Tante Betsy Sweety Top Stripe met Flap Pocket Skirt

Vandaag laat ik jullie weer een paar items uit de nieuwe najaarscollectie van Tante Betsy zien. Goed nieuws: de tweede levering van deze collectie met weer nieuwe items wordt deze of volgende week bij de verkooppunten verwacht. En dus binnen een paar weken weer bij Tante Betsy zelf. En ook daar zit weer veel moois tussen! Maar eerst laat ik je Tante Betsy Sweety Top Stripe met Flap Pocket Skirt zien, een ontzettend leuk setje wat ik onlangs kocht!

Tante Betsy Sweety Top StripeTante Betsy Sweety Top Stripe en Flap Pocket Skirt

Tante Betsy Sweety Top Stripe met de Flap Pocket Skirt in de kleurencombinatie Blue ’n Red stond al op mijn verlanglijstje vanaf het moment dat ik de foto’s zag. De Flap Pocket Skirt heb ik ook al in Blue, maar dat vind ik helemaal niet erg. Ik vind de rokjes van Tante Betsy prachtig voor de afwisseling, en ze dragen net als de jurkjes heerlijk. De Flap Pocket Skirts zijn van een wat dikkere jogging tricot gemaakt, en daardoor heerlijk voor de komende koudere maanden.

Tante Betsy Sweety Top StripeDoor de kilo’s die ik de afgelopen maanden ben kwijtgeraakt, draag ik momenteel van bijna alle items van Tante Betsy maat XL. Tante Betsy Sweety Top Stripe bleek echter iets te krap, of althans: ik vond hem voor mezelf te aansluitend in maat XL. Daarom heb ik hiervan een XXL besteld, die vind ik lekkerder zitten Γ©n mooier staan. Maar ik draag mijn jurkjes en overige kleding dan ook niet graag aansluitend, dat legt iets te veel de nadruk op mijn rolletjes naar mijn zin πŸ˜‰

Tante Betsy Sweety Top StripeRetro look: I love it!

Flap Pocket Skirt (€ 59,95) is een heerlijk retro border rokje met leuke contrasterende piping en grote knopen. Het rokje heeft geen rits, maar een elastische tailleband. Hierdoor stap je er zo in, en heeft ze een heerlijke pasvorm. Je kunt de shirtjes en bloesjes erover of erin dragen, maar bij mijn figuur staat erin het mooist.

Tante Betsy Sweety Top Stripe (€ 44,95) is gemaakt van heerlijk soepel katoen, en draagt net zo comfortabel als Dress Tori Stripe. Het model loopt iets getailleerd, en de mouwen zijn lekker lang.

De retro uitstraling van dit setje combineert geweldig met mijn Lotta klompjes en de hartjessokken van Organic Socks of Sweden, die ik al een paar weken in mijn sokkenlade had liggen. Alsof ze ervoor gemaakt zijn!

Tante Betsy Sweety Top StripeVera Jacket

De Vera Jackets zijn korte vestjes die ieder seizoen terugkomen bij Tante Betsy. Tot dusver was ik er nooit zo weg van, omdat de lengte voor mij net iets te lang was, en mijn figuur geen goed deed. Dit seizoen zijn ze echter zo’n 5 centimeter korter gemaakt, en dus besloot ik er eens eentje te proberen. En yes, deze lengte is voor mij veel beter! Ik besloot voor lekker gewaagd rood te kiezen, dat is weer eens wat anders dan navy. En past ook perfect bij veel van mijn jurkjes en rokjes. Vera Jacket draag ik ook in maat XXL.

Tante Betsy Sweety Top StripeVera Jacket AW 17 is ook gemaakt van een wat dikkere tricot, hier ga ik de komende winter denk ik heel veel plezier van hebben! Het vestje is verkrijgbaar in de kleuren Red, Green, Navy en Black en kost € 69,95.

Tante Betsy Sweety Top StripeIk kocht de afgelopen tijd ook wat nieuwe sieraden die heel mooi bij mijn nieuwe Tante Betsy outfit passen. Dit armbandje van Urban Hippies is sinds kort verkrijgbaar in een aantal nieuwe, lekker ‘stevige’ kleuren.

