Tante Betsy SS2022 – Bij Tante Pollewop

Hoewel het weer nog niet in de buurt van lente of zomer komt, is deze week de eerste levering van Tante Betsy bij de verkooppunten aangekomen. Afgelopen woensdagmiddag hadden Neeltje en ik vrij genomen, zodat we bij daglicht foto’s konden maken van het moois wat bij Bij Tante Pollewop geleverd was. Gelukkig was de Packs bezorger op tijd, zodat we meteen aan de slag konden. Ik laat jullie alles weer zien wat Neeltje en ik gepast hebben!

Tante Betsy SS2022

Tante Betsy SS2022 bij Bij Tante Pollewop

In deze eerste levering zaten veel echte hoogzomer jurkjes. Jurkjes van Ecovero stof en van Bamboe. En hoewel dat even schakelen was terwijl storm Dudley in aantocht was, was het toch wel gewoon heel leuk. Ik had mijn benen eerder deze week even een laagje zelfbruiner gegeven, zodat ze geen licht meer gaven 😉

Voor de volledigheid: tenzij anders vermeld, dragen Neeltje en ik alles in onze eigen maat. Ik ben inmiddels naar maatje M gegaan, Neeltje draagt maat S. Omdat een aantal items groot vielen en die bij Neeltje echt te groot waren, zijn er dit keer wat minder foto’s van Neeltje. En ook omdat ze het volgens mij te druk met kletsen had, en daarbij vergat op het knopje te drukken 😉 Veel kijkplezier!

Tante Betsy SS2022

Ik begon met Dress Ifka Romania Blue, een nieuw mouwloos modelletje. Ik was bang dat ze bij mij te kort zou zijn, maar dat viel gelukkig mee. Dit is een heerlijk jurkje om straks mee langs de boulevard te flaneren ♥ En met een vestje met korte mouwen erover maak je het iets gekleder, en kan ze ook prima voor werk of een avondje uit. Maat M heeft een oto van 46 en een lengte (gemeten vanaf de schouder omdat de achterkant laag op de rug valt) van 94 cm. Deze print is gemaakt van Ecovero stof, echt een heerlijk zacht en soepel stofje.

Tante Betsy SS2022

In dezelfde print heeft Bouke ook de Hippie Dress Long Romania in beide kleuren: Pink en Blue. En hoewel ik met dit model écht helemaal niets had bij het zien van de productfoto’s, was ik echt meteen verliefd toen ik haar aantrok ♥

Deze heeft in maat M een oto van 46 cm en een lengte van 156 cm. Voor mij echt een perfecte lengte!

Tante Betsy SS2022

Ik had die dag het Fluffy Ballet vestje aan van afgelopen winter, en die bleek er echt zó mooi bij te passen! Zo kun je dit jurkje prima nu al dragen. Sterker nog: ik had haar gisteren al aan 🙂

Ook de laarzen maken dit een prima late winter outfit, ik vind het juist stoer zo! En straks als het warmer is, met een slippertje of sandaaltje eronder.

En toen… waren we klaar met passen, klaar met taart eten, klaar met een heerlijke salade eten, en toen ging het opeens over de Hippie Dress Long Romania in de kleur Blue. De kleur Blue? Ja zei Bouke, hij is er ook in het Blue. Had ik gewoon helemaal over het hoofd gezien! De batterij van mijn camera was inmiddels helemaal leeg, dus heb ik de foto even met mijn telefoon genomen. Maar hier is dus ook nog deze beauty in de kleur Blue ♥

Neeltje had ondertussen Dress Betsy Doodle Dot Black aangetrokken, dit is natuurlijk een jurkje wat ook prima nu al kan. De knopenrij is dicht gestikt, vanaf de 5e knoop van boven, tot de onderste knoop.

Tante Betsy SS2022

Ook de Doodle Dot print is gemaakt van Ecovero stof. Neeltje draagt hier maat S, de afmetingen zijn we vergeten op te meten.

Er zijn dit seizoen ook mooie slipdresses, gemaakt van Bamboe ♥ Er is een lange en een korte variant, Neeltje laat hier de korte in de kleur Black zien, deze viel bij Neeltje iets ruim.

De nieuwe Dress Ifka is er ook in de superdepuper retro print Hippie Happy Camper, hier in de kleur Orange. Dit is een printje wat je echt van dichtbij moet zien, op de productfoto’s komt de print niet goed tot zijn recht vind ik. Dus hebben jullie even geluk dat wij haar al gepast hebben 🙂

Tante Betsy SS2022

Maat M heeft een oto van 46 cm en een lengte van 95 cm, gemeten vanaf de schouder. Ook dit is Ecovero stof.

