Tante Betsy Summer Cross Dress Breton Green

Hoewel het officieel nog geen zomer is, hebben we de afgelopen weken al behoorlijk wat zomers weer gehad. Ik denk dat we dat verdiend hadden, na die lange en aardig koude winter 😉 Hoewel ik zelf meer van temperaturen tot maximaal 22 à 23 graden houd, probeer ik natuurlijk wel gewoon te genieten van het mooie weer. Met Tante Betsy Summer Cross Dress Breton ben ik op die warme dagen in ieder geval stijlvol, maar ook comfortabel gekleed. Ik laat je vandaag de groene variant zien!

Tante Betsy Summer Cross Dress BretonTante Betsy Summer Cross Dress Breton

Vorig jaar was ik al zo gek op de mouwloze gestreepte jurkjes van Tante, ik was dan ook erg blij toen ik hoorde dat ze deze zomer terug zijn. Tante Betsy Summer Cross Dress Breton is een jurkje wat voor ontzettend veel gelegenheden geschikt is. Zakelijk, sportief, voor een dagje winkelen, een dagje strand… Ja eigenlijk kun je dit jurkje gewoon iedere dag aan. Met een pump of leuk sandaaltje eronder is ze wat netter, met slippers eronder perfect voor een dagje strand, en gecombineerd met sneakers lekker sportief. Echt een allemansvriendin! ♥

Tante Betsy Summer Cross Dress BretonTante Betsy Summer Cross Dress Breton draagt erg comfortabel,ook op warme dagen. Niet alleen door het mouwloze model, maar het jurkje is daarnaast gemaakt van een heerlijke dunne, soepele stof. Een echte musthave deze zomer, gelukkig is ze in maar liefst vier kleuren verkrijgbaar: Green, Black, Blue en Red.

Tante Betsy Summer Cross Dress BretonEn ook dit jurkje combineert geweldig met de Cardigan Shorty uit deze zomercollectie van Tante, ik draag hier de Bright White variant (deze is echt spierwit, er is ook een off white variant verkrijgbaar).

Tante Betsy Summer Cross Dress BretonDetails

Net als Summer Cross Daisy die ik onlangs liet zien, heeft Tante Betsy Summer Cross Dress Breton een overslag, die in dit geval is afgezet met een groen biesje, in dezelfde kleur als het groene streepje. Door de soepele stof heeft de overslag bij mij wel de neiging om open te vallen. Als ik dit jurkje naar mijn werk draag, doe ik er daarom een topje onder. Op vrije dagen draag ik het jurkje gewoon zonder topje. Het geborduurde bloemetje op de voorkant van de schouder zorgt voor de finishing touch.

Tante Betsy Summer Cross Dress BretonIk draag Tante Betsy Summer Cross Dress Breton gewoon in mijn eigen maat XL. Wil je haar iets meer aansluitend dragen, dan zou je voor een maatje kleiner dan normaal kunnen kiezen. De stof is er soepel en stretchy genoeg voor 🙂

Dit jurkje draagt door de dunne soepele stof heerlijk op warme dagen. Ik draag er, ook op warme dagen, gewoon mijn Bonprix shapewear onder. Niet alleen omdat ik mijn jurkjes dan mooier vind vallen. Maar ook omdat ik het prettiger vind dragen, en omdat ik hiermee geen last heb van schurende bovenbenen.

Ik combineer Summer Cross Dress Breton hier op de foto’s met mijn nieuwe MAG MPS 4165G sandalen, die ik er heel goed bij vind passen.

Tante Betsy Summer Cross Dress Breton Tante Betsy Summer Cross Dress Breton (€ 69,95) is in de webshop van Tante in bijna nog alle maten verkrijgbaar, evenals de andere kleuren. Je vindt dit model ook bij verschillende verkooppunten door het hele land. Ik heb het jurkje in dit artikel ontvangen voor mijn blog ♥

Met dank aan Jori voor het maken van de mooie foto’s ♥

9 Comments on Tante Betsy Summer Cross Dress Breton Green

 1. Mireille
  26 mei 2018 at 21:19 (8 maanden ago)

  Wat een leuke foto’s en leuk jurkje. Pssst waar is de spikkelprinses.

  Beantwoorden
 2. Ellen
  26 mei 2018 at 11:25 (8 maanden ago)

  Practige foto’s en dit is een jurkje wat ik ook graag eens wil passen ook al ben ik een rokjes mens

  Beantwoorden
 3. Corine Boon
  26 mei 2018 at 09:03 (8 maanden ago)

  Prachtige foto’s, staat je goed

  Beantwoorden
 4. Joyce Siemons
  26 mei 2018 at 08:54 (8 maanden ago)

  Wauw super jurkje en mooie foto’s!

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  26 mei 2018 at 08:52 (8 maanden ago)

  Het is echt een heel mooi jurkje en de foto’s zijn prachtig!

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  26 mei 2018 at 06:47 (8 maanden ago)

  Het staat jou zo fleurig!
  Zulke prachtige foto’s.

  Fijn weekend Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.