Tante Betsy Zipper Pants Punta

Wat voor veel mensen heel gewoon is, is voor mij best bijzonder: een broek. Deze collectie gaat Tante Betsy weer iets verder een andere richting uit, en daar horen ook een aantal broeken bij. Waarvan ik de (denk ik) meest comfortabele inmiddels in huis heb: de Tante Betsy Zipper Pants Punta. Een joggingbroek, maar dan wel met style. Eigenlijk is het gewoon een heel kek broekie!

Tante Betsy Zipper Pants Punta

Tante Betsy Zipper Pants Punta

Ik heb natuurlijk inmiddels al een paar (echt maar een paar) broeken in mijn kast. Maar een zwarte? De Tante Betsy Zipper Pants Punta is verkrijgbaar in de kleuren Black en Ink (donkerblauw), en hoewel ik denk dat die tweede er ook nog wel gaat komen, koos ik nu voor Black. En dan vooral vanwege twee leuke blouses die ik er al bij gezien had ♥

Tante Betsy Zipper Pants Punta

Tante Betsy Zipper Pants Punta is gemaakt van 75% viscose, 20% polyamide en 5% elasthane. Deze stof wordt ook wel Punta jersey genoemd, het is echt een lekker dikke en stevige stof. Hij valt volgens de website van Tante iets ruim, ik draag hem in maat M. Nu is het voor mij lastig te bepalen hoe ruim hij precies valt, want zoals ik al eerder vertelde: ik zit momenteel een beetje tussen maat M en L in. De taille in maat M meet 42 cm en de binnenbeenlengte is 81 cm.

Tante Betsy Zipper Pants Punta

De details

Tante Betsy Zipper Pants Punta heeft een elastische tailleband met daarin een koordje. Je knoopt hem dus eenvoudig dicht: lekker makkelijk en snel. En uiteraard heeft ze zakken!

De Zipper Pants is dus gemaakt van een lekkere stevige, dikkere stof. Ik herinner me van een paar jaar geleden dat de toenmalige Zipper Pants nogal uitliep bij het dragen, maar dat doet deze niet. Hij blijft gewoon goed op maat, ook na een dag dragen. De stof is mooi intens zwart en glad.

Tante Betsy Zipper Pants Punta

Op deze foto’s zie je het touwtje wat beter, en de zakken op de achterkant. Zwart is toch wel een wat lastigere kleur om te fotograferen dan kleurtjes 😉

Tante Betsy Zipper Pants Punta

Onderaan de pijpen is de broek afgewerkt met boorden, die ik hier op de foto probeerde te krijgen, hahaha! Ik draag er hier mijn nieuwe MAG’s met hakken onder, maar mooie pumps staan er ook echt cool onder! Of laarzen, of stoere schoenen zoals mijn ‘gewone’ MAG’s of Dr. Martens.

Tante Betsy Zipper Pants Punta

De Zipper Pants Punta kost € 89,95, je vindt haar hier in de webshop van Tante Betsy.

Button Shirt Retro Clover Pink

Eén van de blouses die ik al meteen als combinatie bij de Zipper Pants zag, is het Button Shirt Retro Clover Pink. Ik liet van deze stof natuurlijk het jurkje al zien, en ik vond de print zo gaaf dat ik vond dat er best nog een blouse bij kon 🙂 Echt retro, en lekker funky! Met een zwarte ondergrond, maar verder lekker veel knalkleuren. Zo vrolijkt hij de zwarte broek lekker op, toch?

Ik draag het Button Shirt in maat L, deze valt bij mij mooi aansluitend. Wil je de blouse liever wat losser dragen, dan kun je het beste een maatje groter kiezen.

Het Button Shirt Retro Clover Pink kost € 64,95.

10 Comments on Tante Betsy Zipper Pants Punta

 1. Deb
  6 november 2021 at 16:32 (7 maanden ago)

  Is inderdaad lang geleden dat ik jou in een broek heb gezien. Maar kun je vast wel aan wennen toch? Is weer eens iets anders.
  Lijkt me een hele fijne comfortabele broek, blouse staat er super bij net als je nieuwe MAG’s.

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 november 2021 at 18:58 (7 maanden ago)

   Dankjewel! Ja, het zit heerlijk en het is ook gewoon erg leuk om af en toe een broek te dragen 🙂

   Beantwoorden
 2. Jacqueline Oud
  6 november 2021 at 13:23 (7 maanden ago)

  Staat je prachtig! Mooie broek en zit denk ik heerlijk. Fijne zaterdag nog!

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 november 2021 at 18:58 (7 maanden ago)

   dankjewel!

   Beantwoorden
 3. Marlous
  6 november 2021 at 11:04 (7 maanden ago)

  Staat je prachtig die broek, ook leuke blouse

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 november 2021 at 18:58 (7 maanden ago)

   Dankjewel! 🙂

   Beantwoorden
 4. Joyce
  6 november 2021 at 08:56 (7 maanden ago)

  Een broek op zijn tijd is helemaal tof, helemaal als ie dan ook nog eens lekker dit! En dat printje van de blouse is idd helemaal geweldig

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 november 2021 at 18:57 (7 maanden ago)

   Grappig he, dat een broek zo bijzonder is geworden voor ons?

   Beantwoorden
 5. Diena
  6 november 2021 at 08:55 (7 maanden ago)

  Moooiiiiii…. de blouse is bij mij ook favoriet. De print is zoooo gaaf. Ik heb nog de groene versie besteld in het Mirabelle model…. kan niet wachten!

  De broek…ga ik zeker nog over denken! De broeken van vorig jaar zaten mij niet, maar dit kan nog wel eens een match zijn!

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 november 2021 at 18:57 (7 maanden ago)

   Ja, de groene blouse is ook erg leuk, die heb ik nog samen met de donkerblauwe broek besteld 😉

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.