Tante Betsy’s Secret Drop: Dress Tilly Retro Kitsch

Na al het moois wat er al voorbij kwam van de eerste en tweede levering van dit voorjaar, had Tante Betsy nog een verrassing voor ons. Een ‘Secret drop’, alleen verkrijgbaar in de webshop van Tante zelf. In die extra lichting zat een jurkje waar met grote letters mijn naam op geschreven stond. Een jurkje ook waar wij Tante Betsy fans al een paar jaar op wachtten. Maar daarover vertel ik je straks meer, ik laat je eerst de prachtige Dress Tilly Retro Kitsch zien!

Dress Tilly Retro Kitsch

Dress Tilly Retro Kitsch

Als je de print van Dress Tilly Retro Kitsch ziet, dan snap je vast meteen waarom ik direct verliefd was. Kabouters, hertjes en ezeltjes, omgeven door mooie bloemetjes en vrolijke kleurtjes. That is so me! ♥ Hier word ik zo ontzettend blij van!

Dress Tilly is een nieuw model van Tante Betsy, de reacties zijn tot dusver een beetje wisselend. Maar hoewel het best een ‘spannend’ model is, met de plooi op buikhoogte, had ik er eigenlijk alle vertrouwen in dat dit model mij zou staan. En ik bleek gelijk te hebben!

Dress Tilly Retro Kitsch

Het lijfje zit prachtig aangesloten, en de korte mouwen vallen mooi tot net boven de elleboog. Samen met de vierkante halslijn geeft dit een prachtig slank silhouet.

Dress Tilly Retro Kitsch

Vanaf de (verhoogde) taille valt het jurkje in een wijde A-lijn, met voorop de buik een plooi. In tegenstelling tot wat veel vrouwen denken, vestigt dit niet de aandacht op je buik, maar zorgt het ervoor dat een eventueel buikje juist prachtig verhuld wordt. Ik vind het echt een top model!

Dress Tilly Retro Kitsch

Biokatoen van ouderwetse Tante Betsy kwaliteit

De laatste jaren zijn de jurkjes van Tante Betsy gemaakt van biologisch katoen (95% biokatoen en 5% elastaan). En voor de fans van de ‘oude’ dikkere kwaliteit van Tante’s jurkjes is er goed nieuws: dit seizoen zijn veel jurkjes weer van die dikkere stof gemaakt. Zo ook Dress Tilly Retro Kitsch. Hierdoor is ze nu al heerlijk om te dragen, eventueel met een vestje erover op de koudere dagen.

Ik draag het jurkje in mijn eigen maat L. Deze heeft een oto van 49 cm en een lengte van 103 cm. Hoewel de oto misschien iets naar ruim neigt voor een maat L, past ze perfect.

Zoals je op deze foto ziet, valt het lijfje mooi aangesloten. Precies zoals het model bedoeld is.

Oh, en zien jullie mijn nieuwe groene Betsy Boots? Ik ben zo ontzettend blij met mijn rode laarzen, en ze blijven zo mooi, dat ik besloot dat ik de groene ook wilde. Ik had tenslotte ook nog helemaal geen groene laarzen, shocking toch?

Dress Tilly Retro Kitsch

Die print…

Ik vertelde al dat Tante Betsy fans al een paar jaar wachtten op deze jurkjes. Destijds was er namelijk de prachtige Tilly Coat (herken je de naam?) van Tante Betsy, waarvan iedereen riep: van de stof van de voering, dáár wil ik wel een jurkje van! Het was gewoon bijna zonde om die mooie stof steeds te moeten verstoppen. En tadaaaa! Tante heeft naar ons geluisterd, en trakteert ons dit seizoen op jurkjes in deze werkelijk fantastische print ♥

Love, love, love…

Ik ben gewoon zo verliefd op Dress Tilly Retro Kitsch dat ik haar meteen in het groen én in het blauw gekocht heb. En ik heb zelfs overwogen om van beide kleuren alvast een backup te kopen, hahaha! #callmecrazy

Er is ook nog een ander model met deze print, de Summer Cross Midi Dress. Inderdaad: het bekende mouwloze Summer Cross model, maar dan in een super toffe midi lengte. Deze heb ik in het groen, die laat ik binnenkort aan je zien! Die is overigens mega populair, en in veel maten al uitverkocht. Maar wellicht kan ik met dit artikel de dames die twijfelden over Dress Tilly overhalen, want het is écht een prachtig model!

Dress Tilly Retro Kitsch

Dress Tilly Retro Kitsch is in nog bijna alle maten verkrijgbaar in de webshop van Tante Betsy, in zowel blauw als groen.

7 Comments on Tante Betsy’s Secret Drop: Dress Tilly Retro Kitsch

 1. Miranda Aerts
  25 april 2021 at 13:13 (1 jaar ago)

  Die is LIEF! 🙂

  Beantwoorden
 2. Yolanda
  25 april 2021 at 12:54 (1 jaar ago)

  Staat je weer prachtig Natasja

  Beantwoorden
 3. Joyce
  25 april 2021 at 11:36 (1 jaar ago)

  Jaaaaaaaaaa a geweldig fantastische print, fantastisch model ik. Overweeg om deze ook nog te kopen hahaha begrijp dus precies wat je bedoelt!

  Beantwoorden
 4. Petra van Schijndel
  25 april 2021 at 11:13 (1 jaar ago)

  Ja… Te gek!

  Beantwoorden
 5. Carola
  25 april 2021 at 09:25 (1 jaar ago)

  Staat je zó mooi. Ik heb de mijne teruggestuurd omdat de rimpel raar stond. Bij jou zie ik m helemaal niet. Prachtig! Ik vind die vierkante hals zó mooi!!! En watje zegt, uik word heel nlij van de dikkere stoffen van nu.

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  25 april 2021 at 08:48 (1 jaar ago)

  Deze pretty dress staat jou prachtig 😉
  Mooie boots maar helaas niet in mijn schoenmaat….
  Mooie foto’s.

  Xoxo

  Beantwoorden
 7. Liesbeth Letink
  25 april 2021 at 08:39 (1 jaar ago)

  Staat jou hartstikke mooi!!! Altijd fijn als je naam er bij staat, haha. Fijne zondag!!!

  Ps super gave laarzen!!!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.