The Body Shop Special Edition Banana Shower Cream

De geur van banaan in verzorgingsproducten, ik ben er gek op! Ik vind het zo’n heerlijke zoete, comfy geur die ik zowel in de zomer als in de winter lekker vind om te gebruiken. Dus toen ik hoorde dat The Body Shop een LE lijn had met de geur van banaan, moest ik die natuurlijk even ruiken. Ik kocht uit deze lijn de The Body Shop Special Edition Banana Shower Cream. De Body Butter was helaas op, ze hadden alleen nog een exemplaar van de Bananen-lijn van afgelopen winter. Die ruikt hetzelfde, maar omdat de verpakking anders is heb ik die niet op de foto gezet.

The Body Shop Special Edition Banana Shower CreamThe Body Shop Special Edition Banana Shower Cream

Deze Banana Shower Cream is 100% vegan en verrijkt met biologische Community Trade-bananenpuree. Deze is gemaakt van bananen die niet kunnen worden verkocht voor consumptie omdat ze de ‘verkeerde’ vorm of grootte hebben. Hoewel The Body Shop geen 100% natuurlijk merk is, vind ik de gedachtes achter hun producten toch altijd wel erg mooi. En de producten zijn natuurlijk gewoon super fijn in gebruik, ik ben vooral fan van hun bodybutters ♥

Zoals ik al zei: The Body Shop is niet 100% natuurlijk. Zo vind je in deze showergel SLES, een ingrediënt wat ervoor zorgt dat de Showergel lekker schuimt. Bij een gevoelige huid kan dit ingrediënt echter nogal eens irriterend of uitdrogend werken. Zelf heb ik er gelukkig geen problemen mee. Mooi om te zien dat de Showergel ook daadwerkelijk bananenextract bevat, dit staat halverwege de ingrediëntenlijst.

The Body Shop Special Edition Banana Shower CreamNiet alleen de producten zelf, maar ook de verpakkingen van The Body Shop zijn fijn in gebruik. Deze handige klikdop maak je heel handig met slechts één hand open en dicht, zelfs als je handen en de fles nat zijn.

Textuur, geur en werking

De Special Edition Banana Shower Cream heeft een zachte, romige textuur. Onder de douche verandert de Cream in een zacht en rijk schuim, echte verwennerij onder de douche! De geur is zoet en romig, ik vind het precies op bananenschuimpjes lijken ♥ Ik houd er van, wat een heer-lij-ke Shower Cream! Ik denk dat ik maar snel een backup moet kopen, want ik vrees nu al voor het moment dat de laatste druppel uit de fles komt 😉

The Body Shop Special Edition Banana Shower Cream kost € 7,00 voor een flacon van 250 ml. De lijn is verkrijgbaar in de winkels en de webshop van The Body Shop. De producten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

3 Comments on The Body Shop Special Edition Banana Shower Cream

 1. Miranda Aerts
  29 juni 2019 at 13:44 (3 jaar ago)

  Het is niet mijn favoriete geur Marco gelukkig is er keuze genoeg 😉

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  29 juni 2019 at 08:19 (3 jaar ago)

  Wat tof dat ze hiervoor ‘verkeerde’ bananen gebruiken. Moet ik direct denken aan dat kromkommer concept! Ik hou ook altijd van de doucheproducten van The body shop, die zijn qua geur en textuur eigenlijk altijd top.

  Beantwoorden
 3. Bianca
  26 juni 2019 at 21:40 (3 jaar ago)

  Ik hou echt van deze geur, zo’n flacon is hier in huis ook altijd zo leeg 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.