Even wat geks proberen, om dit jurkje nu al draagbaar te maken 🙂 Zo wordt het een soort overgooier.

Tante Betsy SS2022

Neeltje besloot meteen high summer te gaan, met haar tenen in het denkbeeldige zand 😉

Ook Neeltje draagt deze in haar eigen maat S. En jeeeeej: er zijn weer spiekbroekjes! Dit is de Knickers Doodle Dot Blush, Bouke heeft deze ook in de kleur Black. Deze vallen iets ruim, ik zou zeggen: een half maatje groter.

Nou ok dan, ik was inmiddels ook warm gedraaid. Dus uit met die legging! Dress Ifka valt bij Neeltje overigens van boven net iets mooier dan bij mij, mijn schouders zijn iets te smal voor dit model. Hierdoor komen mijn bh-bandjes er iets onderuit. Dat valt op de foto’s vrij goed op omdat ik een zwarte bh droeg. Maar als je een bh in dezelfde kleurtoon als het jurkje draagt, dan is het probleem natuurlijk eigenlijk al opgelost.

Tante Betsy SS2022

Een S, een S, ik draag maat S! 😉 Ik had de Summer Cross Dress Long Hippie Happy Camper al eerder in mijn eigen maat gepast, maar daar viel het décolleté niet mooi, te ruim. Ik besloot een maatje kleiner te proberen, en die bleek perfect! Deze heeft een oto van 45 cm en een lengte van 137 cm.

Was de print in de kleur Orange al prachtig, in de kleur Green is deze echt súper, súper tof! En écht retro! ♥

Gelukkig heeft Bouke beide kleuren van deze beauty ingekocht. Dus als je niet kunt kiezen, bestel je ze gewoon allebei! 😉

De Doodle Dot print is goed vertegenwoordigd deze zomer, Neeltje draagt hier de Slipdress Long Doodle Dot Black. Deze valt ook ruim, ik heb later dezelfde maat S gepast.

Neeltje draagt er de Knickers Doodle Dot Blush onder. Ik hoop dat de spiekbroekjes in nog meer printjes komen, deze zijn voor mij echt onmisbaar in de zomer hoor!

Ik had de Summer Cross Dress Long Hippie Happy Camper Orange (wat een naam!) dus al in maat M gepast, maar ik trok haar ook nog even in maat S aan. Gewoon, omdat het kon 🙂 Deze valt echt zoveel mooier, je kunt deze dus echt een maatje kleiner nemen.

Tante Betsy SS2022

Ik was bang dat deze oranje kleur mij bleek zou maken (zeker met mijn februari velletje) maar dat bleek echt alles mee te vallen! Het mooie van de Summer Cross Dress vind ik het feit dat het een mouwloos model is, maar wel mooi je schouders bedekt. Daardoor kan het (voor mij) ook prima voor naar je werk.

Neeltje was inmiddels toe aan haar laatste jurkje om te passen, Dress Ifka Romania Blue. Dit printje is in het echt zo ontzettend mooi!. Ik vond het op de productfoto’s een beetje ‘nachthemd-achtig’ aandoen, maar dat is echt helemáál niet het geval. Echt een super schattig, vrolijk en zomers bloemenprintje is het ♥

Nog een jurk waar ik eigenlijk niet zoveel mee had, zelfs niet bij het passen. Maar toen ik gisteravond de foto’s van Slipdress Long Doodle Dot Black terugzag, vond ik mezelf best goed eruit zien 😉

Ik draag deze dus in maatje S, een maat kleiner dan mijn eigen maat. Ook hier is de lengte weer prachtig voor mij (ik ben 1.78 meter lang). Vaak komen langere jurken bij mij tot halverwege mijn onderbeen, en is het het nét niet. De Slipdress heeft trouwens verstelbare bandjes.

Tante Betsy SS2022

Ja, ik zie mezelf hier deze zomer wel in flaneren hoor! ♥

Nog een heel fijn basic item: de Tank Top Bamboo. Echt, bamboe is zo’n fijne stof voor dit soort basics! Ik draag deze hier in maat M, hij valt goed op maat.

Als je de top onder een jurkje of shirtje wil dragen, zou je deze nog een maatje kleiner kunnen nemen, dan mag het natuurlijk wat meer aansluiten. Omdat ik het hier over een jurkje draag, koos ik voor maat M.

En nog even een foto van de achterkant, zowel de Slipdress als de Tank Top hebben een vrij lage rug. Kun je lekker bruin worden!

