Tasty Skincare 100% natuurlijke huidverzorging

Een tijdje geleden liet ik jullie al kennismaken met het nieuwe, 100% natuurlijke en 100% Nederlandse huidverzorgingsmerk Tasty Skincare. Natuurlijk heb ik de producten ook uitgebreid getest, ik vertel je er in dit artikel meer over!

Tasty Skincare

Tasty Skincare: Food for the Skin

De producten van Tasty Skincare bevatten slechts ingrediënten die rechtstreeks uit de natuur komen. Puurder dan dit bestaat gewoonweg niet. Zoals Tasty Skincare zelf zegt:

We geloven niet in het verbeteren van de natuur. Want iets wat ‘van nature’ al zo krachtig is hoef je niet te versterken. Je kunt die kracht natuurlijk wel gebruiken. En voor het juiste gebruik heb je kennis nodig. Dus geloven we wel in kennis over de natuur om zo te komen tot een pure, eerlijke, 100% biologische en eetbare huidverzorgingslijn. Pure natuurlijke kracht gemaakt door de natuur … speciaal voor jou … in een flesje.

Tasty Skincare

Tasty Skincare Cactusvijgolie+

Ook het assortiment van Tasty Skincare is puur en krachtig: geen uitgebreide productlijnen, maar een paar producten die door hun multifunctionele werking voor veel huidproblemen geschikt zijn. Ik testte de Tasty Skincare Cactusvijgolie+ en het Oog- en Lip Serum. Ik vertel je eerst wat meer over de eerstgenoemde.

Tasty Skincare Cactusvijgolie+ bevat slechts twee ingrediënten: Biologische cactusvijgolie, virgin en koudgeperst en biologische Chiazaad olie, virgin en koudgeperst. Cactusvijgolie wordt ook wel ‘Platinum olie’ genoemd, omdat het het meest krachtige natuurlijke schoonheidsproduct is wat er bestaat. Het enige wat men er bij Tasty Skincare voor dit serum aan toegevoegd heeft, is Chiazaad olie. Beide oliën zijn bekend om hun sterke anti-aging werking, en in deze combinatie versterken ze elkaar alleen maar.

Cactusvijgolie+ heeft een ontzettend brede werking op de huid: het is heel voedend door het hoge gehalte aan Omega 3 en 6 vetzuren van de Chiazaad olie, vermindert roodheid en irritaties van de huid, verbetert de elasticiteit van de huid, ondersteunt het herstellend vermogen, hydrateert de huid, helpt littekens sneller (en beter) genezen, voorkomt en vermindert wallen en donkere kringen, heeft een licht liftend effect en verstevigt de huid. Dit klinkt mij als 40-plusser heel goed in de oren!

Tasty Skincare

Tasty Skincare Cactusvijgolie+ zit in een slank glazen flesje met een inhoud van 15 ml (er is ook een groter flesje, met 30 ml inhoud. Door middel van het pompje gaat doseren heel makkelijk en hygiënisch. Wat meteen opvalt, is dat de olie heel zacht en rijk is, en daardoor heel zuinig in gebruik. Als ik de olie als serum onder mijn nachtcrème gebruik, heb ik maar een paar druppeltjes nodig voor mijn gezicht en hals.

De geur is heel naturel: het enige wat ik ruik is een subtiele notengeur. Ik gebruik Tasty Skincare Cactusvijgolie+ als serum onder mijn nachtcrème, om de andere avond. De olie laat zich makkelijk verdelen en is heel prettig in gebruik, maar het licht vette laagje wat in eerste instantie achterblijft op mijn huid, heeft wel even nodig om goed in te trekken. Geen probleem, maar hierdoor vind ik de olie minder geschikt om overdag te gebruiken. Als je een drogere huid hebt, zul je waarschijnlijk minder ‘last’ hebben van dat laagje. Na een paar weken gebruik merk ik dat mijn huid ontzettend zacht geworden is, en dat littekentjes en oneffenheden inderdaad minder zichtbaar worden. Ook voelt mijn huid soepeler en elastischer aan, en als ik onder de douche vandaan kom, voelt ze minder trekkerig aan. Ik ben echt groot fan geworden van dit kleine flesje met zijn prachtige inhoud!

