Tante Betsy zomer 2018: Are you ready for the happiness?

Het mag dan nog januari zijn, het duurt niet lang meer voor de Tante Betsy zomer 2018 collectie verschijnt. Vroeg? Ben je gek, deze collectie kan niet snel genoeg komen! De afgelopen tijd sijpelden al wat foto’s binnen via de diverse Facebook-groepen, vandaag laat ik je een aantal toppers uit deze vrolijke collectie zien. Mijn wishlist is huuuuuge!

Tante Betsy zomer 2018Tante Betsy zomer 2018

Er is al veel gesproken over de Tante Betsy zomer 2018 collectie. Nog mooier, nog leuker, heel veel kleur, geweldige printjes… Nu ken ik zelf de jurkjes van Tante Betsy ‘nog maar’ 1,5 jaar, maar in die tijd heb ik natuurlijk al een bepaald verwachtingspatroon opgebouwd. Dus als er dan geruchten gaan dat deze collectie nog mooier wordt dan alle collecties hiervoor, dan zegt dat wel wat. En toen ik de eerste foto’s voorbij zag komen, kon ik niet anders dan meezwijmelen met de rest. En nu, nu is het bijna zover: eind januari, begin februari wordt de eerste van drie leveringen verwacht bij de verkooppunten (onvoorziene omstandigheden voorbehouden). Je hebt dus nog een paar weken om je verlanglijstje op te stellen, en ik help je daar graag bij!

Ik begin meteen met één van mijn favorieten van de Tante Betsy zomer 2018 collectie: Dress Lynn. Hierboven zie je Dress Lynn Circles, hieronder de effen variant. Een heerlijk pittig jurkje, ik vind vooral de variant met de vrolijke dots geweldig, en zo lekker retro! De Circles print komt ook nog in een ander model (volgens mij met rits), beiden zijn gemaakt van een wat dikkere stof. Voor de Tante Betsy kenners: dezelfde stof als de zippies, deze kleedt prachtig af.

Tante Betsy zomer 2018Dress Lynn in de effen variant is ook prachtig, en zoals het beeldschone model laat zien, ook heel geschikt voor nette gelegenheden.

Tante Betsy zomer 2018Lola ♥

Lola is volgens mij één van Tantes populairste modellen onder de jurkjes, en komend seizoen is ze er ook weer. Dress Lola Viola heeft een geweldig bloemen/ruitprintje met ook weer een retro uitstraling. Ook deze komt in verschillende kleuren, eigenlijk zoals alle modellen van Tante Betsy. Het voordeel van model Lola vind ik (behalve de mooie halslijn) de wat langere korte mouwen. Hierdoor vallen mijn dikke bovenarmen wat minder op πŸ™‚

Tante Betsy zomer 2018Dit printje met paarden zie je ook regelmatig terugkomen op de foto’s. Nu heb ik zelf niet zoveel met paarden, maar er is al vaker gebleken dat een jurkje wat ik op het eerste gezicht niet zo spannend vond, toch een geweldige match bleek. Ik denk dus dat ik van de komende collectie maar gewoon alles moet gaan passen, hihihi!

Tante Betsy zomer 2018Pinterest inspiratie

De foto’s die je hierboven zag, zijn de officiΓ«le foto’s. Maar (natuurlijk) zijn er op Pinterest al heel veel Sneak Peek foto’s te vinden. Zoals de jurkjes hierboven, wat een geweldig printje toch? Ook deze komt nog in meer kleuren, en volgens mij ook nog een ander model jurkje. En dan heb ik het nog niet eens over de rokjes, shirts en blouses, want ook deze zijn weer goed vertegenwoordigd de komende collectie ♥

Tante Betsy zomer 2018Een item waarvan ik nu al weet dat het een musthave wordt, is het bomberjack uit de Tante Betsy zomer 2018 collectie. Deze komt in verschillende kleurcombinaties, en is natuurlijk geweldig om in het voorjaar als jas te dragen over je mooie jurkje. Of straks in de zomer, als het ‘s avonds wat frisser is. Ik ben erg benieuwd naar de andere kleuren!

Tante Betsy zomer 2018Mocht je nou denken: een zomerjurkje koop je toch nog niet in februari, dat is toch veel te koud? Ik draag mijn zomerjurkjes regelmatig in de winter, gewoon met een vest erover en een panty of maillot eronder. En als het heel koud is, ook nog een onderjurkje πŸ™‚

Tante Betsy zomer 2018Items die ook hoog bovenaan mijn verlanglijstje staan, zijn deze sportieve jurkjes en lange en korte vesten. Heerlijk, met die contrasterende boorden en rits! ♥ Ik heb inmiddels een aantal van de lange vesten van Tante Betsy in mijn kast hangen, en kan ze van harte aanbevelen. In de winter draag ik ze als vest over mijn jurkjes, en in het voor- en najaar als jas tijdens het wandelen met Benthe. Er passen er heus nog wel een paar bij in de kast πŸ˜‰

Tante Betsy zomer 2018Driedelige collectie

Net als de vorige keren komt de Tante Betsy zomer 2018 collectie in meerdere delen: drie om precies te zijn. De eerste wordt eind januari, begin februari bij de verkooppunten verwacht (onvoorziene omstandigheden voorbehouden) en dan een paar weken daarna in de webshop van Tante zelf. De andere twee collecties volgen steeds ongeveer een maand later. Het schattige jurkje hierboven is van de High Summer collectie, die als laatste uitkomt. Ik vind het helemaal prima dat de collectie in delen komt, zo kunnen we onze uitgaven een beetje plannen πŸ™‚ En, nΓ³g meer goed nieuws: vanaf komende collectie voegt Tante Betsy maat 3XL toe aan haar collectie. Zo kunnen nog meer dames genieten van de mooie jurkjes! ♥

Tante Betsy zomer 2018Deze mooie jurkjes met ruitprint komen ook met de laatste levering, dit zijn dan ook echte zomerjurkjes. Collega-blogger Susan van 365 Days of Happy Tante Betsy Dresses is zo’n bofkont, zij heeft een tijdje geleden een deel van de collectie al met eigen ogen mogen aanschouwen ♥ Daar ben ik best een beetje (veel) jaloers op!

