The Body Shop Peppermint Candy Cane (LE)

Mijn aller, aller, aller favorietste Kerstgeur is de Candy Cane geur. De mix van pepermunt met een klein tikkeltje zoet: verrukkelijk! Dus toen ik hoorde van de The Body Shop Peppermint Candy Cane lijn, wist ik meteen: die ga ik bestellen! Ik kocht de Shower Gel en Body Butter als heerlijke set. Vandaag vertel ik je of deze inderdaad net zo lekker zijn als ik hoopte.

The Body Shop Peppermint Candy CaneThe Body Shop Peppermint Candy Cane

De Candy Cane geur bestaat volgens mij al héél lang. Naast het feit dat ik de geur geweldig en zo ontzettend Kerstig vind, vind ik de Candy Canes zelf ook super leuk en vrolijk om te zien. Een aantal jaar geleden had Lush een Candy Cane zeep in de Kerstcollectie, ik geloof dat ik daar toen een kilo van heb ingeslagen tijdens de sale, hahaha! Om maar even aan te geven hoe verzot ik ben op de geur 😉

The Body Shop Peppermint Candy CaneThe Body Shop Peppermint Candy Cane is zoals de naam al aangeeft, nog net iets meer ‘pepermuntig’ dan de gewone Candy Cane geur. Hierdoor krijgt de geur iets tintelends fris, als een vroege ochtendwandeling in verse sneeuw.

The Body Shop Peppermint Candy CaneNet als de Vanilla Marshmallow variant bevat de  Shower Gel SLES, en niet echt verzorgende ingrediënten. Niet echt geschikt voor een heel droge en/of gevoelige huid, maar ik vind het een heerlijke Shower Gel. Hij verandert onder de douche in een zacht schuim, wat mijn huid reinigt zonder haar uit te drogen. En de verzorging, die komt bij mij sowieso altijd nog apart na het douchen 🙂

The Body Shop Peppermint Candy CaneBody Butter

Ik zei het in het artikel over de Vanilla Marshmallow lijn al: er zijn maar weinig merken die zo’n lekkere Body Butter kunnen maken als The Body Shop. Tijdens de wintermaanden gebruik ik eigenlijk iedere dag een Body Butter na het douchen, alleen daarom al ben ik zo gek op koudere dagen 🙂

The Body Shop Peppermint Candy CaneThe Body Shop Peppermint Candy Cane Body Butter bevat veel lekkers en goeds voor je huid. Zoals Shea boter (bovenaan in de ingrediëntenlijst), Glycerine, Soja-olie, Sesam olie, Vitamine E en nog een paar verzorgende oliën. De Body Butter bevat Dimethicone, wat een beschermend laagje op je huid legt en tegen uitdrogen beschermt. Bij mij kan het nog weleens voor een ‘zweterig’ laagje op mijn huid zorgen, maar daar heb ik bij deze Body Butter gelukkig geen last van.

The Body Shop Peppermint Candy CaneDe Body Butter heeft, helemaal in stijl van de Peppermint Candy Cane geur, een lichtgroene kleur 🙂 En oh, ik vind de afbeelding op het deksel echt zo ontzettend leuk, hij werkt geweldig tegen een ochtendhumeur bij mij!

The Body Shop Peppermint Candy CaneOp de foto hierboven kun je goed zien hoe smeuïg de Body Butter van The Body Shop is. Hij voelt zo zacht en romig aan op mijn huid ♥ Hij laat zich ondanks de romige textuur heel goed inmasseren en heeft maar een paar minuutjes nodig om goed in te trekken. Met als resultaat een heerlijk zachte, verzorgde huid, voorzien van een ‘precies goed’ beschermend laagje. En natuurlijk de heerlijke Peppermint Candy Cane geur, die de eerste paar uur nog goed te ruiken is.

The Body Shop Peppermint Candy CaneVerkrijgbaarheid

Ja, de The Body Shop Peppermint Candy Cane lijn is echt een schot in de roos bij mij. Als ik niet zo’n overvolle badkamer en badkamerkast zou hebben, zou ik echt overwegen om van beide producten een paar back-ups in te slaan. Maar dat vind ik echt zonde, omdat er al zoveel staat en er dan gewoon producten over de datum zouden gaan.

De Shower Gel kost € 7,00 voor 250 ml en de Body Butter kost € 16,00 voor 200 ml. Meer producten uit de The Body Shop Peppermint Candy Cane lijn vind je via deze link.

6 Comments on The Body Shop Peppermint Candy Cane (LE)

 1. jane
  17 december 2018 at 10:19 (3 jaar ago)

  Het is echt heerlijk ik geniet zo van deze geur ,hij blijft ook lekker lang hangen

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  14 december 2018 at 13:36 (3 jaar ago)

  Ah wat omschrijf je het mooi; als een vroege ochtendwandeling in verse sneeuw. (met een suikerspin in je hand, had er eigenlijk nog bij gemoeten;-))

  Beantwoorden
 3. Cindy
  14 december 2018 at 13:24 (3 jaar ago)

  Ik heb afgelopen maandag de bodybutter (klein), douchegel én handcrème gekocht: zalig! <3 En ook nog eens met korting, dus helemaal fijn 🙂

  Beantwoorden
 4. Mariska
  14 december 2018 at 09:57 (3 jaar ago)

  Ik heb zelf de kleine body butter en ben er zo blij mee, ik vind hem echt heerlijk. Overweeg om de andere producten met deze geur ook nog wel te bestellen 🙂

  Beantwoorden
 5. engelina
  14 december 2018 at 09:10 (3 jaar ago)

  Oeh deze lijn klinkt heerlijk, en aan de ingredientenlijst te zien ben ik voor deze lijn van de bodyshop niet allergisch.
  Binnenkort toch maar eventjes snuffelen.

  Beantwoorden
 6. Marije
  14 december 2018 at 07:03 (3 jaar ago)

  Je zet mij aan tot kopen. Nu wil ik deze lijn ook al.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.