Tante Betsy SS2022

Dress Betsy is natuurlijk dé klassieker, die ook dit seizoen weer terug komt. Dress Betsy is wat mij betreft gewoon altijd goed, het is zo’n heerlijk veelzijdig model ♥

Met de Knickers in dezelfde print eronder hoef je niet bang te zijn dat je jurkje opwaait, als je bijvoorbeeld op de fiets zit. Wel zo’n fijn idee, toch?

Tante Betsy SS2022

Een heel oncharmante foto om goed te laten zien hoe de Knickers valt 😉

Tot slot heb ik de Slip Dress en Slip Dress Long nog gepast, beiden in maat S. Deze Slip Dress Long heeft een oto van 42 cm, en een lengte van 119 cm. Als je deze niet als onderjurkje draagt, maar als basic jurkje, zou ik wel je eigen maat kiezen. Deze kleur Purple vind ik echt een musthave dit seizoen! ♥

En dit is de Slip Dress in de kleur Blue. Hier heb ik geen afmetingen van, die zijn we vergeten.

Wat was het na die lange, donkere wintermaanden een verademing om lekkere zomerjurkjes te passen! Natuurlijk duurt het nog even voor we echt hoog-zomerjurkjes kunnen dragen, maar zoals ik woensdag tegen Neeltje en Bouke zei: je kunt maar beter goed voorbereid zijn op die allereerste zomerse dag, toch? Want die komt hoor, echt!

Alle items uit deze passessie vind je natuurlijk in de webshop van Bij Tante Pollewop. Heb je vragen over een bepaald jurkje, aarzel dan niet om Bouke een berichtje te sturen. Ze helpt je graag! ♥

32 Comments on Tante Betsy SS2022 – Bij Tante Pollewop

 1. jose
  3 april 2022 at 12:16 (3 maanden ago)

  ze hebben er leuke jurkjes van tante betsy.
  ik heb er nu 5. 2 metlange mouw. en dit jaar 3 met korte mouw. zijn dragen heerliujk. blijven mooi van kwaliteit.

  Beantwoorden
 2. Annelieke
  20 februari 2022 at 11:15 (5 maanden ago)

  Wat fijn, jullie mooie passessie! En wat staat het allemaal te gek!!
  Laat de zomer maar komen!

  Beantwoorden
 3. Petra van Schijndel
  20 februari 2022 at 09:28 (5 maanden ago)

  Wauw, veel moois! Dat wordt weer een fijn Betsy seizoen. ❤️

  Beantwoorden
 4. Annelies van der Valk
  18 februari 2022 at 14:57 (5 maanden ago)

  Die lange jurkjes vind ik ook gaaf. Alleen zijn ze voor mij veels te lang. Vanmorgen ben ik goed geslaagd bij tante zelf.

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 februari 2022 at 18:58 (5 maanden ago)

   Ik zag het, je bent inderdaad goed geslaagd!

   Beantwoorden
 5. Ria Gilles James
  18 februari 2022 at 13:29 (5 maanden ago)

  Dankjewel voor alle info! En niet teveel meer afvallen hoor, ik keek altijd uit naar je passessie´s omdat we beiden ongeveer even groot zijn en dezelfde maat hebben (hadden)…

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 februari 2022 at 14:52 (5 maanden ago)

   Hahaha, ik beloof niks 😉

   Beantwoorden
  • Monique
   20 februari 2022 at 16:41 (5 maanden ago)

   Ja dat had ik ook precies zo (zelfs dezelfde schoenmaat) Maar dan kijk ik wel gewoon naar jou Ria
   Ben alleen wat breder “geheupt”

   Beantwoorden
 6. Dagmar
  18 februari 2022 at 13:11 (5 maanden ago)

  Wat een geweldige pas sessie hebben jullie er weer van gemaakt! Echt zo leuk! De jurkjes komen zo veel beter tot hun recht en je krijgt een goed idee hoe de modellen vallen!
  Wow en Natasja wat zie jij er toch fantastisch uit en nu zelfs maat M!!!

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 februari 2022 at 14:48 (5 maanden ago)

   Dankjewel Dagmar ♥

   Beantwoorden
 7. Ina
  18 februari 2022 at 12:30 (5 maanden ago)

  Wat weer fijn om te zien en te lezen!
  Dank je wel voor alle moeite die je er voor doet Natasja (en Neeltje natuurlijk!)

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 februari 2022 at 14:48 (5 maanden ago)

   Heel graag gedaan hoor! ♥

   Beantwoorden
 8. Neeltje
  18 februari 2022 at 11:59 (5 maanden ago)

  Het was zo ontzettende gezellig om samen te passen. Tja, dat drukken op het knopje is nog een ‘dingetje'(hihi).