Het is nu dus echt aftellen tot de eerste items verkrijgbaar zullen zijn, kijk jij er ook zo naar uit? Welke items staan op jouw verlanglijstje?

16 Comments on Tante Betsy zomer 2018: Are you ready for the happiness?

 1. Angelien
  12 januari 2018 at 10:45 (3 jaar ago)

  Ohhh, het bomberjack! Wauw!! Die komt er sowieso hier, dat staat vast hihi

  Beantwoorden
 2. Johanna
  7 januari 2018 at 13:53 (3 jaar ago)

  Wat een prachtige collectie en leuk om alles zo op een rijtje te zien. Ik denk dat ik zeker voor de Lola Viola ga. Prachtige kleuren en ik ben heel benieuwd naar dit model. En die schattige vogeltjes natuurlijk. Dit wordt een duur rondje voor mij.

  Beantwoorden
 3. Sylvia
  6 januari 2018 at 16:29 (3 jaar ago)

  Dress Lynn komt er hier iig, ik denk ook een lola, benieuwd of die er nog in een ander print komt.
  Heb er ook 1 gezien met cactussen, dus die ook <3 En die roze met vogels, hoop dat die me staat <3 <3

  Ook al een aardig wenslijstje dus <3 <3

  Beantwoorden
 4. Hennie
  6 januari 2018 at 13:29 (3 jaar ago)

  De bomberjack, het lange lichtgroene vest en de jurk met bloempotjes staat nu op mijn verlanglijstje. Maar wie weet als ik het in het echt zie…….gevaarlijk voor de portemonnee

  Beantwoorden
 5. Miranda
  6 januari 2018 at 13:07 (3 jaar ago)

  Met z’n mooie collectie wordt het gegarandeerd een vrolijke zomer 😎

  Beantwoorden
 6. Zandra
  6 januari 2018 at 12:31 (3 jaar ago)

  Ow neeee…..mijn bankrekening

  Beantwoorden
 7. Caro
  6 januari 2018 at 10:22 (3 jaar ago)

  oooh de groene cirkels, de blauwe cirkels, alles met bloemetjes en nu zag ik ook nog ergens fantastische zwarte jurken met knalroze bloempotten. en sparen is nog niet gelukt want toen kwam de sale….;)
  groetjes, Carola

  Beantwoorden
 8. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  6 januari 2018 at 10:03 (3 jaar ago)

  Oh ik ben al maanden aan het zwijmelen van deze collectie, ik zag hem in oktober live (ik moest me inhouden om er niet rond te stuiteren). Maar zag wel al enkele foto’s op een eerder moment.
  Ik ben gek op de Tante Betsy zomercollecties, maar gelukkig worden de wintercollecties ook steeds vrolijker.

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook niks met die paardjesprint had, maar toen zag ik een doorknoopjurkje met die print in een andere kleur en was ik verkocht!
  Ik heb dan ook een enorme wishlist in mijn hoofd.
  De Lynn Circles staan ook heel hoog op mijn lijst evenals de zippie variant en ook de jasjes van die lijn, daar ben ik echt van aan de stuiter.
  Maar zo’n vrolijke kleur hoodie vest ook en een effen Lynn jurkje ook en dan is dit pas de eerste lichting.
  Eigenlijk alles wat je hier deelt daar kom ik van aan het stuiteren ;). Stuiter ze! Knuff!

  Beantwoorden
  • Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
   6 januari 2018 at 10:06 (3 jaar ago)

   Oh ja ik zag dus de hele zomercollectie die dag, maar omdat het maar een geselecteerd aantal jurkjes zijn die je mag tonen kan ik de rest niet laten zien. Alleen de jurkjes waar kaarten van zijn gemaakt ;).
   Nu de eerste lichting eraan komt mocht ik iets meer delen :). Knuff!

   Beantwoorden
 9. Jolanda
  6 januari 2018 at 09:30 (3 jaar ago)

  Jaaaa dat bomberjasje is echt te gek!!

  Beantwoorden
 10. Mireille
  6 januari 2018 at 09:18 (3 jaar ago)

  Dat bomber Jack lijkt me geweldig.
  Hihi en een paardenjurk voor een paardenmeisje..

  Beantwoorden
 11. Neeltje
  6 januari 2018 at 09:05 (3 jaar ago)

  Geweldige items. Ik ben vooral weg van de groene cirkels en rode ruit. Ben benieuwd wat er nog meer komt.

  Neeltje

  Beantwoorden
 12. Petra
  6 januari 2018 at 08:58 (3 jaar ago)

  Ik droom van Lola Viola. ❀

  Beantwoorden
 13. chucky1012
  6 januari 2018 at 08:50 (3 jaar ago)

  Zulke prachtige items ik kan niet wachten…..

  Fijn weekend Xoxo

  Beantwoorden
 14. bychristiana
  6 januari 2018 at 08:24 (3 jaar ago)

  Ik vind die Lynn dress wel erg leuk, beide kleuren spreken me aan. Trouwens super goed om te zien dat Tante Betsy een model gebruikt met ‘normale’ maten!!!

  Beantwoorden
 15. Marije
  6 januari 2018 at 07:51 (3 jaar ago)

  Het bomberjack moet je zeker kopen die is echt geweldig! En de effen jurk vind ik erg leuk

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.