Tasty Skincare

Tasty Skincare Oog- en Lip Serum

De huid rondom je ogen is erg teer en kwetsbaar. Speciaal daarvoor maakte men bij Tasty Skincare deze bijzondere blend van 100% natuurlijke oliën: Borage olie, Amandel olie, Jojoba olie, Arganolie, Teunisbloem olie, Hennepzaad olie en Rozenbottelolie. Het resultaat is een heel krachtige mix die de huid rond de ogen verzorgt en voedt, en vochtophopingen (wallen) helpt verminderen. Het serum heeft een handige roller-applicator, waarmee je de olie met een masserende werking aanbrengt op de huid, en dus eigenlijk twee vliegen in één klap slaat. Na het aanbrengen klop ik de olie nog even lichtjes in de huid, en dan kan deze zijn werking doen.

Ook het Tasty Skincare Oog- en Lip Serum gebruik ik ’s avonds, omdat olie en make-up nu eenmaal niet echt goed samen gaan. Het grote voordeel van zo’n pure, rijke olie ’s avonds gebruiken, vind ik het feit dat de oliën de hele nacht de tijd hebben om op hun gemak ‘hun ding te doen’, terwijl ik lekker kan slapen 🙂 Om dan vervolgens ’s ochtends met een zacht babyhuidje op te staan.

Het Tasty Skincare Oog- en Lip Serum is ook weer een lekker zachte, ‘gladde’ olie, die zich goed laat inmasseren (inkloppen) en vrij snel intrekt. De huid onder mijn ogen ziet er na een paar weken duidelijk ‘frisser’ en ‘wakkerder’ uit, mijn wallen verminderen aanzienlijk.

Tasty Skincare

Tasty Skincare Cactusvijgolie+ (€ 35,95/15ml of € 59,95/30 ml) en Oog- en Lip Serum (€ 19,95/10 ml) zijn verkrijgbaar bij SoloBioMooi, net als de andere varianten van dit prachtige, pure merk. Meer informatie over de producten vind je op de website van Tasty Skincare zelf. Eerlijk is eerlijk: de producten zijn niet goedkoop, maar je krijgt er wel hele pure, kostbare producten voor die zich 100% inzetten voor je huid!

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

5 Comments on Tasty Skincare 100% natuurlijke huidverzorging

 1. Hennie
  16 april 2015 at 23:12 (7 jaren ago)

  Klinkt en leest als een goede ervaring, Natasja! Ik vind het wel aan de prijzige kant, maar als het echt wat doet, dan is dat ook wat waard! En natuurlijk wil het oog ook wat: de producten zijn mooi vormgegeven. Ook heel ‘puur’.

  Beantwoorden
 2. Sonja
  16 april 2015 at 08:13 (7 jaren ago)

  Prachtig product om te reviewen!
  Ook goed om te lezen dat het fijn is voor de droge huid, daar heb ik snel last van.
  Nu wil ik ook wel het lipserum proberen, mooie lippen is toch wel een must.

  Beantwoorden
 3. mariëlle
  16 april 2015 at 08:02 (7 jaren ago)

  Hee dit klinkt me een partij goed zeg! Je weet dat ik een moeilijke huid heb en alleen puur natuur helpt! Ik ben nieuwsgierig geworden!

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 april 2015 at 15:14 (7 jaren ago)

   Hi Mariëlle, ik denk zeker dat deze producten erg geschikt zijn voor jouw huid, ze zijn zo ontzettend puur en zacht! Ik denk dat je dan het beste de Arganolie+ zou kunnen pakken, maar je zou voor de zekerheid eens kunnen informeren bij SoloBioMooi of bij Tasty Skincare zelf.

   Beantwoorden
 4. chucky1012
  16 april 2015 at 07:17 (7 jaren ago)

  Ik ben door het lezen van deze review erg nieuwsgierig geworden naar de cactusvijgolie voor een soepele en elastische huid die niet meer droog aan zal voelen.
  Ook handig voor littekens die ik heb om ze minder zichtbaar te laten zijn.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.