The Body Shop Colour Crush nagellak

Ongeveer een maand geleden heeft The Body Shop een nieuw product aan haar assortiment toegevoegd (of beter gezegd: 24 nieuwe producten): The Body Shop Colour Crush nagellak. De 24 vrolijke kleuren zijn, zoals The Body Shop zelf zegt, geïnspireerd door de natuur. Een paar weken geleden kocht ik vier kleurtjes (tijdens een speciale actie-avond), ik laat ze in dit artikel aan je zien!

The Body Shop Colour Crush nagellak

The Body Shop Colour Crush nagellak

The Body Shop Colour Crush nagellak is 100% veganistisch, is langhoudend en heeft een hoogglanzende, nagelvriendelijke formule: geen agressieve chemicaliën als formaldehyde, formaldehyde-hars en kamfer, wél diverse verzorgende bestanddelen zoals Fair Trade Marula-olie. Ik koos zoals je ziet voor vier zachte, lieve kleurtjes, maar er zijn ook verschillende fellere kleuren zoals verleidelijk rood of ‘The Body Shop Green’. Ik laat de kleuren hieronder één voor één aan je zien. Op alle foto’s draag ik twee laagjes nagellak, zonder topcoat (om de glans te laten zien).

The Body Shop Colour Crush nagellak

The Body Shop Colour Crush nagellak

The Body Shop Colour Crush nagellak: Frosting Fancy

Frosting Fancy is een héél lichtroze, bijna naar wit neigende kleur. Het is een koele kleur die mijn handen wat bleek maakt, ik denk dat hij mooier staat bij een wat getintere huidskleur. Desondanks vind ik het een echte ‘ijsprinsessenkleur’, en heel mooi voor de winter.

The Body Shop Colour Crush nagellak

The Body Shop Colour Crush nagellak

The Body Shop Colour Crush nagellak: Almond Kiss

Toen ik Almond Kiss in mijn online winkelmandje deed, ging ik er van uit dat het een nude kleur was met een grijze ondertoon (zie de kleurkaart op de website van TBS), een kleur waar ik fan van ben. Zoals je ziet, is hij in werkelijkheid meer ‘Café au Lait’, ik vind hem totaal niet bij mijn huidskleur passen. Ook hier denk ik dat hij wel heel mooi staat als je een wat getintere huidskleur hebt, doordat het een warme kleur is. Ik denk dat ik hem in mijn lade zet tot volgend jaar zomer, want de kleur op zich vind ik wel mooi.

The Body Shop Colour Crush nagellak

The Body Shop Colour Crush nagellak

The Body Shop Colour Crush nagellak: Meet Me At Dusk

Meet Me At Dusk is mijn favoriet van de vier (voor nu in ieder geval): een prachtige kleur die tussen nude en oud-roze in zit. Ik vind het een heel mooie, romantische kleur die mijn nagels kleur geeft zonder al te veel op te vallen. Me like!

The Body Shop Colour Crush nagellak

The Body Shop Colour Crush nagellak

The Body Shop Colour Crush nagellak: Peach Babe

Ook Peach Babe is in het echt heel anders van kleur dan op de kleurkaart op de website. Op de website is hij wat warmer van kleur, in het echt is het een zomers koraal-oranje kleurtje. Ik vind hem prachtig, maar meer iets voor voorjaar en zomer dan voor het najaar.

The Body Shop Colour Crush nagellak heeft een prima dekking in twee laagjes, een mooie glanzende crème finish en ook de houdbaarheid is met 3 à 4 dagen uitstekend. Met een prijs van 6 euro (6,8 ml) valt hij niet binnen budget, maar is zeker ook niet duur. Een groot pluspunt vind ik de kleuren, die net even wat anders zijn dan je bij andere merken ziet. Mijn advies is wel om de kleuren even in de winkel te gaan bekijken, omdat de kleuren op de website in sommige gevallen nogal afwijken van de werkelijkheid.

Heb jij de The Body Shop Colour Crush nagellakjes al gezien in de winkel? Welke kleur spreekt jou het meeste aan?

4 Comments on The Body Shop Colour Crush nagellak

 1. Mieke
  24 oktober 2014 at 08:50 (8 jaren ago)

  Oeh, Peach Babe! <3! Wel mooie dekking trouwens, maar jammer dat die eerste kleuren niet zo mooi uitvallen! X

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  24 oktober 2014 at 08:28 (8 jaren ago)

  Wauw, dat zijn hele mooie kleuren nagellakjes 😉
  Vooral de laatste kleur die je heel goed staat.
  Mooie foto’s!

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
 3. Sonja
  24 oktober 2014 at 08:11 (8 jaren ago)

  Meet me at Dusk, prachtig! De andere tinten vind ik te aards. Hier ben ik persoonlijk niet gecharmeerd door. Maar wel hebben ze een mooie finish.

  Beantwoorden
 4. Bianca
  24 oktober 2014 at 07:34 (8 jaren ago)

  Vooral de laatste twee kleuren vind ik erg mooi x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.