Tante Betsy Zippie Rain Blue: how to dance in the rain!

Tante Betsy heeft een paar modellen in het assortiment die ieder jaar, vaak zomer én winter, terugkomen. De Zippie is daar een heel goed voorbeeld van. De Zippie is een erg favoriet model, en dat is natuurlijk niet zonder reden. Vandaag laat ik je de té leuke Tante Betsy Zippie Rain Blue zien!

Tante Betsy Zippie Rain BlueLife is about learning how to dance in the rain ♥

Met het najaar is voor mij de moeilijkste tijd van het jaar aangebroken. De korte dagen en de donkere avonden zorgen ervoor dat ik me soms best alleen en verdrietig voel. Maar sinds ik Tante Betsy heb leren kennen, zijn die donkere najaarsdagen wel een stukje zonniger geworden. Als ik ‘s ochtends een vrolijk jurkje aantrek, voel ik me meteen een stuk lichter en zijn deze dagen makkelijker door te komen. Natuurlijk helpt mijn kleurrijke inrichting daar ook een flink handje aan mee, ik omring me graag met kleur, heel veel kleur.

Tante Betsy Zippie Rain BlueTante Betsy Zippie Rain Blue

Tante Betsy Zippie Rain Blue is een lekker sportief jurkje met een opvallende ritssluiting en een platte kraag. Het jurkje is gemaakt van een wat dikkere tricot stof, die zo ontzettend lekker draagt en behaaglijk aanvoelt. Echt een jurkje om op koude, regenachtige dagen te dragen 🙂 Naast de kleur Blue is de Zippie Rain er ook in de kleur Black, de parapluutjes zijn dan fuchsia van kleur.

Op de foto hierboven kun je het printje van dichtbij zien. Vrolijke rood-blauwe parapluutjes, afgewisseld met ‘blokjes’ regendruppels. Zo wordt zelfs de natste najaarsdag een stuk vrolijker, toch?

Tante Betsy Zippie Rain BlueDe ondergrond van Tante Betsy Zippie Rain Blue is donkerblauw, het printje is rood, wit en blauw. Een super leuk detail vind ik de gele biesjes langs de kraag en de zakjes, en de gele rits. Hierdoor krijgt het jurkje meteen een net even andere, nog vrolijkere uitstraling. ♥

Tante Betsy Zippie Rain BlueHier zie je de gele details van dichtbij. Ze geven Zippie Rain Blue dat kenmerkende Tante Betsy-gevoel. Net even iets anders, iets geks of opvallends. Ik houd er zó van!

Tante Betsy Zippie Rain Blue valt iets ruim, maar ik draag haar in mijn eigen maat XL. Zit je vaak tussen twee maten in, dan kun je waarschijnlijk voor de kleinste maat kiezen. Ze valt mooi op lengte, en ook de mouwen zijn lekker lang. Ja, het is gewoon weer een heerlijk, en zo’n leuk jurkje! Ik dacht in eerste instantie dat mijn favoriete items dit najaar vooral bij de eerste levering zaten, maar bij de tweede levering zit ook weer zó veel leuks!

Tante Betsy Zippie Rain BlueVerkrijgbaarheid

Tante Betsy Zippie Rain Blue kost € 99,95 en is nog in bijna alle maten (XS tot en met 3XL) verkrijgbaar in de webshop van Tante. En natuurlijk bij diverse verkooppunten, ik bestelde haar bij Miss Vintage. De foto’s in dit artikel zijn gemaakt voor de winkel van Casa de Esperanza

7 Comments on Tante Betsy Zippie Rain Blue: how to dance in the rain!

 1. Neeltje
  8 november 2018 at 22:53 (8 maanden ago)

  Prachtig
  Ik heb de zwarte op mijn wishlist gezet.

  Beantwoorden
 2. Ria
  8 november 2018 at 19:29 (8 maanden ago)

  Wow prachtige foto’s! Vind de okerkleurige rits zo leuk, mooie match met cognackleurige laarzen ! Heb ondanks mijn koopstop net de zwarte versie besteld, sorry kon er niets aan doen Hoop dat ik er even mooi mee sta als jij

  Beantwoorden
 3. Evelien
  8 november 2018 at 14:13 (8 maanden ago)

  Wat een mooie foto’s.. heerlijk in het zonnetje! En prachtige jurk, patroontje erop is echt heel erg leuk en vrolijk.

  Beantwoorden
 4. Ellen Jacobs
  8 november 2018 at 12:59 (8 maanden ago)

  Mooie foto’s, sinds kort zippie fan en deze vind ik onverwachts leuk. Net wat je zegt bij donkere dagen wat warmte door een gekleurde print

  Beantwoorden
 5. Joyce Siemons
  8 november 2018 at 08:39 (8 maanden ago)

  Prachtige foto’s natasja en ook een super jurkje! Dit brengt inderdaad blijheid in de donkere dagen

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  8 november 2018 at 06:46 (8 maanden ago)

  Deze pretty dress staat jou prachtig
  Mooie foto’s.

  Xoxo

  Beantwoorden
 7. Marije
  8 november 2018 at 06:06 (8 maanden ago)

  Staat je weer super. Fijn dat je je jurkjes je een beetje helpen om je beter te voelen als het wat donkerder en grijzer wordt

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.