Tante Betsy Sweety Top Stripe Tante Betsy Sweety Top StripeEn bij Hoppy Designs in de To Daze Conceptstore in Geertruidenberg kocht ik deze mooie ketting en bijpassende oorbellen β™₯ Binnenkort komt er een artikel over deze leuke Happy Shopping Spot online!

Ik kijk nu alweer uit naar deel twee van de Tante Betsy najaarscollectie, ik heb al veel moois voorbij zien komen β™₯

15 Comments on Tante Betsy Sweety Top Stripe met Flap Pocket Skirt

 1. Esther
  6 september 2017 at 06:34 (5 jaren ago)

  Helemaal geweldig! De klompjes met sokjes maken het helemaal af.

  Beantwoorden
 2. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  5 september 2017 at 17:43 (5 jaren ago)

  Staat je ook weer zo mooi deze outfit! Ik ben ook dolblij met mijn Vera Jacket Red en vooral ook omdat hij nu korter is. Bij mij moeten die toch ook echt tot aan de taille komen anders maakt een jasje me te dik, dat is bij deze gelukkig niet het geval en legt het accent op de juiste plaats. Heerlijk om te zien hoe je lekker voor kleur gaat en lekker je eigen stijl volgt met sokjes in je klompjes. Geniet ervan en geniet van je vakantie! Knuff!

  Beantwoorden
 3. Miranda
  5 september 2017 at 15:29 (5 jaren ago)

  Ik kan er niks nieuws meer aan toevoegen: leuk!
  πŸ™‚

  Beantwoorden
 4. Mieke Dona
  5 september 2017 at 14:50 (5 jaren ago)

  Deze combi staat je mooi en wat leuk om te zien dat de sieraden zo leuk staan!

  Beantwoorden
 5. Mireille
  5 september 2017 at 13:30 (5 jaren ago)

  Staat je goed hoor.
  Sieraden ook echt heel leuk.

  Beantwoorden
 6. Christa
  5 september 2017 at 11:02 (5 jaren ago)

  Wauw mooi het rode Vera vest!
  En geweldig die sokken in de klompjes, ik zou het niet durven, maar echt super leuk!

  Beantwoorden
 7. Marguerita
  5 september 2017 at 09:58 (5 jaren ago)

  Mooie outfit zo en leuk gecombineerd met je nieuwe sieraden. Die oorbelletjes vind ik super!

  Beantwoorden
 8. Corine
  5 september 2017 at 09:56 (5 jaren ago)

  Leuke set, staat je erg goed!!

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  5 september 2017 at 09:25 (5 jaren ago)

  De outfit staat je erg mooi en is zo vrolijk gekleurd.
  Ik ga meteen even kijken in de webshop.
  Prachtige sieraden.

  Xoxo

  Beantwoorden
 10. Patricia
  5 september 2017 at 09:23 (5 jaren ago)

  Super leuk!!!
  Ik heb ook al aardig wat sieraden van Hippy design
  Heel leuk en betaalbaar

  Beantwoorden
  • Patricia
   5 september 2017 at 09:24 (5 jaren ago)

   Typefout HOPPY DESIGN

   Beantwoorden
 11. An
  5 september 2017 at 07:11 (5 jaren ago)

  Wat weer een leuke en vrolijke outfit. Voel me nu wel heel tam en saai met mijn unie blauw en zwarte kantoor jurkjes. Het staat je fantastisch en het is leuk dat het een Nederlands merk is waar je voor gaat.

  Beantwoorden
 12. Jori
  5 september 2017 at 06:54 (5 jaren ago)

  Leuk leuk leuk…. Sieraden zijn ook prachtig.

  Beantwoorden
 13. Hennie
  5 september 2017 at 06:26 (5 jaren ago)

  Haha, ik voel me nu heel saai met mijn uni kleur jurkjes. Leuk om te lezen hoe je dit merk helemaal hebt omarmd. Het past ook he-le-maal bij je.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.