The Balm Cindy-Lou Manizer

Ik heb best veel (ok dan: erg veel) make-up producten op mijn wishlist staan. Deze wishlist verandert regelmatig, natuurlijk komen er steeds mooie nieuwe producten bij, en gaat er heel af en toe eentje af, omdat het toch niet zo’n musthave blijkt als het eerst leek. Sommige producten echter staan al een hele tijd op mijn lijstje, en blijven steady bovenaan staan, tot het moment dat ik ze daadwerkelijk koop of krijg. The Balm Cindy-Lou Manizer is zo’n product. Vaak keek ik kwijlend naar foto’s op het internet, en een paar weken geleden besloot ik haar mezelf dan eindelijk kado te doen. Vandaag laat ik je zien waarom Cindy-Lou voor mij zo bijzonder is!

The Balm Cindy-Lou Manizer

The Balm Cindy-Lou Manizer

De Lou Manizer Sisters van The Balm zijn met zijn drietjes: Mary-Lou (champagne-kleurig), Cindy-Lou (rosé-kleurig) en Betty-Lou (goud-brons). Ik was heel erg aan het twijfelen tussen Cindy-Lou en Mary-Lou, maar besloot uiteindelijk om voor Cindy-Lou te gaan, omdat zij wat warmer van kleur is.

The Balm Cindy-Lou Manizer

De verpakkingen van The Balm Cindy-Lou Manizer (en de andere Lou Manizers) zijn ontzettend leuk: zowel op de voor- als achterkant van het doosje staat een ‘Mugshot’ van Cindy-Lou, met daarbij vermeld waarvan ze wordt verdacht (Stealing glances) en een waarschuwing: Extremely bright & master of disguise. Op de achterkant zijn de vingerafdrukken afgebeeld, een QR-code die je naar leuke filmpjes linkt, en de ingrediënten.

The Balm Cindy-Lou Manizer

Het doosje zelf is gemaakt van stevig, zilverkleurig kunststof, met op het deksel dezelfde print als op de voorkant van het doosje. Ik ben gek op de looks van The Balm producten!

The Balm Cindy-Lou Manizer

Als je The Balm Cindy-Lou Manizer open doet, denk je niet direct aan een highlighter, het ziet er eerder uit als een gewone gezichtspoeder, vind je niet? De flits laat al wat meer van haar highlighting skills zien:

The Balm Cindy-Lou Manizer

The Balm Cindy-Lou Manizer heeft een prachtige rosé-gouden kleur die je zelfs als blush zou kunnen gebruiken als je een heel lichte huidskleur hebt. Ik gebruik haar (ik heb een medium huidskleur) als highlighter bij dagelijkse looks, omdat ze zo mooi subtiel is.

The Balm Cindy-Lou Manizer

Cindy-Lou heeft een zachte textuur, die prettig en mooi aanbrengt. Ze bevat geen glitters, maar heeft een prachtige, natuurlijk ogende glans. Aan de swatch zie je goed dat The Balm Cindy-Lou Manizer geen over the top highlighter is (daarvoor kun je beter Mary-Lou gebruiken), maar wel een hele mooie, subtiele glans geeft. In mijn look komt deze overigens veel beter tot uiting:

The Balm Cindy-Lou Manizer

Is het resultaat niet prachtig? Ik ben zo blij dat ik Cindy-Lou eindelijk op mijn make-up tafel heb liggen!

The Balm Cindy-Lou Manizer is o.a. verkrijgbaar bij The Make Up Spot en Boozyshop, de prijs ligt rond de 20 à 21 euro.

Gebruik jij vaak een highlighter in je make-up looks?

9 Comments on The Balm Cindy-Lou Manizer

 1. Krista
  27 december 2015 at 14:33 (7 jaren ago)

  Wat is ze mooi hè, ook een van mijn favorieten! Ik vind Cindy mooier dan Mary, Mary is behoorlijk opvallend!

  Beantwoorden
 2. Hennie
  26 december 2015 at 10:49 (7 jaren ago)

  Goede keus!

  Ik heb zowel Cindy als Mary. Zodat mijn beide karakters blij zijn. Haha!

  Beantwoorden
 3. manon
  25 december 2015 at 14:26 (7 jaren ago)

  Ziet er heel erg goed uit, Fijne dagen!!

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  25 december 2015 at 10:29 (7 jaren ago)

  Ik heb de Mary-Lou en oh die is ook zo mooi. Deze is ook echt mooi!

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  25 december 2015 at 09:36 (7 jaren ago)

  Ik gebruik een highlighter alleen bij feestjes. Deze is erg mooi en de verpakking is helemaal leuk! 🙂

  Beantwoorden
 6. Mariska
  25 december 2015 at 09:18 (7 jaren ago)

  Mooie glans en super verpakking. Snap dat je hem jezelf cadeau hebt gedaan!

  Beantwoorden
 7. Cindy
  25 december 2015 at 07:52 (7 jaren ago)

  Deze staat ook bij mij op de wishlist, maar nog niet gekocht omdat ik vind dat ik het niet nodig heb haha. Maar wie weet komt ie ooit nog, al is het alleen maar vanwege de naam 😉 er is ook een setje met alle 3 de highlighters, laatst ontzettend afgeprijsd bij Asos, nog steeds spijt dat ik die toen niet heb besteld…

  Beantwoorden
  • Natasja
   25 december 2015 at 08:35 (7 jaren ago)

   Ja, ik heb ook getwijfeld over dat setje, maar die zijn per stuk wel een flink stuk kleiner, ik vraag me af of die fijn zijn in gebruik.

   Beantwoorden
 8. chucky1012
  25 december 2015 at 06:11 (7 jaren ago)

  Erg mooi met iets glans!
  Dit merk heeft zulke mooie verpakkingen.

  Merry Christmas and A Happy New Year Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.