Tante Betsy Summer Cross Daisy Blue

Onlangs liet ik je al het leuke, zomerse jurkje Summer Cross Daisy zien, uit de High Summer collectie van Tante Betsy. Op de dag dat die foto’s gemaakt werden was het alleen niet echt zomers weer. Daarom laat ik je vandaag haar blauwe zusje, Tante Betsy Summer Cross Daisy Blue zien, in een echte zomerse entourage!

Tante Betsy Summer Cross Daisy BlueTante Betsy Summer Cross Daisy Blue

In het artikel over Summer Cross Daisy Red vertelde ik al dat de jurkjes uit de High Summer collectie van Tante Betsy ook prima te dragen zijn op wat minder warme dagen. Bijvoorbeeld door ze met een panty en/of vestje te combineren. Maar ze komen natuurlijk het meest tot hun recht met blote benen, met een stralend zonnetje erbij! Een vestje van Tante draagt er sowieso altijd fijn bij. Op het moment dat we de foto’s maakten was het nog best vroeg in de ochtend, dus koos ik voor Summer Cardigan Pink, met lange mouwen.

Tante Betsy Summer Cross Daisy BlueTante Betsy Summer Cross Daisy Blue heeft een heel mooie, paarsblauwe kleur, natuurlijk met de leuke bloempotjes print. Door dit printje, en door het biesje langs de mouwen en de halslijn, is het jurkje leuk te combineren met andere kleuren. Met roze natuurlijk, maar ook met groen, of wit bijvoorbeeld.

Tante Betsy Summer Cross Daisy Blue Tante Betsy Summer Cross Daisy BlueLuchtige stofjes

Alle items uit de High Summer collectie zijn gemaakt van een luchtige, soepele stof. Het zijn dan ook echt heerlijke items om te dragen op warme dagen. Zelf heb ik het altijd best snel warm, maar ik vind onder andere Tante Betsy Summer Cross Daisy Blue erg comfortabel dragen bij warm weer.

Tante Betsy Summer Cross Daisy BlueIk draag Tante Betsy Summer Cross Daisy Blue in mijn eigen maat XL, maar wellicht had een maatje kleiner ook gepast. Ik houd er echter niet van als mijn jurkjes te aansluitend vallen. Omdat ik het niet prettig vind dragen en het meestal ook niet flatteus staat bij mij. Twijfel je over de juiste maat, dan kun je het beste je gewenste jurkje in twee maten bestellen, zodat je op je gemak kunt bekijken welke de juiste is. Of je gaat natuurlijk even passen bij een Tante Betsy verkooppunt bij jou in de buurt.

Tante Betsy Summer Cross Daisy BlueIk combineer Tante Betsy Summer Cross Daisy Blue hier met mijn nieuwe klompjes van Lotta from Stockholm. Vorig jaar kocht ik al een paar met hoge hakjes, maar ik merk dat ik deze niet vaak genoeg draag. Het hakje is net iets te hoog om comfortabel een rondje met Benthe te lopen. Dit lagere hakje loopt veel comfortabeler, en past beter bij mij. Ik kocht deze in de kleur donkerblauw, bij Buba B.

Op deze foto zie je de kleur van Tante Betsy Summer Cross Daisy Blue overigens het best zoals ze is.

Tante Betsy Summer Cross Daisy BlueVerkrijgbaarheid

Tante Betsy Summer Cross Daisy Blue (€ 79,95) is, net als haar zusjes in Red en Black, een vrij populair jurkje en daardoor niet meer in alle maten verkrijgbaar in de webshop van Tante Betsy. Wil je deze zomer flaneren in dit leuke jurkje, wacht dan zeker niet te lang met bestellen! Ik heb het jurkje in dit artikel ontvangen voor mijn blog.

Met dank aan Jori (en assistent) voor het maken van de mooie foto’s.

9 Comments on Tante Betsy Summer Cross Daisy Blue

 1. Ria
  1 juni 2018 at 19:02 (3 jaar ago)

  Ideaal voor de hetere temperaturen! Hoop dat dit model volgend jaar komt met een mooi retroprintje

  Beantwoorden
 2. Bianca
  1 juni 2018 at 10:21 (3 jaar ago)

  Ook al ben ik zelf niet zo van de jurken, ik kijk steeds wel naar de Tante Betsy exemplaren die bij jou voorbij komen. Daisy Blue vind ik zelf één van de leukste/vrolijkste die ik tot nu toe heb gezien πŸ™‚

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  31 mei 2018 at 17:14 (3 jaar ago)

  Heerlijk met dit weer en mooie kleuren 😎
  Je fotograaf-team is uitgebreid, lees ik πŸ™‚

  Beantwoorden
 4. Ellen
  31 mei 2018 at 13:10 (3 jaar ago)

  Prachtige foto’s weer, je word al echt een natural model!
  Ik had het eerst niet zo met dit blauw maar bij nader inzien is ze toch erg mooi

  Beantwoorden
 5. bychristiana
  31 mei 2018 at 11:13 (3 jaar ago)

  wat een mooie vrouwelijke en kleurrijke outfit weer. Je foto’s worden ook echt steeds mooier, je kunt zien dat je vaker voor de camera staat hoor Natasja;-)

  Beantwoorden
 6. Jori
  31 mei 2018 at 08:49 (3 jaar ago)

  Leuke shoot was het daar…..mooie fleurige outfit met je nieuwe leuke klompjes.

  Beantwoorden
 7. Joyce Siemons
  31 mei 2018 at 08:46 (3 jaar ago)

  Dit jurkje is ook al zo leuk! Staat je geweldig! Wat een prachtige foto’s

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  31 mei 2018 at 06:21 (3 jaar ago)

  Het staat je heel !mee

  Beantwoorden
 9. Marije
  31 mei 2018 at 06:05 (3 jaar ago)

  Oh lijkt me echt heerlijk voor een warme dag

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.