Tante Betsy Summer Cross Dress Scandi

De afgelopen maanden heb ik jullie weer veel jurkjes uit de huidige Tante Betsy zomercollectie laten zien. In outfitartikelen, in pasvideo’s: allemaal met even veel liefde en passie gemaakt. Er was één jurkje wat nog ontbrak, en die is vandaag aan de beurt. Tante Betsy Summer Cross Dress Scandi, die is zΓ³ leuk dat ik haar meteen in twee kleuren kocht!

Tante Betsy Summer Cross Dress Scandi

Tante Betsy Summer Cross Dress Scandi

Zul je net zien: weken aan een stuk was het prachtig en warm weer. Maar op de dag dat ik Tante Betsy Summer Cross Dress Scandi op de foto ging zetten, was het fris en herfstachtig. Veel te koud voor blote armen en benen, dus ik besloot om er dan maar een vestje en legging bij aan te trekken. Kun je meteen zien dat de zomerse Summer Cross Dress ook prima kan op wat koudere dagen ♥

Van het Scandi printje liet ik eerder Dress Polly Pocket zien, ook al zo’n leukerd. Deze kocht ik meteen in beide kleuren, Purple en Pink. En ook de mouwloze Summer Cross Dress in dit printje kocht ik in allebei de kleuren, hihihi! Kun je nagaan hoe leuk ik de print vind πŸ˜‰

Tante Betsy Summer Cross Dress Scandi

Model Summer Cross Dress

Het model Summer Cross Dress kwam de afgelopen zomers al vaker voorbij in de collectie van Tante Betsy. Het is een heerlijk mouwloos model, en daardoor natuurlijk perfect voor warme dagen. Maar zoals ik hierboven al vertelde: met een vestje erover en een legging of panty eronder, kan ze ook prima op wat frissere zomerdagen hoor.

Ik draag Tante Betsy Summer Cross Dress Scandi in mijn eigen maat L. Deze heeft een oto van 46 cm, en een lengte van 102 cm, ze valt dus mooi op maat. Het jurkje is van een dunne biokatoen (93% biologisch katoen en 7% elasthane), en draagt daardoor heerlijk.

Tante Betsy Summer Cross Dress Scandi

Perfect matchende schoentjes

De schoentjes die ik hier bij mijn outfit draag, zijn van Art en heb ik van een jurkenzusje overgenomen. De hak is voor mij eigenlijk iets te hoog, maar ik vind de schoenen tΓ© leuk om ze niet te houden ♥ En ach, voor zit-schoenen volstaan ze prima hoor!

Zomers maar toch netjes

Tante Betsy Summer Cross Dress Scandi heeft een keurige overslag, die je ook zonder topje eronder kunt dragen. En dat vind ik voor een zomerjurkje erg belangrijk, want ik wil niet verplicht altijd een topje onder een jurkje moeten dragen op warme dagen. Doordat het jurkje mooi tot op de schouder valt, is het een model wat je ook prima naar je werk kunt dragen (vind ik).

Tante Betsy Summer Cross Dress Scandi

Zoals ik al vertelde: ik heb dit leuke jurkje ook in de kleur Purple gekocht ♥ En ook daar staan mijn Art schoenen natuurlijk geweldig bij!

Tante Betsy Summer Cross Dress Scandi

Het vestje wat ik hier bij Tante Betsy Summer Cross Dress Scandi draag, is ook van Tante Betsy. Het is de heerlijke Cardigan Summer Frutti White, een echt zomervestje. Ook deze is gemaakt van biologische katoen, en draagt zo fijn! Ik heb haar inmiddels in drie kleuren in mijn kast hangen ♥

Tante Betsy Summer Cross Dress Scandi Summer Cross Dress Scandi in Pink en Purple is verkrijgbaar in de maten S tot en met 3XL, ze kost € 84,95. Je vindt haar in de webshop van Tante, en bij een aantal verkooppunten.

7 Comments on Tante Betsy Summer Cross Dress Scandi

 1. Petra van Schijndel
  24 juni 2020 at 07:34 (2 jaren ago)

  Zo mooi de Scandi print. Staat je geweldig.

  Beantwoorden
 2. Netty
  21 juni 2020 at 10:18 (2 jaren ago)

  Ik heb ook de lila uitvoering

  Beantwoorden
 3. Jacqueline Oud
  21 juni 2020 at 09:21 (2 jaren ago)

  Mooi jurkje, wat je prachtig staat! Wordt inderdaad ook erg blij van dit patroon en kleurstelling. Al moest ik er vreemd genoeg eerst even aan wennen. Fijne zondag!

  Beantwoorden
 4. Barbara
  21 juni 2020 at 08:18 (2 jaren ago)

  Leuk hoor! Model staat je mooi.

  Beantwoorden
 5. Rebecca
  21 juni 2020 at 07:44 (2 jaren ago)

  Wat een heerlijk retro printje. Dit jurkje kun je van de week goed aan, met die aankomende warmte β˜€οΈ
  Staat je goed Natasja,

  Beantwoorden
 6. Annika Lokers
  21 juni 2020 at 07:22 (2 jaren ago)

  Ja, deze is heerlijk hè! Ik heb de paarse versie, maar de roze is eigenlijk ook best leuk

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.