben zó blij met de items die wat langer valken! En jij bent mijn ideale pasmodel met dezelfde maat en lengte! Ik vind de hippie jurk echt superleuk! En de Kyra en de botanische print ook❤️

  Beantwoorden
 19. bychristiana
  22 februari 2020 at 09:02 (8 maanden ago)

  Wat onwijs leuk hoe jullie dit elke keer weer aanpakken. Heel inspirerend om ideetjes op te doen, leuk dat jullie bepaalde kledingstukken weer anders dragen / combineren. Ik vind die zwarte panty met die stippen erop die Neeltje draagt trouwens heel mooi. Ik wil zelf ook nog graag een keer zo’n mooie panty.

  Beantwoorden
 20. Monique
  22 februari 2020 at 08:58 (8 maanden ago)

  Wat super leuk dat jullie dit laten zien!
  En die zwarte top met het kraagje Zooo mooi, ik heb hem ook besteld en hopelijk vandaag binnen.
  Heel mooi bij jou met die matching rok! En de sporty jurkjes staan je ook altijd erg goed, zeker die laatste! Lizzy vind ik ook mooi bij je. Dankjewel en groetjes!

  Beantwoorden
 21. Karen van Dongen
  22 februari 2020 at 08:50 (8 maanden ago)

  Leuk om deze foto’s te zien.

  Beantwoorden
 22. Bouke
  22 februari 2020 at 08:47 (8 maanden ago)

  Wat een heerlijke blog heb je geschreven! Ik vond het supergezellig met jullie in huis❤️ Dankjewel dat jullie er waren

  Beantwoorden
 23. Paola
  22 februari 2020 at 08:28 (8 maanden ago)

  wat een heerlijke post!! Ik geniet ervan om dit soort foto’s te zien en ik ben stiekem natuurlijk kei jaloers 🙂

  Beantwoorden
 24. Neeltje
  22 februari 2020 at 07:53 (8 maanden ago)

  Oh wat was het gezellig

  Beantwoorden
 25. Joyce Siemons
  22 februari 2020 at 07:42 (8 maanden ago)

  Jaaaa dit is leuk om het weekend te beginnen! Wat een mooie dingen heeft Bouke ingekocht en wat hebben jullie er toffe foto’s van gemaakt. Erg mooi om te zien, ik begrijp helemaal dat je het setje meegenomen hebt!

  Beantwoorden
  • Danielle Schoonderwoerd
   25 februari 2020 at 21:08 (8 maanden ago)

   Wat een gave passessie!!!!! Leuk om de items aan jullie lijven te zien. En dat setje wat jij draagt, Natas, met dat shirtje met dat leuke kraagje, zou mij zomaar over de streep kunnen trekken om weer een rok en een top aan te kunnen schaffen!!!!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.