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 februari 2022 at 14:49 (5 maanden ago)

   Volgende keer laten we Bouke opletten dat jij genoeg klikt 😉

   Beantwoorden
 9. Yolanda
  18 februari 2022 at 11:53 (5 maanden ago)

  Mooi creaties vooral de broekjes fijn met wandelen onder een jurkje

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 februari 2022 at 14:52 (5 maanden ago)

   Ja, die broekjes zijn heerlijk om te dragen straks!

   Beantwoorden
 10. Manon
  18 februari 2022 at 10:33 (5 maanden ago)

  Super leuk om te zien en lezen. Ik herken een aantal van je opmerkingen. Voel wel wat voor de camping print maar helaas te kort voor mij.

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 februari 2022 at 14:52 (5 maanden ago)

   Dankjewel! ♥

   Beantwoorden
 11. Bouke
  18 februari 2022 at 09:56 (5 maanden ago)

  Prachtig! Zo fijn dat er “gepaste informatie” is voor iedereen! Geeft toch wat meer duidelijkheid.

  Dankjewel lieverd!

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 februari 2022 at 14:52 (5 maanden ago)

   Heel graag gedaan ♥

   Beantwoorden
 12. Joyce
  18 februari 2022 at 09:48 (5 maanden ago)

  Wat heerlijk dat de nieuwe collectie er is en jullie weer kon passen!! Echt super om te zien, laat de zomer maar komen

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 februari 2022 at 14:52 (5 maanden ago)

   Ja hoor, kom maar door met die 20 graden! ♥

   Beantwoorden
 13. Jacqueline Oud
  18 februari 2022 at 09:46 (5 maanden ago)

  Veel dank weer voor het passen van de nieuwe collectie, kleuren en modellen staan jullie prachtig! Zwart, wit en pastelstiften doen helaas niets voor mij, maar staan jullie en vast veel andere vrouwen prachtig! Maar de hippie happy camper jurken zijn de goede uitzondering. Die staat zeker ook op mijn lijstje maar komt iets te vroeg. in het seizoen. Verder heb ik al een aantal wensjurkjes in de tweede levering. Met wat heftigere kleuren.. Neemt niet weg dat ik de zwart witte stippenjurk erg mooi vindt! Ook de slipdresses zijn erg mooi en handig! Veel dank heb nu een beter beeld van de jurkjes en de maten.
  Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 februari 2022 at 14:51 (5 maanden ago)

   Heel graag gedaan! ♥

   Beantwoorden
 14. Jacqueline Oosterhof
  18 februari 2022 at 09:34 (5 maanden ago)

  Leuk om weer te zien dames! Aan foto’s vind ik altijd fijner dan alleen de productfoto’s.

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 februari 2022 at 14:51 (5 maanden ago)

   Dankjewel ♥ in dit geval doen de productfoto’s echt geen recht aan de jurkjes vind ik, in het echt zijn ze zoveel mooier!

   Beantwoorden
 15. Ciska
  18 februari 2022 at 09:15 (5 maanden ago)

  Leuk om te zien! Bedankt dames! ❤️

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 februari 2022 at 14:50 (5 maanden ago)

   Heel graag gedaan! ♥

   Beantwoorden
 16. Monique
  18 februari 2022 at 09:13 (5 maanden ago)

  Wat leuk om te zien Die lange hippie jurk staat je echt prachtig! Ben je voor blauw of roze gegaan?

  Ik vind deze printjes voor mijzelf wat te heftig, maar wie weet komt er nog iets met die stipjes in mijn kast. En er komt nog heeeel veel aan krijg ik de indruk.

  Ga je ook de overgooier nog showen? Die komt ook nog bij Bij Tante Pollewop toch?

  Dank jullie wel weer voor het delen

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 februari 2022 at 14:50 (5 maanden ago)

   Ik ben voor de blauwe gegaan, maar steeds als ik de foto met de roze zie, denk ik: mmmm, die is toch ook wel heel mooi! ♥ Hahaha! Ja, de overgooier volgt nog, die was helaas nog niet binnen woensdag. Graag gedaan hoor! ♥

   Beantwoorden
 17. Marlous
  18 februari 2022 at 08:41 (5 maanden ago)

  Leuk weer jullie passessie te mogen bewonderen.dit is helaas allemaal nog niet zo mijn smaak maar er komt vast nog meer moois. Die roze lange jurk staat jou echt geweldig

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 februari 2022 at 14:50 (5 maanden ago)

   Dankjewel ♥ De jurkjes zijn in het echt zoveel mooier dan ze op de foto’s overkomen, wie weet zit er voor jou toch ook al wel iets tussen 😉

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.